Uitslagen 18-11

Geplaats door: EL LOCO ( )

  • 4C
  • 18/11
  • 2147

De eerste uitslagen zijn inmiddels bekend, last de rest ook maar komen.

Hilvarenbeek 5-3 DVS

Berlicum 4-0 Cranendonck
Reageren

Taeke Taekema | 20/11

Ik moet wel die rooie Taeke Taekema van Vernay mijn complimenten geven over zijn scoop. Alleen jammer voor hem dat de voorhoede deze scoops niet begrijpen.

Scoopert | 20/11

Scoopen in de 4e klasse is verboden. Om te kunnen scoopen moet je eerst leren hockeyen.

Newsflash | 20/11

Er is echt niemand geïnteresseerd in Sjinborn of Nuth dus zoveel berichten over die website lijkt me niet nodig. Als je merkt dat een scoop steeds wordt afgefloten, ga je wat anders doen. Best wel dom om het te blijven doen en kwaad te worden op de scheidsrechter, of je nou gelijk hebt of niet. Wat een gejank hier, van beide partijen.

Dieter Koblenz | 20/11

Na de beelden te hebben terug gezien heb ich der tactiek van Sjinborn vastgesteld:

Bal van de links/rechtsback naar centraal duo (der kale of der rooie), scoop word gegeven, sjinborn leid bal verlies.

Een tip van Duitse huize: met scopen verlies je 99% van de tijd de bal. Wellicht dat de geul-holigans hier iets mee kunnen.

Und nog eine tip fur der verdedigers voor Sjinborn: Wanneer men een aanvaller van 100 kilo begint te houwe, moet je als je vliegles krijgt gene zeik bouwe. Alaaf!

Vrije Ruimte? | 20/11

mooi was ook om te zien dat onze aanvaller (sjinborn) regelmatig mooi afstand hield bij een scoop, zeker toen de verdediger de bal miste bij de aanname en de aanvaller er me vandoor kon gaan wist jullie 1e generaal (alias arbiter) deze af te fluiten

hoi | 20/11

lekker belangrijk allemaal

@wistjedat | 19/11

Wat een slechte grap van jullie scheidsrechter zeg. Ik zou hem niet meer opstellen.

wistjedat | 19/11

Wist je dat Nuth afgelopen zondag is benadeeld doordat een doelpunt uit een strafcorner werd afgekeurd omdat de aangever niet met 1 voet buiten het veld stond, maar met 2. Onterecht afgekeurd. anders was sjimborn al voor rust helemaal geknakt.

scoopen | 19/11

Een scoop wordt mee of tegen gefloten om de volgende redenen. Even het vertrek van de bal buiten beschouwing laten.

Mocht de aanvaller reeds onder de bal staan en de verdediger staat er nog niet bij, moet de verdediger de aanvaller de ruimte geven om de bal aan te nemen. Mocht dit niet geval zijn moet hier voor gefloten worden in het voordeel van de aanvaller.

Mochten de aanvaller en de verdediger tegelijk onder de bal staan of komen dan moet hiervoor gefloten worden in het voordeel van de verdediger.

Scoop | 19/11

'DEKKKING !!!!!!' haha

Statistiekert | 19/11

sorry, maar de scoop is bedoeld om een hoge bal in een vrije ruimte te geven, achter de verdedigende linie. Dus ergens waar nog geen spelers staan!
Sjinborn scoopt in ruimtes waar ongeveer 15 spelers 'heutje-meutje' op elkaar staan.
Zo'n scoop lijkt me dan een kansloze missie.

@??anoniempje?? | 19/11

nee inderdaad, maar als aanvaller mag je geen terrein afbakenen cq. verdediger 'afhoUden' om de bal (die dan nog ergens in de lucht hangt) aan te nemen. Dit was echter wel vaak het geval ;-)

schele wixer | 19/11

Haha

El Cenior | 19/11

@ Sjinborn:

Blinde scoops richting cirkel, worden bijna altijd standaard afgefloten. 5m regel geldt, en is in de meeste gevallen in het voordeel van de verdediging.

Nuthse ref paste dit prima toe.

De fluitpiet | 19/11

haha weer lachwekkend hoe hier geschreven wordt over de kraker Nuth - Sjinborn.

Sjinborn is er 'gevoelsmatig'-'one way chicken;-)' ingefloten. Zeer vervelend, maar ach!....zucht! het is in Nuth, wat verwacht je anders??? maar enfin, er volgt nog een return. Ongeacht de vooraankondigingen, zullen de V'burgse huisarbiters Nuth op een heerlijk zelfgemaakt arbitraal recept trakteren. :-)

Scoopje | 19/11

De links-achter van Nuth was de zwakste schakel van het team, alle scoops die kant op werden afgefloten: ALLEMAAL. Toeval?

schele wixer | 19/11

Haha

De bond | 19/11

De bond zegt het volgende over problemen bij clubscheidsrechters.

De problemen kunnen gemeld worden bij de bond, mocht de naam van de betreffende scheidsrechter veel voorkomen. Kan de bond besLissen om daar eens mee in gesprek te gaan of even te gaan kijken hoe goed of slechts er inderdaad gefloten word.

??anoniempje?? | 19/11

De 5 meter regel klopt inderdaad maar als de aanvaller er al staat en de verdediger komt aanlopen dan hoeft de aanvaller niet weg te lopen om de verdediger even de bal te laten stoppen

@Scheidsrechter | 19/11

of zelf alles regels goed kennen.
neem bijvoorbeeld de 5 meter regel met scoopen. hij is ingewikkeld, maar als iedereen hem goed doorleest en kijkt naar de toepassing op het veld dan is het duidelijk voor iedereen. of met hakken. wanneer je de bal niet raakt maar wel de stick dan is het gewoon hakken. ook moeten spelers nadenken wanneer de scheids een groene kaart geeft aan de aanvoerders voor verbaal en fysiek. dan ben je het zelf schuld als je 1 minuut later de mond opentrekt of alweer fysiek begint te hockeyen..

@scheidsrechter | 19/11

idee om misschien scheidsrechters te laten rouleren binnen hun regio

moet in iedergeval oplOssing voor komen want ben het volledig met je eens.

zeker als je uit speelt bij bepaalde clubs lijkt het vaak dat alles tegen zit

Statistiekert | 19/11

Alleen Hockeer heeft nog niet geklaagd :)))

Statistiekert | 19/11

Klagers over scheidsrechters :

100% uitspelende teams die verloren hebben.......


OplOssing : beter gaan hockeyen :)

@scheidsrechter | 19/11

Wellicht een idee om dit probleem aan te pakken met clubs in de regio. Een soort uitwisseling van...

De kwaliteit weet je dan niet maar de schijn dat er partijdig gefloten wordt voorkom je hier al mee.

Schiedsrechters | 19/11

Wat hebben we genoten afgelopen weekend. Maar er moet toch weer teruggekomen worden op de scheidsrechters. Op een aantal velden blijkt dat het niveau en dus de kwaliteit van de scheidsrechters behoorlijk slecht te noemen is. In de volksmond:"partijdig".

Iedere week ervaar en lees ik dat er weer partijdig gefloten wordt op de velden. Iedereen wil natuurlijk op een onpartijdige manier gefloten worden, dit kan alleen maar met goed opgeLeiden scheidsrechter. Wellicht weten de betreffende personen wel de regels maar passen deze expres niet juist toe. Daarom mijn oproep.

Ik vind dat wij als heren 1 van welke club dan ook eens met het Bestuur of scheidsrechterscommissie aan tafel moeten gaan om dit probleem eens uit de weg te helpen. Bij de bond hoeven wij niet aan te kloppen want daar zijn gewoon te weinig manschappen.

Als je eerlijk bent weet iedereen wel of jullie scheidsrechters partijdig fluiten. Om de competitie zo eerlijk mogelijk te laten verlopen zou het des te fraaier om daar als gastclub iets aan te doen.

FAIR PLAY, dan komt iedereen met een lach het veld af!

@nieuw veld | 18/11

jonge, Berlicum is veel beter dan Mierlo, Berlicum komt volgend jaar zeker uit in de 3e klasse!!!

Nieuw veld | 18/11

Spannende pot vandaag tussen Mierlo en Venray. Mierlo nipt de betere, zullen verdiend na dit seizoen weer uitkomen in de derde klasse. Leuke sfeer tijdens en na de website! Ondanks verlies heeft Venray vertrouwen getankt voor de rest van het seizoen.

señor2 | 18/11

Berlicum-Cranendonck 4-0
Berlicum de betere. Cranendonck staat te laag voor hun kunnen. Verder goude gozers en sportieve pot ! Ltrz

Jacky X | 18/11

Op deze druilerige zondagmiddag heb ik besloten om uit mijn luie stoel te kruipen na het lezen van een grote advertentie in 'Het Land van Valkenburg'. De lokale hockeyderby stond weer op het programma. HC Nuth tegen Sjinborn. Een mooie derby waar iedere keer weer, spelers van beide partijen tot op het bot worden gemotiveerd en opgehitst om de tegenstander een zware nederlaag toe te brengen. Bloed, zweet en tranen, zo tekende de verslaggever het begin van zijn denderende artikel aan. Zelfs Constant Nuytens van Falcon Radio was aanwezig om zijn bevindingen deze zondag middag de ether op te slingeren. Samen met zijn grote vriend van L1, John Bannier koning van de Limburgse sportverslaggeving, zaten ze gemütlich klaar voor deze partij. Het plaatselijke kantoor van Ladbrokes keerde €75 uit bij een 3-1 winst voor HC Nuth.

Voordat ik met mijn wandelstok met zilveren croco kop en robijnen vanuit ‘Op den Toren’ richting sportpark de Kollenberg banjerde leek het mij verstandig om mijn laatste duppies te verbrassen bij Frituur de Ziepe voor een half litertje Alfa bier.

Eindelijk aangekomen op het sportterrein bleek de website al enkele minuten oud. Het duurde echter niet lang voordat het eerste thuisdoelpunt kon worden opgetekend. Een slecht verwerkte strafcorner leidde tot een rebound. Deze bal werd op zakelijke doch verwoestende manier achter ene G.D. geplaatst. Niet veel later was het wederom een strafcorner voor de thuisploeg die het netje deed bollen. Echter verliep het aangeven van de strafcorner niet geheel volgens het spelreglement waardoor het digitale scorebord op 1-0 bleef steken. Constant en John jubelden echter wel, onder het genot van een ‘jonge kloare’ van de schoonheid in de uitvoering van deze corner. Met chirurgische precisie vloog de kunststof knikker in de rechter driehoek. Zoals ik eerder al aangaf telde deze schoonheid niet meer voor de eindscore.

Lang bleef het 1-0, het hockeyspel werd slordiger en langzaam maar zeker begon het publiek te smullen van een gevecht tussen twee kemphanen. Emoties bij beide coaches zorgden af en toe voor verhitte duels op het veld. Mijns inziens nergens voor nodig. De aandacht werd echter ook steeds meer verlegd richting scheidsrechters, die een mooie neutrale partij volgens het boekje poogden te fluiten. Dit bleek echter niet gewaardeerd te worden waardoor het verbale niveau tot onder het nul-punt zakte en de eerste kaarten werden uitgedeeld. Keeper en laatste man van het Valkenburgse bleven herhaaldelijk en zonder al te veel respect hun ongenoegen uiten. Wederom veel tumult en emotie. Intussen noteren wij een 2e doelpunt door een mooie overtal situatie.

Tweede helft begon met een vliegende keep als gevolg van de resterende tijd die de Sjinbornse doelverdediger moest brommen. De ‘Nuthse jongen’ laten na om hier rendement te halen. Eerste goede aanval van Sjinborn in tweede helft brengt spanning terug in deze 4e klasse pot. Het blonde renpaard met blonde haren zet aanval op en rond subTiel af. Spanning volledig terug. Reclame: Ga iedere zondag om 10.00u langs bij de pastor, groeten de quaestor.

Sjinborn krijgt weer hoop. De kale klaagvaak van Sjinborn krijgt loon na werken, geel. Speltip 23: Met autoriteit valt niet te spotten. Last and in case at least is het Nuth dat vervroegd de overwinning mag vieren na het binnenprikken van de 3-1.

Laat ik duidelijk zijn. De legermeneer en zijn collega in het geel, die de website onder hun hoede hadden, treffen geen blaam. Wordt degelijk gefloten, fysiek spel en klaagzang worden Bestraft. Echter heerst er enkele keren onduidelijkheid over de 5m regel bij hoge ballen. Speltip 87: Wanneer 5m regel herhaaldelijk niet goed toegepast in uw voordeel, stop met spelen hoge bal.

Affin, tot zover deze beschouwing. Tijd voor mijn voetenbad en wat privétijd met de zuster. Alvast een fijne winterstop.

Was getekend,

Jacky X

bruce | 18/11

Sjinborn heeft elke website de scheidsen tegen.
Hoe zou dat nou komen??????? Leveren ze zelf dan zulke brijante refs.
Thuis ongeslagen. Ra ra hoe komt dat????

@ De 10 | 18/11

Hee Hypo!!

Ouwe moraalridder dat je bent, Fijne middelvinger zet je daar neer. Dacht dat ze in Sjinbot altijd netjes floten??? Of gaan jullie nu tegen Nuth komende seizoens helft hier vanaf stappen?? Of gaan jullie er gewoon mee door??
hahah Koekenbakker....

EL LOCO | 18/11

Liempde 5-2 Hockeer

Hilvarenbeek#13 | 18/11

Zoals gezegd Hilvarenbeek vs DVS 5-3. DVS maakte na 1,5 minuut de 0-1 uit een strafbal (keeper mist de bal, niet de man). Terecht. Hilvarenbeek trekt de score gelijk na wederom een strafbal (opzettelijk hakken/doelkans ontnemen) en beek komt na een uitstekende combinatie voor de keeper op 2-1. Na rust domineert Beek en komt op 3-1. Uit een scherpe counter volgt de 3-2 waarna Beek de voorsprong uitbouwt tot 5-2. Inmiddels hebben 3 spelers van Beek het veld geblesseerd verlaten en komt DVS in de slotminuten nog tot 5-3 na een inschattingsfout van de keeper na een strafcorner. DVS speelde zeer fysiek, maar zeker niet onsportief.

EL LOCO | 18/11

Mierlo 4-2 Venray

Oud gediende | 18/11

Ook ik was bij de website van Nuth tegen Sjinborn en er rest mij slechts 1 vraag:

Waarom heeft Sjinborn een mobiel luchtalarm als coach aangesteld?

Vlijmen | 18/11

Don Quishoot - Vlijmen 2 - 3

De10 | 18/11

even meteen een rectificatie..!
Birgit onze coach heeft niks op dit forum gepost dus er is weer zo een zielige die onder andere namen post.!

Nuth sjinborn idd 3-1 tot de laatste 5 min 2-1 dus wat hier onder geschreven staat is de grootste onzin, behalve dat we 2 tegenstanders hadden Nuth en de 12 en 13e man..! tot in valkenburg[f][b]

Birgit.... | 18/11

Nuth-Sjitborn
3-1
Had 6-1 kunnen/moeten zijn.
Sjinborn had twee tegenstanders. H1 Nuth en H1 Sjinborn