Uitslagen 16-9

Geplaats door: #13 ( )

  • 4C
  • 16/09
  • 1498

Heren, de voglende websiteen stonden vandaag op het programma
DVS - Liemde
Hockeer - Nuth
Mierlo - Hilvarenbeek
Sjinborn - Berlicum
Venray - Don Quishoot
Vlijmen - Cranendonck

Graag de uitslagen plus een (klein) verslag
En geniet van het mooie weer [b]
Reageren

4e klasse | 19/09

Mierlo - Hilvarenbeek

Omdat het stil blijft hierom, een 8-2 overwinning voor Mierlo. Hilvarenbeek helemaal afgedroogd en er klopte echt helemaal niets van bij hen!

@Oentje | 17/09

Is het dan geen goede toepassing vd voordeelregel?

Oentje | 17/09

Venray - DQ 2-2

Terechte uitslag gezien het spel en de kansen van beide ploegen.

Venray een klein gelukje omdat er een doelpunt onterecht werd goedgekeurd. Dit had een strafcorner moeten zijn. Ben er wel van overtuigd dat dit niets van doen heeft met de scheidsrechters. Beide hebben de shoot gewoon niet gezien.

Beide teams waren slecht in het afronden van de kansen.

Denk dat beide teams dus blij mogen zijn met 1 punt.

De10 | 17/09

@ Rbber,

ik ben het met je eens dat die goals die over de legguards van de keepers rolt terwijl hij op zijn knieƫn zit een doelpunt had moeten zijn..! hier hadden wij een beetje geluk mee daarnaast vond ik niet dat de scheidsen partijdig waren enkel af en toe wat ongelukkig dit komt omdat beide heren niet onze vasten scheidsen (doe ook wel eens te wensen overlaten) zijn en beide al een jaar niet meer gefloten hadden. (wij hadden hun van te voren wel geattendeerd op de nieuwe regels.!)

daarnaast speelde wij heel gedisciplineerd en hadden we de eerste helft alles volledig in handen door goed verdedigend en opbouwend werk, een vroeg goal werkt altijd mee.![s] jullie speelde met vlagen heel goed hockey en je kon ook zeker zien dat jullie een klasse hoger hebben gespeeld. maar dit is de 4e klasse en daar kun je wel eens tegen een ongelukkige scheids oplopen of een iets feller duel hier en daar. Ik weet dat Wij als Sjinborn bekend staan bij sommige als een fysieke ploeg dat duw en trek hockey speelt echter hebben wij dit seizoen heel veel getraind omdat eruit te krijgen (omdat wij hierdoor zelf websiteen verloren) dus dat fysieke spel is een heel stuk minder geworden.

voor de rest een sportieve website onderling.!

Greetzzz en succes verder in de competitie [b]

@rbber | 17/09

Vorig seizoen heeft Sjinborn in uitwebsiteen slechts 2 punten behaald...

rbber | 16/09

Sjinborn- Berlicum 3-2

Berlicum slechtste wedstijd ooit. Ongelukkig op 1-0 achterstand de rust in. Na rust paar vage ingrepen van de beide scheidsen. corner sjonborn 2-0 (prima corner overigens) vanuit een rare situatie 3-0 achter. 20 min voor het einde kregen we pas grip op de website en begonnen we een beetje te hockeyen. resultaat een bal door de cirkel aangeraakt door de keeper de goal in. Geen doelpunt volgens de scheids. Paar min een goede goal uit een kluts en prima actie Uiteindelijk twee corners waarvan de tweede erin ging. Verder nog enkele kansjes maar het mocht niet baten.

Ik wens de anderen veel succes op de heuvel in valkenburg.. Zeer stroef langzaam veld, slechte en op sommige momenten toch iets wat partijdige scheids, en een zeer fysiek sjinborn.

Dit overigens zonder sjinborn tekort te doen, maar we hebben het zelf verkloot

Vlijmen | 16/09

Vlijmen - Cranendonck 3 - 1!

HC Nuth | 16/09

Hockeer - HC Nuth 1 -8

De10 | 16/09

Sjinborn Berlicum. 3-2

#13 | 16/09

DVS - Liempde

De website begon om onduidelijke redenen al om half 12. Liempde begon scherp en stond binnen 5 minuten met 0-2 voor. Daarna zakte het tempo weg en ging Liempde mee in het spel van DVS. Uiteindelijk de marge vergroot tot 0-6.

Prima scheidsrechters trouwens! [s]

jappo | 16/09

DVS - Liempde: 0-6