uitslagen 11-10

Geplaats door: cap Bleiswijk ( )

  • 4B
  • 11/10
  • 1341

Bleiswijk - Hoeksche Waard 7-2...
Reageren

Bush | 12/10

Mijdrecht - Krimpen 2-4

Leuke website, net iets te spannend. Als Krimpen scherper is in het eerste kwartier staat het 4-0 en is het gedaan. Dit gebeurt niet en dus heeft Mijdrecht de kans zich terug te vechten. 2-1 en 2-2 vallen nog voor rust. Waarvan de 1ste een erg mooie tip in is. Bij het 2de doelpunt anticipeert Mijdrecht goed op lax uitverdedigen van Krimpen.

2de helft speelden beide teams voor de winst. Over en weer grote kansen waar beide keepers ook goed stonden te keepen. Keeper Krimpen had nog een gele kaart moeten krijgen maar de Kanaries vonden dit niet nodig(ze waren niet al te Best gisteren). Krimpen mist een strafbal 8min voor tijd maar gelukkig herstelt dezelfde speler zijn fout en scoort de winnende 3-2. Even later is dezelfde man verantwoordelijk voor de assist bij de 4-2. Uiteindelijk terechte overwinning van Krimpen. Het had het zichzelf alleen niet zo lastig hoeven te maken.

Volgende week Montfoort.

Kuijp | 12/10

Scoop - Souburgh 4-6

Spannende pot op heel hoog tempo die beide kanten op kon, met een bizar score verloop begin 1e helft:
na 3 minuten 2-0 Scoop
5 minuten later 2-3 voor Souburgh
nog geen 10 min later 4-3 Scoop
4-3 was ook de ruststand, Scoop was de betere in de 1e helft, 2 slecht ingeslagen corners worden door de verdediging van Scoop niet weggewerkt waardoor bij de 2e/3e rebound de bal erin vliegt(de 2-1 en 2-2). Als Scoop daar de 2-0 voorsprong niet zo makkelijk uit handen geeft wordt het een hele andere website.
2e helft was Souburgh duidelijk beter, scherper in elk duel en in de passing, Scoop kreeg nog wel een paar kansen en een gelijkspel had er denk ik wel ingezeten, maar het werd dus 4-6
Scheidrechters waren de Beste die we tot nu toe gehad hebben.

cap Bleiswijk | 11/10

HW komt in begin van website er niet echt lekker uit, op een paar harde ballen naar voren na. Uit 1 van die aanvallen valt de 0-1. Vanaf dat moment worden bij Bleiswijk de kansen voorzichtig omgezet in doelpunten, wat resulteert in een 3-1 ruststand. Na rust begint HW vrij fanatiek aan de 2e helft. Na ongeveer een minuut of 10 in de 2e helft valt de 4-1, website gespeeld en het wordt een conditie test. Het veld werd erg groot en op zich zou dubbele cijfers niet misstaan hebben. Einde van de website vliegt er een mooie sleep in van HW uit een strafcorner, waarvoor hulde.

Adriaantje | 11/10

Krimpen wint een spannende pot van Mijdrecht waarbij Krimpen de Beste kansen had! Afmaken bleef echter het probleem!

Scheidden niet bijzonder goed maar gelukkig slecht beide kanten op! Gezegd moet worden dat een scheidsrechter niet iedere x als hij flui de regels behoeft uit te leggen! En de rede voor fluiten Best eens achterwege zou mogen laten!

Ondanks dit denk ik een terechte uitslag

Elsalvador | 11/10

Mijdrecht - Krimpen 2 - 4
Tot de 69ste minuut staat het 2 - 2, waar Krimpen 8 minuten voor tijd een strafbal missen.
Laatste minuut gaan wij 2 x in de fout. website kon alle kanten op vallen.
Centrum spits en rechter spits van Krimpen zijn goede spelers
Scheidsen voelen de website totaal niet aan en Krimpen naait HVM 2 x geel aan. Verder sportief gasten en website.

HCW#6 | 11/10

HCW-Voorhout 3-1