Uitslagen 29-11

Geplaats door: HCW#6 ( )

  • 4B
  • 29/11
  • 2152

Bleiswijk-HCW 6-0
Bleiswijk wel een stapje verder. Waddinxveen verdedigt Best goed eerste 25 minuten. Daarna valt toch de 1-0 en gelijk de 2-0 uit een strafbal. Met 2-0 de rust in. Maar de 3-0 viel vrij snel. Daarna wat kansen gekregen op 3-1 en later 4-1. Maar helaas geen treffer voor de eer..
Hoe is het met de afgevoerde man?


Reageren

Ted Lens | 01/12

Scoop - Forcial 3 - 4

De eerste 25 minuten waren duidelijk voor Scoop. Dit kwam mede door de beweegelijkheid van nr 9 van Scoop. Het resulteerde in een vrij snelle 1-0. Dit doelpunt kon het centrale duo worden aangerekend. Beide twijfelde ze om de bal te pakken, de speler van Scoop maakte hier uitstekend van gebruik. Forcial kreeg bij die stand een niet te missen kans, maar de bal werd vanaf de stip uit een rebound over gepushd. Hierna kwam Scoop op 2-0 door een corner. De 3-0 hing eerder in de lucht dan de 2-1. Maar de laatste 10 minuten van de eerste helft kwam Forcial al iets beter in de wedstrijd. De verdediging van Scoop had moeite met de beweegelijke voorhoede van Forcial. En minuut voor de rust scoorde de spits van Forcial een mooi doelpunt. Met een beetje geluk was verschil maar n doelpunt. RUST!

Na de rust stond er een veel ander Forcial in het veld. Mede door een tactisch wisselvan Forcial kantelde de wedstrijd. De marathon loper van Forcial werd op de nr 9 van scoop gezet. Hierdoor werd hij in de tweede helft vrijwel onzichtbaar. Dit resulteerde zelfs in een wissel. Hij trok het conditioneel niet of hij wilde de tussenstanden van de premier league weten Forcial speelde vrij goed hockey en zette enige druk op de defensie van Scoop. Dit resulteerde in een mooie 2-2. De keep van scoop hoorde de tip alleen langs vliegen. Verder vond ik de keeper van Scoop een hele goede pot keepen. Hierna stond er meer druk op Scoop. Forcial kreeg twee 100% kansen, waar n voor open goal werd gemist. Tien minuten voor tijd kreeg Scoop een onterechte strafbal. 3-2. Uit het ongeloof gooide Forcial een tandje er boven op. Drie minuten na de 3 - 2 scoorde Forcial uit een backhand de gelijkmaker. Drie minuten daarna was het weer raak, de bal werd uit een rebound in de kruising gepushd. De laatste minuten werden door Forcial zakelijk uitgespeeld.

De afgelopen tijd gaat het een stuk beter met Forcial. Ten eerste wordt er een stuk beter gehockeyd. Ten tweede laten we ons niet meer snel opnaaien. Dat scheelt voor ons ook een hoop Ten derde blijft de derde helft lekker los gaan. Zondag een lekker potje tegen Bleiswijk. We gaan sowieso voor een stuk betere prestatie dan de 9-0 van vorige keer. Na de winterstop met enkele versterkingen gaan wij definitief afstand doen van de laatste 2 plaatsen

scoopkeep | 30/11

zo dat was dikke kopbal, hersenschudding of niet?
sterkte er mee

12e man HCM | 30/11

Dat was verdomde pijnlijk om te zien... en dan nog wel met een flats de bal zo hoog spelen. Best knap om eerlijk te zijn. Ik hoop dat het goed gaat met de persoon in kwestie. Sterkte kerel!

Quirinus62 | 30/11

Ik geloof niet dat IK degene ben die er over zou mogen oordelen, maar ik krijg steeds meer de indruk dat Toeschouwer een gefrustreerd lelijk mannetje van het formaat F pupil is, met een dito geslachtsdeeltje, welke hij bij elke wedstrijd in gepaste afzondering in de club-WC met zijn pinkelmannenvingertjes tot formaatje vingerhoedje weet op te jeuken.

Wellicht alleen uit mijn levendige fantasie ontsproten, maar echt veel meer kan ik er echt niet uit halen. In elk geval denk ik niet iemand deze frustrie ooit in het veld tegen zal komen, want het predikaat Toeschouwer zal een sterspeler zichzelf nooit ophangen.

Toeschouwer...... of heb je liever een gepaste versie:

batman | 30/11

Voor de gene die het filmpje willen zien:

www.youtube.com/watch?v=LWgw1e9ATDc&feature=player_embedded

niet voor kindjes onder de 18 jaar.

Montfoort 8 | 30/11

Mijdrecht stunt en pakt punt tegen Montfoort!

Mijdrecht begon goed op het goed bespeelbare veld! Ze voerde erg veel druk op de Montfoortse verdediging net als de meeste teams doen tegen ons. Hierdoor is onze verdediging de Best getrainde in de 4eklasse! De boys uit Mijdrecht kwamen hier niet doorheen want de verdediging en de muur van Montfoort stonden als een huis.
het middenveld kwam ook goed terug en zo konden we na het herveroveren van de bal er een antal keer goed uitkomen. Montfoort nam na 25 minuten spelen het heft in handen en dit resulteerde in een aantal goede uitbraken, echter leverde dit alleen twee SC's op en twee schoten op doel die door keeper van Mijdrecht gekerd werden. Mijdrecht kon bij hun laatste anvallen vlak voor rust opgevangen worden voor de 23-lijn. Na een goede aanval van Montfoort 1 minuut voor de rust ging onze rechtsvoor goed door op laaste man van Mijdrecht en speelde deze netjes uit daarna volgde keurige flats die bekroond werd tot doelpunt.
In de rust hebben we het kort gehoUden en zijn snel weer opgesteld voor vervolg. Mijdrecht begon net als eerste helft maar Montfoort schakelde nu vel sneller om en na gestopte tip in werd de bal uit de rebound keurig over de keeper heen gelopt, geen geluk dus, maar wijsheid!
Hierna had Montfoort nog een SC en wat spaarzaame aanvallen. Mijdrecht heeft verder alleen maar mogen aanleggen voor SC die allemal simpel gestopt werden, laatste minuut kreeg Mijdrecht nog een corner die ze na een mooie variant wel tot doelpunt wisten te promoveren. Montfoort wint na 70 minuten, helaas duurde deze wedstrijd 73 minuten en in de 73e minuut kreeg Mijdrecht de 20e corner en die ging er natuurlijk in!

Aardige gasten en sportieve wedstrijd helaas wel een kleine stempel op de wedstrijd gedrukt door de aan beide kanten wisselende scheidsen!

Maarten | 30/11

Krimpen - Evergreen 1-1

Valt me tegen van Krimpen. Had verwacht dat ze dit thuis wel zoUden klaren. Naar horen had Evergreen het beter spel. Wordt op deze manier nog lastig voor Krimpen. T zal na de winterstop moeten winnen van Bleiswijk. Evergreen heeft op papier nu de beter kansen. Bleiswijk heeft genoeg marge, en kan het eigenlijk simpel afmaken.

Bleiswijk is en blijft titelkandidaat.

Kuijp | 30/11

Zoals al eerder gezegd: Scoop - Forcial 3-4

Het had de wedstrijd moeten zijn waarmee Scoop een maand met alleen maar overwinningen afsloot, maar het werd de eerste overwinning voor Forcial sinds mensenheugenis.

Eerste helft was Scoop heer en meester op het veld en stond het 'maar' 2-0, in de laatste minuut voor rust scoort Forcial uit de 3e bal die ze in onze 23 hebben gehad ofzo. Kut maar nog niks aan het handje.

Tweede helft begint Forcial erin te geloven en gaan ze druk zetten en proberen te hockeyen. Aan het begin nog niet zo veel aan de hand maar bij Scoop gaan mensen zich irriteren aan de slechte scheidsrechters en daardoor ook steeds minder hockeyen. Forcial maakt hier dankbaar gebruik van om het heft in handen te nemen en er 2-2 van te maken.
Dan krijgen wij, zoals al eerder vermeld, een volledig onterechte strafbal. Keeper kwam uit en had de bal netjes op zn handschoen, maar de scheids vond dat ie opzettelijk voor de man ging. Ach ja, als je 83 jaar oud bent zie je het allemaal niet meer zo goed... Zoals het ook altijd gaat met onterechte strafcorners, gaan ook onterechte strafballen er altijd in: 3-2 voor Scoop. Met nog 10 min te spelen zou Scoop dat moeten kunnen uitspelen, maar ik denk dat we na de 3-2 alleen nog maar slechter gingen spelen, met als resultaat binnen 5 minuten 2 doelpunten tegen

Eigenlijk lijkt de wedstrijd op die van vorige week tegen W'veen, maar waren het toen de jongens van W'veen die zich door de scheidsrechters op de kast lieten jagen en gingen wij daardoor alleen maar beter hockeyen, nu ging het precies de andere kant op.

Over de 3e helft: die was in het begin zeker voor Forcial, maar toen de wedstrijd van Dames 2 eenmaal was afgelopen ging het ook bij ons nog goed los!

The Joker | 30/11

oke, dus Souburgh speelde afgelopen zondag met 1 hand aan de stick, en 1 hand krabbend aan de balzak. Geen wonder dat het 3-4 is geworden.

toeschouwer 2 | 30/11

haha...ja Voorhuid blijft Voorhuid... met of zonder SOA. Het lijkt wel of ze iedere tegenstander met hun schaamluis hebben geinfecteerd. 11-0 Hoekse Waard. Souburgh begon afgelopen zondag ook al jeuk aan de balzak te voelen.

Ik zou voor de wedstrijd alles goed met zalf insmeren. haha

@ ect | 30/11

een lekker warm windje in de rug is nooit vervelend

HCW #8 | 30/11

LoL

etc | 30/11

Lijkt een beetje alsof HCW wat hete adem voelt

HCW #8 | 30/11

@ toeschouwer

BIj hcw is maar 1 bal hoog gegaan(die toevallig verkeerd uitpakte) Maar heb je ook de ballen geteld die bleiswijk hoog naar voren speelde? Ik denk dat dit commentaar van jou een beetje in schuin contrast staat met de werkelijkheid. Bleiswijk gewoon een stapje verder dan HCW deze wedstrijd.
Overige uitslagen, leuk om te lezen. Jammer dat als voorhuid 2x wint, ze gelijk respect willen en hun naam in ere willen gaan herstellen......
De ongelukkige.....sterkte, geen idee wat er gebeurde maar het gebeurde

HCV | 30/11

onze clubnaam is Voorhout, niet Voorhuid !

stelletje piemels !

Quirinus62 | 30/11

Souburgh - Voorhout 3-4

Een mega spannende match, waarbij de beide ploegen vanaf het begin tot het eind aan elkaar gewaagd waren. Souburgh was in het begin van de eerste helft, niet onterecht, oppurtunistisch aan het aanvallen. Zij vonden elkaar gemakkelijker, speelden tactisch erg sterk met zeer fraaie omschakelingen en zeer snelle rushes. Al snel stond Souburgh dan ook met 2-0 voor, maar Voorhout weigerde door karakter en inzet hardnekking om de koppies te laten hangen.

Voorhout's spel op het middenveld werd beter en Souburgh bleef te lang hangen op de euforische 2-0 score en hun aanmoedigende publiek. Voorhout bleef een aanvallende druk uitoefenen waar Souburgh bij tijd en wijle duidelijk niet op had gerekend. De 2-1 en de 2-2 waren dan ook echt verdiend door keihard werken en een duidelijk zichtbare mate van onderschatting van Souburgh. De eerste irritaties van de Alblasserdammers waren dan ook duidelijk zichtbaar en zeer zeker ook hoorbaar. De 3-2 ruststand was dan ook eigenlijk tegen de verhouding in geworden. Voorhout had in het laatste deel van de eerste helft Souburgh namelijk volledig in verwarring gebracht en de zeer sterk spelende keeper van Voorhout hield de meest onmogelijke ballen gewoon uit zijn netje.

In de tweede helft deed Voorhout eigenlijk gewoon wat ze in de eerste helft ontdekt hadden om in Alblas een puntje weg te halen, namelijk Souburgh uit hun eigen spel te halen. De Bollenstreekse vechtmachine had werkelijk maling aan de promotionele aspiraties van hun tegenstanders en kwam in de laatste 5 minuten gewoon op een 4-3 voorsprong. Een luid schreeuwende vallende Souburghse zwaan, waarbij de scheidsrechters (die overigens absoluut top waren) geen overtreding hadden gezien, liet de Voorhoutse aanvoerder de bal over de zijlijn slaan. Nadt de Souburghse zwaan zich al weer snel had gereformeerd tot een dartele kievit, verzuimde Souburgh hun sportieve plicht om de bal terug aan Voorhout te geven. Dit resulteerde dan ook totaal onnodig tot een strafcorner na het eindsignaal. Voorafgaand aan de wedstrijd had Voorhout misschien graag genoegen genomen met de eenpunter, maar deze gretig geworden jongens lieten tijdens deze strafcorner zien dat zij hun recht op 3 punten op en top verdiend hadden.

Een spannende wedstrijd met een terechte bravourig spelende winnaar.

! | 30/11

Mooi om te zien trouwens dat Mijdrecht eindelijk eens op aarde wordt gezet. Met hun gedachtes over promotie en geweldig spel kunnen ze nou wel ophoUden. Als je niet van Montfoort kan winnen, en voor dit weekend dacht makkelijk te winnen, hoe kun je dan ooit voor promotie meedoen. jammer voor de gasten van Montfoort, eindelijk een mooi punt, pakt forcial er drie. Mooie zaak!

Bush | 29/11

Krimpen - Evergreen 1-1

Ik kan Best leven met deze uitslag. Evergreen was over de hele wedstrijd genomen zeker de sterkere. De keeper van Krimpen heeft met een aantal goede reddingen zijn ploeg in de race gehoUden.

1-0 was een strafcorner waarvan ik denk dat de keeper die misschien wel had kunnen/moeten hebben.

1-1 Viel na goed doorgaan van spits Evergreen die de bal netjes onder de doelman doorschoof. Verdediger was net te laat om de bal van de lijn te halen.

Echt veel grote uitgespeelde kansen zijn er niet geweest. Vond het vooral een slordige wedstrijd met aan beide kanten veel onnodig balverlies.

Bleiswijk zeker de grootste winnaar dit weekend!

En Montfoort, Forcial en Voorhuid die punten pakken... aardig gek!

Iedereen succes volgend weekend! Ik lig dan lekker aan een mooie zee op het Cubaanse strand

cap Bleiswijk | 29/11

En ik begreep dat hij vanavond een date had...

Janssen | 29/11

Wat een bizarre uitslagen en rare gebeurtenissen dit weekend. Ten eerste natuurlijk de punten voor Montfoort, Forcial en Voorhout. Hulde aan alledrie de teams, want ze hadden stuk voor stuk pittige tegenstanders.
Wat mij natuurlijk tot het volgende brengt: wat is er aan de hand met Souburgh?! De heren uit Alblasserdam verliezen wedstrijd na wedstrijd, nu zelfs van Voorhout. Ook Mijdrecht en Scoop laten duidelijk punten liggen waar dat niet nodig is.
In Bleiswijk helemaal een apart verhaal. n gewonde bij rust en vervolgens moet er in de tweede helft eentje worden afgevoerd per ambulance. Natuurlijk is de 6-0 ook bizar, want de meeste hadden toch hoogstens een 3-0 overwinning voorspeld.
Krimpen en Evergreen hebben elkaar mooi in evenwicht gehoUden dit weekend. Ik wacht met smart op mooie wedstrijdverslagen.

Een bizar weekend dus met vreemde uitslagen en met uiteindelijk een paar winnaars: Montfoort, Forcial en Voorhout natuurlijk omdat ze punten pakken. Helaas schieten de teams hier weinig mee op, aangezien ze concurrenten van elkaar zijn.
Bleiswijk toch wel de grootste winnaar dit weekend. Natuurlijk door de monsterzege op HCW, maar ook door het gelijk spel van de directe concurrenten. Het gat tussen Bleiswijk en de nummers 2+3 is weer groter geworden dit weekend. Klein smetje blijft de gewonde teamgenoot, maar gelukkig maakt hij het naar omstandigheden goed las ik. Al is een week zonder pils natuurlijk wel dramatisch. Beterschap en succes gewenst met afkicken.

Dr S | 29/11

Eerste helft begon Scoop scherp en komt al snel met 2-0 voor. Forcial blijft desondanks knokken en maakt vlak voor de rust de 2-1. Na de rust speelde forcial zeer goed. Het resulteerde al snel in de 2-2. Scoop had weliswaar het meeste balbezit, maar echte grote kansen bleven uit. De 2-3 hing in de lucht. Helaas kwam daarna een rare beslissing van de scheids (in de 2de helft namen ze wel meer rare beslissingen, vooral in ons voordeel moet gezegd worden) en gaven ze een strafbal. 3-2 10 minuten voor tijd wedstrijd lijkt gespeeld. Forcial toont veerkracht door de 3-3 te maken, en vervolgens ook nog de 4-3, uit een mislukte strafcorner werd de bal netjes door ondergetekende in de kruising gepusht. Hierna kwamen een paar minuten van grote spanning die gelukkig doorstaan werden. Eindelijk een overwinning!
De derde helft (TD) werd overduidelijk door Forcial gewonnen, dat compleet losging uiteraard,waar Scoop nergens meer te bekennen was.
Leuke wedstrijd, scoop meer balbezit en beter spel, maar waar wij op basis van de 2de helft toch terecht de overwinning wegkapen!

Dit verslag is trouwens geschreven vlak na de 3de helft dus excuses als het soms niet helemaal klopt!

BERTUS | 29/11

ik ben lam

HMV | 29/11

GEPEN

etc | 29/11

Souburgh - Voorhout ....
3-4
.

Batman | 29/11

@ The joker
Nee, Gotham City is mijn gebied en ik probeer het recht zo goed mogelijk te dienen.

B Boy | 29/11

Best grappig om nog even te noemen dat de keep van Waddinxveen zijn stick doormidden sloeg op de lat na de 3-0 . Volgens mij had hij deze dag liever in bed gebleven. Rest van het team overigens gezellige gasten, waar een aantal het ons nog lastig maakte in de derde helft

HMV | 29/11

scoop-forcial 3-4 forcial na 15 minuten 2-0 achter desondanks teruggekomen tot 2-2 toen onterechte strafbal dus 3-2 maar forcial de 2de helft betere ploeg en dus scoop afgestraft desondanks keeper forcial weer goed gekeept

ps. forcial is blij met overwinning dus afterparty bij mij(nog steeds aan het vieren met pils)

King Frogg | 29/11

Krimpen= gen titelkandidaat. Echt slecht

The joker | 29/11

@ vleermuis

ow ja? sta jij soms onder curatele van Robin?

Batman | 29/11

En ik kan jullie vertellen dat dat veel erger is dan elk letsel wat je maar kan op lopen!

HCW #13 | 29/11

haha....van alcohol komt weinig goeds... kijk maar wat er in Delft is gebeurd.

De ongelukkige | 29/11

Geen hersenschudding. Ik mag alleen een week geen alcohol drinken. JULLIE WORDEN BEDANKT!

HCW #13 | 29/11

ow gelukkig, dus niet iets ernstigs? geen hersenschudding?

De ongelukkige | 29/11

Hier en daar een hechting en aardig wat hoofdpijn. Voor rest gaat het uitstekend. Desondanks een leuke wedstrijd!

toeschouwer | 29/11

Scoopkeep zag de bal dubbel van de overdosis alcohol.

Batman | 29/11

Ik ben eigenlijk meer benieuwd naar de verhalen over de kraker tussen Krimpen en Evergreen!

HCW #13 | 29/11

wat was er eigenlijk aan de hand met Scoop?

Elsalvador | 29/11

HVM zit op de verkeerd helling n.m. die van naar beneden ipv naar boven. Blessures en verkeerde egootjes verzieken veel!
Maar ja, het blijft een zeer jonge ploeg die van iedereen kan winnen, maar ook van iedereen kan verliezen zoals vanmiddag!
Want gelijk spelen tegen Montfoort staat gelijk aan een verlies.

jongleur | 29/11

...en met de bal hooghoUden...

toeschouwer | 29/11

bij waddinxveen hebben ze moeite met de bal laag hoUden...

cap Bleiswijk | 29/11

Uit betrouwbare bron vernomen dat het slachtoffer na Bestudering van de videobeelden ( jaja, je leest het goed! bij Bleiswijk staat tegenwoordig een heuse videotoren) tot de conclusie is gekomen dat de klap toch wel hard aankwam. De wond is gehecht en de zustertjes hebben er een lading pleisters en kusjes tegenaan gegooid... Dit voor degene die zich afvragen hoe het voelt om een bal frontaal op je voorhoofd geslagen te krijgen.

@aanvoeder mont | 29/11

goeie gasten die montfoorders ;)!
Gefeliciteerd met het punt vanuit Mijdrecht

aanvoerder mont | 29/11

Mijdrecht snoept punten van sterk spelend Montfoort

Mijdrecht begint zeer fel de wedstrijd
Montfoort doet er alles aan om de druk te weerstaan
echte kansen hebben de gasten niet gehad in de eerste helft. de kansen die er waren werden goed gestopt door zowel 'de muur van Montfoort' als de sterk verdedigende spelers van Montfoort
Montfoort speelt vandaag zeer verdedigend en hoopte op een snelle counter...

dit kwam uit want

de snelste man was los van iedereen en ok dan komt de bal met een gelukje bij de rechtsvoor speler die het cool bloedig weet af te maken door de keeper uit te spelen en de bal in het hoekje te prikken

je kunt het geluk noemen maar scoren is scoren!!

de tweede helft start Montfoort wat vaak niet het geval was fel en scherp waardoor ze de druk van het sterk aanvallende Mijdrecht kan weerstaan

Montfoort komt na zo'n 8 min gespeeld op een voorsprong van 0-2 en scoort uit een rebound na een mislukt schot op doel

Montfoort uiteraard in de wolken door de voorsprong

Mijdrecht blijft heel veel druk hoUden op het doel van Montfoort

iedere speler van Montfoort werkt voor wat hij waard is en aanval na aanval word voor of net in de circel afgestopt
Mijdrecht zeer inspiraTieloos met de aanvallen en afronden op doel!

veel aanvallen werden blind de circel ingeslagen

tweede helft krijgt Mijdrecht een strafcornertje of 14 (Montfoort heeft genoeg oefening gehad de afgelopen wedstrijden)
door die oefening worden er 12 afgestopt

18 minuten voorhet einde weten de gasten er eindelijk een in te prikken uit een strafcorner

Montfoort blijft als een muur verdedigen en kan door de druk van Mijdrecht eigenlijk het laaste kwartier niet meer opbouwen

laatste minuut krijgen de gasten nog twee corners waarvan de laaste benut word
(of de laatste corner terrecht was zijn de meningen over verdeeld)

verder leuke sportieve wedstrijd waarin Montfoort laat zien dat ze hun mannetje staan in zowel verdediging als in de snelle counter
Montfoort had hier de volle punten moeten pakken!!

Montfoort naar mijn mening aan de winnende hand in de 3e helft Mijdrecht had de koppies hangen en Montfoort uiteraard blij met het behaalde punt!!
de winst ging naar Mijdrecht omdat deze langer bleven hangen! dit verschil word zeker goed gemaakt bij de thuis wedstrijd

Toeschouwer | 29/11

Mijdrecht - Montfoort 2-2

Eerste helft begint Mijdrecht zeer goed, iets wat we niet van ze gewend zijn en krijgen in de eerste 10 minuten gelijk een stuk of 10 kansen op een goal.. Worden helaas niet verzilverd waardoor Montfoort erin gelooft en in de wedstrijd begint te groeien! Valt na een gelukje, beetje onterecht.. Maar wat zal het Montfoort uitmaken 0-1! Rust

(in de rust Mijdrecht dat natuurlijk een preek heeft gekregen van de coach) En dat was te zien want ze begonnen weer zoals ze de eerste helft waren begonnen.. Duurde helaas niet lang, slechte paas achterin en 1 snelle man van Montfoort is er vandoor.. 1 op 1 en waarschijnlijk met meer geluk dan wijsheid zat hij in de goal! 0-2! Heel Mijdrecht (want ja er stonden wel heeeeeeel veel mensen langs het veld) vroegen zich af wat er aan de hand was.. En toen was het zover, 10 minuten voor het einde en werkelijk een Strafcorner voor Mijdrecht (waarvan ze er 18 hebben gehad in de hele wedstrijd) Mocht er eindelijk via een wel goed uitgespeelde variant ingaan! 1-2! Mijdrecht bleef drukken en de 2-2 kwam 5 minuten voor het einde, daarna was het alleen maar ''echt'' 4e klasse hockey.. Mijdrecht speelde blij flagen echt heeeeeel sterk, alleen ze moeten wat constanter blijven en ja als dat lukt na de winterstop denk ik dat ze wel mee kunnen doen om Promotie!

Derde helft werd overgins wel duidelijk gewonnen door Mijdrecht hoewel het Montfoort was dat op voorsprong kwam! Het was zeker gezellig in het clubhuis van Mijdrecht!

HCW #13 | 29/11

@ Bleiswijk

Hoe gaat ie met jullie gast die de bal tegen z'n kop kreeg? Heeft ie een hersenschudding? Wens hem veel sterkte !

Maarten | 29/11

Wat was d'r vanmiddag aan de hand in Delft? 3-4 Scoopkeep krijgt 4 om de oren van Forcial. Drank maakt meer kapot dan je lief is. haha

Tom Sawyer | 29/11

Bleiswijk over heel de wedstrijd terecht winnende ploeg. Keeper houdt nog aardig wat ballen tegen.

Eerste tien minuten waren slordig, eerste helft bracht weinig tot geen kansen voor Waddinxveen.

Tweede helft begint Bleiswijk scherp, maar achterin vallen toch wat gaten en er komt een strafcorner voor Waddinxveen(zonder resultaat). Waddinxveen rook bloed en dacht door te kunnen drukken. Ongelukkige voorzet(hoofdhoogte) raakte een verdediger van Bleiswijk en deze is met ambulance afgevoerd. Bleiswijk liet zich niet gek maken en creerde en maakt nog een aantal kansen. De een mooier dan de ander, publiek was eveneens winnaar.

De heer in kwestie maakt het goed. Voorlopige berichten zijn dat hij gehecht moet worden en misschien een lichte hersenschudding heeft. Al met al valt het mee.

Bizarre uitslagen trouwens bij Forcial en Montfoort! Wacht nog even de andere berichten af, want het is wel een beetje 'to good to be true'.

cap Bleiswijk | 29/11

Felicitaties aan Montfoort en Forcial, daar waar Forcial het biertje en de felicitaties ook volgende week in ontvangst mag nemen, bij het vieren van het winterkampioenschap. Uiteraard moeten we niet te vroeg juichen, maar goed, beter te vroeg dan nooit....

Postduif | 29/11

Check morgen de KNHB-site zou ik zeggen.
Forcial pikt de punten mee in Delft 3-4.

en tsja... Mijdrecht, een diep trieste vertoning.

EqUO | 29/11

Heren, graag serieuze berichten posten.

Scoop - Forcial : 3-4
Mijdrecht - Montfoort : 2-2

Doe ff normaal, alsof dat ooit gaat gebeuren.

Wh@t the f#ck ? | 29/11

Montfoort en Forcial pakken punten?????

HET BestAAT NIET !!!!!!

toeschouwer | 29/11

Krimpen - Evergreen : 1 - 1

Spannande wedstrijd waarin overall Evergreen het betere spel vertoonde. Krimpen komt 1ste helft op voorsprong door sleep uit de strafcorner 0-1. (ruststand)

2de helft Evergreen beter, en maakt na 15 min. de 1-1. De laatste minuten speelden beide teams krampachtig en werden er weinig kansen gecreeerd.

1-1 uiteindelijk een terechte uitslag.

Hcw#8 | 29/11

Vreemde competitieronde! Ik ben benieuwd

HCW3#6 | 29/11

Haha verassend! Gefeliciteerd Forcial! En ook wel Montfoort!

Hcw #8 | 29/11

Ik sluit me aan bij #6. Nogmaals excuus aan de gewonde. Laat even weten hoe het gaat?

#14 | 29/11

Scoop - Forcial 3 - 4

### | 29/11

Mijdrecht H1 - Montfoort H1 2-2

Oke spel van Mijdrecht, Montfoort 2 kansen 2 goals.. Mijdrecht is in de 23 van Montfoort 3x niets.