uitslagen 4-10

Geplaats door: cap Bleiswijk ( )

  • 4B
  • 04/10
  • 1439

Mijdrecht - Bleiswijk 0-3

Zeer slechte wedstrijd waar Mijdrecht het betere van het spel had, en Bleiswijk in de 1e helft effectief aan het counteren was. De 2e helft was vooral het uitspelen van de 70 minuten, waar nog wel een doelpuntje in viel. De scheidsen verzuimden gele kaarten uit te delen voor sticks, anders had het nog een interessante wending kunnen krijgen...
Reageren

henkie baba | 05/10

Voorhout-Montfoort 4-0

leuke sportieve pot met een sterk spelend Montfoort
die ongelogen een kansje of 30 heeft laten liggen om te scoren!
aanval na aanval word leuk en strak uitgespeeld alleen niet afgemaakt voor

hout scoort 4 keer waarvan 1 mooi uitgespeeld en 3 geluk balletjesOHK | 05/10

Helemaal prima zo'n kaartencompetitie!!
En om nog even terug te komen op de heren en dames van het gele legioen. Ze fluiten naar hun kunnen en zijn absoluut niet partijdig. Ze staan er iedere keer en hebben naar mijn weten nog geen enkele pot beslist door hun falen. Als ze moeten fluiten bij iedere fysieke overtreding blijven ze blazen in onze klasse. Dus heren wees blij met wat je krijgt!! Alles beter dan de clubscheidsrechters!!
Hoezee voor het gele legioen

Scoopkeep | 05/10

Misschien kan iedereen eens kappen met zeiken op scheidses. Ik denk dat zo onderhand wel duidelijk is dat niet altijd even goed gefloten word. En ga gewoon hockeyen. Voorlopig heb ik in de 4e klasse nog geen ploeg gezien die iets degelijks neerzet.

Die scheidsen zijn niet van een slechter niveau dan waar wij op hockeyen.

Verder hoeksche waard kan beter op kickboksen gaan want wat daar allemaal gebeurt heeft weinig met hockey te maken.

cap Bleiswijk | 05/10

tsja, je kunt er een rugnummer bijzetten, maar de captains zijn meestal toch redelijk herkenbaar ;)

HCW#6 | 05/10

Evergreen heeft verdiend gewonnen. Het stond de eerste helft niet goed bij HCW. 2e helft hebben we prima verdedigd alleen daar heb je niet zoveel aan als je 2-0 achter staat.. Weinig kansen gecreerd en als we een keer in de buurt kwamen werdt het voordeel dood gefloten door de scheids.
Wedstrijd ontspoorde in de 2e helft door de gele mannen. Er werd warrig gefloten en er hadden Best kaarten uitgedeeld mogen worden. Dit was een wanprestatie!

Ted Lens | 04/10

Souburgh - Forcial 5 - 0

De eerste helft eerst een aantal kansjes voor Forcial geen doelpunt. Daarna na de 1-0 volledig de weg kwijt en Souburgh loopt uit naar 4-0 in de rust.
Tweede helft een beter Forcial die enkele goede kansen creert. Maar door goed keeperswerk en gebrek aan scherpte geen doelpunt voor Forcial. Souburgh maakt er nog eentje bij en de eindstand staat op het bord.
Forcial bij de 20 tot 35 min keihard af laten weten. Complimenten voor het scherpe Souburgh in die periode. Desondanks een verdiende overwinning voor Souburgh!

HCW #8 | 04/10

Evergreen-Waddinxveen
2-0

Waddinxveen moest weer eens wakker gemaakt worden door een doelpunt (of 2........)
Evergreen een ploeg die leuk kan combineren d.m.v. een paar snelle jongens in het team. Zodra de man aangehoUden wordt is het al veel lastiger(zie 2e helft)
Wel jammer dat de jongens het vooral moeten hebben van de smerige overtredingen waarop de scheidsen niet of niet goed op gelet hebben.
Volgende week hopelijk een normale ploeg die het niet van het hakken hoeft te hebben!

Tom Sawyer | 04/10

Oeeeeh bitch-fight
Weet niet hoe het daar aan toe ging, maar als ik het zo lees heeft Bleiswijk het gewoon zakelijk gespeeld.
Kutwedstrijd toch winnen...ik zeg duidelijke titelkandidaat
Volgende week uit tegen Scoop word pittig.

Kuijp | 04/10

ach, de meeste hier kennen de captain van bleiswijk ondertussen, zelf heb ik 5 keer tegen hem gespeeld volgens mij(3 keer veld en 2x zaal) en bleiswijk staat bij mij nou niet bepaald bekend als onsportief/fysiek, misschien een beetje houthakkers af en toe maar daarvoor zitten we in de 4e klasse natuurlijk. Zou leuk zijn als we een keer 'echte' bondsscheidsrechters krijgen, dan kan je een kaartencompeitie opstellen en zien we binnen no time welke teams nou echt fysiek spelen en welke gewoon hockeyen.

OHK | 04/10

Het is tog weer jammer dat één speler zo kan falen voor het hele team door te posten op dit forum....
Gele kaarten voor sticks van bleiswijk idd, maar een paar flinke overtredingen aan de kant van Mijdrecht waren ook zeer kaartwaardig.
Voor de rest gezellige derde helft en een wedstrijd die Bleiswijk maar snel moet vergeten!

Elsalvador | 04/10

Je gaf mijn linkerspits ook een vette heup zwaai, tja als je zo naar de derde klasse wilt, prima capt.(no.10) Andere teams zoeken je wellicht na dit bericht nu vol op, dus of het handig was om dit zo duidelijk te melden!!

cap Bleiswijk | 04/10

Mijdrecht heeft idd een paar kansen gehad die sommige spelers in deze competitie er zeker in hadden gekregen.

Maar wel grappige opmerking idd, slechte verdediging en toch niet kunnen scoren.

Bedankt voor het oefenen in duwen en trekken, het was Best vermakelijk potje in dat opzicht. Beetje oefenen in je mannetje staan kan soms geen kwaad. Ik vond het wel sneu voor de aanvaller wiens stick ik beethield, terwijl ik op zijn tenen stond en zijn voeten ook geblokkeerd stonden door mijn benen. Uiteraard kwam dit door pure onkunde tot stand, maar toen de bal langskwam rollen, kwam het wel goed uit... jammer joh, volgend jaar beter!

Elsalvador | 04/10

Ga er maar aan staan met negen spelers in je eigen cirkel spelen en rekenen op de lange klap naar voren. Jullie keeper had ook een prima dag, die mogen jullie wel heel dankbaar zijn.
Aanvallen is moeilijker in welke sport dan ook, dan verdedigen.
Maar van de ongeveer zeven grote kansen mocht er idd wel een paar in.

Kuijp | 04/10

El Salvador: de achterhoede waar jouw team niet tegen kan scoren vind je niet sterk?

Kuijp | 04/10

HW - Scoop 0-4

HW was, zoals het vandaag speelde, het slechtste team waar ik ooit tegen speelde in de 4e klasse. Waar Montfoort nog probeert te hockeyen en daarbij uit onkunde gaat hakken, deden deze gasten helemaal niets wat op hockeyen leek maar alleen maar duwen, schoppen en schelden. Dat de uitslag maar 0-4 was lag er dan ook aan dat Scoop zelf niet zo goed speelde. Eind 2e helft kwam HW zo waar nog een aantal keer in de cirkel bij ons. Als de scheidsrechters kaarten bij zich hadden, idd ALS want deze bondsscheidsrechters hadden geen kaarten op zak(!), had HW deze kansen ook niet gekregen want dan hadden ze het laatste kwartier met 7 op het veld gestaan.
Ik weet niet of er de afgelopen weken een totaal ander team van HW op het veld heeft gestaan ofzo, maar ik kan me echt niet voorstellen dat deze gasten punten hebben kunnen pakken.

Elsalvador | 04/10

Cap. Bleiswijk je vergeet te zeggen dat in de vierde minuut een 100% kans door ons niet verzilverd werd, anders had ik het nog wel eens willen zien. Maar zoals gezegd, de terug wedstrijd gaan we anders aanpakken!!
Overigens Bleiswijk is een sympathieke ploeg, al vind ik het persoonlijk geen titel kandidaat. M.n. de achterhoede vind ik niet erg sterk acteren.

Keizer | 04/10

Evergreen - Waddinxveen
2-0

Scheidsen faalden! 2 doelpunten in de eerste helft, daarna alleen maar gejank.