Voorspellingen 13-9

Geplaats door: Bush ( )

  • 4B
  • 02/09
  • 1193

Om dan maar met de eerste voorspellingen te komen.
Nu de 2 sterke broeders Reeuwijk en Fletio ons hebben verlaten liggen de andere teams op de loer om ze dit jaar wel de promotie te pakken... Ik zie dit jaar Evergreen, Bleiswijk , Soubrugh en Krimpen als de grootste titelkandidaten.

Forcial - Bleiswijk 2-12

Als ik kijk naar afgelopen seizoen denk ik dat Forcial niet veel beter is geworden en denk ik dat Bleiswijk vol uit de startblokken knalt.

Scoop Delft - Krimpen 3-5

Scoop stukken beter dan vorig seizoen als ik het moet geloven!? Krimpen is verre van fit en zal met enig fortuin de 3 punten mee naar Krimpen nemen.

Montfoort - Hoeksche Waard 4-6

Veel doelpunten waarvan Hoekse Waard het doel het meest weet te vinden.

Voorhout - Evergreen 3-8

Voorhuid uit altijd lastig! Maar voor de broeders uit Maassluis niet! 8-3 en had had veel erger kunnen zijn!

Waddinxveen - Mijdrecht 5-2

Ik hoop dat Waddinxveen wint. Heb 0 beeld van Mijdrecht maar ik hoop dat ieder team daar aan zijn doelsaldo kan gaan werken!

Heren succes de 13de! en alvast op een mooi seizoen!!

Reageren

Kuijp | 04/09

Wie of wat is HWC? Hoogmoed komt in ieder geval voor de val gelukkig.

Scoopkeep | 04/09

is goed ga wel veel van jullie tegen hoUden

HWC | 03/09

Nieuw veld bij Montfoort? Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen??? Wij gaan dit jaar knallen. Met scoop HCW en Forcial kunnen we lekker aan het doelsaldo werken.
Keeper van Scoop kan zich ook beter bezighoUden met keepen dan met strafballen nemen!

Kuijp | 03/09

Bedankt voor deze inlichtingen spabo, maar volgens mij kunnen jullie het bij spabo beter bij het rappen hoUden want je verteld iedereen hier weinig nieuws, we hebben ze afgelopen seizoen ook al ontmoet.

SpaBo | 03/09

Montfoort heeft een nieuw veld alleen zullen ze vanwege het voordeel van de parkeerplaats hier ook op blijven spelen. Ik raad dan ook aan om kniebeschermers mee te nemen wanneer jullie afreizen naar het idyllische Montfoort! En op dit veld loop je beter op sneakers dan op hockeyschoenen. Verder nog steeds hakken en zagen bij Montfoort, Beste opstelling is met 5 spitsen 3 middenvelders en 2 verdedigers.
En als je je keeper een weekje vrijaf wilt geven kun je dit het Beste doen wanneer je tegen Montfoort moet aantreden.
Deze ervaring hebben wij opgedaan tijdens het drieluik afgelopen weekend bij Zeewolde! Stafcorner rechts onderin, zeer effectief!!!

HCW#6 | 03/09

In navolging van Bleiswijk een kleine update over Waddinxveen. We hebben We hebben volgens mij 2 twintigers in het team zitten. Gemiddelde leeftijd zal rond de 19 liggen. We hebben hele nieuwe staf stuk of 6/7 nieuwe spelers. Wel veel blessures en er is nog geen enkele wedstrijd gespeelt met een team dat ook maar in de buurt komt van de ideale basisopstelling. Het centraal duo is deze week teruggekomen van 2 weekjes ontgroening. Dus de defensie zal weer een stuk steviger staan. Verder voor mij komende zondag eerste wedstrijdminuutjes. We hebben er iig weer zin in. En we gaan natuurlijk voor promotie!:P

Scoopkeep | 03/09

Forcial - Bleiswijk 1-7

Forcial is nog steeds meer gefocused op de interne competitie: wie bouwt het Beste zandkasteel.

Scoop Delft - Krimpen 2-3
Redelijk nieuw team bij ons met enkele versterkingen. Maar het verschil zal nog steeds te groot zijn dit seizoen. Krimpen dus nog net wat sterker

Montfoort - Hoeksche Waard 3-2

Montfoort en hun prachtige hobbelveldje met de rondingen op het veld. Heeft daardoor thuisvoordeel en wint.

Voorhout - Evergreen 3-8

Appeltje eitje voor de hartige rozijnen crackers van evergreen

Waddinxveen - Mijdrecht 2-3

Ken Mijdrecht niet maar waddinxveen kan niet zoveel tegen ons en moet dus drastisch veranderd zijn willen ze dit winnen.

cap Bleiswijk | 03/09

Nieuw seizoen gaat van start, ben benieuwd!
Ik heb speler/coach van Mijdrecht idd op forum actief gezien op internet, waar gesproken wordt over serieuze kansen op promotie naar de 3e klasse, ambitieus dus! Wie weet wel de nieuwe Fletio.
HW gedegradeerd uit 3e, met weinig puntjes op zak. Ik verwacht een linker rijtje rol a la Waddinxveen vorig jaar.
HCW erg jong team wat we nu gezien hebben. Komende zondag mogen we weer oefenen tegen het nog gehavende team.
Bleiswijk heeft zoals elk jaar titelaspiraties. Maar ik zie Evergreen en Krimpen wel als de belangrijkste kandidaten. Beide ploegen konden het vorig seizoen niet het hele seizoen volhoUden om te knallen. Bluft Krimpen dat spelers zijn vertrokken?? Gezien de ontmoeting in het 3e wedstrijdweekend... Onze gemiddelde leeftijd is ook gekelderd, van ongeveer 25 naar 21!
Forcial onder leiding van nieuwe technische staf zal zeker beter gaan spelen dan vorig jaar. Toen 0 puntjes, dus gaat al snel beter natuurlijk. Maar ik verwacht meer tegenstand.
Zijn er nog meer weetjes over bepaalde teams?

HCW#6 | 03/09

Forcial - Bleiswijk 0-9
Bleiswijk heeft er zin in. team staat goed op de rails en overklast Forcial. Die weer een jaartje onderin gaan meedraaien.

Scoop Delft - Krimpen 3-5
Centrale duo en de spitsen van HCW waren in deze pot nog niet teruggekeerd van de vakantie en andere verplichtingen. Scoop is niet erg veel sterker geworden. Krimpen komt snel op 5-0. Maar laat Scoop nog wel terugkomen tot 3-5

Montfoort - Hoeksche Waard 2-0
HW ken ik niet. Maar ik ga er vanuit dat Montfoort dit team wel welkom heet met een nederlaag. Dat moet ook wel. Want zei zijn het enige team dat kan hockeyen op hun eigen groene parkeerplaats. Daarvoor hulde!

Voorhout - Evergreen 0-4
Evergreen kampioenskandidaat nummer 1. Speelt vanuit een solide defensie. Weinig kansen maar wel effectief

Waddinxveen - Mijdrecht 3-0
HCW nog niet op volle oorlogsterkte. Aantal basisspeelers zijn langduring geblesseerd. Maar we zullen scherp aan de competitie starten. Zeker tegen een team waar we niks vanaf weten. Eerste helft 0-0 na rust kan HCW zijn spitsen beter vinden en wordt de overwinning veilig gesteld. 3-0

Ik heb gesproken! Veel plezier dit seizoen heren. Dat het maar zonnig en gezellig mag zijn!

Ted Lens | 02/09

Forcial - Bleiswijk 2 - 4

Forcial presteert dit seizoen een stuk beter door enkele nieuwe spelers en een nieuwe technische staf. Desondanks wint Bleiswijk deze wedstrijd.

Scoop Delft - Krimpen 2 - 5

Is scoop dit seizoen veel beter? En heeft Krimpen kwaliteit moeten inleveren? Met het verschil van vorige jaar verwacht ik een vrij gemakkelijke overwinning voor Krimpen.

Montfoort - Hoeksche Waard 2 - 6

Montfoort komt duidelijk kwaliteit te kort tegen het gedegradeerde Hoeksche W.

Voorhout - Evergreen 3 - 6

De nieuwkomer geeft tegen Evergreen goed tegenstand maar komt toch ruim te kort.

Waddinxveen - Mijdrecht 3 - 1

Mijdrecht een redelijk team met veel versterkingen. Waddinxveen wint door het thuisvoordeel.

Chef Deo | 02/09

Forcial - Bleiswijk 0-9

Eerste wedstrijd van het seizoen en Bleiswijk knalt er direct vol overheen. Forcial is minstens zo slecht als vorig seizoen, maar de spitsen van Bleiswijk zijn nog niet op het scherpst van de snede. De corner viert hoog tij aan het strand!

Scoop Delft - Krimpen 3-6

Krimpen begint zwak en weet zich in de eerste helft geen raad met het, zo heb ik gehoord, versterkte elftal der stUdenten. In de tweede helft echter weten de Krimpenaren na een bulderende toespraak van zowel coach als aanvoerder een 3-1 achterstand om te buigen naar een 6-3 overwinning. Bij vlagen speelt Krimpen zoals het kan spelen; Best wel goed.

Montfoort - Hoeksche Waard 1-5

Nieuwkomers Hoeksche Waard hebben geen kind aan de houthakkers uit Montfoort. Het is slechts het veld en de rondvliegende zagen die een grotere overwinning verhinderen.
Het wordt ook dit jaar weer bloed, zweet en ellende op de parkeerplaats nabij Utrecht.

Voorhout - Evergreen 3-3

Evergreen wil dit seizoen wat rechtzetten, na de misplaatste favorietenrol van afgelopen seizoen. Hiervoor gooien zij alles in de strijd voor een ruime overwinning, ware het niet dat de grote onbekende, Voorhout, al van meet af aan in de weg ligt. Evergreen wil te graag en loopt hierdoor drie maal op het mes. De drie punten worden niet uitgedeeld en Voorhout kan tevreden zijn.

Waddinxveen - Mijdrecht 2-0

Waddinxveen doet wat het moet doen thuis en verslaat Mijdrecht met een karige 2-0. Het spel houdt aan schoonheid niet over, maar wat deert dat. Na afloop zal er hoogst waarschijnlijk weer een lekker biertje gedronken worden.

Tot dan, heb er weer zin in!!

Kuijp | 02/09

Forcial - Bleiswijk 0-6

Bleiswijk heeft het makkelijk tegen forcial

Scoop Delft - Krimpen 2-2

Scoop verrast maar weet net niet het verschil te maken

Montfoort - Hoeksche Waard 1-5

HW heeft het makkelijk tegen Montfoort

Voorhout - Evergreen 0-6

Geen idee, ik zie evergreen als favoriet voor de titel dus ze zullen wel winnen

Waddinxveen - Mijdrecht 2-2

2 jonge teams die nog aan het bouwen zijn. de coach van Mijdrecht is trouwens actief op hockeybase, misschien moeten we die maar eens hierheen lokken