Voorspellingen 23-09-2012

Geplaats door: Oentje ( )

  • 4C
  • 17/09
  • 1719

De volgende websiteen staan voor a.s. zondag op het programma.

Cranendonck - DVS
Don Quishoot - Mierlo
Hilvarenbeek - Nuth
Liempde - Sjinborn
Vlijmen - Hockeer
Berlicum - Venray

Wat worden de uitslagen???
Reageren

wk wielrennen | 23/09

Valkenburg ontploft vandaag toen marianne vos over de streep kwam ,,kippenvel !!.. valkenburg op de kop .. komt er Met auto niet in of uit .. liemde sjinborn is verzet

@hilvarenbeekh1 | 22/09

Als je het bericht 24uur later had gepost kon je er scrijven dat de crisis compleet is met 2x een flinke nederlaag en 1x een totale vernedering.

Succes morgen.....

hilvarenbeek h1 | 22/09

We zitten nu alweer in een crisis ;-) 2x flink verloren! (Met slecht verzorgd veldspel)

Optimist | 21/09

@ pessimist benieuwd bij welk team je speelt

@Pessimist | 21/09

Dat zullen we zondag zien! Ben benieuwd naar de uitslag van jullie website.

Pessimist | 21/09

Dream on Venray. Met alle respect, maar Berlicum is echt beter.

Optimist | 20/09

DQS en Venray worden zeer onder gewaardeerd. Denk dat Mierlo het zeer zwaar krijgt bij DQS en wij het Berlicum lastig kunnen maken.

HCC #14 | 20/09

Cranendonck - DVS 8-1

Cranendonck wil wat goedmaken na vorige week en daar is DVS de perfecte tegenstander voor.

Don Quishoot - Mierlo 3-5

Een spannende pot waarin Mierlo de langste adem heeft. Tot 5 minuten voor tijd staat het nog 3-3, maar dan slaat Mierlo toch nog toe.

Hilvarenbeek - Nuth 2-5

Hilvarenbeek niet opgewassen tegen het sterke Nuth.

Liempde - Sjinborn ?-?

AFGELAST!

Vlijmen - Hockeer 5-0

Tegen beide teams gespeeld en Vlijmen is duidelijk de betere ploeg.

Berlicum - Venray 3-3

Berlicum is nog niet helemaal bekomen van de domper tegen Sjinborn en verliest weer kostbare punten in de strijd om promotie.

jappo | 20/09

Kunnen de heuvel niet af of willen de heuvel niet af...

Informant | 20/09

website Liempde sjinborn gaat niet Ivm wk wielrennen.

#2 Liempde | 20/09

:) nee hoor, want die website gaat niet door. Sjinborn kan niet van de heuvel afkomen [h]

Uitslag | 20/09

@ #2Liempde je vergeet je eigen website te voorspellen

#2 Liempde | 19/09

Cranendonck - DVS 5-1
DrankVrouwenSex is beter naast het veld dan erop. Cranendonck laat zien dat het beter kan hockeyen dan ze blijkbaar in Vlijmen hebben laten zien.

Don Quishoot - Mierlo 2-4
Mierlo begon met verlies tegen het opvallend sterke Nuth dit jaar en leek daarom de derde klasse uit het hoofd te kunnen zetten. Don Quishoot denkt er blijkbaar hetzelfde over en door de volledige onderschatting bij het thuisteam wint Mierlo in de eerste helft de website en kan DQS het in de tweede helft niet meer goedmaken

Hilvarenbeek - Nuth 1-4
Als de scheidsrechters net zo goed fluiten als de vorige thuiswebsite dan zet Nuth het voortvarend begin van het nieuwe seizoen eenvoudig door.
#2 Liempde | 19/09


Vlijmen - Hockeer 3-1
Hockeer helemaal van het padje af. De anderhalf uur durende reis naar Vlijmen brengt echter zoveel gezelligheid dat ze vooraf al verlangen naar de derde helft. De eerste 2 verliezen ze, maar de derde winnen ze dan ook grandioos.

Berlicum - Venray 2-1
Berlicum heeft een stugge tegenstander getroffen in Venray om het verlies van afgelopen zondag weg te poetsen. Het gaan moeizaam, maar het lukt.

De10 | 19/09

Na een geweldige zondag gaan we maar eens zitten voor de voorspellingen.

Cranendonck - DVS 4-0
DVS heeft het zwaar na 2 speelronde. Het doelsaldo van -13 spreekt natuurlijk niet al te veel vertrouwen uit! Zeker niet tegen de jongens uit MaarHeeze ik zet in op een mooie zakelijke overwinning voor CD

Don Quishoot - Mierlo 2-2
DQ speelt thuis altijd net een tikkeltje sterker dan uit maar lijkt vandaag de vorm niet te pakken te hebben een gelijkspel lijkt dan ook in de maak. Op naar het schuim loze bier!

Hilvarenbeek - Nuth 0-1
Nuth speelt sterk met 6 punten uit 2 websiteen, een vliegende start of is het de structuur, beleid, talent en een rotte appel loze ploeg wat het succes zou kunnen verzekeren. De nieuwe aanwinst dit seizoen als in de boom lange, zeer kortgeknipte en brede verdediger doet zijn werk goed (die dit seizoen een onwaarschijnlijke en niet voor stelbare transfer maakt van pakweg 10 KM) houd zijn sheet clean..! Helaas bakken de spitsen van Nuth er vandaag niet zoveel van en rolt er een magere overwinning uit

Liempde - Sjinborn 1-2
Sjinborn heeft sinds lange tijd weer eens gewonnen en dat geeft de bevestiging dat hun motivatie niet voor niks is geweest deze voorbereiding.! ze zijn dan ook vast beraden om deze week weer 3 punten te pakken..! dit zal alleen lukken als ze hun eigen stad uit en weer inkomen ivm het WK wielrennen dit weekend in Zuid Limburg

Vlijmen - Hockeer 2-2
zoals de Wandelaar al vertelde lijkt " de alom bekende niet nader te noemen vogelsoort. uit het zuiden" weg te zijn. Hoewel ze dit weekend uitspelen zitten ze nog midden in het verwerkingsproces.! Toch weren de mannen uit Cadier en Keer zich goed en halen hun eerste punt GO Hockeer.

Berlicum - Venray 4-3
Nu al een interessante ontmoeting voor beide ploegen Kan Berlicum zich herpakken na afgelopen zondag en zal Erwin vaker opkomen vanuit zijn back positie of gaat Monsieur Capitain eens flink vlammen aan de Venrayse kant.. het word in ieder geval een spannende website

DBerlicum | 18/09

hahaha +1 voor cumshot voorspelling van wandelaar. ik zal m'n zaakje opsparen deze week ;)

8 | 18/09

Haha Vlijmen, als je alles wat de wandelaar zegt persoonlijk op gaat vatten krijg je een zware tijd hier ben ik bang[s]

@ Vlijmen | 18/09

Doet iemand dat dan? Zie er niks over staan, maar dat kan aan mij liggen

Vlijmen | 18/09

Wat een onzin om de scheidsrechters de schuld te geven van het verlies van Cranendonck
Waren slecht inderdaad, maar twee kanten op. Cranendonck heeft de hele website drie kansen gehad en Vlijmen twaalf.

Wandelaar | 17/09

Cranendonck - DVS
De eerste kraker van het weekend, Cranendoncks nieuwe aanwinst Hugo (van de Loonse Duinen, red.) geeft DVS het gevoel dat ze in de Villa Volta zitten. Met al dit draaien en tollen gaan er bij DVS de eerste koppen rollen! Naar het schijnt heet er bij DVS iemand van Geel met zijn achternaam, en deze knul is als eerste de (dit rijmwoord mocht niet van de site), aangezien Cranendonck in het geel speelt. Cranendonck speelt 2x kannone (de nieuwe) en wint met 4-1.

Don Quishoot - Mierlo
Het vertrek van Daniel, Jelte en Koning Herman heeft Don Quiaddergebroed weinig body meer, gelukkig staat daar de komst van de Japans (sumo) International 相撲 tegenover. Met dit veldover(ge)wicht worden de heren van Mierlo vernederd. Ze proberen het nog af te schuiven op de balken, maar dat kan alleen bij Cranendonck. 3-1

Hilvarenbeek - Nuth
Nuth is op dreef, echter zonder barman Rikkert, die tegenwoordig furore schijnt te maken bij heren 2. Desondanks maken de midgets van Nuth gehakt van Hilvarenbeek. Verder is deze website alleen voor de statistieken; 0-9

Liempde - Sjinborn
De gebroeders van der Eerden grepen al eerder menig 4e klassespeler bij hun ballen, en nu zijn de ballen van Sjinborn aan de beurt. Inspelen kunnen de mannen van Sjinborn niet meer, en er ontstaat een oorlog. De pauw van Liempde voorspelt als een waar orakel een klinkende 17-4 overwinning voor Liempde, en wordt na de website naar goed gebruik opgepeuzeld in plaatselijk restaurant de Liempdse Barrier. Smakelijk!

Vlijmen - Hockeer
Dit is de nieuwe battle of the umpires, en wel de slechte variant. Na de alom bekende niet nader te noemen vogelsoort uit het zuiden (die daar overigens verdwenen lijkt te zijn, oehoe), is hij gereïncarneerd bij Vlijmen, hierdoor pakt Hockeer geen enkel punt meer, en Vlijmen alleen in thuiswebsiteen. Ik hou het dan ook op 4-1

Berlicum - Venray
Venray heeft afgelopen week topografie gehad op hun basisschool om de hoek, en weet nu ook waar Berlicum ligt. Gelukkig maar, want daar spelen ze deze week. De muur wordt gebouwd, en de tegenstander uitgejouwd. De mannen uit Brabant zijn echter beter, en geven Venray een surprise (Berli)cumshot in hun limburgse smoelen, echt niet sjiek! 3-0

Fijn weekend mannen![b]

Teun | 17/09

Berlicum - Venray 6-4

Teun | 17/09

Cranendonck - DVS 6-0
Cranendonck maakt thuis gehakt van DVS. Al gaat het allemaal wat moeilijker dan vorig jaar, deze drie punten blijven zeker in MaarHeeze.

Don Quishoot - Mierlo 2-4
Mierlo heeft het vertrouwen weer terug na de 8-2 overwinning. Ook het vertrouwen in elkaar is weer terug na de nederlaag in de eerste competitiewebsite. Al wil DQ bij aanvang nog wel mee hockeyen, daarna moeten de stUdenten al snel hun meerdere erkennen.

Hilvarenbeek - Nuth 2-5
Hilvarenbeek hoopt op een stunt, maar de mannen uit Nuth blijken toch aan het langste eind te trekken. Hilvarenbeek komt echter verrassend op een 2-0 voorsprong, waarna Nuth laat zien dat het over veerkracht beschikt.

Liempde - Sjinborn 4-1
Liempde laat zien dat Sjinborn toch minder goed is dan we na zondag kijken als scorebordjournalisten. Liempde blijft dus lekker meedraaien in de top, mede dankzij die snelle rechtsbuiten.

Vlijmen - Hockeer 3-2
Hockeer likt de wonden na de zeperd tegen Nuth. Vlijmen daarentegen denkt de hele wereld weer aan te kunnen na de winst op Cranendonck. De strafcorner doet Hockeer de das om in de laatste minuten van de website.

Berlicum - Venray
Berlicum voelt zich 'genaaid' en wil zich revancheren thuis tegen Venray. De druk die ze zichzelf opleggen komt hen in de eerste helft echter duur te staan. In het tweede bedrijf stelt de thuisploeg orde op zaken en eindigt het doelpuntenspektakel in een overwinning voor Berlicum dat weer naar boven kan kijken.

señor1 | 17/09

Cranendonck - DVS 3-1
Toch nog een ere treffer!

Don Quishoot - Mierlo 3-3
De punten worden een keer gedeeld. Waarom, geen idee?

Hilvarenbeek - Nuth 2-1
gokje..

Liempde - Sjinborn 3-1
Liempde thuis ijzersterk.

Vlijmen - Hockeer 1-0
Vlijmen iets minder last van een kater.

Berlicum - Venray 5-0
Berlicum is dit weekend weer op volle oorlogssterkte.

#13 | 17/09

Cranendonck - DVS
DVS te zwak. 4-0

Don Quishoot - Mierlo
Mierlo waant zich kampioen na de 8-2 overwinning op Hilvarenbeek en verliest door gebrek aan concentratie: 3-1

Hilvarenbeek - Nuth
7-0. Nuth een van de betere ploegen van dit seizoen.

Liempde - Sjinborn
Sjinborn pakt uit weinig punten, zo ook niet tegen Liempde. 6-1.

Vlijmen - Hockeer
Twee middenmoters. 2-2?

Berlicum - Venray
Berlicum wil revanche voor afgelopen zondag. 5-2

ZoektTeam | 17/09

Cranendonck - DVS 7-1
DVS te slecht voor de 4de klasse, is er een 5de klasse?

Don Quishoot - Mierlo 1-2
Mierlo speelt vanaf het begin een gewonnen website.

Hilvarenbeek - Nuth 0-4
Nuth nu al op stoom, is dat niet te vroeg?

Liempde - Sjinborn 4-1
Sjinborn zijn al moe voordat ze aan de website begonnen


Vlijmen - Hockeer 3-1
Komt door de scheidsrechters?

Berlicum - Venray 6-1
VAMOS Berlicum, laat zien dat de website van vorige week tegen Sjinborn een incident was. Op naar 3de klasse.