Uitslagen 27-9

Geplaats door: Bush ( )

  • 4B
  • 27/09
  • 1381

Bleiswijk - Krimpen 2-1

Sterk begin Krimpen. 1-0 valt na 20 min na een doorgeschoten bal. Had toen misschien al 4-0 moeten staan maar Krimpen voorin niet scherp en daarnaast ook goed keeperswerk.
Bleiswijk ook een aantal aardige kansen maar ook niet echt scherp en een aantal goede reddingen van de keeper aan Krimpense kant.

2de helft een goed Bleiswijk. Een stuk feller en een iets minder geconcentreerd Krimpen dat Na 15 min de 1-1 om zijn oren krijgt na een mooie variant uit een strafcorner.
Krimpen laat het aan de andere kant liggen om uit te lopen en hierdoor valt 8 min voor tijd de 2-1.
Krimpen probeert het nog wel maar loopt zich vast op verdediging en keeper.

Ik denk een leuke website om te zien en voor de Bleiswijkseboys een fijne pot. Krimpen baalt maar weet iig wel dat het er nog lang niet is!

Volgende week vrij... misschien even een training afronden op goal vanaf 5M doen


Reageren

@ @ Katje | 01/10

Het was wel een beetje geluk.

@ katje | 28/09

ik weet niet welke website jij hebt gezien maar dit was geen geluk voor de jongens van HCW.

En tja,...... niet overtuigd?; Geluk dwing je af he!

!!! | 28/09

Montfoort-Evergreen 0-8

Montfoort begon sterk deze website, evergreen had moeite met de vele kansen af te ronden. Ook Montfoort had een aantal aardige kansen maar wisten deze niet te benutten.
Na de 1-0 duurde het een tijd voordat Evergreen de tweede scoorde, ondanks goed keeperswerk van '' de muur van Montfoort'' stond het bij rust 0-4. In de tweede helft kwam Montfoort er nauwelijks uit, de keren dat ze eruit kwamen werden ze gestopt door kundig verdedigen en soms door een overtreding die niet als overtreding beschouwd werd door de scheidsrechters die overigens zeer sterk floten! Complimenten heren van de Yellow Army! Dat mag ook wel eens gezegd worden. Evergreen ging vervolgens vol op de aanval spelen om met een zo hoog mogelijke score huiswaarts te keren, het werd uiteindelijk 0-8 maar het had ook zomaar 0-12 kunnen worden. Er waren enkele spelers wat gefrustreerd door de gemiste kansen, voor de rest sportieve website! Wil Evergreen gaan voor het kampioenschap zal het toch wat scherper moeten zijn in de afronding. Als Montfoort niet als laatste wil eindigen moet het punten gaan pakken tegen Voorhout en Forcial.

HCW #8 | 28/09

Waddinxveen-Souburgh
2-2

Souburgh begint de eerste 5 minuten aanzienelijk sterker dan Waddinxveen maar we weten ons te herpakken en vinden de 'zwakke plekken' bij Souburgh en weten daardoor de score op 2-0 te zetten.

De 2e helft gaat Waddinxveen de fout in door te gaan verdedigen, hierdoor ontstaan er ruimtes voor Souburgh en kunnen de vrije passes worden uitgezocht.

1e helft door slim spel voor Waddinxveen, 2e helft ongetwijfeld voor Souburgh

Ted Lens | 28/09

Forcial - Hoeksche Waard 0 - 2

Een leuke pot waar Forcial door eigen toedoen veels te weinig krijgt. Met een lekker zonnetje begon Forcial de website goed! Aanvallend spel en veel druk op de tegenstander. Hoeksche W. scoorde de enige kans van de eerste helft door een inschattingsfout van de keep. Maar dit had geen probleem moeten zijn want Forcial creerde genoeg kansen. In het begin van de tweede helft kreeg Forcial een onterecht gele kaart waardoor Hoeksche W. goed in de website kwam. Dit resulteerde wel in enige druk op de defensie, maar niet in kansen. Een kwartier voor tijd kreeg Hoeksche W. een gele kaart. Hierdoor kon Forcial veel druk zetten op de defensie van Hoeksche W. dit resulteerde in goede kansen. Maar weer geen doelpunten. Enkele minuten voor tijd kreeg Hoeksche W. uit een counter een corner. Door het niet goed wegwerken ervan scoorde Hoeksche W. de 0-2. De website was een grote domper voor Forcial. Want hier had de eerste overwinning moeten komen. Maar als je niet scoort verdien je niet te winnen!
Helaas gelukkig volgende week wat scorend vermorgen erbij.

Katje | 28/09

Waddinxveen - Souburgh 2-2

Meest geflateerde website van het weekend. Waddinxveen is de eerste 20 minuten niet over de eigen helft geweest. 1e doelpunt echt puur geluk dat er op het andere veld gefloten was en de verdedigers stopten. Kan nog wel een half uurtje doorgaan over al het geluk dat Waddinxeen had.

Helaas voor Souburgh dat ze zo extreem veel kansen nodig hadden om te scoren. Waddinxveen mag in de handjes knijpen met het punt en de keeper bedanken.

cap Bleiswijk | 28/09

"Ik kijk uit naar 14-03-10 dan ben ik er sowieso bij!"

oei, op mijn verjaardag...

Kuijp | 28/09

Zoals al gezegd Scoop - Mijdrecht 2-4
Gelijkopgaande website waar Scoop 3 verdedigers uit de basis mist en te veel ruimte achterin weggeeft, Mijdrecht maakte bijna optimaal gebruik van de ruimte.
De scheidsrechters begonnen heel goed met fluiten maar aan het eind hadden ze de website totaal niet meer in de hand en floten ze, beide kanten op, heel vaak verkeerd. De quote van de week is, nadat een speler van Mijdrecht de bal in de stick van scoop die op de grond ligt legt en vervolgens zelf bijna over de nog steeds op de grond liggende stick valt: "You had the bal and the player, you may only hit the bal, not the player"

TeffesTymo | 28/09

'' 22-09-2009 door: Battieboy
Bleiswijk -Krimpen 2-1 Krimpen verzuimt te scoren ondanks de vele kansen ''

De enige echte goed voorspelde uitslag & uitleg. Ik heb de website vanaf de zijlijn moeten bekijken vanwege een enkelblessure

Ik kijk uit naar 14-03-10 dan ben ik er sowieso bij!

ElsaLvador | 27/09

Idd de scheidsen vond ik vandaag erg sterk overkomen.
De waarnemer/beoordeler zal dat ook wel zo hebben beoordeeld.
Scoop leuke ploeg om tegen te spelen en hebben pech met het programma gehad. No. 9 kan m.i. op een hoger niveau spelen.
Keeper maakte ook een prima indruk op me.
Leuke website en middag voor Mijdrecht. Op naar de volgende tegenstander, Bleiswijk.

### | 27/09

Scoop Delft - Mijdrecht 2-4

Sterk Mijdrecht speelt eigen spelletje en schakelt nummer 9 van Scoop volledig uit die helemaal uit zijn spel word gehaald en zo de rest van het team meesleept.. Mijdrecht profiteert van de ruimte achterin en benut vrij efficient de kansen! (overgens super goed gefloten, mag ook wel eens genoemd worden!)

HCW#6 | 27/09

HCW-Souburg 2-2 (1-0)
Waddinxveen eerste helft ckr gelijkwaardig. Speelt vanuit een sterke verdediging en counterd naar de 1-0.
Tweede helft Souburg zet er vol de press op. HCW komt er begin 2e helft doorheen en scoort 2-0. Daarna worden we teruggedrongen, gaan er kaarten vallen, en helaas ook tegengoals. Soubrugh scoort 2-1 en 2-2. Keeper van HCW zorgt er daarna voor dat er 1 punt in Waddinxveen blijft.