Uislagen 20-09

Geplaats door: HCW#6 ( )

  • 4B
  • 20/09
  • 1457

Hoeksche Waard-HCW 0-2
Prima potje, verdiende overwinning. Naar mijn mening dan. Wat heeft de rest gedaan?
Reageren

HCW #8 | 21/09

Hoekse Waard - Waddinxveen
0 - 2

Leuke sportieve website. Waddinxveen heeft laten zien toch wel een beetje te kunnen hockeyen maar er toch nog veel te leren valt. Hoekse Waard heeft ook veel potentie.
0 - 1 goed uitgespeelde corner.
0 - 2 Tja zeggen jullie het maar, de veren kriebelen lekker! "
Heren van Hoekse Waard was een leuke pot!

1888 | 21/09

Souburgh- Montfoort 9-0

Souburgh terechte winnaar in een verder sportieve pot die door de Bondsscheidsen totaal dood gefloten werd. Montfoort heeft zeker 7 kansen om zeep geholpen maar ook Souburgh die veel strafcorners kregen wisten deze niet te verzilveren. De meeste doelpunten van Souburgh vielen uit mooie aanvallen en werden goed afgerond. De scheidsen wilden de hoofdrol in deze website en kregen deze ook door aan beide kanten flink met kaarten te strooien. De spelers en coaches aan beide kanten waren het i.i.g. met elkaar eens dat het niveau van deze gele kanaries te triest voor woorden was! Zondag beter!

Dr. Glibber | 21/09

Geen strafballen durven te geven

Afgelopen website tegen Voorhout 2 strafballen voorbij zien komen, beide voor Krimpen, waarvan 1 er gescoord werd.

Jansen | 21/09

Souburgh H1 - Montfoort H1 9 - 0
Mijdrecht H1 - Forcial H1 3 - 0
Krimpen H1 - Voorhout H1 (5 - 1)
Bleiswijk H1 - Scoop Delft H1 (4 - 1)

Kuijp | 21/09

Zoals hieronder al te lezen is Bleiswijk - Scoop dus 4-1.. Denk dat Scoop de eerste 10 minuten zelfs iets de overhand had, totdat Bleiswijk strak op onze nummer 9 ging zitten. Voornamelijk eind 1e helft en eind 2e helft legde scoop het ook op conditie af doordat er maar 1 wissel was. Terechte overwinning voor Bleiswijk in een leuke en sportieve website.
Scheidsrechters waren overigens wel om te huilen, aan de ene kant gaf de scheids voor alles wat er in de cirkel gebeurde een strafcorner, maakte niet uit welke ploeg wat deed, aan de andere kant heeft de scheids in de 2e helft een stuk of 5 keer op z'n fluit geblazen, en dat was niet omdat het spel daar niet kwam. Ook gisteren hadden we weer een strafbal moeten krijgen(spits alleen voor de keep werd door 2 mensen van achteren op z'n stick geslagen). Weliswaar stond het al 3 of 4-0 dus voor het resultaat maakt het weinig verschil, maar het is toch jammer om keer op keer te merken dat de scheidrechters in onze competitie geen strafballen durfen te geven.

Famos | 21/09

Krimpen - Voorhout 5-1

Krimpen had het moeilijk en vooral lastig. Na de openingstreffer wist Voorhout in dezelfde minuut gelijk tegen te scoren. Gevolg van onoplettendheid en geen concentratie. Na deze eerste tegentreffer van het seizoen ging Krimpen opzoek naar een tweede treffer om afstand te nemen. Na een afgeslagen corner knalde deze treffer ook tegen de touwen aan, wat enige onrust veroorzaakte bij de beide scheidsrechters.
Hierna bouwde Krimpen in de eerste helft de voorsprong nog uit naar een 4-1.

N het rustsignaal werden de kansen door Krimpen niet afgemaakt, ondanks een gele kaart voor de keeper van Voorhout en daarbij behorende strafbal. Krimpen creŽrde veel maar liet het op redenment helaas afweten.

Volgende week bleiswijk! We will see!

batman | 20/09

Scoop is een hele taaie tegenstander gebleken vandaag. We speelden als Bleiswijk niet heel goed, maar ik complimenten aan het team uit Delft want ze hebben een aardige tactiek en team staan. Vooral de nummer 9 van Scoop is aardig vaardig met een balletje en schreeuwt in 2 talen zijn team aan. Gelukkig kon Bleiswijk wel aardig met de kansen om gaan in de eerste minuten, helaas misten we er te veel in het vervolg. Goede generale voor volgende week.

Dan Krimpen thuis, dat is het echte werk.

Elsalvador. | 20/09

Forcial 5 x SC, doen er weinig mee, HVM 9 x SC doen er 1x "iets" mee.
Laatste 10 min was echt voor HVM waar de jeugd veel 1op1 gaat ipv het overtal uitspelen. Leuke gasten uit ZH. In het nieuwe jaar gaan we met z'n alle er een lang weekend van maken.
Scheidsen floten m.i. normaal, het is maar wat je gewend bent.

Ted Lens | 20/09

Correctie: Enige kans eerste helft;)

Ted Lens | 20/09

Haha El S. Ik weet niet welke website jij hebt gezien.
Forcial domineerde de eerste helft. De eerste 25 min was het een klasse beter. De kansen werden niet afgemaakt. Mijdrecht komt 10 min voor rust op 1-0 door de enige kans van de website. Mijdrecht had de gehele website een aantal kaarten moeten krijgen voor het veelvoudig (ernstig)hakken. Bonds waren slecht vandaag! Tweede helft gelijk op. Mijdrecht komt door een van richting veranderd schot op 2-0. Daarna het veldspel over en weer. Slecht aanspeel/stop werk corners van Forcial typisch voor het niet scherp zijn. Mijdrecht scoorde kort voor de tijd de 3-0. Geflatteerde overwinning. Een compliment voor Mijdrechts afwerking maar verder is het geen sterke ploeg.

Zoals in de voorspelling stond: Forcial maakt de kansen niet af. Klopt precies!

Elsalvador | 20/09

HV Mijdrecht - Forcial 3 - 0 waar 5 of 6 goals op zijn plaats waren, maarja 5 afwezige was "iets" te veel van het goede om de score uit te bouwen!!

cap Bleiswijk | 20/09

Overigens wederom 3x goed voorspelt onze uitslag, wat zijn we toch voorspelbaar.

cap Bleiswijk | 20/09

Bleiswijk - Scoop 4-1

Scoop is zeker gegroeid de laatste tijd en bood goed tegenstand. Gezien de kansenverdeling zeker geen onterechte uitslag.

Bboy | 20/09

Souburgh - Montfoort 9-0...