De winterevaluatie 4B

Geplaats door: EQUO ( )

  • 4B
  • 13/12
  • 1480

Zo, dat was de 1ste helft van het seizoen.


Bleiswijk staat met 11 websiteen/33 punten flawless bovenaan. De mannen zijn klaar voor de 3de klasse, dat is gegeven dat ze middels sterke resultaten bevestigd hebben. 5 punten los van Krimpen en 7 punten van Evergreen.
14 maart: Krimpen-Bleiswijk. Hier kan Bleiswijk het karwei afmaken, en het kampioenschap naar zich toe trekken. 8 punten los zie ik beide concurrenten niet meer overheen komen.


Krimpen heeft zich knap op de 2de plek gesettled boven Evergreen. Het kan 14 maart de schade (2-1 Bleiswijk) inhalen, en de competitie nog spannender maken. Bij verlies ziet het er minder uit. Evergeen komt er dan overheen en mag Krimpen de laatste website in ontvangst nemen.


Evergreen, doet het op zich Best aardig, en kan een gevaarlijke outsider worden. Het heeft het voordeel dat het zowel Bleiswijk en Krimpen thuis ontvangt. Evergreen zal dan wel tegen de mindere teams ook moeten blijven presteren. De wisselvalligheid in de 1ste helft, kan de heren uit Maasluis uiteindelijk de das om doen.


Souburgh, Een gedreven team met een prima coach. Het begon sterk aan de competitie, waardoor iedereen Souburgh als een potenTiele titelkandidaat zag . Echter heeft dit laten afweten in de resterende duels. Neemt niet weg dat het een gevaarlijke ploeg blijft, waar de top 3 het nog wel eens zwaar tegen kon krijgen.


Mijdrecht, heeft laten zien dat het een sterke middenmotor is, maar mist net iets. heeft nog niet laten kijken, dat het een waardige subtopper is. Het wint wel van de laagvliegers (alhoewel?), maar heeft veel moeite met de rest van de middenmoot.
Mijdracht zal zich in de 2de helft moeten herpakken, en laten zien dat het beter is dan Souburgh. Dit onderlinge duel zal trouwens een beladen middag worden, afgaande op de geruchten.


Scoop Delft een leuk stUdententeam dat tegen Evergreen voor de verassing heeft gezorgd. Het vertoont prima hockey, en heeft een sterk middenveld. Ik geloof het struikelblok voor dit team is de stUdentencultuur. Alcohol voor de website vertaalt zich altijd in een dramatisch scenario op het veld. Het verlies van 29-nov. drukt nog steeds op de maag.


Waddinxveen heeft alleen tegen Souburgh en afgelopen weekend een leuk resultaat neergezet neergezet. Deze ploeg heeft genoeg kwaliteiten, maar weet dit nog niet echt overtuigend in resultaten om te zetten. Toch kunnen ze zich ontwikkelen tot een stevige middenmotor, als ze gaan werken aan de afronding. De kansen zijn er iedere website, maar de doelpunten zijn tot op heden nog uitgebleven. Zodra Waddinxveen dit roer weet om te gooien, gaat het zeker nog klimmen in de ranglijst.


Dan de staart:
Montfoort
Voorhout
Hoekse Waard
Forcial.

Gezien de ontwikkelingen die zich onderin voordoen, denk ik dat Voorhout hier als winnaar uit zal komen. Sterker nog... het kan zich nog gaan positioneren als middenmotor.

Forcial en Montfoort zijn aan elkaar gewaagd. Mijn gevoel zegt dat Montfoort net iets sterker uit de bus zal komen. Speler met iets meer flair, en hebben soms Best gevaarlijke uitbraken. 1 ding is zeker. Beide teams moeten nog gaan werken aan hun verdediging. Het negatieve doelsaldo laat dit blijken.

Hoekse Waard wordt hekkensluiter. Heeft daadwerkelijk niks spectaculairs laten kijken dit seizoen. Het zit in een flow 'downstairs' en zal hier ook niet gemakkelijk meer uitkomen.

Reageren

Elsalvador | 18/12

Er wordt in het dorp Mijdrecht heel voorzichtig gefluisterd, de mogelijke verwachte versterkingen die voor het nieuwe seizoen 2010/2011 stonden stappen misschien in de winterstop al over.
O.a. de fel begeerde centrum spits!

M.B. | 16/12

Bleiswijk is nog lang geen kampioen... Ik weet niet wat die gasten zich daar denken, maar ze kunnen hun borst nat maken de 2de helft.

@ Elsalvador | 14/12

En de gezelligste!

Elsalvador | 14/12

Indien Scoop, Evergreen, Souburg en Mjdrecht allemaal hun potjes van Bleiswijk & Krimpen winnen kan het nog een vreselijke leuke competitie worden die tot he einde hartstikke spannend blijft.
Vier B de sterkste poule van de vierde klasse!!

Het legioen | 14/12

@??
Ja slaap jij maar verder.........

?? | 14/12

Gewoon zielig om te zien dat Montfoort nog steeds denkt dat het goed is......
Jullie doen precies dezelfde uitspraken als in het begin van het seizoen......
Wordt is wakker jongens......

de kerstman | 13/12

fijne kerstedaagjes allemaal... en bleiswijk kampioen !

Maarten | 13/12

Heren, allereerst wil ik iedereen in de 4B alvast fijne feestdagen toewensen.

De eerste helft van dit seizoen is spannend geeindigd. 3 teams bovenin die strijden om promotie en de titel. Er is nog vanalles mogelijk.

Voor de rest zijn alle teams redelijk aan elkaar gewaagd. Iedereen kan van iedereen winnen, dat maakt deze competitie juist zo leuk.

Ik kijk uit naar een sportieve tweede helft waarbij de Beste mogen winnen !

Voor nu: aan de gluhwein en olliebollen !

Tot volgend jaar !

Montf%$#@rt | 13/12

@ Hoekse Zorro

Wat luL je nou man? Wij waren toch duidelijk de betere afgelopen week.
Jullie spelen alleen maar op SC's. De eerste helft hadden jullie helemaal niets in te brengen. De laatste 10 minuten van de tweede helft hebben we 't weggegeven. Wij hadden toen allang de winst in de pokket met onze 0-3 voorsprong.

Dus die laatste plek is helemaal niet voor ons gereserveerd, maar eerder voor die ridders uit dat boerendorp, waar jij geboren bent.

Hoekse Waard | 13/12

Tot nou toe hebben wij misschien nog geen Beste reslutaten neergezet, maar onderaan eindigen zulen we in ieder geval niet. Ik denk dat die plek gereserveerd is voor Montfoort of Forcial.

The Joker | 13/12

@ Equo

wat nou staart?

Montfoort stoomt door tot plek 6. Die weirdos zijn op dreef. Gewoon die sticks blijven zagen, en die bal naar voren rOssen. De ballen vliegen er wel in zo.
FORZA Montfoort !!!