uitslagen 1-5-2010

Geplaats door: nr13zb ( )

  • 4C
  • 01/05
  • 1553

zeg het maar
Reageren

Ronselaar | 08/05

De eeuwige discussie duurt voort.

Shot heeft ons prima gefloten.

Het fluiten is in deze klasse inderdaad niet van hoog niveau maar daar hebben allebei de teams last van in een website.

Shot heeft inderdaad het nadeel van veel wisselingen elk jaar maar ze hebben we altijd voldoende spelers die inderdaad een aardig niveau hebben alleen een team creeeren is ook een kunst.

Bij ons in Zundert is dat lastig, we hebben een vaste kern maar moeten dit altijd aanvullen met a jeugd en dat is soms Best moeilijk. Door het gaan studeren is de doorstroom vanuit de A ook moeilijk elk jaar.

DDHC speelde vroeger tegen ons in de reserveklasse veel fysieker. Dat was bij ons ook zo. we hebben beide hierin stappen gemaakt.

Nostradamus | 06/05

A toe ga verder, het begon net leuk te worden met mensen afzeiken. Kom, toe, ga verder!

MyKey | 06/05

Wie heeft het over jeugd? Meeste komen uit senioren elftallen. Anywho ... ik laat het hierbij. Succes allen komende zondag.

marco k | 06/05

als je in de jeugd kampieon bent geworden in de eerste klasse ben je nog steeds een lambal in de 4e klasse,

MyKey | 06/05

Het lijkt mijns inziens een voldongen feit dat je met spelers die altijd in de eerste of tweede klasse hebben gehockeyed, je mag aannemen dat ze over voldoende hockeygogme beschikken waarmee ze uit de voeten kunnen komen en niet over hoeven te gaan tot die randverschijnselen die ik wekelijks aantref.

Daarnaast is het juist niet gek dat Shot nog in de 4e klasse speelt. Simpelweg omdat Shot (voor zover ik weet)vrijwel elk jaar weer opnieuw moet bouwen aan team en niet zoals bij een willekeurig burgerclubje een vaste kern heeft die jaar in, jaar uit met elkaar samenspeelt.

@MyKey | 06/05

Fijn dat je in ieder geval zelf zegt dat niemand objectief is op dit forum. De mening dat afbraakhockey van nature er bij spelers van shot niet in zit is dus ook gegeven door iemand die er geen neutrale kijk op heeft!

Zundert nr6 | 06/05

@ gelukkig
Wat een toetsenbordheld ben jij zeg! Lekker anoniem blijven en weer teams belachelijk maken.

@MyKey
Als jullie zulke goede hockeyers zijn waarom zitten jullie dan nog in de 4e klasse?

MyKey | 05/05

Er moet ook helemaal niet in termen van 'meest sportieve' of 'meest onsportieve' ploeg worden gesproken. Dit wordt allemaal gezien door een immens groot gekleurde bril en hangt vaak af van een enkele (onbesuisde) actie die wordt herinnerd door het hele team incluis de supporters en daarnaast verspreid (o.a. middels dit forum). Alle deelnemers van dit forum zijn daaromtrent gewoon een stel volksmenners en op zeker geen neutrale analisten die er verstand van hebben en een normale kijk op de situatie kunnen geven.

4e klasse is een rampenklasse en persoonlijk heb ik het er ook helemaal in gehad. Ik denk dat SHOT (met zijn spelers die vanuit veel verschillende districten komen) veel spelers in huis heeft die (behoorlijk) hoog hebben gespeeld. Dat afbraakhockey zit dus van nature helemaal niet geen van hen en daarom snap ik ook niet zo goed waarom er zo makkelijk wordt gegeneraliseerd dat Shot zulke 'schoppers' o.i.d. zijn.

Mijn twee centen

Gelukkig | 05/05

Gellukkig maar dat shot dit jaar dan promoveert zo te horen. Ik heb zelf weinig problemen met shot, vindt ze één van de sportiefste teams.

Daarentegen moet ik shot wel gelijk geven wat betreft DDHC. Dat is echt het enige team waar ze het spel gewoon niet snappen. Als je op een stick slaat is het een overtreding KLAAR!

MyKey | 05/05

Wat een drukte allemaal... biertje?

@ Studentje #11 | 05/05

Moehaha ik dacht dat ze je op de uni leerden eerst je bronnen te raadplegen voor je iets roept!

DDHC Nr 11 | 05/05

Ten eerste ben ik het eens met de 4c supporter wat betreft overtredingen als je nooit een keer verkeerd timed speel je wel een paar klassen hoger. Daarnaast weet ik ook wel dat de scheidsrechters bij ons niet altijd top zijn. (Dat is bijna nergens) ze zijn echter wel consequent!

En ten tweede heb ik even de KNHB site geraadpleegd om verdere discussie te voorkomen en daaruit blijkt dat de nummer 11 van Shot degene is die er niets van snapt!

11 Spelregels: scheidsrechters

11.1 Twee scheidsrechters hebben de leiding over de website, passen de regels toe en beoordelen of er eerlijk en sportief gespeeld wordt (fair play).

11.2 Iedere scheidsrechter is gedurende de hele website als eerste verantwoordelijk voor beslissingen op zijn helft van het speelveld.

11.3 Elke scheidsrechter is op zijn helft van het speelveld als enige verantwoordelijk voor beslissingen over vrije slagen in de cirkel, strafcorners, strafballen en doelpunten.

4c supporter | 05/05

Er zijn lompe overtredingen en smerige overtredingen. Lompe overtredingen komen voort uit het feit dat je in de 4de klasse speelt. En dat heeft te maken met onkunde dat je af en toe verkeerd timed. Met name zijn deze overtredingen te zien bij lager geklasseerde teams. Maar daar zit vaak geen opzet bij. Smerige overtredingen is dat je met opzet iemand raakt terwijl er geen bal in de buurt is. Dat is wat er bij shot gebeurd zoals 2 Ddhc spelers al lieten merken. Zonde want ze hebben goede hockeyers die dat absoluut niet nodig hebben.

marco | 05/05

shot doe eens normaal, jullie zijn zelf net zo lomp en maken heel veel vuile overtredingen.

DDHC is tegenwoordig een van de leukere teams om tegen te spelen, in tegenstelling tot jullie..

( fluiten in andersmans circel is volgens mij wel verboden, en als het niet verboden is zie je het eigelijk bijna nergens meer gebeuren )

Nostradamus | 04/05

Wij hadden bij SHOT destrijds prima scheidsen.
Al was er eentje van buitenaf ingehuurd ofzoiets vaags...

Shot #11 | 04/05

Of het bewijs dat jij er niets van snapt, het niet fluiten in andersmans cirkel is volgens mij geen regel, maar een richtlijn en kunnen de scheidsrechters zelf onderling afspreken. Dus in dat geval geef jij in dit bericht zelf aan dat je het niet helemaal snapt.

En daarnaast heb ik zelden tegen zo'n fysiek team gespeeld als afgelopen zondag (en ik ben toch menigmaal in Made geweest om een uitwebsite te spelen). Het meest frappante is nog dat bij elke bodycheck jullie nog gingen protesteren ook, vanaf minuut 1 eigenlijk. Want toen kregen wij een strafcorner voor een overduidelijke shoot die inderdaad door de andere scheids gegeven werd, maar het was zo overduidelijk shoot dat ik niet begrijp dat je dan nog durft te protesteren.

Mooi ook dat jullie kritiek hebben op onze scheidsrechters, terwijl ik me nog van vorig seizoen kan herinneren dat we gefloten werden bij jullie door twee scheidsrechters die hun biertjes letterlijk naast het veld hadden staan en er tijdens de website af en toe naartoe liepen om ervan te drinken. Dan heb ik persoonlijk nog liever iemand die wat minder fluit met een goede instelling, dan zulke fluittisten. En ik zal dan wel gekleurd zijn omdat ik bij Shot speel, maar echt zo partijdig waren ze niet. Alleen als je je vanaf minuut 1 al onterecht genaaid voelt en daarna tegen elke beslissing in gaat, en meestal nog onterecht ook, dan voel je je toch echt genaaid door je eigen onbenul.

DDHC #4 | 04/05

Het is de bekende discussie, het niveau van scheidsrechters in onze klasse is laag. Maar bij Shot was het bedroevend slecht deze keer. Tot nu toe slechtste scheidsrechters(Als ze zich zo mogen noemen) van de competitie. Inderdaad wij hebben overtredingen gemaakt tegen SHOT, deze werden ook terecht afgefloten. Maar SHOT maakte smerige overtredingen die onBestraft bleven. Een shot speler werd in 23meter gebied op zijn stick geslagen en kreeg een strafcorner mee. DDHC speler werd in vergelijkbare situatie op zijn stick geslagen in 23meter gebied en kreeg vrije slag. De nummer #3 van Shot maakte echter de meest smerige overtredingen, en was dan zo slim deze te maken als de bal al weg was en de scheidsrechter niet meer keek. Daarnaast stond één scheidsrechter constant in de circel van de andere scheidsrechter te fluiten. Na protest van onze coach kreeg hij een groene kaart en werd weg gestuurd van het veld, het bewijs dat je er als scheidsrechter niets van snapt. Jammer want het had een sportieve website kunnen zijn.

Bla | 03/05

Het ergste van DDHC was het feit dat ze niet eens doorhadden dat ze overtredingen maakte...

Zundert nr6 | 03/05

En welk team vertegenwoordig je zelf? In tegenstelling tot het verleden is ddhc geen team meer van hard spel. Twee leuke websiteen tegen gespeeld met een goede 3de helft. Ook met je overige genoemde teams geen problemen gehad.

Nostradamus | 03/05

Inderdaad. Bij DDHC willen ze nog weleens dingen raken behalve de bal... Al kunnen Vlijmen, Geldermalsen en die paar slagers achterin bij Tempo er ook wat van. Maar SHOT niet, beschaafde stUdentjes

Korenblauw | 03/05

Denk niet dat veel teams je mening delen dat SHOT meer fysiek speelt/hakt dan DDHC.

Nr 11 | 03/05

Misschien zijn ze een beetje in de war bij Shot, aangezien er op het veld ernaast LacrOsse wordt gespeeld. Daar mag dat namelijk wel.

Korenblauw | 03/05

Zeg dat wel DDHC boy.

Steekt er iemand een been uit als ik hem voorbij ben om daarna te worden gesandwiched door twee verdwaalde ijshockeyers en dan niet begrijpen dat je slechts groen krijgt.

blaffende vis | 03/05

knhb site is aangepast

#10 DDHC | 02/05

Shot-DDHC

Meest onsportieve website van het seizoen [n]
Daarnaast weet Shot, Olympia te overtreffen wat betreft thuis fluiters. Had een sportieve website kunnen zijn. Maar het mocht niet zo zijn. Er zijn wel 2 groene kaarten gevallen. En ik heb mezelf opgegeten die website. [n]

MyKey | 02/05

Goed tentje, de Blaffende Vis. Al was ik er die dag heilig van overtuigd dat het de volgeblafde vis was

blaffende vis | 02/05

haha @mykey, indd in adam geweest!
en wij (tempo) hebben toch echt gewonnen met 6-4

biertje | 02/05

Vlijmen gefeliciteerd

MyKey | 01/05

KNHB site zegt; 01-05-11 14842 Tempo H1 - Geldermalsen H1 (4 - 6)

NKOTB | 01/05

Vlijmen gewonnen met 5-4 van Zundert!

MyKey | 01/05

Gisteren in Amsterdam geweest (poster hieronder)?

blaffende vis | 01/05

Tempo - geldermalsen! 6-4!

MyKey | 01/05

Hoor net dat Shot met 5-1 heeft gewonnen van DDHC