Uitslagen 4c 25-11

Geplaats door: Hoco ( )

  • 4C
  • 25/11
  • 1084

Zondag 25-11 is een interessante zondag voor ons, de mannen van Hoco gebleken. 14 tegen een hele lelijke 1 gewonnen van Bommelerwaard en Liberty heeft naar het schijnt de kans op een kampioensfeestje ingeruild voor een hockeyfeestje op zomaar een zaterdagavond !! Uiteraard Souburgh bedankt voor deze fantastische prestatie !!

Verder gebied de eerlijkheid het te zeggen dat de 14-1 van ons Best 10-1 had mogen zijn...scheidsrechters waren niet opperBest(onkunde) waardoor met name de 3 laatste doelpunten discutabel waren!

Nu aan ons om geen misstappen meer te maken....dan kunnen we ons zelfs een hels-spectabel in Dongen na de winterstop permiteren!

Souburgh:
Reageren

lucky nr 7 | 27/11

het Beste paard struikelt wel eens, en het Beste paard is gestruikeld! 2bad

neutraal | 27/11

en van HOCO moet er dan nog bij voor jullie dan he

Domi | 27/11

Inderdaad een enorme kater. Zelfs nu nog, maar dat kan wat te maken met een potje maxen en 2 kratten pils, 1 fles rose en 1 fles rode Wodka.

Maargoed ik denk dat een uitspraak van de aanvoerder van HOCO het Best van toepassing van op Souburgh-Liberty. "we kunnen alleen van onszelf verliezen" en dat is eigenlijk wat wij gedaan hebben. Komende zondag zin ik in ieder geval op revanche. Het seizoen is nog lang niet afgelopen.

groeten


pilsener | 26/11

moet tot mn spijt bekennen dat we niet veel slechter konden spelen dan de tweede helft, helaas terecht verloren...

nr. 16 DES | 26/11

Ik vond ook inderdaad de scheidsrechters super slecht. Dit is alleen niet de rede dat wij verloren hebben. We waren in de eerste helft nog wel af en toe gevaarlijk maar de tweede helft hadden we eigenlijk niks in te brengen. Terecht verloren dus.

liberty | 26/11

Liberty heeft afgelopen zondag een wanprestatie neergezet.
En inderdaad de schade van de avond ervoor was goed te zien vooral nummer 5 en 7 hadden er last van.
Nummer 5 toch een van onze besLissende spelers was s avonds zo zat dat ie s ochtends met dikke snee net boven zijn oog wakker werd, dus dat zegt al genoeg over onze fitheid de volgende dag.

Nr. 5 Des | 26/11

Bij ons DES wordt elke website door bondsscheidrechters gefloten. We hebben dit seizoen zelf al een aantal maal nadeel gehad van onze scheidsrechters.

Gisteren in Terneuzen was het echt schandalig. Heb dit seizoen nog nergens zoiets dramatisch meegemaakt! In de 2de helft (die we begonnen met een 1-2 stand) is er alleen maar in het voordeel van Olympia gefloten. 2-2 was een weggegeven corner en de 3-2 was een duidelijke bolle kant van de aanvaller van Olympia. Daar stond die corky van een scheidsrechter met zn neus bovenop. Maar ja..gefeliciteerd!

@@p | 26/11

volgens alle berichten hier beïnvloeden de scheidsrechters wel heel erg de uitslagen. Zijn er ook nog ergens goede websiteleiders te vinden?

... | 26/11

Slecht gefloten DES? Viel echt reuze mee. Schandaliger gefloten worden dan bij jullie kan haast niet. Niet dat het er nog tot doet, maar toch. Olympia had bij de website in Waalwijk de overwinning al moeten hebben maar zijn daar echt 1000 maal slechter gefloten dan dat jullie gisteren bij Olympia zijn gefloten. De website DES-Olympia resulteerde in een 3-2 overwinning voor DES. Echter hiervan waren 2 goals onterecht na (zeer duidelijke) overtredingen van DES en had Olympia ten minste nog 1 strafbal(de 2e) moeten hebben. Een beetje jammer dat ik dan ook deze reactie hier zie staan en vandaar mijn reactie.

??? | 26/11

Domi,
Zondag een kater en maandag weer een kater..?

Nr. 10 Souburgh | 26/11

We weten het beter met jullie gemaakt :

1 kratje + een klein feestje bij jullie (30-03-08) !

Hoco | 26/11

HULDE aan 14-jarige keepers!!

Kratje of 2 zal het wel worden....

Nr. 10 Souburgh | 26/11

Souburgh - Liberty
1-0

Liberty droeg duidelijk de lasten van het hockeyfeestje, vrijwel geen kans gecreeerd, en de kansen die ze hadden werden goed gekeerd door onze vervangende 14 Jarige keeper. Liberty overigens geen één corner gekregen.

Souburgh trouwens de 1-0 door een heerlijke Sleep in de linkerkruis.......

Hoco : We krijgen een kratje van julllie !!!!

Fuhrer | 26/11

DES, heerlijk hockeyen he in Terneuzen, die scheidsrechters zijn echt schandalig daar. Die fluiten op zijn zeeuws...

Souburgh, mooie prestatie zeg, 1-0 is een mooie uitslag. Was het ook terecht te noemen? Liberty, laat je horen.

Hoco-Bommelerwaard 14-1: niks op af te dingen, ook niet op bommelerwaard trouwens, bleven nog goed hangen in de 3e helft!

tabee

HOCO | 26/11

Weinig doelpunten discutabel..allemaal gewoon terecht. Bommerleeward veel zwakker dan vorige keer.Hoco onverslaanbaar thuis.

...... | 25/11

Des is afgehaakt voor het kampioenschap, voor zover dat al niet was. Na een schandalig verloren website (4-2) van Olympia. De scheidsrechters waren hier vooral de oorzaak van. Anders had er meer in gezeten.

Na een ruststand van 1-2 waren het in de tweede helft vooral de "scheidsrechters" die opvielen!

SCHANDALIG DAAR!!!