uitslagen 2 mei

Geplaats door: nr7 ( )

  • 4C
  • 02/05
  • 1606

zundert-vlissingen
2-3
punten mee naar zeeland. keepertje vlissingen stopt nog een strafbal. Zelf veel kansen verprutst en wispelturige scheidsrechters. denk terecht de punten naar vlissingen
Reageren

Gerrie | 05/05

DES is ook gewoon echt heel slecht

Buttinge-Zuid | 05/05

Mistral heeft afgelopen zondag de derde helft gewonnen

@@@frietzak | 05/05

Jonge vlissingen maakt echt rundergehakt van des jonge

@@ frietzak | 04/05

Dat denk ik ook wel ja tegen zundert en vlissingen

@ frietzak | 04/05

Daar komen dr nog 3 bij hoor

Frietzak | 04/05

Ik denk idd dat des dan ook wel wat meer punten had gehaald btje schraal die 2 verliespunten....

el fenomeno | 04/05

@ olympiakeeper

Jij doet sowieso een wiskundeige studie

OlympiaKeeper | 04/05

Volgens mij zou iedereen meer punten hebben gehad als x niet was gebeurd en y niet aan de orde was geweest. Over een heel seizoen gezien zullen de standen wel terecht zijn en daar verder over zeuren helpt helemaal niks.

@@vlissingen | 04/05

dat niet want shot, gilze en des waren wel beter;)
maar we hadden misschien wel meer punten gehad.

FC Sheriff | 04/05

We waren vanaf het begin inderdaad de betere ploeg en kwamen ook al na 2 minuten op voorsprong. Gelijkmaker viel niet veel later uit een strafcorner. Bij rust was het 1-4 als ik me niet vergis. Paar keer goed door de verdediging van Olympia gekomen en rustig gebleven in de afronding.

De strafcorner liep inderdaad niet erg goed, maarja we hadden er uiteidenlijk ook maar 3 volgens mij. Score had uiteindelijk nog hoger uit kunnen vallen, maar 1-8 was ook niet verkeerd natuurlijk. Zondag wederom een klein feestje op de club, heb er al zin an.

Groetjes thuis

@vlissingen | 04/05

Dus eigenlijk horen jullie de kampioen te zijn, als in ieder geval de scheidsrechter niet 15 keer tegen jullie floot? :s Mooi het kampioenschap door de neus geboord dan!

@nr 10 | 04/05

misschien wel eens gedacht dat het terecht is.
als je die posts terug leest zie je dat uitgelegd wordt wat er gebeurt en wat de beslissing is. aan de eigen interpretatie of het fout was of niet maar 9 van de 10 gevallen inderdaad fout van de scheids die wel redelijk besLissend zijn.

OlympiaKeeper | 03/05

Verslag lijkt me overbodig. Des was erg veel beter en van doordekken was bij ons geen enkele sprake. Had het gevoel in een schiettent te staan en ben blij dat het onder de 10 gebleven is.

Een doelpunt kan ik me wel aanrekenen trouwens, bal door mijn benen (backhand van kopcirkel) maar dat maakte verder ook niet zo veel uit. De rest van de goals waren allemaal uitgespeelde kansen waar de bal er over het algemeen ingelopen/gepassed is.

Enige minpuntje aan de kant van Des was denk ik de strafcorner die niet goed liep, maar verder waren ze erg fel en gebrand om voor een goed resultaat te gaan.

Op het moment dat de ploeg die met 10 man speelt nog steeds de enige is die de bal heeft en kansen creŽert dan weet je het wel:
terechte kampioen trouwens, maar dat lijkt me wel duidelijk.

@Nr. 10 | 03/05

Daar maak jij je nu ook schuldig aan, verrekte beunhaas

nr.10 | 03/05

het enige waar Vlissingers goed in zijn is zeiken. Blijkbaar doen ze dit zelfs tegen hun eigen scheidsrechters getuige het verslag tegen Olympia van vorige week. Misschien dat jullie eens de hand in eigen boezem moeten steken ipv naar de scheidsrechters te wijzen. Hierbij nomineer ik Vlissingen als de nr1 zeikerds van deze competitie. Gefeliciteerd!

Henk BAM | 03/05

Olympia keepert komt er nog een verslagje.... Hij Pakte er overigens wel 1 fraai op een snoeihard schot van ongeveer 5 meter

vlissingen | 03/05

uitslag vlissingen zunder volledig terecht.
tegen ons zeggen ik let heel erg op de 5 meter afstand. aanvallers altijd 5 meter afstand hoUden bij een hoge bal. en vervolgens inderdaad alles affluiten als wij 4 meter 95 afstand hielden. maar een aanvaller van zundert die op kop cirkel een hoge bal aanneemt met een verdediger in zijn rug mag wel doorgaan. zo kan ik ook kansen creeren.
dan vallen zundert spelers om als je binnen een meter afstand bent van ze gewoon om en krijg je een vrije slag tegen terwijl je niks doet. dan wordt er wel een keer wat gedaan en komt er groen (terecht).

Als vervolgens een zundert speler zonder voor de bal te gaan iemand van ons omver beukt niks krijgt (ja zundert kreeg de bal mee) ontbreekt er toch wat aan de arbitrage. 5 minuten later krijgen wij wel geel voor een fysieke overtreding.

vervolgens komt de bal in de 23 op de voet an iemand van zundert, we krijgen de bal mee (ligt stil op plaats van overtreding), bal wordt snel genomen en we liepen zo vrij de cirkel binnen, worden we teruggefloten omdat de bal niet op de juiste plaats zou liggen waarna zundert de bal mee kreeg en wij nog een groene kaart, nu voor praten.

en ... (goede naam), in vlissingen werd goed gefloten en die onenigheden vorig jaar in zundert waren volgens mij volledig terecht. iemand tipt in de laatste minuut de 4-3 voor ons binnen uit een strafcorner en wordt afgefloten voor hakken (gaat lekker als je stick op de grond ligt voor een tip) De scheidsrechters gaven later nog toe dat het inderdaad fout was en ook de spelers van zundert. dus als je het ergens over een debacle hebt moet je in zundert zijn.

@Frietje | 03/05

Moet je niet zo vroeg naar huis gaan...

Mike | 03/05

Jullie keepert was inderdaad moeilijk te verslaan op die ene uitglijder na. Rare goals was dat.

Frietje | 03/05

Vorige keer tegen SHOT een mooie website neergezet, dus hoopten deze keer om misschien een stuntje te verzorgen. Als dan blijkt dat je met 10 man bent zinkt de moed je echter wel beetje in de schoenen, inderdaad uiteindelijk nog een invaller voor eerste helft gevonden (maar dat is toch anders dan met de eigen elf spelen).

Eerste helft erg slecht gespeeld, geen structuur, verdediging die geen kaas gegeten had van mandekking, 4-0 ruststand. Twee keer gevaarlijk uitgekomen, maar niet scherp in de afronding.

Tweede helft al snel verder met tien man, daardoor ging het eigenlijk niet echt slechter lopen. Kwamen er iets meer gevaarlijk uit en de verdediging stond iets beter, gaven alleen wel erg veel ruimte weg. SHOT gewoon duidelijk een maatje te groot, zoals eigenlijk iedereen dit jaar (denk ook niet dat er plaats is voor Mistral in deze klasse, aangezien drie bepalende spelers sowieso weggaan). Nog wel twee keer gescoord en diverse andere kansjes laten liggen, SHOT had alleen ook wel vaker kunnen scoren.

Complimenten aan onze keeper, zijn eerst website in het pak, die ons echt meerdere malen heeft gered. Verder was inderdaad vooral die lange scheids erg goed, die andere had wat vreemde beslissingen, maar niet partijdig.

In de derde helft de mannen van SHOT niet meer in het Brandpunt gezien...

.. | 03/05

De uitslag van Zundert- Vlissingen was geflatteerd. Zundert had naast de slecht ingeschoten strafbal, die had iedereen gehad veel kansen om op voorsprong te komen in de eerste helft. De 2e helft was zeker in het begin voor Vlissingen, aan het einde bij de 3-2 werd het nog spannend. Een 3-3 wis minimaal terecht geweest. De scheidsrechters floten kort maar dat was ook nodig na het fluitersdebacle bij de 1e website in Vlissingen en onenigheden vorig jaar in Zundert.
Het vroege tijdstip was gister geen ramp, kon iedereen de ondergang van Ajax zien. Vooral de beelden van een jankende menigte in de Arena deed het goed.

nr7 | 02/05

een redelijk terechte gele kaart, vertel.
over tijdje kijken wat wij tegen jullie nog kunnen;)

Des | 02/05

Tja Kampioenen!!! Dat lijkt me duidelijk! Toch nog een stukje over de website we begonnen scherp en fel kwamen snel op 0-1 alleen daarna zakten we toch ver terug en kwam Olympia beter in de website en terecht 1-1 daarna enigzins geflatteerd naar 1-5 ruststand. Waar wij zeker niet tevreden waren omdat het spel niet goed was maar door individuele kwaliteit toch een ruime voorsprong.

2e helft werd goed uitgespeeld door des misschien iets te weinig druk gezet maar toch, tijdje met 10 man gespeeld door redelijk terechte gele kaart.

Verder scheidsrechters prima Miss enige minpuntje is dat ingvar wel heel erg in bescherming genomen wordt, 1e helft waren er wel een aantal stevige overtredingen op hem maar 2e helft werd elke correct verdedigende actie afgefloten, das jammer op een verdere perfecte leiding.

Mja des kampioen zoals verwacht en Olympia deed toch lang goed mee!

nonine | 02/05

Shot - Mistral: 8 - 2,
We begonnen met 10 man, waar we net voor de website nog een 11e man konden inlenen van H3.
Ondanks de regen wel een leuke / sportieve / zeer net gefloten (vooral die lange kerel).

Aantal jammerlijke goals uit de sc, 2e helft herpakten we ons aardig maar de structuur had er eerder in moeten zitten.

ten slotte wel de 3e helft glansrijk gewonnen.

DES | 02/05

kampioene!! kampi kampioene
wie staan bovenaan ja wij staan bovenaan!!

jongens bedank en we zien jullie @ bommeltoernooi!

Mike | 02/05

Shot - Mistral 8-2 ... tja

HCGR | 02/05

des gefeliciteerd we zien jullie waarschijnlijk 9 mei bij jullie en waarschijnlijk ook bij ons op 16 mei toch ?

ps. geef effe door of jullie wel of niet komen bier drinken

DES | 02/05

Olympia-DES 1-8