Uitslagen 10 mei

Geplaats door: Generaal ( )

  • 4B
  • 10/05
  • 1149

Hoe is Krimpen-Evergreen geeindigd? Nog een paar mooie kaarten gegeven?

Souburgh-Fletiomare 2-6! Bush, jij mag niet meer raden! PS, Souburgh mag weer een rode kaart bijschrijven..
Reageren

Cap Reeuwijk | 12/05

Montfoort - Reeuwijk 0-13

Reeuwijk had een doel: 30 doelpunten tegen de onderste 3! dan kregen we 3 meters van de coach! we hadden voor deze website nog 15 doelpunten nodig, dus wij zijn er keihard tegenaan gegaan! helaas doelstelling niet bereikt, maar uiteindelijk toch nog 1 meter gekregen!
De scheidsen bij Montfoort mogen echt een nieuwe scheidsrechterscursus volgen, of gewoon ermee stoppen. Zelfs met partijdig fluiten hebben ze nog geen doelpunt kunnen maken! wat een drama daaro..

Wij hebben deze competitie laten zien dat wij het wel degelijk een keer mogen proberen in de derde klasse, en ik denk dat wij redelijk stand kunnen hoUden. Dus Reeuwijk zien jullie voorlopig niet meer terug in de 4e klasse.
Wij gaan aankomend weekend heerlijk achterover leunen en aanhoren wat de laatste speelronde allemaal weer teweeg brengt! we hebben in ieder geval afgelopen zondag flink gevierd dat we naar de derde klasse gaan. Tenslotte hebben wij het Beste doelsaldo tot nu toe en daarbij de minste tegendoelpunten.

Ik groet u, en wens jullie veel plezier in de laatste speelronde!

Bush | 11/05

Wij waren SLECHT!!! Krimpen in de 2 helft alles verprutst wat ze konden verprutsen! Het was wel duidelijk dat Krimpen geen zin meer had.
Evergreen daarentegen nog wel en liep zo uit naar een 5-2 overwinning.
Feestje na afloop kwam niet snel op gang maar eindigde pas in de late uurtjes.
Nu met rode oogjes aan het werk!

Op naar de laatste speelronde waar naar alle waarschijnlijkheid weer een paar goede 3e helften worden gespeeld.

Cap SMHC | 11/05

Cap Bleiswijk, goede weergave van een bijzondere middag hockeyen!! Was een leuke pot en een gelijkspel had ook niet misstaan.

En die scheidsen... Tja, ze floten beide kanten op slecht!

cap Bleiswijk | 11/05

Bleiswijk-Schoonhoven 3-2

Een bizar score en kaarten verloop deze website met een gezellige 3e en 4e helft. Naarmate de scheidsen meer kaarten gaven werd de onderlinge sfeer steeds grappiger, alleen de sfeer richting de scheids niet zo...

Lange tijd op 0-0, door strafcorners kwamen beide ploegen op 1-1 voor rust. Na 15 minuten speler stonden achter alle spelers al op groene kaart voor afstand hoUden Ún praten. 10 minuten voor rust resulteerde dit in 3 gele kaarten voor Schoonhoeven op rij. Uiteraard had Bleiswijk geen idee hoe om te gaan met een 11 tegen 8 situatie. (Wanneer heb je dat nou ook).

10 minuutjes na rust gok ik kwam Schoonhoven op voorsprong door strafbal, speler in de sandwich bij keeper en verdediger in de cirkel. Verdediger kreeg geel, 2 minuten daarna nog een speler gele kaart, waardoor nu Schoonhoven ineens 2 man meer had op het veld.
Ook Schoonhoven traint hier niet op, en Bleiswijk maakt 2 snelle doelpunten! Hoe bizar wil je het hebben. Maar goed, de scheidsen vroegen nog een extra formulier om alle kaarten op te schrijven, wel grappig. De 4e helft duurde tot 22:00 ongeveer, Best lang dus.

Kuijp | 11/05

Je kan ook overdrijven keep. 1e helft Forcial nergens te bekennen, 3-0 in de rust had meer mogen zijn. 2e helft begon Forcial ineens wel te hockeyen waar Scoop dacht de buit al binnen te hebben en niet scherp meer was.

Scoopkeep | 10/05

Forcial-Scoop Delft 3-4 dit was echt een drama. Eerste helft 3 doelpunten scoop. Denk je een eind te zijn maar nee hoor. 20s in de 2e helft een tegendoelpunt door forcial(daar gaan je kansen op een keer 0 hoUden). website ineens open scoop elk vermogen tot fatsoenlijk hockey kwijt... Overwinning en 3 punten dat wel maarja wel met bittere nasmaak.

King Frogg | 10/05

Blaffer, Bush en die andere gozers. Volgend jaar niet terug in de 3e klasse? Zal jullie dan wel nooit meer lukken, jullie worden oud heren

Pie | 10/05

Evergreen heeft gewonnen van Krimpen trouwens, 5-2 ofzo.

Pie | 10/05

Montfoort - Reeuwijk 0-13. Slechte scheidsrechters, slecht veld, inclusief geel voor Reeuwijk voor water drinken.