Uitslagen 14-03

Geplaats door: Bami ( )

  • 4B
  • 14/03
  • 1526

Evergreen - Montfoort 5-0.

In eerste helft maakt Evergreen de kansen niet af door goed verdedigend werk van Montfoort. Toch weten ze 2x te scoren uit 2 mooie combinaties.
Tweede helft zet Montfoort het goede spel voort, en krijgt zowaar kansen op een treffer.
Het mag helaas niet zo zijn; Evergreen scoort weer 2x (waaronder eentje uit sc nr 20) en in de laatste seconde maken de Maasluisenaren er 5-0 van.
Misschien ietwat geflatteerd, maar wel verdiend.

Volgende week knallen tegen Voorhuid!

Wat zijn de andere uitslagen?
Reageren

Bush | 15/03

Moet toegeven dat dat echt een fenomenale redding was van de keeper... Ik telde hem al en wilde juichend rond gaan rennen, maar helaas. Film zal van de week wel aankomen gok ik.

Famous | 15/03

Alles was goed aan die corner! Alleen de redding nog beter!

scoopkeep | 15/03

doe je wel nice dan!

@scoopkeep | 15/03

Strafcorner, eentweetje door het midden, die gast kon vrij pushen op de stip, ging al naar rechts naar de grond, laatste moment schiet ie toch linksboven, maar kon hem met een reflex met de linkerhand al vallend over het goal werken. Weet ook niet precies hoe ik dat deed.
het is gefilmd, zet zodra het beschikbaar is wel een linkje neer.

Bush | 15/03

Krimpen - Bleiswijk 1-1

Leuke website, sportief en erg gezellig na afloop. Bardame is Best regelbaar... alleen moet je wel je Best doen

Volgende week lekker vrij... misschien maar eens ergens gaan kijken!?

iszoh | 15/03

barchick was prima regelbaar moesten jullie maar niet naar huis niften

HCW #8 | 15/03

Het gaat er niet om dat we ons verschuilen achter deze jongens ( uit de en b) maar er staat wel een team dat helemaal niet om elkaar is ingespeeld en niet weet wat je van elkaar kunt verwachten!

@Benni | 15/03

Ik zal volgende week gewoon met het team starten tegen evergreen. En heren 1 lekker thuis laten. Waarom is er eigelijk nog een heren 1!?

scoopkeep | 15/03

tipp inn gestopt?

Benni | 15/03

Wat loopt iedereen zich toch te verschuilen achter de jeugd die wordt ingezet om een volledig team in het veld te krijgen?
Jeugd is de toekomst, gisteren bij Evergreen vond ik de jongens uit de jeugd zelfs beter dan de oude garde die er rond liep. En Montfoort speelt al jaren met 3 a 4 jongens uit de A in de basis, ons hoor je niet klagen hoor! Diversiteit is sleutel tot succes vrienden!

Kraker | 15/03

Wat zijn we in Bleiswijk toch blij met onze goallie!!!
Dat doelpunt werd door beide kanten al bijna geteld, maar alle jezus wat een reflex!!!

Dr. Glibber | 15/03

Krimpen - Bleiswijk, waar in vredes naam heeft Bleiswijk die keeper vandaan gehaald, Beste website van het seizoen staan keepen, ongelooflijk die strafcorner die hij eruit wist te krijgen.
Leuke pot waar ik stiekem wel had verwacht dat Krimpen de punten zou pakken. Alles leek hier ook op te wijzen maar helaas kwam Bleiswijk sterk terug.

HCW #8 | 15/03

Souburgh- Waddinxveen
7 - 2

Souburgh goed, Waddinxveen slecht!

Inhoudelijk over het spel van Souburgh niet veel te zeggen maar ik denk dat de heren wel n van de betere websiteen tot nu toe speelden.

Waddinxveen zoals gezegt begonnen met 9 senioren en 2 A/B spelers. Op het eind speelde waddinxveen van 6 sernioren en 5 A/B spelers. De afspraken werden niet nagekomen en de inzet was laag. Jammer maar helaas. Ik hoop voor de club dat er volgend jaar een beter selectie klaar staat.

Het was wel gezellig met de moeders van Souburgh H2.......

bleiswijk | 15/03

spannende website die alle kanten op kon, maar waar wij het meest gelukkig waren met het punt, vooral gelet op de grote kansen van Krimpen. Complimenten voor hun spel uit de eerste helft (al koop je daar niks voor) en voor de sfeer. Was een sportieve website en ook na de website gezellig. Leuke gasten, veel bier en chicks. als Krimpen (ook) promoveert, is het van harte gegund. balen dat die barchick niet regelbaar wasvoor ons..

Tom Sawyer | 14/03

Bleiswijk - Krimpen. Wat moet ik nog toevoegen. Oja het weer veel heel erg mee . Vorig jaar zeikende regen... verder niets te klagen. De mOssel-middag was gezellig, de derde helft duurde voor sommigen van Bleiswijk tot 19.00. Toch jammer dat ik voor BOB mocht spelen.

Volgende week Mijdrecht. Eens zien wat dat wordt.

Dr S | 14/03

Forcial verliest weliswaar geflatteerd maar toch ruim met 5-1 van HW.
Wij de eerste 5 minuten niet wakker en komen dan via 2 aanvallen die er helaas allebei ingaan al snel op achterstand. Vanaf dat moment eigenlijk gelijkopgaande wedstrtijd waar het 2-1 wordt. website wordt voor de rust nog wel in het slot gegooid door een goede sleepcorner van HW. 2de helft niet veel bijzonders gebeurdt, wij missen wat kansen, HW maakt ze wel af.

HCW#6 | 14/03

Souburgh-HCW 7-2

Nogal een blamage dit. Het was in de rust is 6-0. Waddinxveen was slecht, maja we begonnen de website met 5 blessures en eindigde hem met 7 blessures. Waardoor er volgens mij meer A en B jeugd dan senioren op het veld stonden.
Maar Souburgh was wel gewoon een stuk beter hoor. Gezellige gasten en op naar Evergreen. Hopen dat we dan weer een beetje een complete selectie hebben.

Bleischkeep | 14/03

O, maar dat gebeurt ook bij de training met eigen team! Dat heet onkunde. Maar daarom spelen we 4e klasse toch?

Scoopkeep | 14/03

Je bedoeld die dude met zijn rug??? Die viel gewoon over mijn heen na een prima sliding. Daar valt echt niks van te zeggen. Wat ik wel een aanslag noem is volle bak met stick op de knie van een keeper doorhalen terwijl de bal al weg is.

Kraker | 14/03

Bondscheidsrechters waren overigens prima bij de website Krimpen - Bleiswijk. Vanaf het begin streng gefloten, waardoor de website absoluut niet kon escaleren. Hier en daar wat foutjes over en weer, maar deze hebben de uitslag niet beinvloed.

Verder mooie pot waarbij Krimpen vooral in de eerste helft beter was dan Bleiswijk. De 1-0 was ook zonder mee terecht. In de tweede helft vindt Bleiswijk de manier waarop ze Krimpen onder controle kunnen hoUden. De 1-1 valt dan ook snel. De rest van de website worden voornamelijk op het middenveld de duels uitgevochten, met hier en daar kansen voor beide partijen. Een backhandschot was voor Bleiswijk de grootste kans. In de laatste paar minuten gooit Krimpen er nog een slotoffensief uit wat bijna resulteerd in de winnende treffer.

Bleiswijk komt met de schrik vrij en heeft de grootste horde richting het kampioenschap overleefd. Krimpen heeft het niet meer in eigen hand en moet de rest van het seizoen blijven winnen en hopen op een slippertje van Bleiswijk.

@ Scoopkeep | 14/03

Ik neem aan dat jij vanuit achteruit vrij weinig kon zien en dat jij op een teamgenoot van ons ook zeker een aanslag heb gepleegd, wat minimaal Geel was?

Scoopkeep | 14/03

Mijdrecht-Scoop 2-0
Mijdrecht denk dat ze hele website beter waren mat echt ronduit bullshit is. Eerste doelpunt is communicatiefoutje.. blunder is overdreven. Maar dat terzijde. 5-0 slaat nergens op wij hadden ook 1 of 2 100%kansen die misgaan en wat kleinere kansen. scheidsen waren wel prima. Mijdrecht had wel bij bondsen 4-5 geel gehad...

Batman | 14/03

Krimpen-Bleiswijk 1-1.

Eerste helft sterk Krimpen met aardig wat kansen. Krimpen scoort uit rebound strafcorner. Na rust een veel feller Bleiswijk en dat resulteert in een snelle 1-1. Uiteindelijk nog wat kansen over en weer waar de grootstw voor Krimpen is 30 seconden voor tijd. Had aan beide kansen nog een goal kunnen vallen, maar Bleiswijk mag het meest tevreden zijn met een punt.

toeschouwer | 14/03

Krimpen - bleiswijk 1-3

### | 14/03

Mijdrecht - Scoop 2-0

Mijdrecht dominerend over de hele website, verzuimd alleen doelpunten te maken.. Vroeg in de eerste helft door blunderen van scoop keeper 1-0 voor Mijdrecht waardoor Scoop in de 2e helft MOET komen wat het nog steeds niet doet en gewoon het met counteren probeert uit te spelen.. Mijdrecht blijft de gehele website wel gevaarlijk en hier en daar wordt er ook redelijk fysiek gespeeld. Scheidsrechters laten alles toe, maar wel 2 kanten op! Dus daarvoor: chapeau! kwartier voor tijd maakt Mijdrecht het ook af door een mooi uitgespeelde 2-0 te maken. (het had opzich wel 5-0 mogen zijn)
Verder sportieve mooie website en met deze dag hebben zowel Mijdrecht als Scoop vele dingen geleerd!

Wat is er verder gebeurd, hoorde iets over 1-1 Krimpen Bleiswijk?

Rambo | 14/03

Mijdrecht-Scoop
2-0