Uitslagen 11 april 2010

Geplaats door: .... ( )

  • 4C
  • 11/04
  • 1681

Laat maar zien:
Zundert - Gilze Rijen
DES - Shot
Olympia - DDHC
Vlissingen - Dommel

Reageren

nonine | 15/04

En de cirkel gebruiken als zesletter woord bij Lingo.

Mike | 15/04

maar je kunt wel rond de cirkel staan

schemo15 | 14/04

Ik denk dat de helft van de cirkel een helft is van een ovaal.

nr 38 | 14/04

Bij hockey is de cirkel niet helemaal rond

nr 7 | 14/04

en je verliest

Mike | 14/04

en de cirkel is rond

marc lammers | 14/04

ook dat is een excuus!

Mike | 13/04

...wat weer een onderdeel van het plan is.

marc lammers | 13/04

winnaars hebben een plan! Verliezers een excuus...

Wouter | 12/04

Des was beter, individueel en in de breedte. Was denk ik wel een gelijkwaardige website maar Des speelde de kansen inderdaad handiger uit, vooral omdat de spelers individueel beter zijn.

Vond 1 van de 2 scheidsrechters inderdaad een aanfluiting, maar daar heeft het niet aan gelegen. Voor beide ploegen geel, of beide niets was beter geweest tijdens dat opstootje en het was inderdaad sowieso niet gebeurd als die man consequent had gefloten. 2 keer rood lijkt me behoorlijk overdreven. Hans floot ook niet heel erg goed, maar stukken beter dan die ander. Ongelooflijk dat hij bondsscheidsrechter is..

Beetje voorbarig, maar waarschijnlijk wel op zijn plaats: Gilze en Des, gefeliciteerd met jullie promotie.

Nr. 12 | 12/04

Off-day van zundert, gedeeltelijk door personele problemen. Maar hey, wij trekken ons tenminste niet terug uit de competitie.
Op naar de volgende website zullenw e maar zeggen!

Nr. 8 | 12/04

Daar had je inderdaad OF een strafbal moeten krijgen OF helemaal niks omdat hij de vervolgkans voor langs schiet (het is of voordeel, of een strafbal; niet voordeel en een strafcorner ;-)).

DES | 12/04

klopt wel dat er in de tweede helft meer druk was van Shot in onze eigen 23-meter, maar van veel grote kansen of schoten op goal kan je niet spreken denk ik. als Des in de 2e helft de uitbraken had afgemaakt stond het zo 5-1 en was er niks meer aan de hand geweest (hadden nog een strafbal moeten krijgen door keepert die nr 12 omver veegt)

Mike | 12/04

Tja DES zal dan wel terecht gewonnen hebben maar gedomineerd? Het is duidelijk dat ze individueel beter zijn, conditioneel beter zijn, maar als ik dan bekijk dat we evenveel strafcorners hebben gehad, een aantal uitbraken (1e helft) en halfcourt hebben gespeeld tot de 40e minuut dan denk ik dat we op zijn minst gelijkwaardig zijn geweest - gewoon een compleet andere manier van tactiek. Tweede helft hebben wij een erg lange periode een behoorlijke druk op DES gezet met name rond de 23 meter en de cirkel dus één kans waar een goal uit valt dat klopt niet. 3-1 had afgekeurd moeten worden en de fluitisten hadden niet zo onzeker moeten overkomen. Als ik me niet vergis floten zij ons ook vorig jaar en ze kunnen echt beter. Als ze maar wat strakker floten dan nu het geval was, dan was het denk ik zonder 'het' opstootje afgelopen. Dat ze kunnen fluiten staat in ieder geval vast, prima scheidsen denk ik. Ze konden zich in ieder geval goed inleven in de emotie van de spelers, dat zie je ook niet vaak en dat is ook een compliment waard.

Ik kan leven met het resultaat, jammer dat we niet op deze manier tegen Gilze (uit) hebben gespeeld. En jammer dat we twee strafballen hebben gemist tegen Gilze (thuis)... het had er dan allemaal wat anders uit gezien.

Volgend jaar gewoon vierde klasse denk ik.. Nou einde verhaal, BrandPunt was wel gezellig enne tot over 3 weken o.i.d.

OlympiaKeeper | 11/04

Olympia - DDHC 5-1
DDHC begon zoals verwacht fel. Er werd erg veel op de scheidsrechters gezeurd (door een paar spelers in ieder geval) die niet zeer slecht floten, maar ook zeker niet goed. Gele kaart uiteindelijk voor een ddhc speler die ik er goverdreven vond, waar een kaart bij andere overtredingen eerder terecht was geweest.

In het spel zelf was olympia wel duidelijk beter, maar waar we in de eerste helft veel kansen creerden en weinig scoorden (1-0 ruststand) Scoorden we in de tweede helft uit minder kansen wel. DDHC heeft in totaal 2 a 3 kansen gehad, waarvan de enige strafcorner ook een doelpunt werd (mooie tip)

Scheidsrechters werden wel vervelend door het gezeur en floten naarmate de website vorderde naar mijn gevoel veel slechter. Daar baal ik zelf ook van.

FC Sheriff | 11/04

Hebben vandaag niet veel weggegeven en Shot niet in hun spel laten komen. Waren 1e helft duidelijk de bovenliggende partij en hebben het alleen nagelaten om de voorsprong verder uit te breiden, ook de strafcorner liep helaas niet echt!

Begin 2e helft was ook echt voor ons, aangezien we een aantal vrije kansen hadden de eerste minuten! Na de gelijkmaker van Shot komen we snel weer op een voorsprong, waarna we deze terecht uitbouwen. Tegen het einde van de website werd de website wat fysieker van beide kanten, maar ik denk dat Gilze samen met ons promoveert naar de 3e klasse.

De groetjes thuis!

@ Nr. 8 | 11/04

In de eerste helft waren we duidelijk de betere ploeg. Hadden de stand binnen 20/25 minuten al naar 2 a 3-0 moeten tillen. De eerste (en ook eingelijk enige) kans van Shot in de 1e helft was uit een strafcorner, toen de bal in de rebound op de binnnenkant van de paal belandde en daarna voor de goal langs ging (dit zou geen voorsprong zijn, maar de gelijkmaker).

In de 2e helft kreeg Des binnen 5 a 10 minuten ook nog de kans om de score verder uit te breiden, alleen dit lieten we na waardoor de website nog spannend bleef. Binnen 3 minuten na de gelijkmaker van Shot kwamen we weer terecht op voorsprong, waarna we de score verder uitbreidden tot 4-1.

Na de 4-1 maakte Shot uit de eerste de Beste uitbraak 4-2, waarna de website wel wat fysieker werd aan beide kanten.

Desalniettemin waren wij de bovenliggende partij en is promotie al bijna zeker. Shot kon redelijk meespelen, maar konden verder weinig klaarspelen.

Nails | 11/04

DES verdiend gewonnen maar 4-2 was teveel van het goede voor DES. SHOT had lange tijd het Beste van het spel maar DES speelde het slim uit. Scheidsrechters in 2e helft zeer zwak. Vooral het veelvuldig niet ingrijpen bij fysiek spel van DES was een aansluiting met als absolute hoogtepunt het geel voor SHOT waarbij twee rmaal rood op zijn plaats was geweest. Jammer want de sfeer in het veld was goed!

Nr. 8 | 11/04

Was leuke pot tegen DES; we deden in ieder geval niet al te veel onder voor ze en balden lekker mee. Harde bal op de paal nog in de eerste helft die ons op voorsprong had kunnen brengen.

Toen we risico's moesten gaan nemen maakte DES het vakkundig af. Jammer inderdaad dat de heren scheidsrechters het niet korter hielden; in de eerste helft gelijk groen trekken bij een kleine duw, maar daarna bijna alles toelaten wat tot irritaties gaat Leiden. Nog een dubieuze beslissing bij de 3-1 van DES, maar verder zijn wij gewoon 'trots' dat we lekker meebalden met DES en een spannende pot hebben kunnen laten zien.

Gefeliciteerd mannen, veel plezier op de platte kar!

Gerrit | 11/04

tjah... DES-Shot
redelijk snelle goal van DES, na een kwartier druk zetten en de eerste helft zeker voor DES, geen doelpunten verder.
tweede helft maakt Shot gelijk, Shot dat eigenlijk op de counter wilde spelen maar in de tweede helft meer druk naar voren ging geven. DES loopt dan uit naar 4-1, waarna een snel doelpunt van Shot valt. Rest van de website was nog spannend, scheidsen hadden het strakker moeten hoUden, dan was het opstootje op het laatst ook niet gebeurd.

Otto | 11/04

wow vlissingen is echt goed!

Bolley | 11/04

LEKKER VLISSINGEN!!!

HELDEN!!!

Mannen,

Als jullie nog een VET toernooi willen spelen buiten NL, moet je ff op deze site kijken.

www.bigapplehockey.com/

Het is in Brooklyn, NEW YORK.

Klinkt wel aantrekkelijk voor een weekendje haha.

,

Bolley

hcgr | 11/04

zundert - rijen 1-8

@senior | 11/04

idd wel slecht gespeeld goed resultaat:p

Senior | 11/04

Vlissingen - Dommel 5 - 1

DES | 11/04

Slechte website, goed resultaat 4-2