Uitslagen 23-09-2012

Geplaats door: Vlijmen H1 ( )

  • 4C
  • 23/09
  • 1801

De uitslagen van onderstaande websiteen, komt u maar!

Cranendonck - DVS
Don Quishoot - Mierlo
Hilvarenbeek - Nuth
Liempde - Sjinborn
Vlijmen - Hockeer
Berlicum - Venray
Reageren

De10 | 26/09

@ SjinbornPlayer Berlicum? ik denk dat ze ook nog wel hoge ogen kunnen gaan gooien

SjinbornPlayer | 26/09

@de10 ik denk persoonlijk dan dat ze kampioenskandidaat nr 1 zijn,

De10 | 26/09

@Sjinbornplayer

ik begrijp niet wat je vraag is of wat je precies bedoeld.
als je wilt weten van iemand van Berlicum of ze spelers erbij krijgen ..? dat is toch niet interessant

#13 | 25/09

Zonder argumentatie.

1/2
Nuth
Liempde
==
3/4
Berlicum
Vlijmen
==
5-8
Mierlo
Venray
Don Quishoot
Cranendonck
==
9 Sjinborn
10 Hockeer
11 Hilvarenbeek
12 DVS

SjinbornPlayer | 25/09

Gehoord van speler van Berlicum na de website Sjinborn-Berlicum, volgens hem komen er volgend 2 á 3 goede spelers naar Berlicum die het niveau van de 4de klasse goed aankunnen, weet iemand van Berlicum hier iets meer van wat dit voor spelers zijn.

De10 | 25/09

Ik verwacht dat.. :P

De ranglijst tot nu toe van onder naar boven ik zal proberen een realistische analyse te geven met achter de team naam de klassering die ik verwacht dat ze hebben bij de winterstop.!

12.Hilvarenbeek (11)
Ja Hilvarenbeek nog niet tegen gespeeld, wat moet ik hierover zeggen ik denk dat ze nog niet klaar zijn voor de bonds competitie als in ze hebben te weinig vooruitgang geboekt. 11e plek omdat ik denk dat ze wel van DVS kunnen winnen.

11.Hockeer (10)
Hockeer, VERRASSEND slechte uitslagen ik denk dat zij de Beste van de 3 teams in de kelder zijn..!

10.DVS (12)
De minste ploeg uit de competitie tot zover en ik denk dat dat zo ook heeeeeeel lang zou kunnen blijven.!

09.Cranendonck (8)
Een team met potentie de vliegende start 3-0 (tussenstand) tegen Hockeer gaf veel vertrouwen hoewel dat nu na 3 weken weer wat tegen valt!

08.Sjinborn (3)
Een beetje zelf vertrouwen mag ik wel hebben.!
na een geweldige voorbereiding in Noordwijk en een compleet nieuwe ploeg op 4 spelers na, denk ik dat heel veel teams zich zullen verkijken op ons zeker na een slecht seizoen als vorig jaar.
de winst op Berlicum was geen toeval we hebben gewoon 60 van de 70 min geconcentreerd en dominerend gespeeld en we kijken omhoog in de ranglijst MAAR dan moet er eerst bij Liempde gewonnen worden! 21 okt.
volgende website is weer thuis en kan ons vertrouwen nog meer opkrikken tegen Cranendonck.

07.Don Quishoot (9)
Ik denk dat DQ te hoog word ingeschat wij hebben hier weliswaar verloren, maar dit was niet kansloos. ze zullen het komende week tegen Nuth ook erg lastig krijgen!

06.Venray (6)
Venray leuke ploeg, Stabiel is hier het sleutelwoord.! wij als Limburgers kennen elkaar goed en heb dan ook zin in 4 November waar wij het nieuwe veld gaan uitproberen!

05.Vlijmen (7)
Vlijmen voor mij onbekend dus kan hier ook niet veel over zeggen het zou goed kunnen dat ze iets hoger zullen staan in de winterstop maar tot dus ver komen ze op mij over als een stabiele middenmotor

04.Mierlo (4)
Mierlo een sterke ploeg zo blijkt uit de uitslagen oa. de 6-7 tegen DQ hoewel ze dan wel 5 tegen goals krijgen in Nuth en 2 in Beek. ik zet ze wel een plekje hoger dan Berlicum omdat ze de eerste helft thuis spelen tegen Berlicum vandaar de 4e plek.

03.Berlicum (5)
Berlicum kan goed hockeyen vandaar ook de 5e plek hoewel ze zelf het spel moeten maken, gebeurd dit niet? dan komen ze er moeilijk uit!

02.Liempde (2)
Ik schat Liempde heel hoog in Vorig jaar hadden ze al een Super snelle Counter en Vlijmscherpe Strafcorner ik denk dat het nog spannend word met Nuth wie de 1/2 plek inneemt

01.Nuth (1)
Nuth komt zeer sterk over en zal eerst Liempde thuis ontvangen vandaar het verschil op de ranglijst.

Verwachtingen | 25/09

Wat zijn de verwachtingen nu er drie websiteen zijn gespeeld? Welke teams gaan meedoen om het kampioenschap? Wie zijn de outsiders? En waar liggen de drie punten voor het oprapen?

Zelf denk ik dat Liempde het langste volhoudt in de strijd om het kampioenschap. Ze hebben een jonge, brede selectie. Berlicum doet lang mee, maar heeft een krappe selectie, waardoor ze weleens een websiteje onverwachts kunnen verliezen. Nuth, Don Quishoot en Mierlo zijn gevaarlijke outsiders waar elke website op gelet moet worden. Hilvarenbeek, DVS en Hockeer lijkt veroordeeld te zijn tot de laatste plekken. De rest balt lekker mee, maar speelt (te) weinig klaar.

señor1 | 25/09

[d]

Analyse | 25/09

Ik quote spelers van Berlicum.

Speelronde 1:
~Siii
Berlicum heeft veel kansen laten liggen en was zelf af en toe ook redelijk slordig.

Speelronde 2:
~rbber
Berlicum slechtste wedstijd ooit.

Speelronde 3:
~señor1
Slechte website van Berlicum.


Er zijn dus twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat Berlicum een 3e klasser is en dat ze 3 slechte websiteen hebben gehad. Dit lijkt me vrij onwaarschijnlijk, want als derde klasser zou je het na 3 websiteen toch echt wel op een rijtje moeten hebben. De tweede mogelijkeheid is dat Berlicum afgezwakt is en dat ze het zelf niet toe willen geven.

PersonaNonGrata | 24/09

Wat zijn jullie meningen over HC Berlicum, goede ploeg? Goed genoeg om na 1 seizoen weer terugtekeren naar de 3de klasse

4C | 24/09

een poule vol kannonenvoer !

@#13 | 24/09

Beide teams de keepers vergeten??

#13 | 24/09

Don Quishoot - Mierlo 6 - 7

:O

@statistiekert | 24/09

Paar gasten gestopt bij hockeer, waaronder keeper die vorig jaar regelmatig de overwinning veilig stelde. Ook is de trainer coach vertrokken. Voor Hockeer hoeft geen enkele ploeg bang te zijn.

Weet iemand de uitslag van DQ - Mierlo?

Statistiekert | 24/09

Wat is er mis met Hockeer, vorig jaar nog een subtopper? Nieuw elftal?

@Optimist | 23/09

Helemaal niks dus

Optimist | 23/09

What happend bij Cranendonck dvs 0-0?

señor1 | 23/09

Berlicum - Venray 4-2

Slechte website van Berlicum. Venray niet onverdienstelijk gespeeld, gaan heg nog veel teams lastig maken. [d]

deze klasse | 23/09

mmm klinkt niet goed bij Hilvarenbeek. Sinds het uit eigen beweging vertrokken trainer/coach van vorig jaar is het nu echt een puinhoop volgens mij. Weer een grote uitslag. Waar gaat dat heen? Leuk verslag trouwens.... haha Lekker sportief geen rondje geven..

Perez | 23/09

Berlicum Venray 4-2

Bertha | 23/09Hilvarenbeek kort samengevat:

5de klasse hockey met lange ballen. Scheidsrechters met obesitas en oogkleppen, hongerig naar mc Donalds en den haversack. Aldus een waardig team om onderaan de competitie te staan. Scoren alleen door hun scheidsrechters die liever een websiteje veteranen hockey willen fluiten.

Kleine tip Hilvarenbeek, vraag volgende keer aan jullie ouders of ze 2 euro willen sponsoren. Dan kunnen jullie ook een rondje aan de tegenstander geven. Samen met de 3 punten die jullie weg geven...

..... | 23/09

Lijkt de toto wel...

nuth | 23/09

Hilvarenbeek - Nuth 1-6

Vlijmen H1 | 23/09

Vlijmen H1 - Hockeer H1 6 - 1

[d][d][s]