voorspellingen 04-11-2012

Geplaats door: GD ( )

  • 4C
  • 29/10
  • 1896

Venraay H1-Sjinborn H1


Hockeer H1- Berlicum H1


Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1


Mierlo H1- DvsH1


Nuth H1- Vlijmen H1


Donq shout H1- Liempde H1

moet drukker op het forum !![h]
Reageren

Uitslagen | 04/11

Mierlo DVS 8-1
Venray Sjinborn 3-2
Nuth Vlijmen 2-3
DQS - Liempde 3-1

Hilvarenbeek Cranendonck ?-?
Hockeer Berlicum ?-?

zomaar 13 | 04/11

#Vensji 3-1
#Hocber 0-5
#HilCra 1-2
#Miedvs 2-2
#nutvli 4-2
#DonLie 4-3

De10 | 01/11

Venraay H1-Sjinborn H1 2-3
Sjinborn wint deze bloedstollend spannende website op het nippertje en bereid zich zo perfect voor op de koploper volgende week in eigen huis.!

Hockeer H1- Berlicum H1 1-4
Hockeer weer geen punten! maar gaan vandaag niet af als een gieter, ze weten de nederlaag tot de laatste 15 tegen te hoUden.!

Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1 2-2
Beek en CD allebei wisselvallige ploegen hoewel ik denk dat CD sterker zal zijn verwacht ik een gelijkspel dit CD aan zichzelf te wijten heeft door hun 11 man aanvallend en 11 man verdedigend spel..! weinig structurele opbouw te herkennen in deze website.

Mierlo H1- DvsH1 6-1
Mierlo heeft niet veel moeite met DVS. niet dat dat komt door het geweldige spel van Mierlo maar gewoon door het uitermate slecht presteren van DVS in de laatste 5 min een moment van concentratie verlies en je eindigt niet met de NUL

Nuth H1- Vlijmen H1 2-3
Nuth Nuth Nuth zijn er problemen in de organisatie? zijn ze te hard bezig met de besprekingen voor hun 2e veld???? in ieder geval leid het tot punt verlies. Nuth voelt de hete adem van Sjinborn in hun nek.....!

Donq shout H1- Liempde H1 4-2
DQ in eigenhuis ijzersterk Liempde is dan ook niet meer dan een dorps clubje met hier en daar een uitschieter in de uitslagen als het even "meezit"[f]

hcl 10 | 01/11

Venraay H1-Sjinborn H1
website gaat op en neer keepers krijgen het druk sjinborn gooit de boel op slot 10 min voor tijd 1-2

Hockeer H1- Berlicum H1
Hockeer krijgt weer pak slaag 0-10

Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1
Cd wint hier makkelijk Hilvarenbeek is leuke gezellige ploeg maar niet opgewassen tegen het snelle spel van CD


Mierlo H1- DvsH1
Appeltje eitje , Mierlo loopt warm voor sjinborn
4-0

Nuth H1- Vlijmen H1
Nuth zit in een lastige faste en pakt 2 punten te weinig 2-2

Donq shout H1- Liempde H1
Liempde weer op volle sterkte trekt niks van scheidsrechters aan 2-4

Wandelaar | 31/10

Zo, daar ben ik weer! Wandelvakantie achter de rug en klaar om weer te voorspellen!
Dan beginnen we ook maar meteen he?

Venray H1-Sjinborn H1

Ik zeg maar een ding, Venray pas op voor de rode schoentjes!
Anders gaan er wederom koppen rollen.
P.s. Sjinborn let op de golden retriever van Venray! Die blaft niet, maar hij jankt wel!
4-4

Hockeer H1- Berlicum H1

Na al het natuurgeweld in de VS kwamen ze tot de conclusie dat Hurricane Sandy beter Hurricane Hockeer had kunnen heten, werd er ten minste niks geraakt! Hockeer is een soort lekke vergiet, Best knap. Berlicum speelt nare spelletjes met de lokale fauna, en wint dan ook met 0-8

Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1

Op het uitverkochte sportpark Roodloop vliegen de supporters je om de oren. Ook vanuit de spelers van Hilvarenbeek is wat te horen! Een luid getoeter, rara wat is het? Jos Montutrompet! Na een suffe website die wordt ontsierd door supportersrellen gaat Cranendonck dit jaar wél mee naar de V. De 0-V welterverstaan.

Mierlo H1- DVS H1

Mierlo maakt er thuis een feestje van! Na een geslaagde halloweenparty en met de voorbereidingen voor Sint Maarten al in volle gang zijn de kotertjes van Mierlo uitstekend in hun sas. Daar komt nog eens bij dat het kinderfeestje van afgelopen zaterdag op de lokale kinderboerderij voor DVS géén succes was. De helft van de spelers heeft varkensgrieptyfus opgelopen en kijken huilend toe hoe ze in de pan gehakt worden. 5-0 voor Mierlo/Mierhigh

Nuth H1- Vlijmen H1

DJ Papzak laat de beats rollen voor de website tegen Vlijmen, en heel Nuth goes nuts! Iedereen krijgt een Nuts voor wat extra energie. Alle kansen worden benut, en al het bier genuttigd. Bleken die Nuts voor Nuth toch nut te hebben! Lekker nuttig trouwens... 4-0

Don Quishoot H1- Liempde H1

Don Quibloempotkapsel is in geen enkel opzicht te vergelijken met vorig jaar. Dat komt trouwens ook omdat het nog steeds hetzelfde jaar is. Desalniettemin komen de gebroeders van Eerden naar Eindhoven. En dat zullen ze weten daar! Met overtuiging winnen ze van de stUdentikoze stUdenten en na afloop worden ze overladen met lof (en asperges). 0-19

Ik zeg, tabee en succes ermee![h]

#11 Beek | 31/10

Venray H1-Sjinborn H1 3-3
Sjinborn net te licht voor de top 3 maar knokt zich op karakter terug in de website. Sjinborn gaat het zwaar krijgen deze weken. Ze hebben weliswaar een derde plaats te pakken (op doelsaldo) maar ik zie een zware reeks aankomen tegen de nummers 1,2 en 4. Een sportieve website in het verre Limburg.

Hockeer H1- Berlicum H1 0-3
Hockeer heeft de rode lantaarn van ons overgenomen, zij pakken geen punten tot de winterstop. Misschien ene wederopstanding in de tweede helft van de competitie? Berlicum moeite met afmaken van kansen dus ze blijven steken op maar 0-3.

Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1 4-2
Hilvarenbeek begint sterk aan de website maar weet dat Cranendonck met maar 8 tegendoelpunten een ijzersterke verdediging in huis heeft. Toch weten ze via een stafcorner en een uitgespeelde kans op 2-0 te komen. Cranendonck doet nog wat terug maar Hilvarenbeek speelt het voor het eerst zakelijk uit. Daarna gezellig een biertje en dansje doen met de heren en dames van Cranendonck, een leuke herhaling van vorig jaar.

Mierlo H1- DVS H1 7-1
Mierlo speelt vlug en verzorgd en DVS kan het hoge baltempo niet aan, ze scoren een keer voor de eer maar komen niet verder dan de bal uit het net halen en weer opstellen.

Nuth H1- Vlijmen H1 4-2
Nuth wil revanche over de gelijkgespeelde website tegen Cranendonck. Ze winnen gemakkelijk van Vlijmen dat nog een zware reeks gaat krijgen.

Don Quishoot H1- Liempde H1 4-4
Als Liempe de blessures te boven komt en het gat in de verdediging gaan ze hier drie punten pakken. Echter DQ thuis is altijd sterk. Ik verwacht een spectaculaire website met een sterke rechtmidden van DQ en een vlugge spits bij Liempde. Kortom veel doelpunten.

Leuke websiteen voor de boeg, succes iedereen en post zondag gauw wat het geworden is. Hou het sportief!

@senor2: Bedankt voor de complimenten, zal het doorgeven aan de scheidsen. We gaan onze sportieve plicht doen zondag. Wie weet onze eerste drie punten thuis.

Super! | 30/10

Leuk joh! Zo veel voorspellingen!

HockeyFreak13 | 30/10

Venraay H1-Sjinborn H1
2-3
Hockeer H1- Berlicum H1
1-8
Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1
2-3
Mierlo H1- DvsH1
4-2
Nuth H1- Vlijmen H1
0-1
Donq shout H1- Liempde H1
3-3

UNDERDOG | 30/10

Venraay H1-Sjinborn H1 2-4
Sjinbornh wordt onderschat maar herpakt zich en houdt met deze overwinning aansluiting met de top-3

Hockeer H1- Berlicum H1 0-6
Hockeer heeft helemaal niks in te brengen op eigen veld tegen het veel sterkere Berlicum

Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1 2-2
Hilvarenbeek ziet het licht en knokt zich langzamerhand een weg naar de middenmoot, de muur van Cranendonck speelt weer een belangrijke rol deze website.

Mierlo H1- DvsH1 5-1
Mierlo deelt harde klap uit aan dvs, dvs komt echter wel op voorsprong op slag van rust, maar presteert erna niks meer

Nuth H1- Vlijmen H1 2-2
Wederom gelijkspel voor Nuth, zelf op eigen veld kunnen ze niet over Vlijmen heen, Nuth moet zich herpakken anders verliezen ze aansluiting met de top

Donq shout H1- Liempde H1 3-1
DS thuis is bij voorbaat een verloren zaak, Liempde probeert maar met de scheidsrechters tegen zich lukt het voor geen meter.

Veel hockeyplezier en hou t sportief dit weekend!!

Oentje | 30/10

Venray H1-Sjinborn H1 3-0
Sjinborn wordt op de plaats terug gezet. Hun ambitie om in de top mee te draaien verdwijnt als sneeuw voor de zon. Venray in eigen huis veel en veel te sterk. Het begint erop te lijken dat ze dit jaar willen vechten voor wat ze waard zijn.

Hockeer H1- Berlicum H1 0-5
Berlicum heeft het in de eerste helft moeilijk, het verlies tegen DQ heeft ze gebrandmerkt. Na 35 minuten staat de brilstand nog op het scorebord. Dit geeft Hockeer moed, echter worden ze al snel met de neus op de feiten gedrukt dat ze echt niets in deze competitie te zoeken hebben. Berlicum houd aansluiting met de top.

Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1 2-1
Toch maar een zege voor Beek, Cranendonck weet dit jaar alleen tegen de toppers discipline op de brengen. Beek sluit aan in bij de middenmoot.

Mierlo H1- DvsH1 6-2

Heel raar DVS komt op 0-2 voorsprong, deze stand blijft echter niet lang op de borden staan. Met een paar snelle counters weet Mierlo snel naar een voorsprong te werken. Verder geen problemen.

Nuth H1- Vlijmen H1 1-2
Nuth kan de 0-0 niet verwerken en nemen deze teleurstelling mee. Vlijmen weet hiervan de profiteren. Verder een zeer saaie website.

Donq shout H1- Liempde H1 0-2
Deze week zullen DQ en Leimpde stuivertje wisselen op de ranglijst. Liempde schat ik toch hoger in dan de stUdenten.

Voorspelling | 30/10

Venray - Sjinborn 4-1
Sjinborn denkt mee te kunnen spelen voor promotie, maar iedereen weet dat dit een onmogelijke opgave is met het zware programma wat ze nog voor de boeg hebben. En tegen de toppers komen ze echt te kort. Venray behoort niet tot die toppers, maar is thuis wel veel te sterk.

Hockeer - Berlicum 0-8
Hockeer kansloos!

Hilvarenbeek - Cranendonck 1-3
De muur van Venray lijkt verplaatst te zijn naar Cranendonck met pas 8 tegendoelpunten, maar ook het scoren loopt niet erg gemakkelijk dit seizoen bij Cranendonck. Toch hebben ze wel laten zien goed weerstand te kunnen bieden tegen de topploegen. Hilvarenbeek heeft de weg omhoog ingezet dit seizoen, maar is nog niet constant genoeg om dit een heel seizoen vol te hoUden. Cranendonck neemt de punten dus mee naar huis.

Mierlo - Dvs 6-1
Mierlo thuis is een sterke ploeg en Dvs heeft gewoon weinig in te brengen deze competitie. En ook tegen Mierlo zitten er geen punten in.

Nuth - Vlijmen 4-3
Dit kan wel eens een spannende website worden. Nuth zal het spel moeten maken tegen het verdedigende Vlijmen en hier heeft Nuth het erg moeilijk mee. Toch weten ze de drie punten nipt binnen te slepen met een goal in de laatste minuut.

Don Quishoot - Liempde 3-3
Twee wisselvallige ploegen waarvan het elke week weer de vraag is hoe ze zullen spelen. Daarom gok ik bij deze website maar op een gelijkspel.

Het gaat weer een mooi hockeyweekend worden.
Succes allemaal

Señor2 | 29/10

Berlicum idd te weinig gebracht afgelopen zondag. Een collectieve offday, en niet op volle oorlogsterkte.

Om DQ niet te kort te doen. Best aardig ''counter'' ploegje! aantal technische spelers! Als ze zo door gaan, eindigen ze minimaal bij de top 5!

@teun | 29/10

(van horen zeggen),
Berlicum een heel moeilijke website tegen DS gespeeld. Waarbij bijna geen kansen werden gecreeërd, het zal mijn dan ook een raadsel zijn waarom ze nu wel 14 keer scoren, ook omdat ze vorige website op volle oorlogssterkte waren.

@GD | 29/10

Het is nu al drukker dan de vorige week, hoop dat er nog veel meer voorspellingen bij komen.

@ teun | 29/10

Het is de 4de klasse C, maar dat doet verder niet af aan je voorspellingen

Señor2 | 29/10

Venray H1-Sjinborn H1 4-3
Venray trekt aan het langste eind.

Hockeer H1- Berlicum H1 ?-?
Ik ga geen belachelijk hoge uitslag voorspellen. We zullen zondag wel zien wat er gebeurd.

Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1 2-1
Ik gok op Hilvarenbeek, met een lekkere grasmat en top scheidsrechters!

Mierlo H1- Dvs H1 4-1
Tjah............

Nuth H1- Vlijmen H1 3-1
Nuth wil bij de top 3 blijven en moet dus winnen.


Donq Quishoot H1- Liempde H1 3-0
DQ zonder kater en iedereen beschikbaar een Best degelijke ploeg!

Teun | 29/10

Venray - Sjinborn 3-1
Sjinborn krijgt de komende weken de kans om te laten zien wat ze werkelijk waard zijn, Venray uit, Mierlo thuis en Nuth uit zal snel genoeg uitwijzen dat ze toch echt nog tekort komen, ondanks de overwinning van afgelopen zondag. Venray blijft lekker meedraaien bovenin 4d.

Hockeer - Berlicum 0-14
Dit kan wel eens een heel grote uitslag worden. De verdediging van Hockeer is nu eenmaal gatenkaas en Berlicum scoort gemiddeld zo'n 4x per website.

Hilvarenbeek - Cranendonck 1-1
Cranendonck is de grote baas van 4d, in gelijke spelen wel te verstaan. Ook tegen Nuth weer knap stand gehoUden. Als ze nu ook eens wat gedurfder naar voren zoUden spelen...Hilvarenbeek scoort er ook eentje en dus sprokkelen ze weer een puntje.

Mierlo - DVS 8-0
De nieuwe koploper, maar het gezegde luidt 'bovenaan komen is makkelijker dan bovenaan blijven'. Tegen DVS is dit echter niet van kracht, verliezen is namelijk geen optie tegen de mannen uit Waalre.

Nuth - Vlijmen 3-1
Vlijmen verrast zo nu en dan door te winnen of juist te verliezen waar je het niet verwacht. Nuth moet dus opletten, maar normaal gesproken moet dit te doen zijn voor Nuth zou ik zo denken.

Don Quishoot - Liempde 7-5
Beide teams scoren veel, maar krijgen ook veel doelpunten tegen, dat wordt dus genieten voor de neutrale toeschouwer. Of zijn die er niet bij de stUdenten van Eindhoven?

oentje2 | 29/10

Venray - Sjinborn 3-0
Venray gaat steeds beter draaien, vandaag kunnen wederom de nu hoUden. Sjinborn haakt af in de top van de competitie.

Hockeer - Berlicum 0-4
Hockeer volledig de weg kwijt, de mannen denken zelfs aan terugtrekken. Berlicum kan hier eigenlijk alleen maar punten verliezen. De 3 punten zijn binnen.

Hilvarenbeek - Cranendonck 2-2
Hilvarenbeek laat zien dat ze toch wel kunnen hockeyen. Het sterker CD moet punten laten liggen.

Mierlo - DVS 6-0
Geen verder commentaar nodig

Nuth - Vlijmen 2-3
Wil Vlijmen nog iets doen dan moeten het vandaag doen. Iedereen is gemotiveerd en dat resulteert dan ook in een overwinning.

DonQuishoot - Liempde 3-2
Liempde duidelijk de betere, maar DQ uit is altijd lastig. De vraag is niet zijn er scheidsrechter maar wat voor een scheidsrechters zijn er. De uitslag zegt al genoeg, het duo wisselt de ene na de andere discutabele beslissing met de ander. Dit mail stuurt Liempde een brief naar de KNHB. DIT KAN TOCH GEWOON NIET!!!

Gforce2013 | 29/10

Venraay H1-Sjinborn H1 : 4-3
Hockeer H1- Berlicum H1: 0-12
Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1:3-2
Mierlo H1- DvsH1: 8-0
Nuth H1- Vlijmen H1:4-2
Donq shout H1- Liempde H1: 2-2

#13 | 29/10

Venray - Sjinborn
4-2

Hockeer - Berlicum
0-6

Hilvarenbeek - Cranendonck
2-3

Mierlo - DVS
6-1

Nuth - Vlijmen
2-2

DonQuishoot - Liempde
1-4

Voorspelling | 29/10

Venraay H1-Sjinborn H1
4-2

Hockeer H1- Berlicum H1
1-6

Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1
0-2

Mierlo H1- DvsH1
4-0

Nuth H1- Vlijmen H1
3-1

Donq shout H1- Liempde H1
4-3

EL LOCO | 29/10

Venray - Sjinborn = 3-3

Hockeer - Berlicum = 0-2

Hilvarenbeek - Cranendonck = 3-4

Mierlo - DVS = 9-2

Nuth - Vlijmen = 1-1

DonQuishoot - Liempde 6-2

Hilvarenbeek#13 | 29/10

Venraay H1-Sjinborn H1
Zal close worden, maar verwacht dat Venraay de punten thuis houdt met een 3-1 overwinning.

Hockeer H1- Berlicum H1
Hilvarenbeek weet hoe het voelt om lang op de "nul" te blijven staan, maar Hockeer gaat dat toch echt nog even volhoUden. 1-8.

Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1
Hilvarenbeek staat steeds beter, en Cranendonck blijft ook na zondag steken op één punt in uitduels. 4-2.

Mierlo H1- DvsH1
DVS komt absoluut te kort voor het sterke Mierlo. Niets te halen voor deze mannen, 7-0.

Nuth H1- Vlijmen H1
In eigen huis weet Nuth van Vlijmen te winnen, 3-2. Strafcorner in de laatste minuut zorgt voor de bevrijdende 3-2 na een 1-2 achterstand met rust.

Donq shout H1- Liempde H1
Liempde is nog over de zeik over het feit dat ze in de slotfase 2 punten hebben weggegeven gisteren, schieten fel uit de startblokken en klappen er de eerste 10 minuten 2 in. Donq Shout hersteld zich wel, maar website eindigt in 1-3.

GD | 29/10

Venraay H1-Sjinborn H1
Spannende website die alle kanten uit kan gaan , toch denk ik dat sjinborn aan het laat beslist 1-2

Hockeer H1- Berlicum H1
beetje sneu voor de jongens van Hockeer 0-10

Hilvarenbeek H1- Cranendonck H1
Hilvarenbeek ziet het licht 3-1

Mierlo H1- DvsH1
3 keer door de benen van de keep , 3-0

Nuth H1- Vlijmen H1
Veel blessures bij Nuth en komen niet verder dan een gelijk spel 2-2

Donq shout H1- Liempde H1
met z'n scheidsrechters kun je thuis niet verliezen
2-1