Uitslagen 8-11

Geplaats door: . ( )

  • 4B
  • 08/11
  • 1718

Evergreen wint met 6-1 van Mijdrecht. Wat heeft het zonnige weer op de andere velden gebracht?
Reageren

SC | 14/11

Komt de 12e man mee naar Delft

12e man HCM | 14/11

Kijk daar hou ik van... mensen die zeggen niet zeiken maar gewoon lekker hockyen. Lekker blijven trainen en beter worden. Of ouder worden en er plezier in hoUden

Jaa | 13/11

*zeikt*

toeschouwer | 13/11

STOP ER DAN GEWOON MEE!

ikzeg | 13/11

zuipen

Jaa | 13/11

Niet zeuren! Triest gezeik hoort erbij! We zijn allemaal onwijs goed. Jh! Toeschouwer!
De Beste stuurlui staan aan wal..!

toeschouwer | 13/11

Wat een triest gezeik hier zeg.. pff!
Ga nou is gewoon lekker hockeyen of in iedergeval trainen voor een poging tot hockeyen.. want jullie bakken er allemaal niets van!

HCMon | 12/11

Oh, dat maakt veel duidelijk!!! Dank u 8
Maarre k wens net als de 12de man iedereen een heel prettig weekend toe, waarin veel gezopen, goed gehockeyed en nog meer gezopen mag worden!!

8 | 12/11

@ HCMon

Omdat ze werkeloos zijn daar in Waddinxveen!!!

12e man HCM | 11/11

HAHAHAHAHAHAHAHA

Ik vind het wel een giller die HCW#6.

Ik wens alle teams veel succes zondag

Met vriendelijke groet,

12e man HCM

bladiebla | 11/11

BlablablablablaHCMon | 11/11

@ HCW#6
Waarom moeten mensen van HCW altijd zo lopen zeiken op dit forum????
Kan je niet gewoon een keertje niks zeggen of het hebben over je eigen teampje, die zich trouwens moet gaan schamen voor hun coach

HCW#6 | 10/11

@Aanvoerder Mont..
Is het dan nooit goed?! Eerst zeiken we teveel op Montfoort. Hartstikke lache allemaal. Dan schrijft er iemand reactie nummer 39 volgens mij een stuk over Montfoort. En daar krijg je geen reacties op. Is het verdomme weer niet goed....=P

Dus dan hierbij de reactie.. Je mag kiezen of je 1 of 2 leest

1. Ja wat is Montfoort toch geweldig en wat hebben ze een briljante 12e man, een verschrikkelijk gezellig team en wat is het jammer dat ze zoveel pech hebben. En ze weinig punten, wat ze hebben geweldige hockeyers

2. wtf 12e man. Heb je de trainer opdracht gegeven een stukje te verzinnen ofso. Jullie zijn allemaal prutsers en er klopt helemaal niks van dat verhaal. Montfoort kansloze houthakkers!!

Hoop dat ik je blij heb gemaakt

aanvoerder mont | 10/11

shiitt nu blijft t wel aardig stil met reacties!!

is iedereen stil geworden door de 12e man zijn uitermate juiste vertalen van wat hij zondag gezien heeft??
ik hoop erop dat er meer van dit soort verhalen op komen zodat het tenminste boeiend word om de stukjes te lezen!!

hulde voor de 12e man!!

Sebert | 09/11

Bedankt voor dit bewonderenswaaridige accurate verslag na al die biertjes.
Moet ik zeggen dat ik het jammer vind dat de 12e man niet in het veld stond zoals vorig jaar, maar goed. Gezellige gast die ook nog eens kan hockeyen. Hij zal er vast wel weer bij zijn bij Forcial-Montfoort om een feestje te bouwen;)

12e man HCM | 09/11

Na zijn eigen website staat deze ook langs de lijn

Batman | 09/11

Staat deze 12e man ook bij HCM-Bleswijk langs de lijn, de 22ste van November?

12e man HCM | 09/11

Donders... dat was verdomd goede Macaroni. Hulde aan het vrouwtje.

Het begin van de website was voor Forcial. Zij gingen agressief van start en waren gebrand om snel op voorsprong te komen. Dit resulteerde dan ook binnen 5 minuten op een terechte 1-0 voorsprong. Heren van Montfoort werden even wakker geschut door dit snelle doelpunt en moesten orde op zaken stellen. Montfoort nam uiteindelijk het spel van Forcial uit handen (na nog 2 goede kansen van Forcial) en de website begon te kantelen. Forcial begon opeens minder zuiver te passen waardoor ballen makkelijk in de stick kwamen van Montfoort. Dit resulteerde ook in de 1-1 door een mooie aanval vanaf de rechterzijde. Backhand zat er goed in terwijl de keeper goed uit kwam lopen.

Je kon merken dat Forcial flink de pest in de gelijkmaker had. De website ging vanaf 1-1 op en neer. Maar door het goede slidingswerk van de keeper aan de kant van Forcial kwam er een strafbal voor Montfoort. Deze werd netjes door de aanvoerder netjes in het doel gewerkt.

Zo gingen beide elftallen de rust in met een 2-1 voorsprong voor de mannen van Montfooort. Ook voor de 12e man was dit een goede rede om nog maar eens een biertje te kopen

De 2e helft was nog maar net bezig op ik kreeg een deja-vu te verwerken. Wederom door het snelle en agressieve begin van Forcial maakte de mannen door afhoUden in de circel de 2-2. Hier begon het geschreeuw naar de scheidsrechters nog harder over het veld te klinken. Niet alleen van de toeschouwers maar zeker ook van de spelers. Ik riep nog naar de aanvoerder om overleg te laten plegen, maar de 2 dames van Forcial wilden dit liever niet dus heb ik het maar bij 1 keer roepen gelaten.

Vanaf dit momenten gingen de biertjes nog sneller van de 12e man en kan deze even niet meer voor de geest halen wie er wanneer scoorde, maar wat ik nog wel weet is dat het geschreeuw naar de scheidsrechters niet meer af nam. Na een strafcorner voor Forcial werden beide aanvoerders op het matje geroepen door gele rakkers. Niet meer praten en appeleren heren. Dit was bij Forcial niet echt doorgedrongen. 2 strafcorners verder was er meer dan genoeg geappeleerd en onvrede geuit naar de gele rakkers dat er al zeker 4 gele kaarten extra op het formulier vermelde konden worden.

Na dit incident hadden de gele rakkers het spel niet meer in handen. Van beide kanten gingen worden, bijlen en relletjes over het kunstgras. 1 website formulier was niet genoeg om deze gele kaarten te noteren.

Forcial scoorde nogmaals, tussen de benen te spelen waarbij Montfoort op speelafstand stond, door middel van afhoUden. Montfoort speelde 5 minuten zonder keeper, keeper maakt sliding buiten de circel en mist de bal met zijn stick en glijdt op de bal. Ja ook dat is geel en dan zeker geen strafbal (stonden nog spelers achter de keeper), maar een strafcorner. Helaas geen goal voor Forcial maar wel mooi op de gescoopt. Je kon het niet echt een sleep noemen. Bal ging echt in een boogje. Montfoort scoort vervolgens wel terwijl de keeper langs de zijlijn stond.

Aan het einde van de website krijgt Montfoort nogmaals een strafbal. Vanuit mijn oogpunt moeilijk te beoordelen, maar van wat ik gezien heb was het niet terecht. Dan zie je maar weer wanneer de scheidrechter een verkeerde blissing neemt. Want de strafbal werd niet gemaakt door de aanvoerder van Montfoort .

Maar nog voor Montfoort de strafbal kon nemen waren er 2 spelers van forcial niet echt slim bezig. Ze bleven maar ingaan op de beslissing van de gele rakkers. Dit resulteerde in een gele kaart en zo stonden zij de laatste 5 minuten met 9 man in het veld.

Na het falen van de aanvoerder was de website snel te einde. Nog maar goed ook want de spanning was niet meer te dragen langs de lijn en ook niet tussen de teams en de scheidsrechters.

Gelukkig was 3e helft nog Best gezellig. Nog even gezellig met de jongens van Forcial gepraat. Helaas was het niet zo gezellig tussen beide teams als het voorgaande jaar.

Montfoort en Forcial julie het publiek behoorlijk weten te entertainen. Bedankt daar voor en de 12e man wenst jullie nog veel succes voor de komende websiteen die nog komen gaan.

Met vriendelijke groet,

De 12e man HCM

12e man HCM | 09/11

Montfoort - Forcial

Ik zie niet alle websiteen uit deze competitie (is ook onmogelijk, of iedereen moet ze opnemen), maar heb me toch uitzonderlijk vermaakt langs de lijn. En ik was niet de enige die genoten heeft van deze website. Kwalitatief niet spectaculair, individueel technische was het ook niet, maar SPANNEND was het wel! Ook de twee dames van Forcial stonden knarsen tandend tegen de duckout (of was het gewoon de kou).

Uit de optiek van deze 12e man van HCM had de website aan beide kanten een winnaar kunnen opleveren, maar terecht dat het bij 4-4 is gebleven. Jullie spelen allen in de 4e klasse (rode lantaarn der klasses) dus is het niveau al gauw iet wat aan de lage kant. Zeg maar heel laag. Maar dat houdt niet in dat het daar door niet minder boeiend wordt.

Ik wordt geroepen dat het eten klaar staat dus moet nu even de Macaroni naar binnen schuiven en zal daarna mijn verslag afmaken vanuit de optiek van de 12e man HCM

Scoopheld | 09/11

Best grappig, dat de 2 slechtste teams uit de competitie het meeste commentaar hebben op de kwaliteit van de arbitrage.

Verkopen ze op de markt van Montfoort/Rockanje geen spiegels?

Bush | 09/11

Ooh ooh heeft Montfoort zich weer misdragen... het is ook ieder weekend hetzelfde. Misschien is LacrOsse een sport voor Montfoort. 1 Probleem, hier moet je ook scoren om te winnen en als die ene dan weer niet wil vallen verlies je nog steeds

Maar afgelopen website was het dus echt DIE ene die niet viel waardoor er niet de volle drie punten werden gepakt

Helaas joh!

Never waste a boner, never trust a fart!

batman | 09/11

Jerry Springer.. Eat your heart out.

Dr S | 09/11

Haha wil je nou echt zeggen dat die 2de strafbal terecht was? Een keeper kan toch niet als die al ligt opeens verdwijnen. Hij pakt de bal met zn lichaam of stick weet ik ook niet precies, en jullie speler valt daarna over de keeper heen, gewoon erg slecht gefloten want dat gebeurde aan de andere kant precies hetzelfde. En dat wij dan geen strafballen hadden moeten krijgen dan?
Kom op zeg je weet het zelf ook, volgens mij zijn wij niet de eerste die het hakken van Montfoort erkennen maar goed lag waarschijnlijk aan ons. Zoals altijd bij Montfoort dit seizoen, beetje jammer.
In ieder geval kijken we uit naar de volgende website, en zorgen we voor een feestje MET muziek en gezellige sfeer.

@ Dr S. | 09/11

Waarom denken jullie dat wij twee strafballen en weet ik niet hoeveel vrije slagen gehad hebben? Omdat wij zoveel hakten zeker! Oh nee het lag natuurlijk aan de scheidsen, het is omdat ik weet dat Forcial aan de kust ligt maar anders had ik zeker gedacht dat jullie in n of ander bosrijk gebied trainden op het hakken van bomen! En nogmaals ik heb geen slaande beweging gezien en ik kon het prima zien, speler van jullie probeerde gewoon een kaart aan te naaien! Verder inderdaad terechte uitslag en bizar score verloop, vorig jaar was het in ieder geval een stuk gezelliger en sportiever. En Nr 25 was van begin af aan al aan het beuken en dauwen!

Dr S. | 09/11

Dus als ik je goed begrijp, mag je wel naslaan als je uitgedaagt wordt?
Slaat echt helemaal nergens op.
Maar paste weer bij het bizar slechte niveau van de scheidse.
Forcial stookte helemaal niets op, het speelde gewoon een normale website. Het hakken van Montfoort ontregelde de website en de scheidsen verzuimden daar tegen op te treden, waardoor het ook wel steeds meer van forcial kant kwam tegen het einde van de website.
En flammable, wat denk je dan, dat we voor zo een website niet op scherp staan? Als iemand nageslagen wordt is hij flammable ja, niet heel raar he.
Verder zoals gezegd een terechte uitslag, waar beide teams met iets meer geluk hadden kunnen winnen.

@ Tedlens | 09/11

Ik weet niet wie hier nou onsportief was, maar Montfoort begon met de Beste bedoelingen aan de website maar het was Forcial dat dat het vuurtje opstookte en zeker confrontaties opzocht! Ik weet niet wat nummer 25 van jullie had maar die was echt
Extremely FLAMMABLE! En als jezelf recht op een speler van Montfoort afloopt, in een dood spel moment voor de strafcorner, terwijl je er aan alle kanten omheen had kunnen lopen dan lok je het gewoon uit! Erg smerig om op zo'n Suarez achtige manier iemand een kaart aan te smeren. Was dan ook meer dan terecht dat hij erzelf uit gestuurd werd!

aanvoerder mont | 09/11

tja die opmerking blijft wel een leuke!

ook al is die wel een kaart waard!

maar goed dat wil niet zeggen dat we dat dit seizoen nog doen!
word niet meer geaccepteerd door t team en coach!
dit hebben we al naar het minimale terug gebracht

t zal nooit geheel stil blijven dit te danken aan sommige vage beslissingen van de refs

Scoopkeep | 09/11

@Montfoort kan me nog herrineren dat vorig jaar toen we tegen jullie speelden echt alle ziektes voorbij kwamen(scoop deed natuurlijk ook mee), maar dat 1 van jullie de brilliante opmerking maakte: je was zeker ook al fout in de oorlog. En ook kwam voorbij: wie schiet de scheids af. prachtig gewoon

Ted Lens | 09/11

@ Montfoort 11.

Ik zeg ook niet dat onze kaarten onterecht waren. Montfoort had ook een aantal extra kaarten MOETEN krijgen. Als dat was gebeurd hadden wij de laatste 2 kaarten niet gehad. Ondanks dat hadden wij niet zo moeten reageren! Dus waren ze zoals ik al zei terecht.

montfoort 11 | 09/11

die kaarten voor forcial waren gewoon terrecht

als je opmerkingen naar zijn hoofd slingert als pleur op of stommeling wanneer je zeg maar je 4de laatste waarschuwing net hebt gehad ben je gewoon niet echt slim

over dat naslaan heb ikzelf niet gezien!
maar als t zo was had t idd Bestraft moeten worden!

forcial had ook geluk met de refs want als die goed hun werk hadden gedaan, dan hadden ze ook twee doelpunten af moeten keuren vanwege afhoUden
1 keer door de eigen benen gespeeld en 1 keer shadow
en de gele kaarten die er gevallen zijn hadden er veel meer moeten zijn want als de aanvoerders groen krijgen voor verbaal zou het ook stil moeten zijn dit was aan beide kanten niet het geval

Forcial | 09/11

Haha wij zijn als Forcial zijn normaal niet echt moeilijk tegenover refs. Alleen dit weekend was schandalig. Dus het komt vast wel goed keepie!

scoopkeep | 09/11

forcial in de zaal.. Gaan wij als scheidsen dit overleven?

maarten vG | 09/11

wuie wil er naar het bierteam H1 van voorne komen

Ted Lens | 09/11

Montfoort - Forcial

Een leuke website voor het publiek! Verder waren de scheidsrechters van een onacceptabel niveau. De beoordeling van heren was niet veel goeds. Ze hadden de website niet in de hand en door hun toedoen werd het van kwaad tot erger.

Montfoort kreeg twee strafballen waar Forcial er ook minstens twee had moeten krijgen. Verder had Montfoort in de eerste helft een aantal keren kaarten moeten hebben voor veelvoudig erg hakken. Door frustatie(verbaal) van het slechte fluiten kreeg

Forcial aantal gele kaarten. Waardoor ze met 9 man komen te staan. Zelfs onze aanvoerder die een heel rustig persoon is sloot uit zijn slof door het krankzinnige optreden van de scheidsen.

De heren van Montfoort hebben in de tweede helft drie keer nageslagen. Iedereen zag het behalve de refs. Jammer dat ze zo onsportief waren.Verder heeft Montfoort weinig gecreerd en veel benut. Forcial had super veel kansen maar was niet scherp genoeg.

Montfoort de winnaar van de website ondanks de onterechte strafbal bij 4-4. Ondanks het slechte optreden van de scheidse die hierdoor de website ernstig beinvloede, hadden de heren van Forcial het al veel eerder moeten afmaken. HELAAS!

8 | 09/11

@ OHK bedankt voor de Hulde!

Bush | 09/11

Krimpen - Waddinxveen 3-1

Krimpen over de gehele website wel beter maar kan dit niet echt uitdrukken in doelpunten. Moet wel gezegd worden dat de verdediging en keeper van Waddinxveen erg solide zijn.

Verder sportieve website zonder rare incidenten. Feestje na de website kwam pas laat opgang... had misschien te maken met het hockeyfeest de avond ervoor.

OHK | 09/11

Helaas geen verassende uitslagen dit weekend. Ik had stiekem gehoopt op een stuntje van Waddinxveen en een spannende pot tussen Evergreen en Mijdrecht. Mijdrecht verliest door de nederlaag de aansluiting op de top 4. Die top 4 blijft ongewijzigd, doordat ze allemaal winnen. Ook onderin is er nog geen duidelijkheid over de absolute rode lantaarndrager. Forcial en Montfoort hoUden elkaar in balans. Wel pakt Montfoort het eerste punt van competitie, waarvoor hulde. Ga er trouwens vanuit dat ze de derde helft overtuigend hebben gewonnen.
Groeten
Groeten

aanvoerder mont | 09/11

Montfoort-forcial

Montfoort kon verschil niet maken!

uitslag 4-4
naar mij mening rommelige maar spannende website!
het bleef spannend tot laatste minuut

ik persoonlijk weet mijn tweede strafbal niet te maken (in de laaste 5 minuten)waardoor we niet winnen met 5-4

forcial krijgt twee cadeautjes wanneer ze scoren doormiddel van afhoUden
scheidsrechters zijn niet sterk maar gelukkig beide kanten op!
de gele kanaries verzuimde gele kaarten te geven na laatste waarschuwing voor praten(waarna forcial er juist een schepje bovenop doet)

beide teams werken hard al met al leuke website zeker voor het vele publiek langs de lijn

JVG | 08/11

niet

12 | 08/11

Asvion is gay

#11 | 08/11

Souburgh - Hoeksche Waard [7-0]

Souburgh begon fel aan de website en had dan ook de eerste helft de complete controle over de website. De score liep dan ook gestaagd op.

Tweede helft kreeg Hoeksche Waard meer kansen op de counter, maar door een uitstekende achterhoede en keeper wisten ze doelpunten te voorkomen. Echter kon Hoeksche Waard het achter niet dichthoUden en kwam er een 7-0 overwinning op het bord.

HMV | 08/11

ik ben een goede keeper

Ankje | 08/11

Leuke website, jammer dat ik geen ruzie kreeg met die blonde gozer van forcial! Ik sloeg hem nog maar helaas! Volgende x trap ik jullie de tering in

huub verschoor | 08/11

Jongens ik heb het helemaal gehad, ga naar victoria.

Krimpen | 08/11

Krimpen binnen 5 minuten 3 opgelegde kansen, 1-0. Daarna HCW de rest van eerste helft beter. Rust 1-1.

Tweede helft Krimpen weer beter. Scheidsen voelden website niet goed aan. HCW verder prima gasten, sportieve website en weinig gezeik.

Eindstand 3-1.
mzl

HMV | 08/11

Montfoort-Forcial
Een krankzinnige en leuke website, die ondanks het niet al te hoge niveau wel tot de laatste seconde spannend bleef door de hoge inzet en strijd van beide kanten.
De website kende een bizar scoreverloop
0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3, 4-3, 4-4.
Al met al een terechte uitslag, veel kansen aan beide zijden, waar Forcial echt wel heel slordig omging met de kansen, met name sc werden niet goed uitgevoerd.
Scheidsen floten echt dramatisch, waar Montfoort 2 strafballen kreeg (1 gestopt door keep in laatste minuten), verzuimden ze aan de andere kant strafballen toe te kennen. Scheidsen floten blijkbaar allebei een hele andere website, waarbij de kaarten ook nog eens kwamen halverwege de tweede helft, maar goed is niet anders. Terechte uitslag!

Chef Haarband | 08/11

Montfoort wint met 5-4 als ze de strafbal in de laatste minuut gescoord hadden! Helaas gebeurd dit niet en blijft het bij 4-4!
Spannende pot zeer vermakelijk voor toeschouwers, scheidsen faalden! Uitslag is, gezien kansen en spel, terecht!

Chef Deo | 08/11

Krimpen wint dus van Waddinxveen. Krimpen had niet al te veel moeite met Waddinxveen, in de tweede helft vooral had W'veen niet zo veel in te brengen. Prima pot verder!

teo video | 08/11

keeper van forcial stopt strafbal laatste minuut en beslist hiermee de website 4-4

#5 | 08/11

souburgh-hw 7-0

cap Bleiswijk | 08/11

Voorhout - Bleiswijk 1-7
Zoals al gezegd, wie was mij voor?
Voorhout begon redelijk fel aan de website, er werd goed druk gezet en gezocht naar openingen in de Bleiswijkse defensie. Die zijn ook gevonden, maar de afronding liet de wensen over, of vanuit het Bleiswijkse standpunt gezien, geweldig keeperswerk voorkwam erger. Toen kwam de SC-periode waarin duidelijk opviel dat de specialisten op de bank zaten, we versierden ze in ieder geval wel. 2-0 Ruststand. Direct na rust was het verzet gebroken, werd de conditie op de proef gesteld en liep Bleiswijk uit. Een knappe counter zorgde voor het enige tegendoelpunt. En zoals het hoort, Voorhoud-uit, altijd met zon op het dakterras. Wel jammer dat Gulpener was ingeruild voor Heineken.

HCW #8 | 08/11

Terrecht gewonnen door Krimpen bedoel ik dan natuurlijk!

HCW #8 | 08/11

Krimpen-Waddinxveen
1e helft aardig gelijk op, 2e helft terrecht gewonnen! Scheidsrechters waren prima, alleen op den duur werd het strafcorner geven wel erg lekker was jammer.

Leuke gasten om tegen te spelen

Bleiswijk | 08/11

Bleiswijk met 1-7 en 3 punten naar huis tegen Voorhout.

keizer | 08/11

Waddinxveen verliest met 3-1 van de Krimpense boys