Uitslag 7-10

Geplaats door: ..... ( )

  • 4C
  • 08/10
  • 941

HOCO H1 - Shot H1 9 - 0
Liberty H1 - Pelikaan H1 3 - 2
Olympia H1 - Bommelerwaard H1 3 - 4
Souburgh - Des 1 - 8

Reageren

Domi | 11/10

Leijten, het is aanvoerder, en hoe oud ben je nou? 12? K.A.Bouter?/ V.A.Seline? Zijn die grappen nog leuk?? Zorg jij nou maar dat die strafcorner zondag loopt tegen DES, verzaakhaas.

k. abouter | 10/10

Maar hij draagt geen rode punt muts!

v.a.seline | 09/10

Die aanvoeder van liberty gebruikt epo heb ik in de wandel gangen vernomen dus volgende website maar even doping contole doen denk.
Später peter

.... | 09/10

waar blijven de reacties van Shot, Des, Olympia en Bommelerwaard???

Bob | 09/10

Met de 'Beste' bedoel ik liberty of hoco,
arrogantie is oisterwijk-vreemd.

succes gr b

liberty | 09/10

@ bob
"Op die manier wint de Beste ten minste"!
Vind het wel een beetje jammer om dit zo te verwoorden. Klinkt hier gewoon een slechte verliezer ondanks het slechte spel?
Bewijs maar dat jullie gelijk hadden om gelijk in de 3e klasse te willen instromen! Pas na de laatste website kunnen we zien of jullie echt veel beter waren...
Maar des ondanks waren jullie en Pelikaan wel de sterkste tegenstander, dus zondag wordt het een mooie pot in Oisterwijk.
Suc6 beide!

Nr. 10 Souburgh | 09/10

Laten we het erop hoUden dat Souburgh schandalig ten onder is gegaan..... Denk dat ons Meisjes C1 een betere prestatie had neergezet.

Domi | 08/10

Bob, ik geef je gelijk, want we zijn zelf ook niet tevreden over de scheidsrechters. Onze scheidsrechterscommissie heeft een hoge dunk van zichzelf en deelt zichzelf dan ook altijd vrolijk in, ook al vragen we om anderen. als jullie bondsscheidsrechters aan willen vragen, dan heb je mijn zegen.
verder moet ik een ploeggenoot bedanken over het compliment, want ik was zelf ook aardig tevreden over het doelpunt.
Daarnaast wil ik even mijn verbazing uitten over Souburgh- Des, want dat had ik niet verwacht. Jammer van Shot trouwens. Verders is het nog altijd een spannende competitie. Alleen is het ook jammer dat Olympia nog geen punten gepakt hebben, want ze zijn echt niet zo slecht.

met sportieve groet uit Dongen

Domi

Bob | 08/10

Hoco - Shot 9-0, daar laat ik het bij..

Wat er qua scheidsrechters gebeurt bij Liberty is echt competitievervalsing, dat ging bij ons ook al nergens over. Gaan jullie er nog wat tegen doen pelikaan? Volgende uitwebsite vragen wij de bond te komen fluiten/ kijken. Op die manier wint de Beste ten minste. Als er meer clubs hetzelfde meemaken daar, sta je samen sterker, dus laat weten als er ook bij andere clubs hierover wat speelt.

Pelikaan, tot zondag, geen gezelligheid want we zijn het enige team thuis, wel weer heerlijk veldje!

gr hoco

baalt.... | 08/10

nee, geen "goedgekeurde" doelpunten. 2 doelpunten schandalig afgekeurd, laatste 5 minuten... 3-3 mocht niet van de scheids...

maar gelijk spel was denk ik idd het Beste geweest gezien het spel...

libert | 08/10

Liberty-Pelikaan
Zeer slechte website van beide kanten. Pelikaan start sterk en binnen 2 minuten op voorsprong. Liberty komt en maakt voor rust 1-1.
2e helft Pelikaan start weer sterk en maakt 2-1. Liberty binnen 1min. gelijk via knappe actie van aanvoerder. Liberty drukt door en maakt 3-2. Daarna press van Pelikaan, maar " goedgekeurde" doelpunten blijven uit.

Over de gehele website was gelijkspel verdient voor beide partijen, maar het mocht niet zo zijn voor Pelikaan.

Souburgh-Des 1-8, ??? (is des zo sterk of liet souburgh t afweten)