uitslagen 18 oktober

Geplaats door: Kuijp ( )

  • 4B
  • 18/10
  • 1665

altijd groen - scoop 2-2 geen Beste website van liga met 2 domme gele kaarten vanwege fysieke overtredingen, strafbal en corner die volgden gingen erin. Kwartier voor tijd 1-2 voor scoop, daarna volle druk van liga waarbij scoop blij was er nog maar 1 tegen te krijgen
Reageren

### | 22/10

Toch wel grappig om te zien is dat je het kon zien aankomen dat deze discussie op niets uitloopt! Mensen we moeten niet vergeten dat onze Beste helft de 3e is en we in die andere 2 vrij weinig te zoeken hebben anders had het wel ''dehoofdklasse.nl'' geheten :)! Vrije speelronde trouwens! Dus word een dagje uitslapen! Veel succes met trainen ;)!

hank de vries | 21/10

kaik ik dusz effe een keer hier, zie ik vele gefrustreerde comments. beetje jammer, 4e klasse is toch vooral voor de gezelligheid. ik had trouwens geen zin om capslock in te drukken.

Batman | 21/10

Ik vraag me af of Teun de Nooijer en Taeke Taekema ook zo met elkaar nabeschouwen op dehoofdklasse.nl?;)

Dr. Glibber | 21/10

Mega lekker zijn en daar flinke munten mee verdienen.!

Blaffer | 20/10

Gasten wat lopen jullie nou allemaal te janken man, kom op we kunnen otch allemaal niet hockeyen, want anders hadden we wel ergens in een andere competitie gespeeld. Laten we elkaar nou geen mietje noemen kom op zeg! wat is dit voor laf gedrag! beheers je nou eens man! wat een ellende hier! Wat kunnen jullie wel!

Brabbelaar | 20/10

Crying babys never talk correctly!

SS | 20/10

@ scoopkeep, ur = youre in engelse sms taal.
Misschien kan jij je beter bezig hoUden met het oefenen op strafballen???

Scoopkeep | 20/10

@8 het nederlands hier was al bagger. Maar om nou ook nog engelse fouten te gaan maken, dat is toch wel een beetje jammer.

Voor alle taalkundigen onder ons. Er is een lerarentekort in NL ook vast wel in de Nederlandse taal.

Montfoort 8 | 20/10

@ Forcial!

Gefeliciteerd met jullie 1e punt. Ik kijk erg uit naar de website tegen jullie! Ik hoop dat de derde helft net zo gezellig wordt als bij de uitwebsite vorig seizoen.

8 | 20/10

@ Sjaak

Citaat:
Nou moet ik zeggen Kuijp, ik zie wel overeenkomsten in de Nederlandse taal ten opzichte van het hockey van de heren van "Monfoort". Zeg maar, waardeloos.

Wil jij hiermee zeggen dat de nederlandse taal net zo waardeloos is als het hockey van Montfoort? Ik weet zeker dat dit meer zegt over jou intellect. En sjaak, je hebt een oerhollandse naam wat is er misgegaan in jouw opvoeding betreffende het beheersen van je moerstaal?

Bedoelde je misschien dit?
Nou moet ik zeggen Kuijp, ik zie wel overeenkomsten in de (door ''monfoort'' gebruikte) Nederlandse taal ten opzichte van het hockey van de heren van "Monfoort". Zeg maar, waardeloos.

Nu snij je jezelf in de vingers. Om er is even een understatement en tegelijkertijd ook een gezegde tegenaan te gooien!

Message: Keep ur Fucking mouth shut!

Montfoort 8 | 20/10

Hey Chef Deo,

Ik weet niet wat voor toestsenbord jij hebt maar mijn komma zit boven mijn spatiebalk aan de rechterzijde.
En ik sluit mijzelf bij Kuijp aan, wordt leraar ofzo en ga kinderen pesten met je taalkundigheid maar blijf hier gewoon on topic! Naar jong!

HCW#6 | 20/10

Whooooo mental warfare!!
Meaui!

Scoopkeep | 20/10

Al dit gezeik is waardeloos:p

Sjaak | 20/10

Nou moet ik zeggen Kuijp, ik zie wel overeenkomsten in de Nederlandse taal ten opzichte van het hockey van de heren van "Monfoort". Zeg maar, waardeloos.

Kuijp | 20/10

'Chef Deo', wist je dat hij monfoort schreef en niet Montfoort? Verder is het vrij triest om op z'n interpunctie te reageren in plaats van op de inhoud, reageer dan niet.

Chef Deo | 19/10

"Montfoort"
Wist je dat je met de shift-toets hoofdletters kan maken en dat er naast je spatiebalk een knopje voor de komma zit?

forcial | 19/10

Eindelijk een punt!
Een terechte uitslag over de hele website gezien, maar de 3 punten hadden net zo goed mee naar huis kunnen gaan!
overigens een compliment voor de scheidsen, ondanks een paar missertjes floten ze prima en voelden ze de website goed aan, anders had het misschien wel 8 tegen 8 geweest in de slotfase.

monfoort | 19/10

wel grappig dat t altijd aan Montfoort blijft liggen!!

terwijl Krimpen toch echt hard aan de bak moest de tweede helft om met ruime cijfers te eindigen!

en over de weg gevertjes van strafcorners in de tweede helft dat ding natuurlijk nergens over!

wanner je alle schijn tegen hebt mag je niet veel meer doen zelf je stick stil hoUden om de bal tegen te hoUden is dan al teveel!
en een kleine kreun bij licht lichamelijk contact was ook de reden voor het geven van aantal corners

de scheids had zijn punt daarvoor al duidelijk gemaakt en had van de denk 20 corners in de 2e helft er 15 niet moeten geven omdat de overtreding niet erg genoeg was voor een corner.

verder vind ik Krimpen zeer slecht in het afronden
ik telde 2 veld doelpunten en 6x uit een corner

volgens mij verzuimde de verdediging van Montfoort niet maar de aanvallers van Krimpen!!

de verdediging van Krimpen zelf liet ook aardig wat steekjes vallen!

zet er druk op, dan worden ze nerveus achterin waardoor en super veel gaten vallen!

ook het enige doelpunt van Montfoort fout van de verdediging (verdedigers werden mooi weg getrokken door de aanvallers)

verder super afgemaakt in de verre hoek!

verder maakt Montfoort de kansen die ze krijgen nog steeds niet af (hier word nog steeds hard aan gewerkt!)

Ted Lens | 19/10

Voorhout - Forcial 2 - 2

Een leuke website waar Voorhout in het begin van de website enige druk zetten. Dit resulteerde in een aantal corners maar geen gevaar. Hierna veranderde het spelbeeld en Forcial zorgde er voor dat Voorhout er niet meer uitkwam. Na een kwartier spelen viel de 1-0 voor Forcial. Vijf minuten voor de rust viel door een rommel doelpunt de gelijkmaker. Twee minuten daarna mocht de speler van Voorhout de bal aannemen met zijn voet en scoorde de 2-1. Iedereen zag het behalve de scheidsrechters. De tweede helft domineerde Forcial en kwam Voorhout er nog maar twee keer in de cirkel van Forcial. Waaronder een grote kans maar die werd mooi van de lijn afgehaald. Vijf minuten voor tijd benutten Forcial een corner. De 2-2 was een bevrijding. Maar toch ook jammer want de drie punten waren meer dan verdiend geweest. Desondanks is het een lekker gevoel om van die hatelijke 0 punten af te zijn. Komende 2 weken oefenwebsiteen etc, want 1 november vrij. Dan Montfoort. Hier verwachtte we een gat te slaan van vier punten.

Lekkerstuk | 19/10

Vooral die gozer met die poedel in zijn nek van Krimpen is echt een hottie!
Hou toch op man, Krimpen is gewoon en veredelde bitches!
De ho's langs de lijn mochten er trouwens wel zijn!

Chef Deo | 19/10

Krimpen zou sowieso elke website in de eerste helft al 10-0 voor moeten staan. Als je kijkt naar het verschil in uitstraling tussen Krimpen en de tegenstander. Weinig teams kunnen zeggen dat ze zo lekker zijn als Krimpen.

Bush | 19/10

Kuijp en gast tot nu toe denk ik ook zeker dat wij als team een stuk vaker hadden moeten scoren. Misschien is 10 wel wat overdreven maar als ik naar de website tegen Scoop en tegen Montfoort kijk dan hebben wij toch aardig wat opgelegde kansen gemist. 10 doelpunten tegen scoop zoUden wij niet hebben kunnen maken, maar tegen Montfoort had 15-1 ook niet misstaan. En onkunde in de verdediging zorgt er wel voor dat je 40 sc tegen krijgt. dat wij deze niet afmaken is ons probleem, maar de corners tegen waren gewoon terecht. als je iemand op zijn stick slaat die anders de cirkel in had kunnen lopen dat krijg je een corner tegen. Ik geef je een tip... oefen op channelen!

scoopkeep | 19/10

Forcial jullie eerste punt in pak hem beet 1,5 jaar. Hoe voelt dit nou?

### | 19/10

Forcial Gefeliciteerd met het 1e punt! :)!

Blaffer | 19/10

mag ik even inhaken op het doelpunt van Montfoort. Zowaar kreeg Montfoort in de eerste minuut inderdaad een wonderschone kans, welke er eigenlijk in had gemoeten. ook in de eerste 10 minuten ontwikkelde Montfoort inderdaad een aantal kleinere en grotere kansen. Krimpen komt echter op 1-0. De 1-1 valt uit een vrijeslag (uitslaan) kop cirkel van Krimpen waarbij de verdediging van Krimpen recht in een stick van één van de heren van Montfoort slaat om deze vervolgens alle vrijheid te geven om af te ronden.

Gezegd moet worden dat deze wel netjes het verre hoekje ingeslagen werd.

Krimpen verzuimde wel degelijk meer te scoren in de eerste helft. 10-1 was miss overdreven maar 5 of 6-1 had zeker tot de mogelijkheden behoord. Het was dat er nogal een twee tot drietal opgelegde kansen gemist werden.

Verder leuke en sportieve website. Uitslag zonder meer terecht. Het aantal corners en gegeven corners door de scheids ook.

Wat affluiten betreft in de tweede helft? Zie 1e helft, zelfde commentaar! dus optellen en aftrekken en de schuldenlast komt aan beide kanten op 0 te staan! ja of 1-1 wat jij wilt!

Kuijp | 19/10

Bij deze wil ik Forcial trouwens feliciteren met het eerste punt en de eerste doelpunten van deze competitie. 2-2 tegen Voorhuid, begint het harde trainen eindelijk z'n vruchten af te werpen?

Kuijp | 19/10

Bush heeft wel vaker het idee dat Krimpen eigenlijk 10-0 moet winnen terwijl ze in feite 3 halve kansen en nog een handje strafcorners krijgen. Er is een verschil tussen in balbezit zijn in de cirkel van de tegenstander en een daadwerkelijke kans..

gast | 19/10

10-1 na 1e helft? Keep on Dreaming.
Hier doe je Montfoort echt te kort mee!
Montfoort heeft een aantal kansen gecreerd, als SC van Krimpe wat effectiever was geweest mis. 5-2 na 1e helft, maar je moet niet naast je schoenen gaan lopen, Bush Bush!
Over SC heb je mis. wel gelijk dan had niet gezien dat er al een bal op goal geweest was, snap dan ook niet dat scheids twijfelde. Voor de rest waren scheidsen idd prima, worden steeds beter, vond het ook leuke website verder. Maar blijf wel realistisch, was geen enkele harde overtreding in verdediging gemaakt over 23 m lijn wat SC vediende. Zonder dezen kadootjes was het gewoon 2 of 3-1 gebleven

Bush | 19/10

Krimpen - Montfoort 8-1

Krimpen gewoon beter en het had na de 1ste helft ook zomaar 10-1 kunnen staan als de veldkansen en cornerkansen wat geconcentreerder waren afgewerkt.

Om even om het strafcorner doelpunt uit de 2de helft terug te komen. Na een variant en de eerste bal op goal die door de keeper werd tegengehoUden mag de bal altijd hoog. Daarnaast is de bal duidelijk buiten de cirkel geweest. Of dit precies 5m is geweest weet ik niet zeker maar er was al een eerste bal op goal geplaatst waar de keeper van Montfoort al redding op bracht. Dus dan maakt die hele 5m niets meer uit.

Verder hebben wij idd een aantal corners makkelijk meegekregen maar je moet ook toegeven dat het verdedigen met een soort zwaaibeweging van stick naar bal niet echt helpt. als je dat in je eigen 23 doet heb je al snel een corner tegen.

Snap dat je het vervelend vindt dat de scheids affluit als het tijd is en je staat met 5 tegen 2 voorin klaar om er toch 1 bij te prikken. Maar gast, tijd is tijd. In de eerste helft gebeurde hetzelfde aan de kant van Krimpen.

Vond de scheidsen verder prima fluiten. Af en toe iets harder optreden tegen fysiek spel d.m.v. gele kaarten zou niet verkeerd zijn. Dan had Krimpen idd ook minimaal 1 gele kaart moeten hebben voor het eerder genoemde duel(botsing) tijdens afgelopen website.

Verder was het gewoon een rommelige website. Nu gelukkig een weekend vrij.

Wel knap van Scoop dat ze punten hebben kunnen wegsnoepen van Evergreen. Ze zijn wel duidelijk beter geworden maar dit had ik niet verwacht.

Krimpen Montfoort | 19/10

1e HELFT:

Montfoort 100% kans na 20 sec. spelen.
Krimpen scoort 1-0 uit één van de (ik ben na de 40 SC de tel kwijt gereaakt) strafcorners.
Daarna Montfoort overhand voor enkele minuten en scoren dan ook uit goede aanval met moeilijk hard schot in hoek van goal!
Hierna neemt Krimpen weer overhand, mooie aanvallen, schoten uit alle hoeken en standen waar keep van Montfoort samen met paal redding brengt.
2-1 valt weer uit Strafcorner.

Krimpen scoort 1e helft +/- 2% van gekregen SC's.
In de tweede helft zou dit 4% zijn.

Tweede helft kreeg krimpe corner na corner, lijnstop van Montfoort heeft dan ook de tweede helft met masker op gestaan. Krimpen wist maar 4 keer uit deze corner te scoren zelfs een hard schot hoog in het doel werd goedgekeurd?

De scheids die verantwoordelijk was voor de meer dan 30 corners in de tweede helft, twijfelde even of het wel een goal was (zou hij dan toch zijn scheidsrechterskaart hebben, en de gele trui die hij aanhad echt van de bond gekregen hebben omdat hij door een stagiar bij de bond in een moment van verstandsverbijstering benoemd werd tot bondscheidsrechter, of zou hij de trui op marktplaats hebben gekocht en stiekem gewoon een clublid van Krimpen zijn?)

Nee de scheids die de corner gegeven had had het bij het juiste eind ware het niet dat de bondsclown aan de overkant, in een op marktplaats gekochte gele knhb trui en een scheidsrechters kaart behaald op de dag dat pasen en pinksteren gelijk vielen, hem overrulde en het doelpunt alsnog toekende omdat de bal 5 meter uit de cirkel zou zijn geweest en daarom gewoon hoog het doel in zou mogen. i can assure u, never happend!
Anyway, goal voor Krimpen en eigenlijk boeide het Montfoort niet zoveel meer, zij gingen gewoon proberen om er nog één of twee in te leggen. Het lukte Montfoort echter niet of nauwelijks om bij de goal van krimpe te komen omdat de (club)scheids continu SC's weggaf voor iedere overtreding van Montfoort over de 23m-lijn. Speler van Montfoort en krimpe kregen groen omdat speler van Krimpen met zijn rug in een duel ging. Dit resulteerde in hoofdpijn voor speler Montfoort+groen en groen voor speler van Krimpen. Zelfs het publiek van Krimpen die op de tribune's zat vond het een schandalige overtreding. Scheids vond het gweoon gevaarlijk van beide spelers en gaf daarom groen, later bleek dat hij het niet helemaal had gezien. Krimpe was zo sportief om bij bully bal aan Montfoort te geven. Montfoort kreeg nog 100% kans in laatste 10 sec van website, 5 tegen 2 aanval, scheidsrechters floten af toen Montfoort net bal op doel wilde afronden! In en in triest natuurlijk!
Krimpen wint verdient zij waren echt beter, Montfoort had meer verdient zeker omdat SC's zo makkelijk gegeven werden en Krimpen bijna niet uit velddoelpunten kon scoren.
Scheidsrechters waren verder echt super om al die SC's na

Krimpen11 | 18/10

Vond al dat scoop vooruit was gegaan, maar zeker een verassende uitslag!

Krimpen - Montfoort was niet veel en we hadden wat effectiever met corners en kansen om kunnen gaan, maar goed leuke uitslag!

Scoopkeep | 18/10

Zoals al gemeld 2-2. Scoop kan tevreden zijn. Er hard voor gevochten. Evergreen uit frustratie overgeslagen naar fysiek spel en dat leverde ze dan ook 2 gele kaarten en een strafbal tegen op. Zuur voor hun, mooi voor ons natuurlijk.
Doelpunten waren van alle kanten wel nice. Evergreen een net afgeronde 1 op 1 na een foutje met een scoop door scoop(jaja ironisch we weten het:p). En een netjes getipte strafcorner. Scoop scoorde uit strafbal en ook een netjes ingeslagen corner waarbij de keeper van evergreen even bezig was met de schone dames in het publiek ipv meyt keepen.

Ik blijf het mooi vinden dat deze jongens een 2e keeper op de bank hebben!

### | 18/10

Hoeksche Waard - Mijdrecht 1-4

Slechte website, maar een kwartier leuk om naar te kijken door snel spel van Mijdrecht, stomme gele kaarten van beide kanten door hakken/duwen van Mijdrecht en 2x Hengelen van HW (ook vol boven het hoofd, net boven je schouder oké maar 1 meter boven je hoofd? Je zou toch beter moeten weten) in de periode van die 15 minuten werden ook meteen 4x gescoord door Mijdrecht. En vlak voor rust de 1-4 via mooi benutte strafcorner..

Tweede helft was vernoemen niet waard.

Krimpen | 18/10

Krimpen - Montfoort 8-1.

Krimpen verzuimd in de dubbele cijfers te eindigen.

groeten

mijdrecht | 18/10

hw- Mijdrecht 1-4

Erg slechte website van beide teams. Mijdrecht is 10 minuten goed bezig geweest en scoorde meteen 4x. HW scoor mooi uit een sleeppush.

cap Bleiswijk | 18/10

Souburgh - Bleiswijk 2-4

Zeer spannende en ook redelijk fysieke website. Kansen over en weer, een benutte strafbal voor Souburgh, waar 2 strafballen misschien niet had misstaan. 1 strafbal voor Bleiswijk die discutabel was, werd netjes gestopt door de keeper. 2 prachtige sleepcorners van Souburgh spatten uiteen op de lat. Tsja, het kon alle kanten op gaan, maar het ging voor ons de goede kant op. Direct na de aansluitingstreffer 2-2 van Souburgh viel de 2-3, dat was een kleine tik, die Souburgh niet meer te boven kwam.

HCW#6 | 18/10

Verrassende uitslag!