Voorspelling 4-11

Geplaats door: Domi ( )

  • 4C
  • 29/10
  • 944

de eerste website van de terugronde, wie hoopt er op een nieuwe omslag? wie probeert een neergang te voorkomen?

Souburgh - HOCO 1-3
ik ga er vanuit dat vorig weekend een incident was. Hoewel Olympia in een stijgende lijn zat had ik 4-3 niet verwacht. Souburgh verloor van shot, maar komt tegen Hoco denk ik tekort.

Des- Bommelerwaard 4-2
DES wint thuis van Bommelerwaard. Heeft wat goed te maken na de website tegen pelikaan. Bommelerwaard heeft potentie, maar is nog wisselvallig.


Liberty-Shot 4-1
Shot wint verrassend bij Souburgh, Liberty is voorlopig koploper. Toch een lastige pot, 4-1.

Pelikaan-Olympia 2-1
ik weet het eigenlijk niet, ben benieuwd of vorige week een incident was, of dat er echt een stijgende lijn zit bij olympia.

allemaal succes

Reageren

hoco | 04/11

we kampen met bijna een miljoen blessures, hebben nog geen helft in dezelfde opstelling gespeeld. Verklaart ook deels de wisselvalligheid van ons jonge team. Wordt telkens aangevuld met jonkies uit a1 en andere seniorenteams.
volgens mij hetzelfde als bij liberty

succes vandaag, wij hebben een middagje alblasserdam

Jaap | 03/11

Mee oneens. Liberty heeft gewoon niet de kwaliteit om websiteen te domineren, zoals Udenhout en Rapide vorig jaar wel konden. Ze moeten het van het werken hebben en zijn gewoon net wat beter dan de rest. Ook hebben ze geluk dat hoco niet brengt wat ze zelf hadden verwacht.

Maar ik gun ze het wel, alleen moeten ze wel beseffen dat ze nog niet voldoende kwaliteit hebben. Ze zullen elke website opnieuw moeten vechten voor de punten. Doen ze dat dan zullen ze als eerste eindigen. De mentaliteit van hoco is een stuk minder te noemen. Zij kunnen niet met tegenslagen omgaan. Die komen zichzelf nog wel tegen. Ook heb ik mijn twijfels bij de selectievan hoco. Het lijkt alsof elke week andere spelers op worden geroepen...hebben ze daar zoveel spelers (zo ja, waarom hadden ze vorig jaar dan geen heren 1?) of halen ze soms ook spelers van buitenaf?

Probeer zondag weer een website te komen kijken!

@@p | 03/11

Liberty is net een Italiaanse ploeg. Spelen heel gedreven, elke website volop inzet. Maar winnen altijd maar nipt en spelen het daarna uit zonder de tegenstander echt de mogelijkheid om terug te laten komen. Dit gebeurd in de hogere klasses ook. Eerst de 1-0 maken, daarna wat terugzakken en counterend de score uitbouwen. Heel solide en tot nu toegebleken ook het meeste doeltreffend.

birds of paradise | 02/11

Souburgh - HOCO 2-4 hoco wint toch wel.
Des- Bommelerwaard 4-2 des wint van bommel, des toch wel beter
Liberty-Shot 3-1 liberty wint weer, weer met een kleine marge. overtuigen doen ze nog steeds niet...
Pelikaan-Olympia 5-1 pelikaan wint van oeloempia

Koen | 01/11

Souburgh - HOCO 3-3
Des- Bommelerwaard 4-3
Liberty-Shot 5-2
Pelikaan-Olympia 6-1

Domi | 29/10

Dit is natuurlijk wel heel makkelijk scoren, he. Iets quoten, en dan uit proportie trekken, maar ik wil wel even de moeite doen, om een reactie te geven, hoor. Twee weken geleden ben ik met 4 anderen van liberty Tilburg in gegaan en wilden twee vrienden van mij, die bij shot spelen niet komen, omdat ze baalden van de website tegen Olympia.

nr. 13 | 29/10

"Moraal is zo laag bij SHOT dat ze niet eens meer de stad in durven op een zondag." (Domi, voorspellingen 28-10)

Alle zondagnachten cafe Brandpunt afsluiten, valt bij burgerlid Domi natuurlijk niet onder 'in de stad zijn op een zondag'?