Uitslagen 17/5

Geplaats door: kalee ( )

  • 4B
  • 17/05
  • 1593

Waddinxveen - Bleiswijk

3 - 0

leuke pot.

laat maar horen!
Reageren

HCW #1 | 30/05

Dan kan Scoop promoveren!

Chef Deo | 29/05

want?

scoopkeep | 28/05

dat is dan goed nieuws voor de rest

cap Bleiswijk | 28/05

Begrijp ik het goed dat de toppers van Krimpen van het toneel verdwijnen. Hoe komt je dan ooit nog uit de 4e klasse, als het nu al niet lukt?

Dr. Glibber | 27/05

ja bank zitten ja, altijd overgangsklasse gespeeld doppie, dacht even relax met wat vrienden te gaan ballen maar snel weer terug en hopelijk jaar erop weer terug op oude niveau om door te gaan voor ..............?

- | 25/05

Dr. Glibber heeft z'n doel gevonden: bankzitten!

haha wat een grap!

Bush | 25/05

Volgend jaar 2de klasse.

Succes volgend seizoen allen!

Dr. Glibber | 25/05

Lekker naar een 1e klasse club, klein opstapje voor...?????!!!!!

Chef Deo | 24/05

Oh nee, heeft de grote Henk, nummer 12 van Souburgh dan toch gekozen voor een roemrijke carriŽre op het grote toneel?
De 4e klasse is een topklasse speler verloren...

Krimpen Heren 2 zal Henk missen op de groene weide van Krimpen...

henk | 23/05

lekker naar een andere club voor 3e klasse:P

- | 19/05

Evergreen - Souburgh 3-4.
Soubrgh weet zich knap terug te vechten in de website, nadat het bij rust 3-0 achter stond.

Scoopkeep | 19/05

jammer dat jullie ver weg zitten/ slecht keepermateriaal hebben

cap r'wijk | 19/05

Beste coach,

ik vertrouw erop dat mijn betrouwbare bron de wijkagent zelf, niet zit te liegen. Misschien ben je niet tot het einde gebleven.

Zowel bij reeuwijk zijn er ook open selectietrainingen. Indien je geintresseerd bent om met een jong en gedreven team mee te willen spelen, die volgend jaar training krijgt van een hoofdklasse speler van Amsterdam, laat het mij even weten via het volgende mailadres: wolter_verwaal@hotmail.com.


kinds regards,

Cap Reeuwijk

Lutger | 18/05

Lutser hihihihi

HCW#6 | 18/05

Brak van een mooi feestje en toch nog Bleiswijk wegtikken! Was een leuke pot. Eerste helft ging gelijk op, komen we op voorsprong door een rebound van een corner. Bleiswijk scoort hun corners niet door tedoen van goed uitlopen/keepen. Na een mooie speech in de rust gaat Waddinxveen nog beter spelen en speelt Bleiswijk van de mat! En terechte 3-0 overwinning:D Ook in de 3de helft wordt Waddinxveen hard geklopt door Bleiswijk die helaas snel uit Waddinxveen verdwijnen.
En zo eindigen we gelukkig boven Schoonhoven! Allemaal veel plezier in het toernooiseizoen en daarna in de 3e/4e klasse volgend seizoen.

coach | 18/05

Beste Reeuwijk captain,

Mag ik je vragen wat voor betrouwbare bronnen jij binnen Fletiomare kent. Ik kan je namelijk gerust stellen. Aan het einde van de dag is Heren 1 door de club gehuldigd. Daarna was er tot laat een gezellig feest. In de loop van de avond is er inderdaad politie op het complex geweest. Dit was namelijk de wijkagent die zijn ronde maakte om even polshoogte te kunnen nemen. Toen heeft hij gezellig even staan kletsen met diverse leden. Ja zulke betrokken agenten Bestaan er ook nog!

Dan is hopelijk die vermeende onzin ook weer uit de wereld. Nog even iets anders: ambitieuze spelers zijn altijd welkom. Wij hoUden op 26 mei, 2, 9, 16 en 23 van 20.00 tot 22.00 uur open selectietrainingen. Kom gerust langs of mail mij voor vragen: lutger@liberabc.nl.

Fijne vakantie allemaal en wie weet tot ziens,
groeten,

Lutger

Cap SMHC | 18/05

Wederom hebben we de voorspellingen waargemaakt. Het seizoen hebben we in stijl afgesloten met een 2-1 winst op Krimpen. Ondanks dat we weinig kansen creŽerden en wat geluk hadden met de matige afronding van Krimpen hebben we een aardige website neergezet.

De 1-0 was een backhand schot onder de (gelegenheids)keeper door. 2-0 een door mij ingeslagen corner die de via de stick van de liggende keep het doel in ging. De 2-1 was een goed uitgespeelde aanval van Krimpen, nette afronding. Bij de rust was de eindstand al bereikt.

Wat betreft de kanaries... Rare beslissingen en ze zagen hun eigen dingen (of juist niet)! Er waren genoeg acties van Schoonhoven die afgefloten hadden kunnen worden.

Al met al een net einde van de competitie, maar jammer dat Bleiswijk verzaakt en we niet meer boven Waddinxveen uitkomen!

Iedereen een goede vakantie en succes volgend jaar in de 3e en/of 4e klasse!

Kuijp | 18/05

De regels schrijven volgens mij wel voor dat er bij beide teams iemand een helm op moet. Voor een strafbal ligt de website stil en deze zou pas hervat mogen worden als beide teams klaar zijn.

cap Bleiswijk | 18/05

nette overwinning! Alleen het is wel volgens de regels dat je geen tijd krijgt om om te kleden, tevens bij een gele kaart. Maar goed, als je de website enigzins aanvoelt zou je voor een strafbal, die je de keeper laat nemen, wel tijd kunnen geven, maar voor een gele kaart zou ik zelf niet doen.
Wij hebben een zeperd tegen W'veen, jammer om zo af te sluiten, over de website zelf kan ik niets zinnigs zeggen, ik was er niet bij. tot september!

Scoopkeep | 18/05

Scoop - Montfoort 5 - 1
Degelijke website van Scoop. mooi uitgespeelde doelpunten. Montfoort komt niet echt aan de bak. Het had 6-1 moeten zijn maar ik was zo handig strafbal te missen waarna scheids besloot door te laten spelen zonder dat spullen aan gedaan mochten worden. Creatief fluiten weer. Doelpunt van Montfoort afgekeurd omdat speler met stick naar bal gooide. het was natuurlijk nr 8 die sowieso al de held van het team is.

reeuwijk en fletio succes in 3e klasse. De rest tot volgend seizoen wat een mooie gaat worden.

De 12e man | 18/05

Stelletje losers van Forcial (letterlijk en figuurlijk).
Wat een mooi feestje had moeten worden voor de kampioenen en hun publiek werd een websiteloze middag. Afbellen en zeggen dat er maar 6 mensen zijn terwijl je al een jaar weet dat dit gewoon een competitiedag is. Een stelletje trieste gevallen bij elkaar!!!!

cap r'wijk | 18/05

Wat een verrassende uitslagen! ik geniet weer volop.

Even iets anders: Ik ben vernomen van betrouwbare bronnen, dat er aan het einde van et kampioensfeest op fletiomare een klein knokpartijtje is geweest, waar de politie aan te pas moest komen. Ben wel benieuwd wat er nou precies gebeurd is?

Verder wens ik iedereen volgend jaar veel succes in de 4e klasse! Wij zien sommige van jullie over 2 jaar in de 3e klasse!

gegroet, Cap Reeuwijk!

HCW #1 | 18/05

De 3-0 was meer dan terecht... Bleiswijk was geen schim van wat het de eerste website was! Bij rust 1-0 door een rebound van een strafcorner. De 2-0 en 3-0 waren mooie aanvallen!

Het was verder een sportieve website met uiteraard warrig fluiten!

Jammer genoeg was dit mijn allerlaatste hockeywebsite als speler, dus ik wens jullie (Waddinxveen ietsje meer) veel succes volgend seizoen!

Bush | 17/05

lamlamlam!

Wat een drama die bioīs!!! Schoonhoven verdiende het wel om te winnen maar de scheidsen gooiden roet oin het eten!! ik zeg beffen te toto volgend seinepoen!
pfff ]zo lam!!
ik haarTielalnemallen! oioioi


BEFFUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Chef Deo | 17/05

Krimpen verliest 2-1 bij Schoonhoven.

Krimpen hoeft niks meer en gooit bij wijze van probEersel de spitsen naar achter en de verdedigers naar voren. Gaat Best aardig, maar het is allemaal redelijk vrijblijvend. Schoonhoven mept nog uit pure onkunde een gat in de scheen van onze gelegenheids aanvoerder, erg jammer.

Overigens, de kanaries hebben de slechtste voor het laatst bewaard.. WŠt een onkunde! Doffe ellende.

Heren van de 4e klasse, bedankt voor een mooi jaar hockey met een spannende climax. Tot na de zomer!

Adios, Chef Deo / K-Bueno / Krimpen #10