De stand II

Geplaats door: Elsalvador ( )

  • 4B
  • 01/12
  • 2223

Standen:
Pos. teamnaam GS GW GL VL V T PIM PT
1 Bleiswijk H1 10 10 0 0 54 9 0 30
2 Krimpen H1 10 8 1 1 38 10 0 25
3 Evergreen H1 10 7 2 1 49 9 0 23
4 Souburgh H1 10 5 1 4 40 27 0 16
5 Mijdrecht H1 10 5 1 4 25 24 0 16
6 Scoop Delft H1 10 4 1 5 28 25 0 13
7 Waddinxveen H1 10 4 1 5 15 19 0 13
8 Voorhout H1 10 3 1 6 28 36 0 10
9 Hoeksche Waard H1 10 2 0 8 11 42 0 6
10 Forcial H1 10 1 2 7 12 50 0 5
11 Montfoort H1 10 0 2 8 9 58 0 2

Men zegt dat een ranglijst nooit LIEGT.
De opgelopen kaarten gaan straks een belangrijke rol spelen om bijv. de 2e plek.
Bleiswijk is los en gaat kampioen worden al hebben ze op mij geen champs indruk achter gelaten, maar dat kan een moment opnamen zijn.
Krimpen is een volwassen groep hockeyers en een goede vierde klasser.
Evergreen is m.i. nog te wisselvallig en zijn daarom de terechte no. 3
Souburgh zoUden meer vanuit zijn eigen kracht moeten spelen. 4e plek geeft het juiste weer
HVM, een team met teveel jeugdpuistjes en te veel verkeerde keuzes. Versterkingen komen en dat maakt de ploeg straks aardig sterker!
Scoop is teveel afhankelijk van de no.10 en de linker spits. Verwacht er nog veel van.
Waddinxveen, ook zo'n jonge ploeg wellicht maken ze volgend seizoen wel de stap.
Voorhout speelde tegen HVM niet slecht maar zijn erg afhankelijk van hun LM.
HW, de meest fysieke ploeg in deze poule en dat hebben ze m.i. niet nodig.
Forcial vind ik de meest gezellige ploeg van deze poule. Prima gasten.
Montfoort is errug afhankelijk van de kleine snelle spits om tot scoren te komen.
Iedereen suc6 op 6/12 en geniet van de winterstop.
Reageren

Hcw #8 | 05/12

Voor de mensen die hier serieus zijn post ik nog wel en kan ik nog wel terug posten.....

Costa | 05/12

Lekker in je aars,
in je aars, in je aars,
de pik van Sinterklaas,
o jongens, jongens, 't is zo'n baas.
Daar komt ie, daar komt ie,
daar komt ie geil van zin,
die hele, die hele,
die hele pik erin.
Lekker in je aars,
in je aars, in je aars,
de pik van Sinterklaas,
o jongens, jongens, 't is zo'n baas.

Hij is voor groot en klein,
groot en klein, groot en klein,
Hij is voor groot en klein
Ow meisje, meisje, het doet geen pijn.
En bergen, en bergen,
En bergen spermagoed,
Zo lekker, zo lekker,
Zo lekker en zo zoet.
Hij is voor groot en klein,
groot en klein, groot en klein,
Hij is voor groot en klein
Ow meisje, meisje, het doet geen pijn.

Maar onder in die zak,
in die zak, in die zak,
Maar onder in die zak
daar zit een hele grote kwak,
Voor 't vieze, voor 't gulzige ,
voor 't vieze gulzige sletje.
Zeg was jij, zeg was jij,
dit jaar wel onderdanig in je bedje?
Maar onder in die zak,
in die zak, in die zak,
Maar onder in die zak
Daar zit een hele grote kwak.


Mozes | 05/12

Als je het zo vervelend vindt dan post en kijk je toch gewoon niet meer?

Hcw #8 | 05/12

Dit bedoel ik met het kinderachtige gedoe. Gaan we nou lopen mierenneuken om een schrijffout?

Jij moet gewoon weer lekker in het holletje van je vriendje kruipen;)

The Joker | 05/12

''... van de Forum"

jij benne Marokkaan?

The Joker | 05/12

@ hcw #8

ik vind juist dat het niveau hoger is geworden.

HCW #8 | 04/12

Jammer dat het niveau van de forum zo omlaag is gegaan!
Begin van het seizoen was het leuk om te posten maar valt nu zwaar tegen!

victoria | 03/12

forcial is echt beter geworden ze verloren maar met 30- 0 van ons

@Iedereen | 03/12

Laten we dit Forum nou is leuk hoUden na de winterstop, we zeiken voor zondag nog iedereen één keer goed af zodat iedereen van zijn frustraties af is en dan beginnen we de tweede seizoenshelft met veel gezelligheid waar deze klasse ook voor bedoelt is!

Heel veel succes en Bier gewenst!

Janssen | 03/12

@@ Janssen
Het is idd vooral Elasalvador met de grote mond, maar er zij tog ook al een aantal post van HVM geweest. Proof me wrong en maak er een mooie 2de seizoenshelft van.

@ Een heleboel
Stop nou eens met het excuus: 'We hebben een jong team en moeten nog bouwen'. Er zijn heel wat jonge gasten in de competitie bij verschillende teams. Zowel onderin als bovenin.

@@Elsalvador | 03/12

Dat is niet waar ;)! Trouwens Elsalvador is niet meer bij de heren 1, maar dames 1 hoofdcoach!

@Elsalvador | 03/12

Elsalvador wie zegt dat we het over het forum hebben. Hier op het forum doe jij wijzelijk alleen je mond open. Maar in het echt hebben jij/ de spelers / en andere figuren op de club de grootste praatjes. Maar een manier om te bewijzen en dat is goed gaan hockeyen.

journalist | 03/12

Heren, wat er ook onderin gebeurt, ik ben overtuigd van een spannende tweede helft vanhet seizoen waarin team moeten laten zien waarvan ze gemaakt zijn. Enerzijds uiteraard hockeyend vermmogen, anderzijds teamsport. De top 3 wordt bepaald door Krimpen, Evergreen en Bleiswijk waarbij Bleiswijk nu de Beste kaarten in de hand heeft, of niet? Krimpen krijgt evenrgreen nog uit, Evegreen ontvangt niet alleen Krimpen maar ook Bleiswijk. Ik zie bleiswijk wel als een team voor de promotie van, maar ik denk toch wel degelijk dat in ieder geval Evergreen beter is dan bleidwijk en ik heb zelf mogen zien dat Krimpen erg stom is geweest in de website bij Bleiswijk. Krmpe had daar gewoon moeten winnen in plaats van dom moeten gaan hockeyen. Verder is bleiswijk wel de meest constante plooeg, zie de stand, maar de Beste.

Wie gaan er dan punten pakken van de top 3? Souburgh, scoop, Mijdrecht en waddinxveen zijn de grote kanshebbers en als HW en Voorhout in goede doen zijn, zou het ook zeker kansen maken.

We zullen zien.

1 ding is zeker, hij blijft lopen die meter!

Het legioen | 02/12

Kleine man rules

@ Janssen | 02/12

Mijdrecht grootste mond? Ik post nu namens mijzelf en ik heb nog niemand anders dan Elsalvador zien posten. Dus weet niet waarop je het basseerd! Er is verder niemand in ons team die post ;)!

Sjon | 02/12

1 Bleiswijk
Bleiswijk is er nog lang niet, is een solide team dat vrij constant speelt en ook slechte websiteen weet te winnen (Mijdrecht uit, 3-0). De uitwebsiteen tegen Krimpen en Evergreen gaan een belangrijke rol spelen in het behoUden(of verliezen) van de eerste plaats. De middenmoot kan net als van Krimpen en Evergreen zeker punten van Bleiswijk afsnoepen.
2 Krimpen
Een zeer sterk team, in mijn ogen gaan Bleiswijk en Krimpen strijden om het kampioenschap, of in deze strijd wellicht Evergreen toch nog een lachende derde is en de tweede plaats pakt, ik betwijfel het, maar het is zeker een mogelijkheid. De laatste website, waarin Krimpen tegen Evergreen speelt gaat van groot belang worden, zeker als Bleiswijk onder of in bereik van Krimpen staat. Bleiswijk moet de laatste website van Waddinxveen gewoon winnen.
3 Evergreen
Ook Evergreen is een sterk team, wat ze zeker hebben laten zien in de monsteroverwinning tegen Souburgh en het gelijkspel tegen Krimpen. Uit de website tegen Bleiswijk bleek echter dat het team niet constant genoeg speelt, ze kwamen in die website pas op gang toen de het al 3-0 stond en mede dankzij het weer en de scherpe verdediging en de mindere afronding voorin kon Evergreen dit niet meer goed maken. Je weet dat je in de "toppers" gewoonweg niet veel kansen krijgt en missen is gewoon geen optie.
4 Souburgh
Souburgh heeft tegen een aantal teams zeer sterk hockey laten zien, verkeerd momenteel in een dip en zal zich na de winter zeker herpakken. Meespelen voor het kampioenschap doen ze niet meer, maar samen met Mijdrecht kunnen deze jongens een bepalende rol gaan spelen en toeslaan wanneer de bovenstaande 3 teams een mindere dag hebben.
5 Mijdrecht
Mijdrecht is een jong team waar zeker potentie in zit om hoger te hockeyen (mits in deze klasse, wellicht zelfs in de 3e). De onervarenheid is hetgene wat ze opbreekt en puntverlies tegen "kleinere" clubs laat zien dat ze nog niet klaar zijn om voor de bovenste plekken te strijden. Naast Souburgh kan dit team een bepalende rol gaan spelen.
6 Scoop Delft
De underdog, een aantal teams hebben het zeker zwaar gehad tegen de heren uit Delft, en ik zie deze jongens zeker nog punten pakken tegen de "hogere" teams.
7 Waddinxveen
Wederom een jong team met het vermogen om te groeien, krijgt weinig doelpunten tegen (afgezien van de ruime zege van Bleiswijk afgelopen Zondag) en scoort zelf ook weinig. Speelt veel erop of eronder websiteen wat tot nu toe vaker in het nadeel uittelt dan in het voordeel, misschien dat dit in de 2e helft van het seizoen meer punten brengt.
8 Voorhout
Voorhout oogt zwak en speelt bij af en toe wat sterker hockey, als de topteams een goede dag hebben is Voorhout kansloos en ik zie Forcial hier zeker nog voorbij stomen.
9 Hoeksche Waard
Ik had zeker meer verwacht van een team dat net uit de 3e klasse gekomen is, het spel van HW is geen 3e klasse waardig en dat zie je.
10 Forcial
Forcial maakte een slechte start dit seizoen, langzaam zie je toch betere resultaten op tafel komen en het is duidelijk dat deze ploeg vooruitgang boekt. In de 2e helft van het seizoen zie Forcial zeker een aantal plaatsen stijgen.
11 Montfoort
De hekkensluiter van dit seizoen, het lukt niet en het wil niet lukken, aan de inzet ontbreekt het niet en in het clubhuis van Montfoort hing zelfs na een zware nederlaag nog een goede sfeer. Misschien dat deze jongens in de 2e helft toch nog een aantal punten kunnen pakken waar zo hard voor gewerkt word.

Janssen | 02/12

1. Bleiswijk
De heren zullen de rest van het seizoen moeten blijven strijden om deze positie te behoUden. De websiteen bij Krimpen en Evergreen zullen de doorslag gaan geven.
2. Krimpen
Een team wat bij mij een goede indruk heeft achter gelaten. Helaas hoor ik ook andere verhalen. Ze moeten blijven winnen om het kampioenschap in handen te krijgen, want 5 pnt is een groot gat.
3. Evergreen
Is absoluut een gevaarlijk team. Maar gaan ze dit ook uitdrukken in punten, ik weet het niet. Ze spelen niet constant genoeg om het Bleiswijk en Krimpen lastig te maken.
4. Souburgh
Dit team zit aardig in het slop. Drie verliespartijen achter erlkaar. Hopelijk herpakken de heren zich, want dan kunnen ze het iedereen moeilijk maken.
5. Mijdrecht
Het team met de grootste mond. Schreeuwen is wat ze kunnen, maar of het hockeyend goed zit, ik betwijfel het. Zal me niks verbazen als ze nog zwaar gaan zakken.
6. Scoop
Wat een vooruitgang ten opzichte van vorig seizoen. De heren doen ineens serieus mee en maken het iedereen lastig. Stijgen waarschijnlijk nog wel op de ranglijst!
7. HCW
Geen idee wat ik ervan moet denken. Opzich aardige gasten, maar helaas geen team. Spelen kleine uitslagen, maar winnen alleen van de mindere broeders. Een team dat dit seizoen moet groeien en het volgend seizoen waar gaat maken.
8. Voorhout
Wat een weken heeft Voorhout gehad. Twee prachtige zeges over HW en Souburgh. Helaas ook met grote cijfers verloren dit seizoen. Heren kunnen wel wat, maar willen niet altijd lijkt het.
9. Hoeksche Waard
Had meer verwacht van deze degradant. Aan de hand van hun spel blijven ze de rest van het seizoen ongeveer op deze positie staan.
10. Forcial
Begon slecht aan het seizoen, maar begint zich nu een beetje te herstellen. Kunnen nog een wel een plekje of twee stijgen als ze deze lijn doorzetten.
11. Montfoort
Hele aardige gasten, alleen missen ze hockeyend vermogen. Zullen nog wel wat puntjes pakken hier en daar, maar dat is niet genoeg om van de laatste plaats af te komen.

B Boy | 02/12

De midden moters (en uiteraard Krimpen en Evergreen) kunnen zeker allemaal van Bleiswijk winnen. Het punt is dan wel dat de rest van de top drie echt helemaal geen punten mag verliezen wil het Bleiswijk nog inhalen. Dat zie ik ook weer niet zo snel gebeuren. Maar wie weet, we zijn er nog lang niet. Er kan nog van alles gebeuren. Lijkt me iig niet realistisch dat we echt alles zullen blijven winnen. Ben benieuwd.

En die ouders van M Jizzel zijn echt wel HOOLIGANS!!!

The Joker | 02/12

@ Mozes

Bleiswijk kan zowel in Krimpen als in Maassluis de punten laten liggen. Dan valt zomaar de kampioensdroom in duigen. Souburgh, Delft, Mijdrecht en HCW zijn daarnaast ook niet kansloos tegen Bleiswijk.

De kruimeldieven in de middenmoot geven de nekslag aan Bleiswijk. Let op mijn woorden

HCW #8 | 02/12

Als je met opmerkingen komt als bleiswijk hooligans komt kun je beter niks zeggen
Het is geen voetbal

Mozes | 02/12

Oeps, ik vergeet Voorhout thuis te melden. Lekker belangrijk...

Mozes | 02/12

Bleiswijk moet alleen nog uit tegen of Krimpen of evergreen 3 punten halen, of beide gelijk natuurlijk. Dat wordt niet amkkelijk, maar goed. Dan zijn ze er. want denkt men nou echt dat al die low-ranked clubs met hun geweldige versterkingen na de winterstop nog wat kunnen uithalen? Dacht t niet.

HVM kon uit goed partij bieden en was eigenlijk de betere; Bleiswijk had een off-day, maar slaagde er toch in er 3 in te counteren. Thuis wordt een ander verhaal, daar gaat HVM billekoek krijgen (alhoewel 0-3 ook al aardig billekoek was).

W'veen is geen probleem gebleken; uit zal niet anders zijn.

Scoop uit ben ik nog een beetje bang voor, wie weet.

Montfoort thuis, ik zeg appeltje eitje.

Souburgh thuis; wordt lastig, maar die zijn zo gedemoraliseerd.

Dus rest mij niets anders te zeggen:
BLEISWIJK HOOLIGANS!!!

Forcial | 01/12

Er gaan nog gekke dingen gebeuren in de top na de winterstop. De laatste speeldag gaat voor de top drie de doorslag geven, omdat w'veen het bleiswijk hier erg moeilijk maakt, en Krimpen evergreen erg spannend wordt!
Souburgh herpakt zich gewoon, gaat gewoon 4de worden.
Denk dat w'veen de Beste ploeg van het cluppie Mijdrecht,w'veen en scoop is.
Ben benieuwd of Mijdrecht zn woorden om kan zetten in daden, ben bang van niet.
Dan over ons.
Als forcial in de zaal lekker mee kan hockeyen tegen veeeeeel sterkere tegenstanders, gaan er nog gekke dingen voor ons gebeuren. Eigelijk komt de winterstop te vroeg voor ons, gelijk heirna hebben we Mijdrecht en HW, alles is mogelijk daar. Eenmaal in de winning mood denk ik dat we samen met Voorhout gaan strijden voor plaats 8.
HW wordt gewoon 10de en Montfoort gewoon 11de, ondanks een stunt thuis tegen Mijdrecht!

The Joker | 01/12

De top-3:

Tsja... de stand! Ik zie dat Bleiswijk bovenaan staat met 5 punten los. Dit geeft een vertekend beeld. Bleiswijk moet na de winterstop op bezoek bij Krimpen, Scoop,Evergreen en Waddinxveen. Mijn voorgevoel vertelt me dat ze in deze reeks punten zullen laten liggen. Wanneer Krimpen thuis wint van Bleiswijk, wordt het pas echt een spannende competitie. Evergreen zal tot het einde nog blijven meedoen voor promotie. De laatste competiedag staat Evergreen-Krimpen op het programma. Kon nog wel eens een thriller van een ontknoping worden.

Souburgh zal na de winterstop zich wel herpakken. Wellicht dat ze nog voor een stunt gaan zorgen tegen de top-3.

Mijdrecht ben ik niet zo van onder de indruk. Staat momenteel op plek 5, maar hier kon nog wel eens een middenmotor overheen komen. (Scoop, HCW of wellicht Voorhout?)

Scoop doet het aardig, zal hooguit nog 1 plek stijgen op de ranglijst.

Waddinxveen begon sterk met een gelijkspel tegen Souburgh, maar zwakte naderhand af. Heeft een aardige ploeg, maar mist een beetje vorm. Wellicht dat ze na de winterstop nog voor een verassing gaan zorgen. Thuis een puntje tegen Krimpen? of Evergreen? Alles is mogelijk in Waddinxveen.

Voorhout verdient respect in deze klasse. Heeft haar visitekaartje afgegeven aan HW en Souburgh. Plek 5 of 6 is een haalbare missie.

HW kan beter, maar heeft tot nou toe haar gezicht niet laten zien. Met de megablunder in Voorhout degraderen ze zich tot een kelderkandidaat. Wordt oppassen geblazen, anders komen Forcial en Montfoort eroverheen.

Forcial begon erg zwak, met een uitschieter tegen Evergreen 0-14. Inmiddels hebben ze 2 gelijke spelen en een uitzege geboekt. Waar een wil is.....

Montfoort heeft 2 punten en wil graag van haar hekkensluiter-imago af. Komende zondag hebben ze de gelegenheid om bij HW hier iets aan te doen.

Duurt Lang | 01/12

Neemt niet weg dat die kleine wel aardig hockeyed natuurlijk!

@ Elfzalfvader | 01/12

Hoezo Montfoort afhankelijk van kleine spits?
Wij spelen als team, en als de kleine man kan scoren betekent dat dat de verdediging+middenveld hem daartoe in staat hebben gesteld. Afgelopen websiteen zijn de goals gescoord door middenvelders en buitenspelers en niet door onze kleine spits! Zalf lekker verder!

Kuijp | 01/12

Ik denk dat je bij Scoop de nummer 9 bedoeld, want ik ben de nummer 10 en de linkerspits ineen. Ik denk alleen wel dat er andere mensen belangrijker zijn bij ons, maar dat is mijn mening.
Verder ben ik voor het grootste deel wel met je eens. Bleiswijk wordt denk ik kampioen omdat ze het constants spelen, maar zijn zeker niet onverslaanbaar. Ik denk alle teams tot en met Waddinxveen in staat zijn om Bleiswijk punten af te snoepen maar tot nu toe trekt Bleiswijk altijd aan het langste eind. Niet (veel) beter zijn en toch altijd winnen is ook een kwaliteit. Krimpen heeft kwa spelers denk ik het sterkste team maar creert/scoort te weinig, dat kan ze in de 2e seizoenshelft nog gaan opbreken bij de strijd om de 2e plaats.