uitslagen 6-12

Geplaats door: montfoort 10 ( )

  • 4B
  • 06/12
  • 2575

Montfoort verdient eersste zege en wint uit met 2 tegen 3 van Hoeksche Waard
Reageren

aanvoerder mont | 11/12

ze vinden het gewoon leuk om te zien dat het team beter word dan de afgelopen 2 jaren!
en jah dan ben je met iedere overwinning blij en tevreden heeel gek is dat!!

en wij kunnen zeker blij zijn met de bedrijven die onze sponsor zijn
het is gewoon leuk dat ze betrokken zijn bij het team en vaak langs de lijn staan!!tot volgend jaar!!

?? | 11/12

Heerlijk toch een sponsor die al tevreden is met 1 overwinning

/// | 11/12

Doe mij niet zo'n sponsor

?? | 10/12

Doe mij ook zo'n sponsor

Andere sponsor | 09/12

Ik ook

De sponsor | 09/12

Mannen van Montfoort. Ik ben niet alleen trots op jullie maar ook blij dat ik jullie sponsor mag zijn.

Fan montfoort | 09/12

Op zondag 6 december bezochten de Heren van Montfoort het polderdorpje Mijnsheerenland - ten zuiden van Barendrecht gelegen - om daar tegen de plaatselijke HC hun hockeykunsten te vertonen. Hockeyclub Hoeksche Waard stond negende op de ranglijst met 6 punten, en wist de laatste websiteen geen potten meer te breken in de competitie. Een ideale tegenstander dus voor Montfoort om hun vertrouwen, die zij hadden geput uit het goede spel en de bijna-overwinning in Mijdrecht, nu eens om te zetten in 3 punten.

De Heren begonnen in een iets andere formatie aan de website, daar voorstopper Alex Burgers nog steeds erg veel last had van zijn vorige week opgelopen blessure aan zijn voet. Jesse van Leeuwen nam zijn plaats in, waardoor Michiel Evers voor het eerst het spel mocht verdelen op de mid-mid positie. Door de uitstekende teamgeest van Heren 1 kon het team dit echter makkelijk opvangen en zelfs de barre weersomstandigheden konden de Heren niet stoppen.

Voortvarend begon Montfoort aan de website. Met goed veldspel werden er mooi combinaties gecreëerd, waaruit dan ook snel de eerste kansen voortkwamen. Doordat de thuisploeg één van deze aanvallen ietwat hard pareerde, volgde een strafcorner voor Montfoort. Meestal is deze corner een niet heel gevaarlijk wapen van Montfoort, maar nu bleek dit anders: Ben de Gruiter schoot de bal met een mooi strak schot op de plank en wist zo zijn ploeg op een 0-1 voorsprong te brengen.
Hoeksche Waard kwam er zelf ook een aantal keren uit, maar deze aanvallen werden door de inmiddels ervaren verdediging en de vrijwel foutloos keepende Dirk Jorna afgeslagen. Montfoort zocht naar nog wat gaten, maar de kansen werden in de rest van de eerste helft niet meer afgemaakt, waardoor de ploegen gingen rusten met een 0-1 stand.

Na rust ging Montfoort door waar het gebleven was; met een aantal mooie aanvallen werd het Hoeksche Waard weer lastig gemaakt. Het tweede doelpunt voor Montfoort viel hier dan ook uit, toen Eric Besamusca met een mooie loopbeweging Rick Oostendorp aanspeelde die de bal koel achter de keeper van Hoeksche Waard speelde: 0-2. Het fysieke spel van de tegenstander deerde Montfoort niet en zij bleef haar eigen spelletje spelen. Hierdoor vielen de kaarten alleen aan de kant van de thuisploeg, waar de scheidsrechters hier en daar nog mild waren met de groene en gele kaarten.
Met wederom goede combinaties werd het middenveld van Hoeksche Waard uit elkaar gespeeld, en na weer een overtreding van de verdediging kreeg Montfoort een strafcorner. Omdat de vorige zo mooi ingeschoten werd door Ben de Gruiter, probeerde hij het maar weer en ditmaal was het op precies dezelfde manier wéér raak: 0-3. De Heren konden hun ogen niet geloven; zo'n grote voorsprong hadden zij nog niet gehad. Dit was echter het logische gevolg van het combinatiespel van Montfoort op het middenveld en de uitstekende verdediging die af en toe ook op kwam stomen.

Montfoort is nog niet zover dat zij een website makkelijk kan uitspelen, want nu de overwinning zo dichtbij was werd er plots slordiger gespeeld. Door een dekkingsfout in de verdediging kon Hoeksche Waard zo - op zeven minuten voor het einde van de website - de 1-3 scoren. De thuisploeg kreeg er zo weer geloof in, en begon met grote drift aan te vallen. Het middenveld van Montfoort kon niet voorkomen dat de tegenstander het veld kon oversteken en de verdediging was weer genoodzaakt om zo goed mogelijk de aanvallen van Hoeksche Waard af te slaan. Dit ging helaas gepaard met een groot aantal strafcorners, waaruit vier minuten voor het einde ook de 2-3 werd gescoord. Wat volgde waren de bloedstollende slotminuten, waarin Montfoort vocht om niet net als vorige week met maar één punt naar huis te gaan. De Heren hielden echter de deur achterin nu wel goed op slot, waardoor na het laatste fluitsignaal dan echt de eerste overwinning van Heren 1 van dit seizoen binnen was!

De zege is een beloning voor het harde werken van de jonge ploeg; voor de trouwe volgers van Heren 1 is te zien dat de ploeg ook steeds beter speelt. Nu de lange winterstop volgt, zullen de Heren trachten zich weer te verbeteren waardoor er vanaf begin maart weer voor verrassingen gezorgd gaat worden in de 4e klasse!

?? | 08/12

heb je ook nog iets over hockey te melden? OF moet je ons lastig vallen met jou avonturen op je privé sites??

www.sexmarkt.nl | 08/12

Moraal uit Waddinxveen:
'Ik zoek een klusjesman met rechterhanden. Ik ben aan het verhuizen en aan mijn nieuwe huisje valt nog veel te doen. Schilderwerk, timmerwerk, plankjes ophangen. Ik heb de financiële middelen niet voor al die kosten. Kan ik je hele goede seks aanbieden als tegenprestatie? Dan handelen we het in natura af en zal ik je fijn verwennen na gedane arbeid. En dat komt niemand te weten. Kusjes', schrijft Tine (36) uit het Nederlandse Waddinxveen op de website

Janssen | 08/12

isôw

Mozes | 08/12

Bas is ook trainer geweest van Bleiswijk h1. Dan heb je pas training gegeven bij een topclub!
@ Elsalvador
Over 5 seizoenen spelen jullie gewoon hoofdklasse. Dit is totaal geen onrealistisch beeld hoors.

HVM #4 | 07/12

Ik wil jullie allemaal alvast fijne feestdagen wensen en een fijne winterstop & anders succes in het zaalhockey!

Het Legioen | 07/12

@iemand

Als je de aanslagen van Hoekse overleeft verdien je op zijn minst een beetje respect.
Trouwens Montfoort wint altijd de 3e helft, dus hoezo strak onderaan

Duurt Lang | 07/12

@ Iemand

Is het niet juist de charme van dit forum dat ook de teams onderaan wat lof toegezwaaid krijgen!

Jouw reactie hier lijkt mij geheel misplaatst. En als het hier allemaal zo triest ik verwijs ik je graag door. www.turnofftheinternet.com/#

B Boy | 07/12

En ik heb Bas thema's (a.k.a. de kabouter) nog in de C gehad! toen werden we kampioen . is dus een echte TOP trainer... dussss.....

HCW #8 | 07/12

Dat zullen we zeker moeten doen. Wel vreemd dat jullie tegen ons dan gelijk spelen. Wij vonden jullie ook geen zeer lastige tegenstander dus ergens kijken wij langs elkaar heen!
Zou een stunt zijn voor HCW om één seizoen zonder geblesseerden te kunnen uitspelen en het volgende seizoen een keer dezelfde selectie aan te hoUden
Fijne Feestdagen

Elsalvador | 07/12

In het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst!
Het materiaal waar je mee werkt bepaalt de kwaliteit, niet het niveau/opleiding van een coach.
Scoop vond ik een lastiger tegenstander om maar wat te noemen.
HCW & HVM dienen de teams lange tijd compleet te hoUden dan komt het oogsten vanzelf, 'n mooier compliment kan ik HCW niet geven.
Ik wens iedereen fijne feestdagen en prettige winterstop.

TOESCHOUWER | 07/12

@@@Elsalvador | 07/12

Bas Themans staat ook wel bekend als oud trainer van de Dames elftal van Belgie ook is hij bekend bij Reeuwijk, Voorhout(toen het nog goed ging) Leonidas H2 + H3(vorige seizoenen) enzv............

@ @Elsalvador | 07/12

hij is niet de enige :P waar moeten we hem van kennen dan HVM heeft Nouschka Capel? Right? Die komt toch uit de hoofdklasse/overgangsklasse vandaan ;)
trouwens fijne winterstop en sommige succes in de zaal!

@ Elsalvador | 07/12

Eén van die '2 goedwillende papa's als coach' is Bas. Het feit dat je hem niet kent en dat niet weet zegt al genoeg over jou kennis van hockey . Hoe zit het trouwens met jullie goedwillende moedertje?

HCW #8 | 07/12

En zoals HCW #6 al aan heeft gegeven. 1 doelpunt was uit een sc. 1 Doelpunt uit puur mooi uitspelen en de andere lieten jullie achterin inderdaad de gaten vallen. Maar om te kunnen winnen moet je 70 minuten door blijven gaan en niet moe worden na 60 minuten;)

HCW #8 | 07/12

@ Elsalvador

Ik ben het niet geheel eens met jou beeld van de website.
Het was een website waar het balbezit, over de gehele website gezien, goed verdeeld was. Even veel grote en minder grote kansen aan beide kanten.
Bijde ploegen waren met elkaar in evenwicht en aan elkaar gewaagd.
Terrechte uitslag!
Ook denk ik niet dat jullie een betere ploeg zijn dan wij, beide teams hebben nog veel te leren maar om met uitspraken te komen dat de ander matig is...........
Zwak om achteraf te te praten en na de website zulke uitspraken niet te durven doen.

EQUO | 07/12

@ IEMAND

Ga je lekker volgieten, en blijf fijn van dit forum weg... met je zielig gezeur

IEMAND | 07/12

Zoals..?? Forcial kampioen??

@@@ | 07/12

Al eerder gemeld. Er gaan nog gekke dingen gebeuren na de winterstop.

IEMAND | 07/12

Wat een trieste bedoeling is het hier geworden.. echt heel zielig.!
Al het gezeik over hoe goed de teams zijn die strak onderaan staan jongens jongens..

Leer hockeyen, neem een seizoen vrij gooi je helemaal vol.. ga daarna een heel seizoen trainen en kom dan weer eens terug hier heen!

Fab | 07/12

Montfoort begint eindelijk te ballen. 0-3 voorsprong was meer dan verdiend. Ik zie die gasten heus nog stijgen in de ranglijst.

Hoekse Waard is rijp voor de sloop. Middenveld en verdediging is gatenkaas.
Forcial en Montfoort gaan hier de 2de helft overheen.

The Joker | 07/12

@ aanvoerder mont

Dat jullie beter zijn geworden, dat geloof ik ongetwijfeld. Hoekse zzzwaard is wortel 5 van wat het is geweest is. 3e klasse hockey?.... is geen verre verte te bespeuren.
Wat mij betreft mag de KNHB een 5e klasse eraan vast plakken. Maakt de strijd onderin wat spannender.

Vanmiddag schijnt het een flinke bijlen-website te zijn geweest. De stukken lak vlogen eraf.

De bijlemannetjes van HzWrd hebben inmiddels hun 'zwaard' weer gevijld en in de verf staan.

Gefeliciteerd met jullie victory. Ik verwacht de 2de helft meer

@Elsalvador | 07/12

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAST!

Janssen | 06/12

Elsalvador blijft er in geloven!! Ik prijs hem voor zijn positieve insteek!!
Verder natuurlijk de verwachte uitslagen. Ja, zelfs de winst van Montfoort. De heren staan de laatste tijd aardig te ballen en verdienden ook een winstpartij. HW bleek hier een prima tegenstander voor.
Voorderest feliciteer ik Bleiswijk met het winterkampioenschap en wens ik iedereen veel succes in de zaal.
We zien elkaar weer op de velden wanneer de lammetjes vrolijk in de wei huppelen en het zonnetje weer boven de velden straalt.

Batman | 06/12

Zoals al bekend heeft Bleiswijk dus geen misstap begaan tegen Forcial. Was even leuk om de uitslag te veranderen zo voor de winterstop. Leuk ook dat Krimpen er ook op in speelt.

De website zelf was van Bleiswijkse kant gewoon goed. Snelle combinaties en vlot hockeyen, we liepen vrij makkelijk door de verdediging van Forcial. 8-0 bij rust, waar ook een paar behoorlijke kansen om zeep zijn geholpen. Na rust heeft Forcial de zaakjes wat beter op orde en gaat het wat stroever blij Bleiswijk. Het hoefde ook niet zo meer natuurlijk. Na de 11-0, scoorde Forcial nog een aardige goal 2 tellen voor het einde.

Daarna nog prima wat gedronken met Forcial en daarna ging het feestje door bij Bleiswijk. De plannen voor het beachtoernooi bij Forcial zijn in iedergeval al gemaakt.

Fijne winterstop heren en succes in de zaal!

Batman | 06/12

Zoals al bekend heeft Bleiswijk dus geen misstap begaan tegen Forcial. Was even leuk om de uitslag te veranderen zo voor de winterstop. Leuk ook dat Krimpen er ook op in speelt.

De website zelf was van Bleiswijkse kant gewoon goed. Snelle combinaties en vlot hockeyen, we liepen vrij makkelijk door de verdediging van Forcial. 8-0 bij rust, waar ook een paar behoorlijke kansen om zeep zijn geholpen. Na rust heeft Forcial de zaakjes wat beter op orde en gaat het wat stroever blij Bleiswijk. Het hoefde ook niet zo meer natuurlijk. Na de 11-0, scoorde Forcial nog een aardige goal 2 tellen voor het einde.

Daarna nog prima wat gedronken met Forcial en daarna ging het feestje door bij Bleiswijk. De plannen voor het beachtoernooi bij Forcial zijn in iedergeval al gemaakt.

Fijne winterstop heren en succes in de zaal!

HCW#6 | 06/12

@Elsalvador
Redelijk gekleurd beeld volgens mij.. Als jullie je corners niet afmaken is dat niet ons probleem.
En het is dan ook wel zo eerlijk om het aantal 100% kansen van HCW te vertellen. Want dat waren en ckr ook wel 6.
En HCW scoort maar 1x uit een corner, en 2x uit een goede counter!

Dr S | 06/12

trouwens wel lachen dat zowel bij Krimpen-Scoop en bij ons er mensen op het idee zijn gekomen om het forum ff op zn kop te zetten.

Dr S | 06/12

Bleiswijk was vandaag 70 minuten lang geconcentreerd en op zoek naar doelpunten.
Het is gewoon een paar klasses beter, en dat was vooral in een van onze kant schandalige eerste helft goed zichtbaar.
Volgens mij stond het 8-0 bij rust.
Op de vooraf gehoopte onderschatting van de heren kwam helaas niets uit dus.
Tweede helft een wat beter forcial, dat met vlagen laat zien dat het wel degelijk goed kan hockeyen. Laatste secondes maken we de eretreffer door een aardig lobje van moi.
Gezellige gasten verder.

Elsalvador | 06/12

Vandaag gezien:
HVM - Waddinxveen 3 - 3.
Ivm een ondergelopen veld 1 naar het trage veld 2 verhuisd, wat het voordeel is voor de verdedigende ploeg.
HCW had ik in de eerste website niet zien spelen, maar vind het een matige ploeg van harde werkers, met 2 goedwillende papa's als coach. Toch scoren zij 2 x uit een SC mede door dom verdedigend werk van HVM.
HVM is m.i. een stuk minder gaan spelen de laatste 4 a 5 websiteen mede door vele blessures. Straks als ALLES weer bij het oude is moet een website als vandaag gewoon met grote cijfers gewonnen worden zie statistieken:
Balbezit: 65 a 70 %
Aanstal SC voor: 11 a 12 stuks
Aantal SC tegen 4: 2 x doelpunt
Aantal kansen: 5 a 6 100%
Aantal halve kansen: 5 a 6 st.

MhcV | 06/12

Zeggggg.. evergreen hoe zit het bij jullie met het kratje voor de tegenstander?

aanvoerder mont | 06/12

Montfoort start zeer sterk met de harde regenval uit de donkere wolken!

wij hebben het Beste spel in de eerste helft
de verdediging staat als de afgelopen websiteen als een huis met daarachter de muur van Montfoort..

tweede helft het betere spel op het middenveld van hoekse waardoor het aantal keer gevaarlijk word in de 23.

de Montfoortse verdediging weet de ballen goed van het doel te hoUden!
maar wanneer de 0-3 valt word er te makkelijk overgedacht.. worden slechte ballen gespeeld en aanvallen lopen niet meer..

laatste 5 minuten net zoals in Mijdrecht weten de gasten gelukkig maar 2 keer te scoren!

@HW bedankt voor de felicitaties!
@ the joker Montfoort staat de laate paar websiteen gewoon goed te spelen!

de biertjes zullen vanavond zeer goed smaken!!

The Joker | 06/12

HW - Montfoort: 2-3

Hoekse Waard is tot zijn diepste punt gezonken. In eigen huis onderuit tegen Montfoort.

Heren schaam jullie, DIEP !

HCW | 06/12

Wij feliciteren heel Montfoort met z'n eerste zege

EQUO | 06/12

Krimpen - Scoop: 2-1

Bleiswijk - Forcial: 11-1

Evergreen - Voorhout: 7-0

Hoekse Waard - Montfoort: 2-3

Mijdrecht - Waddinxveen: 3-3

Krimpen maar net aan tegen Scoop. Delftse Boys toch geleerd van vorige week, en pas NA de website aan het bier.

Dick Burberry | 06/12

FORCIAL WINTERKAMPIOEN!

Duurt Lang | 06/12

Terechte overwinning van Montfoort. Hoeksche Zwaard doet zijn naam eer aan, die gasten slaan op alles wat beweegt...Jammer dat ze daarbij de bal nooit raken.

Scheidsrechters waren bovendien erg slecht. De zwaarden werd een aantal strafcorners onthoUden, net als een aantal kaarten die ze ook zeker hadden verdient.

HCW#6 | 06/12

HVM-HCW 3-3
HCW op 1-0, let daarna niet op en staat in no time 2-1 achter. Na rust valt de 2-2. En opnieuw weer snel de 3-2.. Daarna zet Waddinxveen alles op alles en wordt 3 minuten voor tijd de verdiende gelijkmaker gescoord!

Mozes | 06/12

Bleiswijk - Forical 11-1

Bleiswijk overklast Forcial. Allerlaatste seconde van de tweede helft scoort Forcial, na eerst tegen de keeper te hebben geschoten op rand cirkel, met een prachtige lob de eretreffer.
Daarna nog lang gezellig in het clubhuis, waar Bleiswijk haar Herbstmeisterschap viert.

Kuijp | 06/12

Krimpen - Scoop 2-1
Krimpen duidelijk beter maar scoort moeilijk zonder Bush, Scoop krijgt eind eerste helft een strafbal door een domme overtreding waardoor het lang spannend blijft.

Martin Felling | 06/12

Dit zijn fake-uitslagen door Tyfus Tymo & Vleermuis

het scorebord | 06/12

Bleiswijk - forcial 1-2 ?????
Krimpen - Scoop Delft 0-1 ????


what the f ####ck !

Martin Felling | 06/12

Goed bezig forcial. Na een slecht begin, beginnen jullie het spelletje eindelijk een beetje te begrijpen. Wellicht dat we in de toekomst een oefenpotje kunnen spelen.

Mvg,

Manager HC Voorne

TeffesTymo | 06/12

Krimpen - scoop 0-1

Krimpen speelt waanzinnig slechte pot, laatste minuut benut scoop een onterechte strafbal.
Kutzooi

Batman | 06/12

Bleiswijk-Forcial 1-2. Bizarre pot. Bleiswijk na 5 min met 10 man na onterechte rode kaart voor keeper. Strafbal benut en 0-1. Bleiswijk speelt alles of niets, maar Forcial speelt zeer solide. Moeilijk bespeelbaar veld en vele arbitrale dwalingen werken niet in het voordeel van Bleiswijk. 1-1 na rust en Bleiswijk knalt er over heen. Uiteindelijk 4 min voor tijd einde aan Bleiswijkse offensief door enige counter van Forcial. 1-2.

#14 | 06/12

Bleiswijk - Forcial 1 - 2