uitslagen 13-9

Geplaats door: cap Bleiswijk ( )

  • 4B
  • 13/09
  • 1228

Forcial - Bleiswijk 0-9

Zowel Chef Deo als HCW hadden de uitslag goed voorspelt, waarvoor hulde.

Forcial was niet zo sterk als dat in de wandelgangen was verteld, wat zich vertaalde in een aantal schone doelpuntjes.
Reageren

Bush | 16/09

In mijn ogen was het gewoon slecht tegen slechter! Beide teams drama... Krimpen uiteindelijk net iets minder slecht waardoor er gewonnen werd.

Jongens we spelen nog steeds trieste4eklasse!!

Ik denk dat onze kwaliteiten heel ergens anders liggen, bijvoorbeeld aan de bar

Succes zondag!

Op Krimpen is er iig een mooi feestje!Dr. Glibber | 16/09

Zo mijn eerste reactie, ik scoorde vorige keer 3 keer met de backhand tegen scoop maar kon helaas deze afgelopen pot geen vuist maken.
Scoop allang niet meer de zwakste broeder in de groep, is meer op elkaar ingespeeld en heeft behendige keep...!

Scoopkeep | 16/09

Krimpen was wel duidelijk sterker. Scoop ook wel wat kansen maar helaas niet benut. Onze laatste man liep niet te hakken dat was sowieso een andere speler. Waar is de speler die er de vorige keer 3 met zijn backhand maakte van Krimpen?

? | 16/09

Hoe zit het met de scheidsrechters in deze klasse, heb jullie allemaal bondsscheidsrechters of eigen scheidsen?

Bush | 15/09

Krimpen start sloom!

Bij de volgende website hebben jullie een stuk minder in te brengen! En even kijkend naar de gehele website was Krimpen een stuk sterker alleen miste het voorin stootkracht. Keep was wel weer aanwezig en de laatste man had wel een plakkie kaas mogen krijgen voor zijn gehakketak op sticks, maar helaas hebben wij er daar ook een paar van lopen.

Komende weekend Voorhuid, eens even kijken wat die gasten kunnen.

Kuijp | 15/09

Je kan ook overdrijven Famos, jullie kwamen heel vaak bij de cirkel maar kansen creeeren gebeurde weinig. Terechte overwinning voor Krimpen was het wel, maar echt geflatteerd was de uitslag niet. Scoop werd 2 zuivere strafballen onthoUden bij 0-0 stand(keeper die op de bal ging liggen met handschoen bovenop de bal, scheidsrechter dacht dat de speler die net door de keeper onderuit was getrapt de bal in z'n hand had, en een speler werd vol op z'n stick geslagen toen hij wilde schieten, waarbij de keeper een meter naast hem al op de grond lag, scheids vond het een corner), had weleens willen zien wat er was gebeurd als wij 1-0 voor waren gekomen.

Famos | 14/09

Het was inderdaad niet echt een waanzinnige pot van Scoop tegen Krimpen. kansen te over, afronden was het probleem. Scoop opereerde vanuit een gesloten verdediging, waar Krimpen in de eerste minuten nog prima doorheen kwam, maar telkens op de keeper stuitte. De uitslag van 1-0 in het voordeel van Krimpen is een terechte, maar ook zeker een geflateerde uitslag. Krimpen had met meer moeten en kunnen winnen, maar door de maar 1-0 bleef he spannend en loerde Scoop op de counter.

Volgende week Voorhuid! We zullen zien!

anoniem | 14/09

je vergeet Souburgh....

Kuijp | 13/09

Waddinxveen - Mijdrecht 0 - 1
Montfoort - Hoeksche Waard 1 - 5
Voorhout - Evergreen 1 - 8

voorspelling rest van seizoen:
top 3 evergreen/Krimpen/bleiswijk
daarachter middenmoot met scoop/HW/Mijdrecht en W'veen
Montfoort/Voorhout/Forcial vechten om rode lantaarn

Krimpen | 13/09

Ben het eens met Scooper, Krimpen was inderdaad stukken beter. Waar het voorgaand seizoen makkelijk doorlopen was stonden de scoopers taaier te verdedigen. Kansen te over, echter geen doelpunt. De 1-0 kwam als een verlOssing, wel verdiend overigens.

De misser waar scooper het over heeft was inderdaad voor open doel. Onfortuinlijk gemist door een jongen die de rest van de website super heeft gespeeld. Hij staat laatste man en is de voornaamste reden dat we de 0 hebben gehoUden. Achteraf lach je erom! 3 punten mee naar Krimpen

Volgende week Voorhout thuis, ik zeg 4-0.

De groeten

Kuijp | 13/09

Scoop - Krimpen 0-1

Krimpen wel duidelijk beter, maar wist weinig te creeeren, aan de andere kant kwam scoop ook een paar keer gevaarlijk voor het doel via counters. Halverwege de 2e helft pas de 0-1, daarna kreeg scoop nog een paar kansen en de nieuwste afvaller van Krimpen mistte nog voor open doel(mag tenminste aannemen dat hij uit de selectie wordt gezet want zo'n jongen in de spits... m'n oma had die er nog in gelegd)