uitslagen 28-3

Geplaats door: TeffesTymo ( )

  • 4B
  • 28/03
  • 1543

Krimpen offday.....

Krimpen - Mijdrecht 1-3

Spaanse spits en nr 9 beide geblesseerd geraakt in eerste helft. Laatste man met een rode plak eraf begin tweede helft. Hier gaat de promotie van Krimpen.
Reageren

Mozes | 30/03

Je weet toch dat Elsalvador een soort speciale bril op heeft waardoor hij alles anders ziet? Dat is toch niks nieuws?

Bassi | 29/03

Hey verlOsser!

Hebben wijndezelfde pot gezien of niet? Ik toegegeven dat Krimpen de scheids hier en daar op de hand had, maar ja als je continu dezelfe overtredingen blijft maken gebeurt het wel eens dat je vrij eenvoudig een Sctje tegen krijgt!

Daarnaast klopt de helft van je punten niet! Ik toegegeven punt 12, een wee´g slecht veld is correct!

Jullie kunnen wel een half fitte selectie hebben, maar dat hebben meerdere teams dus vind ik n bijzonder slecht excuus!

Waar jij t systeem met lange klappen vandaan haalt is mij een raadsel. Ik zag alleen jullie laatste man met witte strijdersban veel lange klappen geven om onder de druk uit te komen!

ofwel ik weet niet waar jij zat, maar niet bij Krimpen op de tribune!

@ elsalvador | 29/03

jaloers??

Elsalvador | 29/03

Krimpen - Mijdrecht:
1. Geen hoog staande website.
2. Scheidsen door beoordelaar langs de kant errug pro thuisploeg, kregen SC die ik niet zag
3. HVM meerdere half fitte spelers
4. HVM erg naief achterin, zie laatst doelpunt
5. Krimpen gaan de Beste stoppen na het seizoen, dat zei een Krimp speler
6. Zei ook dat met het huidige materiaal max een seizoen derde klasse wordt.
7. Systeem met lange klappen van achteruit op de breed aanbiedende spitsen een beperkt systeem is.
8. No. 12 van Krimpen een handige gele kaarten smeerder is, zei zelf dat hij ook geel moest hebben!@!
9. Nu de oude laatste man weg is bij HVM er beter opgebouwd wordt.
10. Ben benieuwd of Evergreen beter is dan Krimpen

batman | 29/03

Zoals onze zeer gewaardeerde aanvoerder al hier onder ergens had verteld, had Bleiswijk niet al te veel moeite met HW. De website zelf was dus niet al te interessant, de TD was echter zeer geslaagd. Erg gezellig met de gasten van HW, al was wel een groot gedeelte van HW al weer snel vertrokken. Bleiswijk genoot echter volop van al het moois op de TD(al was dat meer op culinair gebied, dan(jammer genoeg) op vrouwelijk gebied). Het hoogtepunt van de middag was toch vooral de mini van de week(of de vrouwelijke versie er van) die een van onze teamgenoten volledig voor paal zette!

hcw 1 | 29/03

Ik weet het niet. Jij zegt het. Ben nu bezig met dit seizoen. Volgend jaar een nieuwe. M'n eerste seizoen na 5 jaar afwezig. Veel mee gemaakt. Te hoge verwachtingen van mezelf. Gedrag is inderdaad minder. Praat het niet goed maar heeft z'n redenen.

goed paasweekend alvast

! | 29/03

Schorsing is een andere reden dan kaarten. Ach . Volgend jaar 1e, 3e of 4e klasse. Toch hcw 1.

Tom Sawyer | 29/03

Tsjah en als ie dan blijft staan omdat hij zich enigzins inhoudt slaat ie zijn stick aan diggelen
Daar hebben we gelukkig ook beelden van, de lat heeft het zwaar te voorduren gehad die dag

- | 29/03

2e gele kaarten en 2 websiteen schorsing...
Best een aardig gemiddelde voor halverwegen het seizoen...

hcw 1 | 29/03

Is pas de 2de gele kaart vrienden. Andere websiteen andere redenen.

scoopkeep | 29/03

is hij al een website kaartloos?

| 29/03

Aan de keeper moet waddinxveen echt wat doen. Hij is Best wel goed maar haalt wel vaak kaarten. Het is meer een voetballer met een stick als ik het zo bekijk.

MHCV | 29/03

Voorhout was de 1e helft lekker aan het ballen net als afgelopen week in de 1e helft. Bij de 2-1 van Waddinxveen in de 2e helft een kleine flashback naar Montfoort, maar nu had Voorhout 14 ipv 11 man en minder blessures dan afgelopen week, waardoor er genoeg kracht bij Voorhout aanwezig was om zich te herpakken en gebruik te maken van het feit dat de keeper van W'veen er met geel voor 5 minuten uit gestuurd werd, door er 3-1 van te maken en daarmee de website vlak voor het einde definitief te besLissen.

EQUO | 28/03

@ Toeschouwer

Forcial staat op 94 tegendoelpunten, zegt genoeg denk ik.

Scoopkeep | 28/03

Souburgh-Scoop 5-2 Souburgh de betere van de 2. Scoop veels te gefrustreerd. Scheidsen waren niet al te Best onterechte strafbal en strafcorners. Beetje jammer beiden. Hebben daar zeker niet door verloren maar gewoon op kwaliteit en gedrag:p.

Toeschouwer | 28/03

Evergreen - Forcial

Een saaie website waarin Evergreen verzuimde er 20-0 van te maken. Heb vanmiddag 1-richtingsverkeer gezien, waarbij de frustraties aan Forcials'zijde hoog opliepen. Ik heb maar 1 woord voor de arme knakkers uit Rockanje, en dat is ONKUNDE !

Dr S | 28/03

De verwachte uitslag: 13-1
Forcial speelt goed de eerste 20 minuten weinig kansen voor Evergreen, zelf ook niet heel veel. De laatste 10 minuten voor rust scoort Evergreen dan 3 keer.
Tweede helft weer de eerste 10 minuten redelijk, drna vallen ze er weer makkelijk in. Mede verantwoordelijk waren de scheidse, die halverwege de 2de helft ook maar eens besloten hun stempel op de website te drukken. De teller stopt op 3 keer geel en een keer rood. Compleet onnodig om te geven zelfs het pubiek van Evergreen was het hierover met ons eens. In die periode van ongeveer 10 minuten vallen er iets van 7 doelpunten dus een ruime overwinning voor Evergreen.

Pedro | 28/03

Eerste helft een redelijk spelend forcial, 3-0 rust! Tweede helft was zeer slecht! 10 a 15 min met 8 man! Evergreen wint met 13-1.

cap Bleiswijk | 28/03

Keertje vanaf de bank toekijken geeft nieuwe inzichten. Bleiswijk niet echt bij de les, de technische hoogstandjes en trucjes die normaal niet lukken, lukte vandaag al helemaal niet. Met 12 spelers en 2 manke neLissen op de bank geloofde HW er al helemaal niet in en ging vanaf minuut 1 al verdedigen, alhoewel ze er toch redelijk uitkwamen af en toe. Tot echt grote kansen leidde dit niet en Bleiswijk kon de kansen die er kwamen prima afmaken. Tegen Souburgh moet het nivo tandje omhoog, maar dan hopelijk ook weer op volle oorlogssterkte..
felicitaties aan Krimpen. De laatste website van het seizoen Evergreen-Krimpen wordt met de week spannender op deze manier. Het doelsaldo kan Krimpen alleen wel vergeten.

Mozes | 28/03

HW - Bleiswijk 0-6
Duidelijke pot, Bleiswijk erg slap, maar scoort wel zes keer en HW geen een keer. Lekker geteedanst achteraf, ben aardig lam. Hw zeker geen houthakkers, gewoon 4eklasse niveau. volgende week goed zuipen en dan weer lekker verder.

Toeschouwer | 28/03

Krimpen - Mijdrecht 3-1

Krimpen hier wel terechte winnaar, maar kan niet zeggen dat ze veel beter waren dan Mijdrecht, kregen makkelijk strafcorners en scoorde daaruit 2x waarvan 1 keer in de 3e minuut van de website, vervolgens 2e SC die er ook in ging 2-0, Mijdrecht komt vervolgens terug met de 2-1 en Krimpen begint hier beetje in te zakken. Mijdrecht door domme fout een gele kaart en de koppies van Mijdrecht waren er even niet bij, foutje in de verdediging 3-1.. Wel redelijk gelijkwaardige website waar Krimpen wel net iets de betere was! Hoop voor Krimpen dat ze promoveren, en voor de Mijdrechters weet ik zeker dat ze volgend jaar leuke dingen gaan doen!

Prima 3e helft overigens! Waarin het een zeker gelijk spel was en beide teams daar tevreden zijn met het punt!

EQUO | 28/03

Krimpen nog steeds op dreef voor promotie. Mijdrecht had weinig tot niets in te brengen vanmiddag. Schade bleef gelukkig beperkt voor Mijdrecht. Er werd zoals vanouds laf verdedigd, en een crOssball probeerden ze hun spitsen te bereiken. Is in totaal 1 of 2 x gelukt. Mijdrecht keep on dreaming! Misschien in 2020

Bush | 28/03

Zoals gezegd Krimpen wint met 3-1.

Was meer een schaakwebsite dan een lekker potje hockey. Krimpen wel duidelijk sterker maar kwam moeilijk door het stugge Mijdrecht heen. Mijdrecht een paar zeer gevaarlijk uit de counter en een paar domme ballen achterin bij Krimpen. Verder prima website waar de scheidsen redelijk in het nadeel van Mijdrecht floten.

Volgende week lekker vrij en bijkomen!

Anali B. | 28/03

"Souammmmmmmok !!!"

### | 28/03

@ TeffesTymo

JE MOEDER !!!!!

Dr. Glibber | 28/03

Krimpen - Mijdrecht 3-1 geen hele bijzondere website, waarin Krimpen wel de meeste kansen kreeg (lees: 12 corners) maar zowel Spaanse spits als nr:9 niet scherp waren voor een klinkende zegen.

ABRAXAS | 28/03

Evergreen - Forcial 13 - 0

Wordt toch tijd dat ze een tafelvoeltbal- vereniging gaan oprichten daar in Rockanje

Uhh.. | 28/03

@TeffesTymo.. WTF?!?!

### | 28/03

@ TeffesTymo

he wat? 1-3.... voor HVM? of bedoel je 3-1 ?
eerst maar ff de bevestigingen afwachten.....
wordt altijd een hoop geblaat hier op 4B-forum.

blabla | 28/03

Voorhout - W'veen

3/4 - 1

rotpot, d'r was niet eens zon!

Plasil | 28/03

Of niet?