Uitslagen 15-11

Geplaats door: Kuijp ( )

  • 4B
  • 15/11
  • 1569

Scoop - montfoort 6-1
hw#6 geloof ik had gelijk, dit keer scoorde montfoort die ene wel, maar aan de andere kant vielen er 6..
Scoop speelde montfoort in het begin helemaal weg wat resulteerde in een aantal grote kansen maar geen doelpunt, na een kwartier komt montfoort voor het eerst in onze 23 aan de bal en scoort meteen. Vervolgens gingen de koppen een beetje omlaag bij scoop maar toch met 2-1 de rust in. In de 2e helft ging scoop weer hockeyen en werden er nog 4 ingelegd.
Reageren

Dr. Glibber | 16/11

Krimpen speelde een mooie pot hockey en was de terechte winnaar.

Wil nog wel even wat kwijt over de assistent coach van Souburgh. Die na de de doodsklap, waarbij een speler van Krimpen zijn hand brak doodleuk riep, "niks aan de hand (woordspeling) het was de trilling van zijn stick, doorspelen". Dit terwijl die gast het uitgilde van de pijn. Ongelooflijk dat je als begeleider van een jong elftal zoiets roept, vandaar dat hij assistent is

Dr | 16/11

Krimpen speelde een mooie pot hockey en de terechte winnaar.

Wil nog wel even wat kwijt over de assistent coach van Souburgh. Die na de de doodsklap, waarbij een speler van Krimpen zijn hand brak doodleuk riep, "niks aan de hand was de trlling van de stick, doodspelen". Dit terwijl die gast het uitgilde van de pijn. Ongelooflijk dat je als begeleider van een jong elftal zoiets roept, misschien vandaar ook dat hij assistent is

Bush | 16/11

Souburgh - Krimpen 1-6

Souburgh niet zo sterk als dat ik had verwacht. Krimpen hockeyt redelijk vanuit een organisatie en maak niet heel veel domme fouten. Scheidsen waren prima en hebben goed gefloten.

Het 1ste doelpunt van Krimpen was niet attent verdedigen van Souburgh en dat zorgt voor een 1op1 met keeper, 1-0.
2-0 valt uit een 5e rebound volgens mij. De 2-1 1min voor rust uit een rebound strafcorner. Wij werden gewaarschuwd voor een strakke harde sleep?? niet gezien.
Als Krimpen 'iets' scherper was geweest in de eerste helft had het in de 2de helft een stuk rustiger kunnen spelen.

Dan verwacht je na de rust een opgepept Souburgh maar daar waar er vuurwerk van Souburgh werd verwacht scoort Krimpen de 3-1 waarvan ik denk dat de keeper die bal best had mogen hebben. De 4-1 is een prima uitgevoerde aanval na interceptie op het middenveld.

5-1 is mooiste doelpunt van de dag. Prima opgebouwd. Ook fijn om te zien dat niet alles met een lange klap hoeft maar ook tikkend kan worden uitgespeeld.
6-1 netjes afgewerkt 1op1 met keep.

Verdedigd was Krimpen vandaag prima. Souburgh kan niet echt zeggen zeer gevaarlijk te zijn geweest. Krimpen heeft daarvoor te weinig echt grote kansen weggeven. En als Souburgh dan 2 tegen 1 komt met de keep dan verprutsen ze het. Zelfs oude vedettes in de spits konden het verschil niet maken ;)

Krimpen was voorin scherp en een stuk efficiŽnter dan Souburgh.

Enige smetje op de wedstrijd is de gebroken hand van een Krimpenspeler en een flinke hamstring blessure aan de kant van Souburgh.

Op naar volgende week, werken aan het doelsaldo tegen Forcial!

Bush | 16/11

Wat is er met Evergeen aan de hand? Had wel verwacht dat ze met grotere cijfers zouden winnen.
Is het ook nog echt spannend geweest of gewoon heel lang 2-0 en de 2-1 10sec voor tijd?

Montfoort 8 | 16/11

Scoop begon zeker sterk aan de wedstrijd, Montfoort begon inspiratieloos. aanvallen lipen niet in het begin. Scoop aantal keer gevaarlijk, door sterk verdedigen kwamen hier geen doelpunten uit. Daarna kleine opleving van Montfoort waaruit na een mooie aanval een net zo knappe goal kwam. Hierna nog 1 of twee goede kansen maar het ontbrak de aanvallers aan slagkracht om een extra goal te maken. Hierna nam Scoop de regie over en door een sterk spelende 9 van scoop die continu vogelvrij werd gelaten werd het al snel gelijk. Hierna mooie SC die fraai ingetipt werd. Tweede helft begon Montfoort nog met goede moed wat resulteerde in 1 of twee goede kansen, helaas geen goals. Scoop kreeg hierna vrije doorgang op doel Montfoort, dit kwam meerendeels door zwak middenveld (ikzelf) en een aantal spelers die door een kater van de avond daarvoor geveld werden! Scheidsrechters zagen helaas niet alles juist wat toch wel een zekere invloed had op de laatste 2 goals van Scoop. Weliswaar verdienden de Boys uit Delft de winst meer dan Dik, zeker ook gezien het feit dat zij veel gemotiveerder waren in deze wedstrijd! Hulde aan hun nummer 9, kan erg goed hockeyen. ( Voor het geval dat hij na deze post met ander nummer gaat spelen, het is een kleine kale man die continu van positie wisselt!)

Dr S | 16/11

Spannende wedstrijd aan de kust.
Eerste helft gebeurd er weinig, 60 % balbezit voor w'veen, maar grote kansen bleven uit.
Forcial voor het eerst dit seizoen rustig in balbezit, en bouwt goede aanvallen op. Na een mislukte strafcorner wordt het 1-0.
De 1-1 viel voor rust nog, snel genomen vrije slag, beetje te ver naar voren genomen maar goed laten we er maar niet te moeilijk over doen.
Na rust was het vooral erg spannend. Geen geweldig hockey meer maar heel veel strijd van beide ploegen. Hoewel w'veen weer meer balbezit had, konden ze niet veel kansen creŽren. Forcial kreeg daarentegen de grootste kans. Een 3 tegen 1 situatie werd helaas niet uitgespeeld. Het omslagpunt in de wedstrijd. Want vlak daarna vallen er (te laat, had veel eerder gekund) kaarten. 9 tegen 10, Forcial houdt het lang vol maar moet uiteindelijk toch bezwijken onder de druk. Hierna was de wedstrijd eigenlijk wel afgelopen. Er waren nog ongeveer 10 minuten te spelen en beide ploegen creŽrden niets meer. Wel een goede wedstrijd dus van Forcial kant, dat steeds beter gaat hockeyen!

scoopkeep | 16/11

op evergreen site staat 2-1 gewonnen door evergreen.

Bush | 15/11

Souburgh - Krimpen 1-6

Souburgh niet zo sterk als dat ik had verwacht.
Krimpen hockeyt redelijk vanuit een organisatie en
Maak niet heel veel domme fouten. Scheidsen waren
Prima en hebben goed gefloten.
1ste goal van Krimpen was niet attent verdedigen van
Souburgh en dat zorgt 1op1 met keeper. Goal.
2-0 valt uit een 5e rebound volgens mij.
2-1 1min voor rust uit een rebound strafcorner.

Dan verwacht je een opgepept Souburgh maar daar waar
er vuurwerk van Souburgh werd verwacht scoort Krimpen
de 3-1.
4-1 is een prima uitgevoerde aanval in interceptie.
5-1 is mooiste doelpunt van de dag.
6-1 netjes afgewerkt 1op1 met keep.

Verdedigd was Krimpen vandaag prima. Weinig echt grote
kansen weggeven. En als Souburgh dan 2 tegen 1 komt
met de keep dan verprutsen ze het.

Krimpen was iets effecienter voorin!

Enige smetje op de wedstrijd is de gebroken hand van
een Krimpenspeler en een flinke hamstring blessure aan
de kant van Souburgh.

Iemand enig idee wat HW tegen Evergreen is geworden?

scoopkeep | 15/11

nee 18a

Chef Deo | 15/11

Ah, je doelt op variant 17b?

cap Bleiswijk | 15/11

De fenomenale sleep bleef dit keer zeker uit. Ik kwam vlak voor rust aan toen er 3 strafcorners op rij kwamen volgens mij. Maar hij ging niet zo mooi richting de touwen zoals bij onze wedstrijd, maar goed, uit een rebound scoren is ook leuk natuurlijk. Overigens had krimpen ook een leuke variant, maar ik zal niet zo Duits zijn om hem hier op te schrijven :)

4e B Rulez | 15/11

HVM H1 - Voorhout H1 (5-2)

Mooi hockey aan Mijdrechtse zijde. Helaas bleef een monsterscore uit. Met de rust was een tussenstand van 7-0 ook niet verkeerd geweest.

Volgend weekend zijn de heren uit Mijdrecht vrij en zullen de laatste 2 wedstrijden bewijzen dat zij thuis horen in de top 3 van de 4e klasse B!

Trouwens, een pluim voor de uitstekende arbitrage!

Groeten van een FAN!

blaffer | 15/11

Krimpen wint van angstgegner Souburgh!! Daar waar vorig jaar binnen 10 min 4-0 op het scorebord stond, werd nu door Krimpen scherp en goed gespeeld. De kleine speldenprikjes van Souburgh deerden Krimpen niet echt en Krimpen bleef hockeyen. Na twee terechte en goede doelpunten van Krimpen (waar het er 4 hadden moeten zijn) Winst Souburgh op slag van rust te scoren uit een SC. Die fenomenale sleep heb ik ovrigens niet gezien? na de 2-1 nen de rust besliste Krimpen snel de wedstrijd, tot 4-1. De laatste 10 min leverden nog 2 doeplunten op. Souburgh wist een kans 1-2 tegen de keeper niet af te ronden, de enige grote kans van de withemden in de 2e helft. Verder zijn ze bepaald nie verder gekomen dat de 23 meter voor de goal van Krimpen

Kortom, he publiek de grote winnaar, en Krimpen telt weer 3 punten bij en een aantal goals!

HCW #8 | 15/11

Geen commentaar op de wedstrijd. Eťn van de slechtere wedstrijden van HCW. Eťn van de betere wedstrijden van forcial. Resultaat deze uitslag. Denk wel dat W'veen terrecht heeft gewonnen gezien het hockey.

Leuke gasten van Forcial trouwens

Scoopkeep | 15/11

6-1 gewonnen whoehoe. Montfoort maakt wel de 1-0 beetje tegen verwachting in. Maar Scoop was al de betere en dat laat zich dan uiteindelijk in de score zien. Een 6-1 overwinning was wel prima. Montfoort hakt wel maar vind het wel al veel minder slecht dan vorig jaar zijn wel vooruit gegaan.

HCW #8 | 15/11

@ Ted Lens: De keeper van W'veen laat zien dat hij goed is.
Ik denk dat dit een hulde is voor de keeper uit de b1 die vandaag ons doel stond te verdedigen!

HCW#6 | 15/11

Forcial-HCW 1-2
Best wel een treurige pot. De 1-0 was miss bol maar iig een vaag doelpunt z'n goal die via, via, via toevallig voor een goede stick valt.
Ik nam zelf die vrij slag. Volgens mij lag die niet meer dan 2 meter naar voren en had ik niet buitegewoon veel voordeel, dus prima doelpunt naar mijn mening.
Daarna HCW hele tweede helft op het doel lopen drukken. Krijgen 1 counter tegen die gelukkig goed werd verdedigd. Uit de tegenaanval scoren wij de 2-1. Daarna was het nog 5 minuten spelen waarin Forcial geen kans meer heeft gehad. Dus als enige positieve puntje wil ik het volwassen uitspelen van een wedstrijd aanstippen
Voor de rest, een slechte generale.. Dus Bleiswijk pas maar op!=P

Janssen | 15/11

Souburgh - Krimpen 1-6!!! Ik moet oprecht mijn excuses aanbieden aan Krimpen, want wat een uitslag. De heren hebben onder andere mij in het ongelijk gesteld, door veelvuldig te scoren. Hulde voor de heren uit Krimpen ad IJssel!!

de 1-0 | 15/11

Ze moeten die sticks gewoon 2 platte kanten geven. Dat hockeyed voor Forcial een stuk makkelijker..... (stellletje amateurs)

Ted Lens | 15/11

De 1-1 werd op de verkeerde plaats(5meter dichtet bij onze cirkel genomen. Hierdoor kon w'veen de selfpass nemen en hierdoor scoren! De 1-0 van ons was volgens mij gewoon terecht! Ik had bolle kant niet gezien. Verder heb ik niemand er over gehoord. Dusja

1-6 ????? | 15/11

Souburgh - Krimpen 1-6 ?

Wat was er aan de hand met Souburgh?

2de helft complete walk over voor Krimpen.

Valt me echt tegen van Souburgh (een ploeg die normaal gesproken tot het einde blijft strijden)

Bluf | 15/11

de 1-1 had niet mogen tellen?

volgens mij werd jullie 0-1 ook met bol ingemept tedje!

Ted Lens | 15/11

Forcial - Waddinxveen 1 - 2

Een spannende wedstrijd waar W'veen met geluk 1 - 1 ging rusten! Forcial speelde eerste wedstrijd goed hockey! De keeper van W'veen laat zien dat hij goed is. De eerste 15 min min domieerde Forcial in de tweede helft. Hierna werd het 9 tegen 10 door 2 gele kaarten van forcial en 1 van W,veen! Tien minuten voor tijd brak Forcial door met 3 tegen 1 in de cirkel deze niet te missen kans werd gemist! Een minuut daarna scoorde W'veen de 2-1! Een teleurstelling voor Forcial! Want forcial was naast de laatste tien minuten de betere. De 1-1 van W'veen had niet mogen tellen want de bal werd op de verkeerde plaats genomen. Verder waren de scheidsrechters van een goed niveau. Verder had Forcial het een beetje aan zich zelf te danken. De laatste drie wedstrijden beter dan de tegenstander. Helaas maar er zit een positieve lijn in.

### | 15/11

Mijdrecht - Voorhout 5-2

had wel 20-2 kunnen zijn.
goed gefloten trouwens!

keizer | 15/11

waddinxveen wint van de jongens aan de andere kant van nederland

2-1 ... , naja de 3 punten zijn in ieder geval binnen!

Elsalvador | 15/11

HVM - Voorhout 5 - 2
Dames waren vrij dus kon ik mooi bij mijn zoons gaan kijken. Matige pot hockey. Laag baltempo en weinig op de lange klappen van de LM van Voorhout gereageerd. Veel kansen gemist. Volgende week zijn de mannen vrij.

Kuijp | 15/11

Grappig om een keer een verslag van een 3e te lezen bij een wedstrijd.. Had krimpen hoger ingeschat dan souburgh maar 6-1 is wel heel overtuigend

cap Bleiswijk | 15/11

Souburgh niet echt weggespeeld in de 2e helft, maar mochten opkomen tot aan de 23 van Krimpen. Daarna was het geen doorkomen aan. Via counters kwam Souburgh er wel een aantal keer leuk uit, maar faalde gigantisch in de afwerking. Daarentegen speelde Krimpen zeer sterk op het middenveld en daar werd ook steeds de basis gelegd voor weer een doelpunt. 3 tegen 3 of 4 tegen 4 uitspelen was een makkie voor de heren, die hiermee de 2e plek verstevigden, met Evergreen-Souburgh in het verschiet... Tsja, ik kwam "toevallig" langs Alblasserdam vandaag, precies op tijd voor de 2e helft...

de vedette | 15/11

Krimpen met 6-1 gewonnen. 1ste helft ging gelijk op 2-1. 2de helft krimpen scherper en lopen soepel uit.