Uitslagen 04-11-2012

Geplaats door: EL LOCO ( )

  • 4C
  • 04/11
  • 2064

Mierlo DVS 8-1
Venray Sjinborn 3-2
Nuth Vlijmen 2-3
DQS - Liempde 3-1
Hockeer Berlicum 1-8

Hilvarenbeek Cranendonck ?-?

Reageren

@toppuc sluiten | 08/11

Hoe mooi is dit een beetje zeiken over elkaar. Er klopt nooit een reet van maar iedereen hapt wel.

Het blijft overigens nog wel netjes. Wordt niemand uitgescholden en zo.

Ik zeg volgende week weer !😜

toppic sluiten | 08/11

Maximale duur van toppic 4dagen ?

Miss een idee voor de webmaster ?
Wat een gezanik ....

@ wiedanook | 08/11

Haren trekken is voor wijven, die hebben wij in Venray geen rond lopen.

Volgens waren die haren trekkers bij de website Berlicum Nuth, welk team weet ik zo niet meer.

@Hilvarenbeek#1 | 08/11

Ik was helaas de ongelukkige en zit 2 tot 3 weken in het gips (gebroken vinger). Maar verder gaat alles weer goed.

Maar dat is de risico van de sport he ;) was gewoon een ongelukkige actie inderdaad.

Hilvarenbeek#13 | 08/11

Laat dat gemiep op elkaar toch achterwege. Als er eens iets gebeurt op het veld, praat het dan gewoon na de website onder het genot van een biertje uit, in plaats van hier op het forum anoniem te gaan lopen emmeren.

Bij CD verliet iemand helaas ook geblesseerd het veld na een ongelukkige actie, iemand van CD die weet hoe het daarmee staat inmiddels?

statistiekert | 08/11

Dit gaat toch allemaal nergens meer over. Hockey is een hobby (of zou het moeten zijn).
Probeer er van te genieten ipv deze onzinnige discussies.

wiedanook | 07/11

Loopt er bij Venray ook niet iemand rond die aan haren trekt?

@Vlijmenh1 | 07/11

Jij hebt het over Venray, volgens mij was jullie aanvoerder die gek die onze laatste man aanviel. Dit was zeer duidelijk naslaan!!! Dus kijk eerst even naar jezelf.

Oja voor je erover begint. Onze spits ging naa het bekijken van de video beelden duidelijk voor de bal. Helaas stond jullie verdediger tegelijk op met zijn naar beneden gaande stick. Dus botsing helaas niet te voorkomen. Ook zijn reactie na dit incident doet dit bevestigen.

Mocht hij echt iemand bewust naslaan zit je vol adrenaline en pak je cd eerst volgende man die op je afkomt ook. Dit gebeurde ook al niet. Hij was verbaast en bleef heel kalm.

Dus steek eerst de hand in eigen boezem!

Gr. Venray H!

@iedereen | 07/11

Hier gaan we nooit uitkomen, hockey is nu eenmaal een contactsport. Dus tijdens het spel wordt wel eens iemand geraakt.

Dus diegene die hier over doorzagen, STOP. Als je het niet bevalt moet je een andere sport gaan zoeken. Uiteraard bewust naslaan en dergelijk, buiten beschouwing laten.

Ik lees hier veel verslagen op het forum, maar het gaat nergens over. Dan is het Venray, dan is het Vlijmen, dan Sjinborn, etc.. Houdt hiermee op!!!

VlijmenH1 | 07/11

Tjaa dat is het voordeel van een forum!
gelukkig weten wij beter over Venray en Sjinborn
Sjinborn heeft bij ons de 3 punten mee naar huis genomen in een sportief duel.

als we op Venray terug kijken moeten we helaas anders oordelen!

Laters Focus op komende zondag;)

1# Vhv Sjinborn | 07/11

ik vind het altijd beetje frustrerend dat hier anoniem dingen geroepen worden...

praat dit dan ook eens als een vent uit ipv laf wat te tikken op een forum

@de10 | 07/11

Ja, goed idee! Vergeten we wat jullie deze week hebben geflikt. Kunnen we volgende week weer dezelfde discussie voeren maar dan met/tegen een andere tegenstander.

De10 | 07/11

Jammer dat er weer iemand naamloos en anoniem een aantijging doet die voor geen centimeter klopt.! Volgens mijn conclusie insinueerde @Sjinborn een duel in het veld waarbij de stick en hoofd in botsing komen (bewust Of niet)! Hij waarschuwt andere teams op hun hoofd te letten.

Jij zegt dat iemand BUWUST slaat of iets dergelijks maar dit was volgens mijn ervaring niet het geval. er is voor de duidelijkheid geen elleboogstoot uitgedeeld. Wij proberen als Sjinborn dit seizoen onze afgelopen jaren goed te maken door netjes te spelen en het hockeyend op te lOssen. Dat is dan ook meteen de verklaring voor Een aantal mooie uitslagen. Tuurlijk zijn er wel eens ongelukkige duels maar dat is in elke website. En ik weet ook hoe makkelijk het is om via het forum iemand of iets te beschuldigen van iets. Laten we de website Venray Sjinborn achter ons laten en vooruit kijken.! [b]

@Sjimborn | 06/11

Die stick die tegen het hoofd van de verdediger aan is gekomen is gewoon ongelukkig in een duel, dit kan gebeuren als je hockey speelt. Dat is net zo als je een bal op een vervelende plaats krijgt. Dus zeik maar niet zo! Als je dit allemaal niet aan kan ga lekker schaken of zo.

We kunnen het ook over jullie elleboog hebben die in de nek van onze aanvaller geplaatst werd. Dus tegenstanders van Sjinborn, LET OP!!! Dit was duidelijk wel een bewuste. Hoor je daar over, de scheidsrechter heeft hier prima in gehandeld. Daarmee is de kous af.

miete | 06/11

Ben Howard -.keep your head up

Sjimborn | 06/11

Even een tip voor de komende tegenstanders van Venray. Watch you're head! Het gaat gelukkig goed met onze speler waarvan zijn hoofd in botsing kwam met een stick van Venray Thx voor het informeren.!

1 Vhv sjinborn | 05/11

website kon 2 kanten op gaan
op naar zondag , kan ik tenminste wat uitslapen spelen om half 3!!

conclusie | 05/11

Venray gaf 1e goal kado, fout keeper en verdediging.Venray kansen goed benut, 1 lucky weeldgoal!! 2 strafballen terecht aan beide kanten gegeven. Sjinborn had meer kunnen doen met gebode kansen. Scheidsrechter zag bij laatste actie alleen de overtreding terwijl de rest van het veld duidelijk kon zien dat eerst de bal werd gespeeld, na overleg andere scheids die het wel juist had gezien werd het een lange corner. Oh ja die kale achterin(aardige vent trouwens) zei na de website dat de scheids goed gefloten had, zou hij het dan wel juist hebben gezien?

bla | 05/11

Mierlo heeft een zandbak, neem je emmertjes en schepjes mee!

@@ nieuw veld | 05/11

Zeh Butcher from Valkenburg?

@ nieuw veld | 05/11

Inderdaad correcte beslissing van de scheidsrechter om de strafbal te corrigeren naar een lange corner. Die aanvaller van Sjinborn weet dat het geen strafbal was, maar een correcte verdedigende actie. Als ik in de schoenen van Sjinborn zou staan, zou ik hier ook keihard liggen schreeuwen dat het een strafbal moest zijn. "nieuw veld" heeft denk ik de website correct omschreven. De vele strafcorners die vielen heeft Sjinborn aan zichzelf te danken met dat gehak in de 23. Wederom niets op aan te dingen. Venray deed dit slimmer en pakte buiten de 23 dit al aan.

Gele kaart van Sjinborn had eigenlijk ook nog rood moeten zijn, naslaan is gewoon rood! Hij is er mee weggekomen en heeft ook maar 5 minuten straftijd gehad in plaats van 10 minuten. Maar ik begrijp dat dat fysieke ook een specialiteit is van Sjinborn.

Jammer dat Sjinborn zich ontzettend heeft laten kennen na het fluitsignaal, de coach bedankte de scheidsrechters niets eens.

Misschien was een gelijk spel op zijn plaats geweest maar Venray heeft het na de 3-2 goed dicht gehoUden.

volgendee!!! | 05/11

afsluiten en richting de voorspellingen ?

Nieuw veld | 05/11

Het veld in Berlicum is overigens ook echt een strakke mat, heerlijk om op te spelen! Helaas hebben wij (Venray) daar geen punten kunnen meenemen. Maar een enorm lekker veldje. Hoe is het veld in Mierlo trouwens?

Oentje | 05/11

Zo lezen is er weer van alles gebeurt dit weekend op de velden. Jammer dat alleen Venray en Sjinborn actief zijn. Zijn de overige websiteen dan zo saai geweest?

@de10 | 05/11

Zelfs op het allerhoogste niveau worden dergelijke beslissingen teruggedraaid na overleg met collega scheidsrechter of na gebruik van de video beelden. Ik snap heel goed dat jullie graag die strafbal hadden willen hebben. Maar zoals al gezegd, was het geen strafbal, de bewuste speler speelde eerst keurig de bal. Misschien had hij al eerder moeten slaan dan had de verdediger geen tijd gehad om de bal van hem af te snoepen.

Nogmaals dit was geen overtreding van de verdediger! Het zelfde voorval was bij jullie in de cirkel toen heeft Venray ook geen strafbal gekregen nadat jullie keeper een aanvaller op een fraaie manier onderuit schoffelde maar ook eerst de bal speelde. Dit was ook een correcte beslissingen van de scheidsrechter, dezelfde die het juiste advies heeft gegeven om een lange corner te geven.

En dat jouw ervaring anders is zegt meer over jou kwaliteiten als scheidsrechter. Maar ik zou me meer druk maken over jullie eigen scheidsrechters dan over ander. Die van jullie daar lusten de honden nog geen brood van. De ene dwaling na de andere en dit allemaal in jullie voordeel. Nu snap ik ook meteen dat jullie thuis ongeslagen zijn. Dus Mierlo succes zondag.

Dus adviseer ik om het lekker te laten rusten en je op te gaan maken voor de kraker tegen Mierlo.

@info | 05/11

Mijn excuses, ik zag niet dat het over DVS ging, maar daar kan ik betreft het veld helemaal met je meegaan. Dit is inderdaad een betonplaat, ik kan overigens niet heugen dat dat veld wel goed is geweest de laatste 6 jaar. Dat de KNHB dit nog goedkeurt is niet te begrijpen. Ik zou me overigens kapot schamen als ik hierop gasten zou moeten ontvangen.

1 ding is zeker de fysio in Waalre is er druk mee. Die zal wel aandelen hebben in de club, in hoeverre deze nog geld waard zijn kan ik niet zeggen.

Luier is inmiddels verschoont. ;)

De10 | 05/11

@nieuw veld nee dit seizoen ng niet wel een aantal seizoenen terug.! In de stromende regen! Toen hadden we beter onze badmutsen kunnen meenemen!

En over de website van gister.! Ik geef mijn menig en mijn constatering we zullen het hier nooit over eens worden ben ik bang haha!

info | 05/11

@info ik heb het over het veld van dvs

dus ga mr je luijer verschonen pamperboy

@ info | 05/11

Leuk dat je een mening geeft over het veld in Venray, maar daar ligt een hagel nieuw veld. Dus als je iets schrijft doe dit alleen als je de feiten kent. En failliet hoe kom je daar weer bij, ben jij onze nieuwe penningmeester of zo. Wederom zeg niets als je de feiten niet kent.

info | 05/11

Ik heb vorig jaar met mijn jeugd team wat ik coachte daar gespeeld en dat veld nogsteeds afgekeurd en de.club is nagenoeg falliet

Nieuw veld | 05/11

@De10,
Om een verkeerd beeld te voorkomen wil ik toch echt benadrukken dat de in eerste instantie gegeven strafbal echt terecht werd gecorrigeerd. Als dat niet zo was had ik je gelijk gegeven, maar hier speelde de verdediger overduidelijk de bal waarna de spelers met elkaar ongelukkig in botsing kwamen.

Bedankt. Iedere week is het veld lekkerder te bespelen. Over velden gesproken, hebben jullie alweer gespeeld op de zandingestrooide betonplaat bij DVS? Mijn god hoe vaak is dat ding wel niet afgekeurd ;-).

De10 | 05/11

@@GD jij zult wel die 'creatief omschreven" persoon zijn nr 41? je kunt zeggen wat je wilt maar keihard prutser en mis mis mis mis roepen bij het nemen van een strafbal is ook een beetje kinderachtig of niet soms?
zeker voor een ´volwassen´ man als jou!
Evenals de prachtige duikeling over de stick van onze stilstaande speler met een dubbele pirouette als toegift..!

verder vond ik de arbitrage prima fluiten.

daarnaast wil ik nog even kwijt.
dat ik uit eigen ervaring weet, als je als scheids overtuigend een strafbal geeft, je het echt niet kan maken om deze beslissing te degraderen tot een lange corner. zeker niet in deze situatie! ik denk dat iedereen kan begrijpen dat als je bij een 3-2 stand een strafbal krijg en dit vervolgens een lange corner word je er erg verbaast en boos op kan reageren. het is jou cirkel en jou waarneming.! overleg mag er zeker plaats vinden maar een overtreding was het en daar had voor gefloten moeten worden!

de verdediger hing in de aanvaller die hierdoor uit balans werd gebracht en de arbiter had hiervoor minimaal een strafcorner moeten geven! zeker omdat ze voor elke kleine overtreding in de cirkel een SC gaven! (wat goed is als je dit consequent doet)

Verder veel sccs met het nieuwe veld waar nog wel aardig wat zandkorrels moeten afzakken wil het goed bespeelbaar zijn[s]

@gd | 05/11

Het is Venray!

En bij welke website heb jij gestaan? Er klopt geen reet van jouw verhaal. Wat een slechte verliezers!

3 punten voor Venray. Hahahaha!

Oja 2 maart ben ik weer te zien in het theater. Kaartjes kopen? Ik neem aan 16! Zal voor goede plaatsen zorgen, kunnen jullie nog iets leren.

Nieuw Veld | 04/11

Het ging er fel aan toe bij Venray-Sjinborn, de gedeelde nummers drie tot voor dit weekend. En normaal vechten deze teams vaak leuke duels uit, maar laten we even de samenvatting van GD rectificeren.

Allereerst vergeet te vermelden dat de 0-1 een cadeautje van Venray was. En de 1-1 was inderdaad een wereldgoal, geniale backhand op nog geen halve meter van de achterlijn. Specialiteit van het huis.

De strafcorners werden aan beide kanten gegeven wanneer dat nodig was, nota bene een scheidsrechter uit Leiden laten overkomen, prima arbitrage. Aan beide kanten leverden de sc's overigens maar weinig op in de eerste helft.

Zoals in de eerste helft Venray een terechte strafbal kreeg, kreeg ook Sjinborn een terechte strafbal. Beiden werden benut. 2-2. In de tweede helft kreeg Venray net zoals Sjinborn diverse strafcorners, alleen Venray wist er één te verzilveren. Aan beide kanten waren alle strafcorners wel terecht gegeven. Niets aan te merken op de leiding.

Een aanvaller van Sjinborn kwam de cirkel van Venray in, werd door de keeper naar de zijkant/backhand gedreven en liep de keeper eruit, maar die laatste man (overigens complimenten voor de creativiteit waarmee je hem omschrijft) speelde de bal. De ene scheids zag zijn balspel niet en gaf een strafbal, maar de tweede ref zag wel dat hij de bal speelde, waardoor het gewoon uitslaan op de zijlijn was. Prima samenwerking van de arbiters.

Goh, als je de emotie even weg laat is het een heel andere website dan hoe vriend GD deze omschreef. Ach, houdt het afwisselend hier ;-).

Hockeytechnisch was de pot niet hoogstaand, maar het was in ieder geval een website op het scherpst van de snede.

GD | 04/11

onsportief ? en dan heb ik het nog niet gehad over die stick tegen het hoofd van verdediger ???

Gewoonte van jullie ?

fff fg h | 04/11

Sjinborn, de aller onsportiefste verliezers

GD | 04/11

Venraay sjinborn
0-1 1-1 2-1Rust 2-2 2-3

opening van het nieuwe veld ? wat een feest

website begon en Venraay had eerste kwartier niets in te brengen en snel kwam sjinborn ook op 0-1
hierna pakt venraay het op en na slecht wegwerken van een bal kan een speler van venraay heel knap binneschieten , Deze goal maakt hij waarschijnlijk nooit meer van die plek.

Straffcorners werden heel snel gegeven voor de thuisploeg dan...
ieder tikje wat je hoorde SC
na er 4 of 5 te hebben gehad werd de 6e gepromoveerd tot strafbal
schot op goal lijn pakt hem bal springt op land op de voet....
Strafbal genomen 2-1

Rust

Sjinborn pakt het op na rust en krijgt ook een strafbal mee , zelfde verhaal bal op de lijn en slaat bal uit het doel. 2-2
het blijft lang spannend volgends mij hebben we wel 16 Sc tegen gekregen nogmaals , ze werden erg makkelijk gegeven bijna allen werden gestopt en de allerlaatste "FLUITT " geel voor sjinborn ( duw ) vervolgends roept coach vanaf de bank GOED UITGELOKT JAN WILLEM !! hierna knalt Jan willem er in een boogje in 2-3

Sjinborn zet nog een keer aan en komt gevaarlijk in circle je hoord te sticks op elkaar ketsen maar overtreding ? neuj
Sjinborn krijgt nog een uitgelezen kans om gelijk te trekken spits komt een op een met keeper omspeelt hem en word de grond op gewerkt door die kleine dikke achterin van Venraay
scheids geeft strafbal maar andere wil even overleggen die nog op de 23 van sjinborn stond..
conclusie GEEN STRAFBAL ZELFS GEEN STRAFCORNER !!!!!
Onbegrijpelijk dit

tijdens de website ook kleine vervelende dingen gehad als sjinborn vrije slag kon nemen werd de bal in de hand gepakt en vastgehoUden ?? normaal ??

Achterin speelt bij venraay een kleine dikke man
rood haar ?
Vreemde kerel Altijd duwen trekken schreeuwen natrappen als hij op de grond ligt, kortom binnekort krijgt hij zijn eigen show in de plaatselijke stadsschouwburg van venraay
@gforce | 04/11

Weer een achterstand zeker en goed teruggeknokt? hahahaha!

uitslag | 04/11

Hvb - cd 1-2