uitslagen 25-4

Geplaats door: DES ( )

  • 4C
  • 25/04
  • 1337

des - gilze rijen 5-2..

Kampioenen! Yeeeeeeeessss!!!!
Reageren

FC Sheriff | 26/04

Hebben een goede pot gespeeld gisteren tegen Gilze Rijen. Binnen 20 seconden kregen we al een strafcorner die er gelijk ingaat, een lekker beginnetje dus. De eerste kans van Gilze gaat er ook gelijk in, wat wel een kleine domper was. Daarna hebben we nauwelijks kansen weggegeven op 2 of 3 strafcorners na en zijn we ook verdiend op voorsprong gekomen voor de rust.

In de 2e helft komen we op 4-1 door een omhaal van de keepert van Gilze, eentje a la Van Basten bijna! Na de 4-2 was er nog verder niks aan de hand, omdat we het spel bleven domineren. Hierbij moet wel worden vermeld dat Gilze een aantal vaste krachten miste en ook bij de strafcorner aanvallend niet voluit konden gaan.
Een paar seconden voor tijd krijgen we een laatste strafcorner, die met een droge knal in de linkerhoek verdwijnt.

Al met al een lekkere pot gespeeld en naderhand een goed pilske gevat met de tegenstanders, die misschien 9 mei ook wel een biertje komen doen.........

Des | 26/04

Prima pot van de zijde van des, we zijn geen moment in gevaar geweest. Snelle 1-0 alleen door onoplettendheid achterin gelijk 1-1 daarna lopen we uit tot 4-1 tegen een zeer verdedegingd gilze. Typerend voor de wedstrijd, bij 2-1 voor liet gilze ons 5 min voor rust rustig uit spelen achterin. Zelfs bij een 4-1 stand nog steeds geen druk van gilze pas na de 4-2 werden ze wakker. Nu nog 2 puntjes uit 3 wedstrijden en dan is het echt officieel KAMPIOENEN!

DES nr 11 | 26/04

Derby in het voordeel van terneuzen dus :) Aan ons om volgende week het kampioenschap binnen te halen . Vandaag super gespeeld en laten zien dat wij Beste zijn dit jaar!

nr7 | 25/04

Ik vond die lange juist enorm zwak
de 1e strafcorner (gegeven door de lange) was onterecht waar idd na een leuke combinatie uit gescoord werd.

de 2e goal niks op af te dingen. wij deden eigenlijk helemaal niks behalve af en toe counteren. combinaties liepen niet, eigenlijk liep niks. toch maak je dan 2-1. de eerst volgende actie daarna wordt boudewijn vol op zijn stick gehakt door iemand die van achter komt terwijl alleen gijs nog voor hem stond (en keepertje). dit had geel en een corner moeten zijn zeker omdat er al meerdere malen een opmerking was gemaakt door de scheids (weer die lange die het fout had)

dan de 3e goal van olympia een onterechte strafcorner. ingvar loopt de bal in de block, verliest de bal, slaat daarna op een stick en krijgt nadat de bal hoog op een been komt nog een strafcorner mee (deze keer niet de lange)

gijs krijgt hem aangespeeld, draait met bolle kant naar zn backhand en schiet hem erin. fraai geschoten maar hij had niet mogen tellen. de 3-2 zorgt dan idd nog voor een rare slotfase waar inderdaad nog enkele kleine foutjes van de scheidsrechters heel groot werden gemaakt.

OlympiaKeeper | 25/04

Holy shit en ingaver is natuurlijk Ingvar.
Typen...... pfff

Olympiakeeper | 25/04

Ik bedoel natuurlijk dat de 0-1 een goed gecombineerde strafcorner was. Voor de oplettende lezer.

OlympiaKeeper | 25/04

Vlissingen was in de wedtsirjd inderdaad ook nogal aan het zeuren op de scheidsrechters. Waarbij ik vond dat die lange niet eens zo slecht floot. Misschien wat meer aan je eigen spel denken?

Over de wedstrijd.
Wij begonnen goed en fel aan de wedstrijd en kwamen al snel op 0-1. De 0-2 was een goed gecombineerde strafcorner. 2-0 was een mooie dubbele een-twee door het midden (vond ik persoonlijk een erg mooie goal) 2 keer ingaver als ik me niet vergis. Eerste heflt had Vlissingen bijna geen kans.

2e helft was er ook nog niet erg veel aan de hand voor ons. Wij mochten het spel maken, maar helaas scoort Vlissingen uiteindelijk uit een counter. Mooi uit de loop over me heen geslagen, waar ik uitkwam. 1-2.
Wij scoren weer uit een strafcorner (waar Vlissingen serieus AL hun strafcorners heeft verprutst) en met de 1-3 lijkt er niets meer aan de hand. Echter Vlissingen scoort weer uit een counter (backhand van ongeveer een meter binnen de cirkel) en dat leidt een hectische slotfase in, waar Vlissingen weer meer met de scheidsrechters dan met scoren bezig is.

Er was maar een terechte winnaar vandaag, daar zijn we het denk ik over eens en dat was Olympia.

Feyenoord deed het helaas wat minder, maar die wedstrijd was ZO slecht daar wil ik het verder niet over hebben.

(en gefeliciteerd Boudewijn is er nog iets positief aan je dag)

nonine | 25/04

mooi man

vlissingen | 25/04

zwakke pot vlissingen olympia.
uitslag 3-2 voor olympia. zeer slecht spel van vlissingen en de scheidsrechters werkten ook niet echt mee.

Tand | 25/04

We kwamen binnen de minuut op 1-0 dus een prima start... Gilze kwam helaas met een goeie knal al snel weer op 1-1... Daarna vond ik Gilze eigenlijk veel minder goed spelen dan ik had verwacht en konden we uitlopen naar 4-1... de 4-2 viel nog wel maar dat mocht niet baten! Laatste minuut via een strafcorner nog de 5-2 binnengeknald! Oftewel: Yeeeeeeessss!! Yeeeeesssss!!!

Nr. 8 | 25/04

Proficiat DES, dik verdiend :)

.. | 25/04

Zundert - DDHC 3-2

.. | 25/04

Sportieve pot tussen Zundert en DDHC.

Beiden teams kwamen met veel jongens a in het team aan de start. 11 uur heeft zo zijn nadelen maar vandaag was het heerlijk.

Zundert begon goed met een 1-0 voorsprong en hield die vast ondanks een aantal strafcorners voor DDHC. Na de rust werd er snel gescoort aan beide kant met een 3-2 voor Zundert tot gevolg. Door het strakke fluiten van Zundert bleef de wedstrijd sportief en was absoluut niet onsportief. Daarin zie je maar weer dat fluiten een wedstrijd kan maken en breken. Kunnen ze in Zeeland nog wat van leren.

Aan het einde probeerde DDHC nog wel maar de strafcorners die DDHC kreeg werd weinig mee gedaan.

De keeper van DDHC was goed, Zundert had genoeg kansen begin 2e helft om de uitslag groter te maken.

Volgende week komt Vlissingen naar Zundert, daar moet nog wat vereffent worden.