Uitslagen 18-4

Geplaats door: DES ( )

  • 4C
  • 18/04
  • 1642

Dommel - DES 1-11
Reageren

nonine | 19/04

DDHC - Mistral
Dit was een erg treurige website.

Allereerst sterkte en beterschap voor die kerel van DDHC die een (ongelukkige) bal tegen zijn hoofd kreeg, zag er niet Best uit :(

Ondanks dat fluiten veelal door welwillende vrijwilligers gedaan wordt denk ik dat je dit als clubzijnde niet moet willen. Te genant voor woorden. Zal ook niet de gezelligste middag geweest te zijn voor de scheidsen.
Ze waren zeker niet partijdig maar gewoon heel slecht.

Zoals verwacht (te) grof spel.Zelf ook 1 keer op de grond geveegd door samengeperst te worden door 2 spelers, daarnaast wilde een verdediger nog een bal wegslaan door zo hard op mijn stick te slaan dat er geen tape meer aan zit...

DDHC heeft zeker 1 of 2 keer gescoord omdat we gewoon verslapten en onze keeper niet echt reageerde toen er een balletje zijn kant op gerold kwam. Maar het kwalijke is dat de overwinning eigenlijk voort is gekomen door een foute bal die direct de circel in is geslagen

Verder zijn die kerels Best prima gasten hoor om een biertje mee te pakken.

** Verrassing is toch wel de uitslag van Zundert. Knap dat ze daar gelijkspel hebben weggezet. **

Frietje | 19/04

Sterker nog van dat kampioensteam zijn nog maar twee mensen over, waren toen alletwee 15/16-jarige broekies. Wel mooie ervaring geweest om Pelikaan, Liberty en DES (met ongeveer 6-7 keer zoveel leden) af te troeven.

website tegen DDHC was wel beetje jammer, vervelend dat scheidsrechters zo'n stempel kunnen drukken. Neemt niet weg dat je ook met twee geestelijke gehandicapten met een fluit als 'leiding' nog geen voorsprong van drie doelpunten hoeft weg te geven.

Verder hebben we bij DDHC nog wel lekker een biertje in het zonnetje gedronken, zij waren ook niet echt trots op hun eerste overwinning. Prima gasten.

@@Bolle | 19/04

Tsja een aantal vertrekkende spelers kunnen veel betekenen he...

Mike | 19/04

ik ben voor een systeem dat je alleen onder je eigen naam en team kunt posten

@ Bolle | 19/04

Tja zo kun je in 7 jaar tijd van kampioensteam naar het niveau van DDHC zakken, grappig om te zien

Bolle | 19/04

Toch grappig dat de algemene tendens hetzelfde is gebleven na een lange tijd, stuit net op een website verslag van 8 jaar geleden toen wij kampioen werden in de 4e klasse D. DDHC was toen blijkbaar ook al goed in het hakken en zagen...

papa.messageboard.nl/7991/viewtopic.php?p=760

@bolle | 19/04

Ik geloof dat we een nieuwe nummer 1 hebben met de langste post.

OlympiaKeeper | 19/04

Ja man en Groningen grenst aan Limburg.
Vlissingen is de overkant en vice versa.

Mike | 19/04

vlissingen en olympia sowieso op een eiland, toch?

OlympiaKeeper | 19/04

Balen dat we gelijk hebben gespeeld, nu moeten we van Vlissingen winnen om 4e te eindigen. Vlissingen en Olympia nu op een eiland in het klassement, naar boven en naar beneden gaat niks meer, dus zullen we het voor de Zeeuwse eer moeten doen. Hoop dat het een net zo spannende website wordt als bij ons thuis (maar ook dat het van onze kant een veel betere website wordt dan die wanprestatie) Denk dat het hele seizoen gezien Olympia en Vlissingen wel aan elkaar gewaagd zijn en ik ben dan ook gebrand om voor deze heren te eindigen. Zondag gewoon weer van de partij trouwens.

Lexxxus | 19/04

@ Bolle
Schitterend verhaal, ik zou een uitgeverij gaan zoeken!

Mike | 19/04

Ik vind je slotconclusie inderdaad treffend. Gewoon een k*t keeper dus ;-)

Zoals ik het zie, prima comeback van DDHC :)

Bolle | 19/04

DDHC - Mistral 4-3

En ik maar denken dat die Olympia keeper een zeikzak was en alles aan dikt. Niets bleek minder waar na gisteren. De goden waren DDHC goedgezind met het uitstekende weer voor een mooie veldslag.
Omdat DDHC technisch gezien de ondertoon voert, hebben ze hun training ook maar aangepast. Na het inlopen wordt er getraind op natrappen, stickhakken en effectief je elleboog in andermans nek plaatsen. Elke keer als een DDHC speler werd gepasseerd, kon je er op wachten dat je of een hand in je rug, een arm in je nek, een stick tussen je benen of een naschop kreeg. Nou spelen we geen 1e klasse, maar volgens mij zitten we ook niet op ijshockey.

Het begon allemaal in de 3e minuut, onze aanvoerder passeert een DDHC’er ongeveer ter hoogte van hun dug-out, een DDHC’er gaat er achteraan en de coach vervult zijn taak en roept: “hak hem op zijn stick”. Beetje vreemd lijkt mij, maar als je hier op traint moet het natuurlijk wel tot uiting komen in de website.

Toch speelde Mistral het betere spel en komt al snel dankzij een strafcorner op voorsprong. En niet lang daarna de 0-2 vanuit een tweede strafcorner. Hoewel het overigens niet mee viel om een strafcorner te halen, de scheidsrechters Bestonden uit een 74 jaar oude man die volgens mij toch al naar het blinde toe neigde en schijnbaar nog bij zijn moeder thuis woonde, bijgestaan door zijn collega een 15 jarige jongen die ze ergens uit een speeltuin hadden geplukt, of was het de kleinzoon van de andere scheids? Er passeerde vragen de revue als “Mag je tegenwoordig weer een vrije slag in de 23 nemen en direct in de cirkel slaan?” De scheids was van mening dat als het niet express gebeurde en het maar een klein stukje door de cirkel was dat het gewoon toegestaan was. Hmm wat loop ik toch weer achter, misschien mijn scheidsrechterskaart toch maar weer eens updaten.

De tweede helft begint opvallend rustig, DDHC gebruikt hun slagwapens wat meer om de bal rond te spelen in plaats van de benen van Mistral spellers af te zagen op kniehoogte.
Even in de tweede helft weet Mistral zelfs de 0-3 aan te tekenen. DDHC herpakt zichzelf en gaat weer wat feller spelen, helaas is dit niet alleen aan de bal, of moet ik zeggen helaas is dit alleen niet aan de bal. DDHC weet dan nog zelfs 2-3 te maken door 2 counters en laffe balletjes op goal die volledig op naam van onze keeper geschreven kunnen worden.

DDHC weet dan nog zelfs de 3-3 te maken, wanneer een vrije slag in de 23 meter wordt ingeslagen in de cirkel (volgens mij trainen ze ook op deze variant: vrije slag in 23 in slaan op 2e paal en tippen ter hoogte van de strafbalstip, moeten ze misschien toch eens mee gaan met de regels) Mistral raakt deze bal bewust niet aan (aangezien dat bij ieder andere website wordt afgefloten) en DDHC scoort. Tsja de tienerscheids vond dat er toch 5 meter gelopen was met de bal terwijl deze bal in de oude regel afgefloten had moeten worden omdat hij niet meer dan een meter had gerold.

Niet veel later mag er nog een DDHC speler van het veld gedragen worden zoals een echte veldslag betaamt. Deze probeerde een omhoog geschoten bal in te koppen (ja ja, de lange achterste man probeerde de bal binnen de 23 meter weer de cirkel in te rammen voor de tip (jongens jongens, dit mag toch echt niet hoor), een Mistral speler probeert de bal te stoppen voor de cirkel (want ja de scheids kent de regel toch niet) en deze schiet omhoog ergens op het hoofd van DDHC’er. Die zal wel een paar asprientjes moeten slikken.

Op het eind weet DDHC nog een keer te scoren en om de dag goed af te sluiten proberen er nog een speler een 1 op 1 matpartijtje uit te halen, wat hem net niet is gelukt.

Al met al heeft DDHC gewonnen dankzij hun seniele oude scheids, de kleinzoon die zijn hond nog niet eens kan laten zitten en onze keeper die een ruk partij keepte.

Gewoon te triest voor woorden…

vlissingen | 19/04

ingvar geel. jammer dat het geen rood was dan had hij bij ons niet meegespeeld:p
maargoed vinden we wel wat op. wel klasse zundert, zo staan we wat veiliger

.. | 18/04

Olympia - Zundert 1-1

Zundert en Olympia waren beiden met veel invallers, Olympia kwam met 1 0 voor daarna was zundert de betere ploeg. Aan het einde kwam Olympia nog flink opzetten met veel hulp van speler 12 en 13. Dat is toch altijd wat daar in Terneuzen. De scheidsen lieten de website nog uit de hand lopen. De Beste speler van olympia nummer 15 kon zich niet beheersen na een overtreding. Terechte gele kaart. Zundert er had meer ingezeten maar uiteindelijk bleef het 1-1.

Het zonnetje was prima en het publiek heeft zich vermaakt. De keeper van de veteranen was in vorm bij Olympia.

Nr. 16 | 18/04

ja Gilze Rijen - vlissingen was zeker een leuke en sportieve pot
helaas verloren maar in het 2e gedeelte van de 2e helft was Gilze Rijen gewoon sterker.
bij vlissingen liepen de strafcorners totaal niet.

nr7 | 18/04

rijen-vlissingen leuke pot.
prima scheidsrechters, heerlijk Weertje. sportieve website helaas niet kunnen winnen

. | 18/04

ddhc - mistral 4-3

hcgr | 18/04

rijen - vlissingen 3-1