Scheidsrechters

Geplaats door: ? ( )

  • 4B
  • 16/09
  • 1398

Hoe zit het met de scheidsen in deze klasse?
Allemaal Bonds of eigen mensen?
Misschien een klassementje opzetten. De bondsscheidsrechters bij Montfoort- Hoeksche waard waren floten opzich prima, maar het blijven duitsers!
Reageren

kale kip | 05/10

Vaak erg jammer van sommige commentaren. Inderdaad is de 4de klasse het laagste standaardniveau. dat de 4de klasse nu wordt aangewezen door het district is alleen maar een pré. Geen partijdigheid meer, geen excessen, minder gezeur en ja je krijgt soms niet het neusje van de zalm als scheidsrechters. Gelukkig is de aanwas nog dusdanig dat de 4de klasse uberhaupt nog van neutrale leiding kan worden voorzien en een scheidsrechter moet toch ergens op een bepaald niveau beginnen. Wees blij met deze mannen en vrouwen, die hun vrije zondagmiddag opofferen om te komen fluiten.

HCW #8 | 21/09

Beetje late post maar moet zeggen dat ik het met mijn teamgenoot en krimpen eens ben!
De scheidsrechters zijn beduidend beter dan de clubscheidsrechters. Hiernaast vind ook ik het top dat ze zich elke zondag in willen zetten voor 4e klasse teams.
Dat in het veld niet altijd de juiste beslissingen worden genomen neem ik voor lief, ook vanuit de spelerskant wordt veel commentaar geleverd op de scheidsrechters die dat vaak maar voor lief nemen.

SS | 21/09

Scheidsen bij Souburgh- Montfoort waren om te huilen!
Ik heb liever nog partijdige scheidsen dan bonds die onnodig veel met kaarten lopen te smijten. buiten kijf staat dat souburgh de betere en terechte winnaar is maar het werd Montfoort niet makkelijk gemaakt.

? | 18/09

De enige reden dat deze mensen willen fluiten is dat ze de hele week op die 70 minuten op de zondag na niks te vertellen hebben. Aan alles kun je merken bij deze mannen dat ze thuis en op het werk niks te vertellen hebben, dit uit zich dan op de zondag tussen 14.30 en 16.00 in uiterst autoritair gedrag!

Toch ben ik blij met deze scheidsen omdat clubscheidsrechters gewoon niet over voldoende capaciteit beschikken om deze koningsklasse te fluiten

HCW#6 | 18/09

Ik ben het helemaal met Krimpen11 eens. We mogen heel heel erg blij zijn dat we goede onpartijdige fluiters en fluitisten!(jaja wij hadden er zondag eentje) hebben. Hulde!

Krimpen11 | 18/09

Pffff vind dat iedereen maar lafjes reageert.

Ik ben echt zo blij dat bonds onze competitie willen fluiten! We spelen in de laagste klasse en we mogen van geluk spreken dat ze uberhaupt willen komen. Voor de heren die binnen en butien het veld zo lopen te mauwen: Ga meer eens een jaartje reserve klasse spelen, dan heeft de definitie slecht en partijdig een nieuwe dimensie!

Dus heren bondsscheidsrechters (lezen ook dit forum) ik ben blij dat jullie de vrije zondag middag willen gebruiken om mijn team te fluiten!!

Scoopkeep | 16/09

Liever bonds dan clubscheidsen zijn in ieder geval niet partijdig.

Krimpen | 16/09

Maar dan in ieder geval wel consequent zijn in hun beslissingen.

Ik denk dat de meest vervelende ervaringen met scheidsrechter voortkomen uit vermeende partijdigheid van een scheidsrechter. Feit dat wij het de laagste klasse zijn met ook de minste hockeykwaliteit rechtvaardigt dat we de minst ervaren (of wellicht de minst goede) scheidsrechters hebben.

Vorig jaar had ik weinig te klagen over het niveau van scheidsrechter. Uiteraard klaag ik altijd tijdens de wedstrijd maar al met al vind ik ze best prima fluiten.

Zolang ze maar consequent fluiten (en dus fouten beide kanten op maken) ben ik erg blij met het feit dat we Bondscheidsrechter hebben.

? | 16/09

Hey Fuhrer! jij ook hier!
Heil jesse

aanvoerde hcm | 16/09

montfoort heeft het hele seizoen bonds

of dit een voordeel is weet ik niet! de meeste die worden niet bij hogere de hogere wedstrijden ingezet omdat ze daar niet goed genoeg voor zijn

dus zijn het van die figuren die beetje uitzijn op macht in het veld en heel kinderachtig gaan fluiten!