voorspellingen 25-11

Geplaats door: ... ( )

  • 4C
  • 19/11
  • 1029

Bij deze weer de websiteen van komende zondag...
Wat verwachten de kenners deze week...

HOCO H1 Bommelerwaard H1
Olympia H1 - DES H1
Shot H1 - Pelikaan H1
Souburgh H1 - Liberty H1

Reageren

nono's | 23/11

wat een nono's op dit gastenboek!

Ga hockeyen!

de baas

lucky nr 7 | 22/11

oeps een r vergeten achter plezie !(voordat die dikke vandalen achter me aankomt)

lucky nr 7 | 22/11

maar bij hockey gaat het er toch om dat we allemaal plezie hebben ...?

@ simpel | 21/11

Gast, wie loopt er hier nou kansloos te doen.

@@ simpel (a.k.a. Ali) | 21/11

nederlans?

het gaat toch om de boodschap zelf, niet om hoe hij gebracht wordt? HOCO laat btw ook op mij de Beste indruk achter. Neemt niet weg dat er nog een lange weg te gaan is tot aan het kampioenschap, waarin zowel Liberty als Pelikaan als DES volop kansen hebben en krijgen om punten van de concurrenten af te snoepen. Daarnaast zie ik zeker ook voor de overige teams uitdagingen om het de bovenste vier extreem moeilijk te maken. Het duurt nu eenmaal even eer je als team mee kan doen om de prijzen. Ik wens een ieder veel succes in de komende twee duels.

@ simpel | 21/11

leer eerst eens fatsoenlijk nederlans typen kerel...

simpel | 21/11

nja dat jij jezelf vedette noemt is ook kansloos met nr 16 nog wel. Maar des is niet kansloos maarw as reatie op praten van liberty, dat des zo goed is. Ik vind het kanp dat jullie hoog staan en nipt verliezen gelijkspelen tegen de 2 boven jullie. Alleen vind jullie gewoon zwakker dan het geen wat er boven staat. Jullie hebben niet ehct iets in huis waarmee je punten pakt. Maar ben beniwued na winetrstop met trainer. Succes.
Liberty mag ook Best lenen, maar verdien je midner om kampioen te worden. Alleen in belangrijke websiteen dan stel je ze zeker wel op, dus ja. Maar het mag dus het zal mij wat.

Vedette nr. 16 | 21/11

Niks mis met de manier van selecteren van Liberty hoor. Zolang er spelers in andere teams ziten waar je profijt van kan hebben, waarom zou je daar dan niet gewoon gebruik van maken. Het mag allemaal hoor, dus waarom zou je daar over gaan lopen zeiken? En hoezo is DES kansloos?? Waar is dat op gebaseerd. Leuk om te zeggen maar geef argumenten.

Ik denk verder dat Hoco het enige team is dat kampioen kan worden in deze poule. De rest vind ik nog steeds onvoorspelbaar. Wij (DES) hebben van Liberty maar net met 1-2 verloren en 3-2 van Pelikaan. Hoco was de enige die er bovenuit stak voor ons.

Wij gaan in ieder geval deze seizoenshelft nog voor de te behalen 6 punten en na de winterstop zulle we wel verder zien. Wij hebben gelukkig na lang zoeken eindelijk een trainer, dus wij hopen op een hele verbetering na de winterstop.

De Groeten!!


haha | 20/11

Liberty reageer anders lekker, grappig die teksten allemaal hier.

liberty | 20/11

en dit is alleen om een stevige bank te hebben! We willen elke website gewoon 15 man bij hebben! En niemand is zeker van zijn basisplaats! Dus wanneer je niet naar behoren presteer wordt je gewisselt! Volgens mijn is daar niks mis mee... en gebeurt dat bij elk team...

liberty | 20/11

We lenen maximaal 2 spelers van heren 2 en onze uitwebsiteen spelen we meestal met ons eigen team

simpel | 20/11

Des is kansloos. Niks met taai te maken. Shot,olympia en Souburgh hebben weinig te zoeken. Bommelwaard passt hard in en zijn enthousiast, maar ook te laag niveau.
Pelikaan en hoco verdienden het om door te gaan naar 3eklasse. Hoewel Pelikaan wel wat meer constant moet presteren.
Hoco is individueel erg sterk met spelers die veel hoger niveau aan kunnen, door deze klasse komt de kracht van het team er nog niet uit. Lijkt op overleven en blijven presteren. Liberty leent veel van H2 en dat betekent dat je weinig met eigen groepsproces bezig bent. Ze winne ook alles maar net en schrijven zelf dat ze het moeilijk hebben tegen kansloze teams. We zullen het gaan zien. hoco 2 easy potten, liberty en pelikaan nog tegen elkaar wat spannend wordt!

Domi | 20/11

jaja ik zie het, was nog niet van de nieuwe stand uitgegaan, maar nog altijd vind ik dat je DES niet moet onderschatten. Dat zijn taaie gasten.

Zelf kijk ik wel uit naar de uitwebsite bij Pelikaan hoor, zijn de laatste jaren leuke websiteen geweest, waarbij het elkaar niet veel ontliep.

@ domi | 20/11

Volgens mijn staat DES toch echt 4e met 7 punten achter op de koplopers! Daarnaast staat Pelikaan derde en zal deze nog wel aansluiten bij de koplopers! 2 december zal dit mogelijk gebeuren tijdens Pelikaan-Liberty

Domi | 20/11

Ook ik zal mijn licht schijnen op deze zondag.

HOCO H1 Bommelerwaard H1 5-2
HOCO is gewoon duidelijk beter dan Bommelerwaard. Ze hebben op bijna alle plaatsen meer kwaliteit. Bommelerwaard gaat wel twee keer scoren, omdat ze op onverwachte momenten kunnen pieken.

Olympia H1 - DES H1 3-1
Olympia is duidelijk gegroeit de laatste weken en zeker thuis. En ondanks dat DES gedeeld 3e staat, zal het uit een enorme kluif hebben aan deze gezellige club zelfs als ze geen blessures zoUden hebben. Daarom verwacht ik dat Olympia wint.

Shot H1 - Pelikaan H1 1-3
Shot is momenteel aan het groeien. Tegen Liberty speelden ze een zeer gedegen pot en ik verwacht dat ze dat thuis tegen pelikaan ook zullen doen. Pelikaan staat samen met DES knap derde en zit Liberty en HOCO op de hielen op 4 punten achterstand. Ik denk dat pelikaan te sterk is voor Shot, maar hoop stiekum op een tilburgse verrassing.

Souburgh H1 - Liberty H1 1-4
Thuis hadden we een zware dobber aan Souburgh, maar ook wij zijn enorm gegroeit door het seizoen. ik verwacht een 1-4 winst voor Liberty, maar we zullen wel een goede pot op de mat moeten leggen.

Ali | 19/11

HOCO H1 Bommelerwaard H1 4-1
Olympia H1 - DES H1 3-2
Shot H1 - Pelikaan H1 2-5
Souburgh H1 - Liberty H1 1-3

pilsener | 19/11

HOCO H1 - Bommelerwaard H1 6-2
Hoco heer en meester over website, maar let niet goed genoeg op voor counter van B'waard.

Olympia H1 - DES H1 2-4
Olympia speelt sterk thuis, maar DES weet de overwinning na wakkere eerste helft al veilig te stellen

Shot H1 - Pelikaan H1 2-3
Shot begint goed aan de website, houdt het rustig in de opbouw, maar moet de snelle aanval van Pelikaan toch een paar keer laten gaan.

Souburgh H1 - Liberty H1 1-3
Souburgh opende het seizoen goed thuis, maar ging daarna hard onderuit tegen DES. Weet zich goed terug te pakken maar liberty is een maatje te groot.

@@p | 19/11

HOCO H1 - Bommelerwaard H1 8-0
Hoco veel beter en speelt bommelerwaard thuis om het snele veld van de mat!
Olympia H1 - DES H1 2-2
Des krijgt het lastig bij olympia uit! Gok op gelijkspelletje
Shot H1 - Pelikaan H1 3-4
Bij shot thuis moet je altijd uitkijken, maar Pelikaan haalt wel 3 punten!
Souburgh H1 - Liberty H1 2-3
Souburgh in een dipje, Liberty pakt met moeite toch weer 3 punten

Nostradamus | 19/11

HOCO H1 Bommelerwaard H1
Hoco mag geen probleem hebben met Bommel. 5-1

Olympia H1 - DES H1
moeilijk. DES beter, maar ze spelen uit. ik denk gelijkspel. 2-2

Shot H1 - Pelikaan H1
pelikaan hoort dit te winnen. thuis was het 9-0. maar ook shot is flink beter geworden en ze spelen thuis. 1-3

Souburgh H1 - Liberty H1
moeilijk. liberty eindelijk eens een wat grotere uitslag weggezet, en dan hoor je weer dat het geflatteerd is... bij souburgh kunnen punten gemorst worden. 2-2