Uitslagen 30-09-2012

Geplaats door: Vlijmen H1 ( )

  • 4C
  • 30/09
  • 2103

Komt u maar voor de onderstaande websiteen![b][b]

DVS - Vlijmen
Hockeer - Hilvarenbeek
Mierlo - Berlicum
Nuth - Don Quishoot
Sjinborn - Cranendonck
Venray - Liempde
Reageren

Bertha | 02/10

Wat eens commotie. Bij de ene club krijg je geen bier, bij de ander wordt je getrakteerd op een ander soort hoofdpijn. Een Heerlijke 4de klasse traditie....

De10 | 02/10

@4 zou je zo een bericht ook plaatsen als jeje eigen naam boven in het balkje zou typen..? ik vind het jammer dat er zo gedacht word over Sjinborn het fysieke spel is er de laatste jaren inderdaad wat ingeslopen (ik denk dat dat komt door gebrek aan hockeyend vermogen en tegevallende uitslagen) nu zijn er dit seizoen heel veel goede hockeyers bij gekomen die wel goed kunnen hockeyen! dus ik hoop dat we het zo steeds meer hockeyend kunnen gaan oplOssen.! en @ Knurft ik vind het heel laf om iemand zo bekend te maken op een forum terwijl we niet weten wie jij bent.! maar goed die anonimiteit heb je nu eenmaal op zo een forum als dit.
@Volwassenheid eindelijk eens een fatsoenlijk en doorgedacht bericht.

[z]

8 | 01/10

@4 en
Gedraag je eens normaal man, dat sommige mensen zich niet kunnen gedragen betekent niet dat een hele club zo is. Er zijn overal wel van die @#&^!@# die zich niet met hockey bezighoUden maar alleen maar rotzooien. Bij jou vast ook wel!

volwassenheid | 01/10

Wel weer mooi zo ... Iedereen heeft een mening erover maar als het er op aan komt ..
Ik speel zelf al vele jaren. In deze poule en merk dat er nu veel jonge teams zijn.. ga je dan ook es zo gedragen

Altijd grote mond
Zeggen wat zonder bessef !!

En 4 ik denk dat je gwn rustig moet hoUden ik speel zelf niet bij sjinborn ,maar bekrast .. maar jullie vragen weer om accountsslot

Knurft | 01/10

#13 van Sjinborn, met de rode schoenen

Bedankt | 01/10

De speler van CD ook bedankt voor alle hulp tijdens de reanimatie van de speler van HOD.

4 | 01/10

Sjinborn is een pauper club, een schande. Zo vaak daar die vuile k*t acties! Hoeren zonen zijn het.

Wieisdeknurft | 01/10

Wie o wie? Schandalig als dit waar is!

beek | 01/10

Goed, iemand nog inhoudelijk commentaar op de gespeelde websiteen?

Oentje | 01/10

@ optimist
Naslaan kan gewoon niet , al doe je dit na provocatie, dan moet je slimmer zijn. Maak dan een overtreding in een duel valt niet zo op!!! [h]

@@@10 | 01/10

reactie op:
------
hou aub op, hij heeft het zelf nog toegeven na de website!

nogmaals, bekijk de beelden. het zou er duidelijk op moeten staan.
------
Ik had het hier over dat er geen slaande beweging was gemaakt om de bal van de doellijn af te hoUden waardoor de strafbal is gegeven.

Oentje | 01/10

Dus niet alleen bij Sjinborn hebben lOsse stickjes. De nummer 9 van Liempde weet hier ook raad mee.
De scheidsrechters in Venray hebben net als in Sjinborn ook geen rode kaart op zak gehad. Dus Mierlo let a.s. zondag op.

HOI | 01/10

Als je iemand opstap met een hockeystick bewerkt mag je wel iets meer dan één nachtje brommen!

8 | 01/10

Hij heeft inderdaad toegegeven dat hij geslagen heeft. Ben na de website naar hem toe gelopen en hij wist donders goed dat hij fout zat. Schandalig dat een coach hem dan nog laat spelen, maar dat is dan weer mijn mening. Ik hoop dat jullie zelf zo slim zijn om hem een paar weken, dan niet maanden aan de kant te hoUden. Als je zoiets op stap zou doen mag je een nachtje brommen...

Siii | 01/10

Ben erg benieuwd naar de beelden!

@@10 | 01/10

hou aub op, hij heeft het zelf nog toegeven na de website!

nogmaals, bekijk de beelden. het zou er duidelijk op moeten staan.

@De10 | 01/10

Ik stond er zelf ook heel kort in de buurt. En er was beweging in de stick, maar zeker geen opzettelijke slag.

Optimist | 01/10

@#13 ondanks dat ik in Venray speel vond ik de scheidsen erg slecht. Floten niet goed bij fysieke overtredingen in de 23 maar dit gold voor beide partijen. Als ze strakker fluiten was t ook niet bijna uit de hand gelopen. Overtreding was niet nodig van jullie aanvoerder. Overigens hadden ze t eigen doelpunt wel mogen goedkeuren werd duidelijk in de cirkel aangeraakt maar naderhand zei hij t niet gezien te hebben. 1e helft waren jullie iets beter, 2e helft wij, zat goed dicht bij ons.

C'donck | 01/10

Zoals ik al zei; de meeste spelers van Sjinborn hoUden zich prima met hockey bezig. Voornamelijk die kale liet zich een paar keer gaan, en dan die knurft die het nodig vond zijn stick op het hoofd van mijn teamgenoot te plaatsen. Het was duidelijk een slag, iedereen zag het en rood had gegeven MOETEN worden. Maarja, daar doen we nu niks meer aan. Ben blij dat de man van HOD het enigzins redelijk maakt! Adios

De10 | 01/10

we zullen zien wat de beelden zeggen, ik heb de situatie niet gezien omdat ik druk genoeg met de dekking van mijn mannetje was.!
de 2e scheidsrechter die meekeek vertelde mij later dat hij dacht dat de speler de bal uit het doel tikte (dus zijn stick niet stil hield of liet afkaatsen) dus ik dacht dat deze strafbal terecht is..!

zullen we ons gaan concentreren op komende zondag want dit welis nietis spelletje draait toch op niks uit![n]

Keeper sjinborn | 01/10

@Sjinborn-HCC

Dank u !!!
Een andere baan in de horeca en minder drinken op zaterdag doet wonderen haha

Toen wij met 10 man kwamen te staan speelde CD op onze helft de hele tijd , kreeg heel veel kansen.
Maar wij hebben ook Geluk gehad

#13 | 01/10

@De10, @HCC

Ernstig als de aantijgingen waar blijken te zijn, maar dit zullen de beelden wel uitwijzen.

Sjinborn - HCC | 01/10

Volgens het reglement:
9.6 Spelers mogen de bal met geen enkel deel van de stick spelen wanneer de bal boven schouderhoogte is, maar verdedigers mogen een schot op doel met hun stick op elke gewenste hoogte stoppen of laten afkaatsen.
Een verdediger die een schot op doel tegenhoudt moet niet Bestraft worden indien hij zijn stick niet geheel stil houdt of deze naar de bal beweegt in een poging de bal te stoppen of te laten afkaatsen. Alleen wanneer hij de bal daadwerkelijk boven schouderhoogte weg slaat en hiermee een doelpunt voorkomt, moet een strafbal worden toegekend. Een poging van een verdediger om een hoog schot op doel te stoppen of van richting te veranderen, terwijl dit in werkelijkheid kennelijk “naast of over” zal gaan,
moet worden Bestraft met een strafcorner en niet met een strafbal. Bij gevaarlijk spel voortkomend uit een geoorloofde stoppoging moet ook een strafcorner worden toegekend.

Kortom: de strafbal was onterecht.

@De10: fel zijn op de bal is helemaal niet erg. De meeste duels van gisteren gingen ook fel om de bal. De bal was volgens mij echter niet in de buurt van het achterhoofd van de speler van Cranendonck. Rood leek mij op z'n plaats.

1-1 is een terechte uitslag, maar enkel om dat Cranendonck in de 2e helft niet wist te scoren (goed keeperswerk van de keeper van Sjinborn overigens). Wij hebben onze keeper voor de strafbal maar even wakker gemaakt...

#13 | 01/10

Venray - Liempde.

Venray komt op 1-0 waarna Liempde nog voor rust de gelijkmaker maakt. Na de 2-1 (sc) timmert Venray de muur dicht en maken ze in de laatste tien minuten via een counter de 3-1.

Liempde had het meeste balbezit maar kwam op het nieuwe (mooie, maar trage) veld niet tot combineren. Alleen individueel waren we in de tweede helft nog gevaarlijk. Venray speelt hard hockey en doet er alles aan om de tegenstander buiten de cirkel te hoUden. scheidsrechters lieten veel toe, waardoor de website af en toe grimmig werd en het zelfs even uit de hand liep. Prima scheidsrechters, maar er zou imo meer mogen worden gefloten voor fysiek en voor opzettelijke overtredingen in de 23.

gilanoo | 01/10

niemand ?

HCC | 01/10

De strafbal was onterecht. De scheidsen gaven als reden dat onze voorstopper met 2 handen boven de schouders de bal uit de goal heeft gehoUden. In het regelement staat niet beschreven dat dit Bestraft moet worden met een strafbal. Ik heb net even in het regelement gekeken, en daarin staat het volgende:

9.6 Spelers mogen de bal met geen enkel deel van de stick spelen wanneer de
bal boven schouderhoogte is, maar verdedigers mogen een schot op doel
met hun stick op elke gewenste hoogte stoppen of laten afkaatsen.
Een verdediger die een schot op doel tegenhoudt moet niet Bestraft worden
indien hij zijn stick niet geheel stil houdt of deze naar de bal beweegt in
een poging de bal te stoppen of te laten afkaatsen. Alleen wanneer hij
de bal daadwerkelijk boven schouderhoogte weg slaat en hiermee een
doelpunt voorkomt, moet een strafbal worden toegekend. Een poging van
een verdediger om een hoog schot op doel te stoppen of van richting te
veranderen, terwijl dit in werkelijkheid kennelijk ''naast of over'' zal gaan,
moet worden Bestraft met een strafcorner en niet met een strafbal. Bij
gevaarlijk spel voortkomend uit een geoorloofde stoppoging moet ook een
strafcorner worden toegekend.

@de10 | 01/10

hij gaf het zelf toe en er waren meerdere spelers die het gezien hebben.
iedereen zag het volgens mij..
die gele kaart was dan ook niet meer dan een grap.

kijk anders even de beelden terug,
volgens mij is heel de website opgenomen?

@De10 | 01/10

Het gaat steeds beter met Sjinborn. Wij zitten nu al voor het derde jaar op rij bij elkaar in de competitie, en er wordt steeds meer gehockeyd en steeds minder fysiek spel gebruikt. Het gaat de goeie kant uit!

Maar ik merk nog steeds dat wij meer fysiek spel ervaren als we tegen sjinborn spelen dan wanneer we tegen andere teams spelen. En als sjinborn elke week weer klachten krijgt over fysiek spel, dan kan het toch alleen bij jullie liggen?

De10 | 01/10

misschien ook wat mensen die wat meer kunnen vertellen over de website Mielro - Liempde???

De10 | 01/10

Het lijkt erop dat de meningen erg uit elkaar liggen of dit nu wel of niet expres gebeurd is, ik vind het jammer dat mijn club weer word afgeschilders als een of andere verchtclub!!! dit moet eens ophoUden menig team uit de 4e klasse speelt fel op de bal en daar zijn wij ook een van, hoewel dit al stukken minder is dan voorgaande jaren.

De uitslag 1-1 was een terechte uitslag of je het daar nu mee eens bent of niet beide team geen grote uitgespeelde kansen gecreëerd. en de 10 minuten die hij er vervolgens uit was hebben wij gewoon goed verdedigd en als een man gestaan om die kleine achterstand 0-1 vast te hoUden..!

ik ben trouwens erg onder de indruk van H'Beek kunnen jullie wat meer vertellen over deze website?
Net als die van Nuth ik ben zeer benieuwd[s]

Dus | 01/10

@Hoppa

Niet expres geslagen? K zou dan maar eens gaan praten met je teamgenoot want hij heeft zelf toegegeven dat hij bewust de speler van CD herft geslagen met zijn stick!
En een overdreven reactie? Ik zou die video maar eens gaan terugkijken die er is gemaakt! Iedereen zou zo reageren als je zo geraakt werd!!

Hoppa | 01/10

als het idd echt slaan was is rood de enige optie dat geef ik dan eerlijk toe..

maar aangiften ? lijkt me persoonlijk erg ver gaan

Lekker bezig | 01/10

@hoppa,

ik heb het incident niet gezien. Maar als er een slaande beweging richting het HOOFD van een medespeler gemaakt wordt moesten ze je voor het leven schorsen!!!!! of je hem nu raakt of niet. Fustratie is te begrijpen en dat je dan een overtreding maakt, oke, maar NOOIT naar het hoofd!!!! Als mij dit overkwam deed ik aangifte bij de politie. Dit is gewoon poging tot zware mishandeling.

@@HoppA | 01/10

Dat klopt , maar de reactie daarop van de Cd speler was veruit overdreven... "ik sla al je tanden uit je bek"

en echt slaan was het volgends mij niet..
als je in de sandwich zit en je wil draaien zo zag ik het van een afstand ..

Verder wil ik deze zondag snel vergeten met alles wat er gebeurd is 1-1 is terrechte uitslag

@hoppa | 01/10

Er zit alsnog een Best grote kloof tussen aanstellerij en een speler met een stick op zijn achterhoofd slaan

hoppa | 01/10

Cranendonck kijk eerst naar jezelf !!
Vooraf gaand aan die overtreving waar veel aanstellerij bij kwam kijken maakte jullie al een aantal laffe overtredingen die niet op een hand te tellen zijn.......

Strafbal was terrecht zei jullie coach ook, dus nie huile ,,

De Beste man van het incedent voor de website is weer stabiel en ligt nog in het azm

C'donck | 30/09

Sjinborn - Cranendonck 1-1 (0-1)

Eerste helft kansen over en weer, geen uitgespeelde. Tot 2 minuten voor tijd. Cranendonck countert razendsnel en maakt de 0-1. Na rust wederom gelijk op. Op een zeker moment krijgt een speler van Sjinborn het vreemde idee om een speler van ons met zijn stick te bewerken. HEEL diep donkerrode kaart die daar gegeven had MOETEN worden. Geel. Stond iedereen van ons in ieder geval raar van op te kijken, hoop eigenlijk dat de mannen van Sjinborn zo sportief zijn het daar mee eens te zijn. Zoiets kan ECHT niet op een hockeyveld. Vanaf dat moment maakt Cranendonck het spel, ruim een kwartier op de helft van Sjinborn gespeeld. Uiteindelijk 3 minuten voor tijd een strafbal gegeven aan de thuisploeg. Weet zelf nog steeds niet of het terecht was, maar iedereen van Sjinborn was er als de kippen bij om de scheidsrechters van dienst te melden dat dit absoluut een strafbal was.
Als Sjinborn zich iets meer met hockey bezig gaat hoUden (de meeste doen dit prima) en iets minder met laffe fysieke overtredingen kunnen ze Best aardig gaan ballen dit seizoen.
Nogmaals, DIEP donkerrood, te gek voor woorden...

En geen dank voor het helpen met de weg vrijmaken, enig idee hoe het met de betreffende man is???

Venrayh1 | 30/09

Venray Liempde 3-1.
Snelle pot, met goed hockey. Venray wint verdiend

@linkshalf | 30/09

Gaat lekker met Berlicum of niet. Thuis winnen jullie maar uit is het tot nu toe nog niks!.

De10 | 30/09

Vandaag gelijk gespeeld tegen Cranendonck.! over beide doelpunten wat te zeggen! 1-1

maar de toon werd vandaag gezet in de website die voor ons was die ik zelf floot (12:45 Sjinborn H2 - HOD H4 waarbij een speler van HOD een hartstilstand kreeg hierbij is gelukkig snel gereageerd door mijn eigen broer die met de AED het veld op komt! hij moest meteen een schok toebrengen en beginnen met reanimeren.

gelukkig kwam hij na deze reanimatie nog voordat de ambulance kwam bij al was dit niet vol overtuiging.! wij hopen dat het snel goed met hem gaat..!

dank aan de spelers van Cranendonck die geen moment twijfelde en onze bouwplek toegankelijk maakte met ons voor de ambulance middels stenen te verspelen!

Linkshalf | 30/09

Mierlo - Berlicum: 3 - 2

beek | 30/09

Hockeer - Hilvarenbeek; 1-7 winst op +128 NAP voor beek. Hilvarenbeek overklast naïef spelend Hockeer.

Neutraal | 30/09

Sjinborn 1-1 Cranendonck

Vlijmen H1 | 30/09

DVS - Vlijmen 2 - 6,

Fysieke pot, maar een dik terechte winst voor Vlijmen! [b][d]

Nuth | 30/09

Nuth Don QS 2 - 1