uitslagen 7 nov

Geplaats door: MyKeu ( )

  • 4C
  • 07/11
  • 1358

Vlissingen - Shot 2-5 (1-4).
Reageren

Jansuh | 11/11

haha, een van die gasten op de tafels of blokken hoe je het ook wil noemen was ik ;) #gezellig
Wel een beetje jammer dat jullie Duke sauce met Barbara Streisand niet hadden.

Grt Vlijmen H1

Nr5 DDHC | 08/11

Props voor de gasten uit Vlijmen. Mooie pot hockey en een goed feestje.

mhcb13 | 08/11

zeur niet graag op de scheids ( zeker niet als we gewonnen hebben ) maar de scheidsrechters bij rapid waren zwaar waardeloos, weet niet of het partijdigheid of onkunde was maar t was gwn slecht.

het team zelf zijn gewoon goede kerels en is er gewoon een lekkere ( in begin harde maar erg sportieve) pot gespeeld..
Geloof ook dat de gemiddelde leeftijd bij ons in de buurt komt.

Volgende keer wel ff zeggen als jullie een bbq hebben,, dan regelen we dat we langer kunnen blijven....

was weer een mooi weekeind

#10 DDHC | 08/11

Sorry 3de berichtje alweer XD

Respect voor de gasten van Vlijmen: Stonden nog wel op de tafels bij ons te dansen Miss toch wel de betere 3de helft spelers?

#10 DDHC | 08/11

@MyKye

Betreft #10 kan het ook mis hebben:

Ik zat er niet ver naast 4-2 Geldermalsen-zundert... Maja vorige keer had jij weer gelijk dat zundert zou winnen van ons... duss...

#10 DDHC | 08/11

DDHC-Vlijmen

2-1

Terechte overwinning voor DDHC. Gingen met 0-1 de rust in maar kwamen scherp terug. 3 ballen op DDHC doel gehad... Ik denk een terechte uitslag en een leuk feestje

netuitdekroeg | 07/11

rapid- bommel 1-6

harde website tussen rapid en bommel twee hard werkende clubs. bommel liet op een gegeven moment meeslepen door de veel te slechte scheids(slechste van dit hele seizoen) uiteindelijk dat toch maar van ons afgezet en toen ook nog begonnen met ons eigen spel te maken (vanaf de 50e min). toen hebben we rapid wel weg getikt. met mooie doelpunten, zelfs een onmogelijke vanaf de achterlijn!!!

rapid wel de lastigste tegen stander van het seizoen geweest , wel een hele gezellige!!!

Joost | 07/11

Rapid - Bommel 1-6.

2 jonge ploegen. Rapid kon 50 minuten heel goed mee komen. Stand op dat moment 1-1.
Een communicatiefout achterin (me guilty) leidde een desastreus (voor rapid) kwartier in. Waarin bommel in een soort flow kwam en ons soms gewoon letterlijk wegtikte.

Leuke gasten en goede hockeyers.
Maar Rapid geeft niet op;)

@Mattie | 07/11

2e doelpunt was niet lucky.. gewoon een prima solo en mooi afgespeeld. En die kerel die eruit gestuurt werd, was meer dan terecht. Welke josti steekt zijn middelvinger nou naar de scheids, als hij daarvoor ook al bij hem moest komen, en zelf van het veld wilde gaan lopen...
En daarbij kreeg Zundert inderdaad wel wat kansen in de 2e helft, maar G'malsen net zoveel. Dus het was een meer dan een terechte uitslag!

Daarnaast heeft G'malsen ook dik de 3e helft gewonnen.. beetje na 30 min. weggaan is niet al te gezellig he!!

mattie | 07/11

in een fris geldermalsen kwam de thuisploeg goed uit de startblokken, zundert stond achterin te slapen. een strafcorner en een lucky 2e doelpunt zorgde voor een comfortabele voorsprong. daarna kwam zundert beter in de website en kwamen er ook goede kansen. Net voor rust kwam de aansluitingstreffer. De 2e helft kwam zundert niet op 2 2 ondanks de riante kansen. de goede scheidsen kwamen enigszins in de problemen door een groene kaart van de verdediger van zundert. die was het er niet mee eens en wisselde zichzelf. na een paar minuten ging hij er alsnog af wegens commentaar en een gebaar naar de scheids. volkomen onnodig maar goed zundert stond met 10 man. een rake sleep uit een strafcorner bracht geldermalsen op 3 1 en daarna nog een soepele 4 1. beetje geflatteerd want zundert kreeg nog wel een aantal kansen met 10 man. aan de scheidsen lag het zeker niet die hebben goed gefloten. zundert was gewoon niet scherp genoeg anders had er meer in gezeten.

MyKey | 07/11

Shot speelde een aardige website, met ups en downs. De website leek zeer lastig te worden na een 1-0 binnen een of twee minuten. Vervolgens pakte we snel de draad op en lieten we achterin weinig gaten vallen en een sterke functionele mid-mid. drie strafcorners en een veldgoal zorgde voor rust dat we tot 4-1 konden komen. Na rust via tip-in nog 5-1 en een strafcorner tegen die van dichtbij minimaal werd binnen geschoten, met maximaal resultaat.
Vlissingen is een goede ploeg, waar meer in zit. Ze lieten Shot erg vrij aannemen, terwijl Shot met gemak voor de spelers van Vlissingen kon komen om in balbezit te komen. Jongens van Vlissingen hebben (ondanks 4-1 achterstand) nog geprobeerd iets te maken van de tweede helft en dat had ook zomaar beloond kunnen worden met meer goals.

Ik hoor graag of jullie uit de videobeelden (die wij ook Best willen hebben, maar begreep van de coach dat dat niet mocht?) kunnen opmaken of het nog steeds volgens jullie een strafbal was (2e helft, tegen shot). En tja ... laten we het over die kamikaze-aanval van jullie keeper op onze solist maar niet hebben. Wel effectief om iemand die net acht man heeft gepasseerd op die manier af te stoppen ;-) Hij leeft overigens nog!

Nu de kroeg in! Tot volgende week tegen het verrassende Zevenbergen! Goed werk daar! DANK!

tyfus | 07/11

Zevenbergen - Tempo 2 - 0 ( 1 - 0 )

MyKey | 07/11

Geldermalsen - zundert 4-1

BRE | 07/11

Geldermalsen-Zundert 4-1

mattie | 07/11

geldermalsen zundert 4 1

Held #03 | 07/11

Rapid - Bommel
1 - 6