Uitslagen 25-11

Geplaats door: EL LOCO ( )

  • 4C
  • 25/11
  • 2597

Nog verrassende uitslagen de laatste competitie website voor we weer in de lange winterslaap gaan.
Reageren

@@@@@4e klasse | 10/12

haha ..... nee hij keek naar het sinterklaas journaal.... waarbij zwarte piet zijn slurf door de schoorsteen naar binnen schoof ;-)

@@@@4e klasse | 30/11

Keek je wel naar HVB omdat je het had over progressie? haha

4e klasse | 29/11

Klopt weet er meer van.

Venray #01 | 29/11

@ DQS, goed om te horen dat er goede ervaringen zijn. Moeten ook gedeeld worden. We hebben daar vervelende ervaringen, maar hopen dat onze eerst volgende ervaring in Cranendonck net zo positief zal zijn! Hulde!

Fijne feestdagen.

@@@4e Klasse | 28/11

Frustratie? Welnee. Je stelt een open vraag, en die wordt beantwoord.

Heb zelf Hilvarenbeek pas een enkele keer zien spelen en zag dan de progressie wel, maar kan me voorstellen dat jij er meer van weet, aangezien je Beek zeer aandachtig lijkt te volgen.

Vlijmen | 28/11

Iedereen een hele goede winterstop gewenst!

@@#2 Liempde | 28/11

In Venray ook wel eens slecht meegemaakt, dan moet je zeker 40 jaar oud zijn. 15 / 20 jaar geleden hoefde wij niet een op thuiswebsiteen te verschijnen om deze te winnen. Tegenwoordig is het juist omgekeerd hoeven de gasten niet meer te komen.

9+1 | 27/11

Waarom altijd dat eeuwige gezeik over scheidsrechters. Ze zijn overal even goed of slecht. We spelen 4e klasse wat had je dan verwacht? Er zal vast wel eens een fatale struntbeslissing bijzitten maar uiteindelijk worden die over een heel seizoen weer gecompenseerd door de meevallers. Uiteindelijk wint 9 van de 10x de betere ploeg en geloof mij iedereen staat waar die moet staan op de ranglijst. Dus stop met huilen en man up.
Fijne feestdagen

@ #2 Liempde | 27/11

Ben ik het volledig mee eens, ik heb ze bij Venray ook wel eens slechter meegemaakt dan bij Cranendonck. Hangt natuurlijk helemaal af van wie er staat te fluiten. En zo lang het consequent is, is er niks aan de hand! Cranendonck prima scheidsen vals je het mij vraagt!

dqs | 27/11

Gekke reactie van Venray #1. wij hebben uit bij Cranendonck en Nuth niks te klagen gehad. beide potjes werden goed geleid.

bbla | 27/11

Stelletje wijven.. plaats iets nuttigs en ga niet 10x op een niet boeiende website in.

#2 Liempde | 27/11

Even over de kritiek op de scheidsen van Cranendonck: Wij hebben daar zondag een leuke pot gespeeld met scheidsrechters die zeker niet alles zagen, maar in ieder geval niet partijdig waren. Zolang het maar 2 kanten op is, kan het zeker wel eens frustrerend zijn tijdens de website, maar achteraf kan je er goed mee leven :)

[b]

Venray #01 | 27/11

Wat een ophef, wat een heisa, wat een onzin. Het lijkt wel de topic van RTL Boulevard hier...

Allereerst even de reacties over onze #41. Geniale opmerking over Riagg-zuid, maar achterhaald. Al gedurende 5 seizoenen huren we hem van Riagg-Zuid om de tegenstanders te ontregelen. En gezien de vele reacties is er sprake van een uiterst geslaagd project, wij zullen deze samenwerking met hen dan ook continueren.

Dan over naar de orde van de dag. Afgelopen zondag, Nuth als tegenstander. Tijdens en na de website was er over het algemeen voldoende sportiviteit volgens mij. Er zijn duels waar zo'n verhitte discussie meer op z'n plaats zou zijn.

De gesuggereerde 0-3 of 1-4 moet ik nuanceren. Als het overwicht zo nadrukkelijk zou zijn geweest, dan had ik als keeper wel meer spierpijn moeten hebben. Jullie creëerden iets meer dan wij, maar echt gevaarlijk werden jullie niet. En de genoemde strafcorners moet ik eveneens nuanceren, omdat immers geen enkele strafcorner leidde tot een schot/push op doel. Scorebordjournalistiek noemen ze dat.

Dan even over de arbitrage. Natuurlijk is iedere club afhankelijk van vrijwilligers, ook qua scheidsrechters. Maar de frustratie zit 'm erin dat in de 4e klasse vrijwel iedere ploeg in eigen huis de arbiters in hun voordeel (of neutraal) heeft, daar zijn Mierlo, Nuth en Cranendonck schrijnende voorbeelden van. Ook Hockeer kent natuurlijk de befaamde bosuil, maar helaas kunnen de zuiderlingen niet van hem profiteren.

Bij ons hebben we geluk als er neutraal gefloten wordt, maar worden meestal cruciale beslissingen in ons nadeel gemaakt. Bewust of onbewust, wel frustrerend. Kijk naar afgelopen zondag. Bij de enige tegentreffer ging een overtreding van Nuth eraan vooraf. Ze profiteerden van kruisen en ontregelden daardoor de mandekking van Venray. Aan de andere kant had in de slotminuten op z'n minst een strafcorner (zoniet strafbal) gegeven moeten worden na een overtreding op onze aanvaller. Dit werd niet gezien en Nuth mocht zelfs uitslaan.

Hoe dan ook iedereen een prettige winterstop gewenst! Tot in het voorjaar!

@@@MHCVenray | 27/11

LOL,

ik vind dat als je verlies het altijd de schuld van de scheids is!!! Zeker als het eens een dagje niet mee zit. Uit of thuis....
hahahhahahahahaha

@@MHCVenray | 27/11

Er wordt ook niet gezegd dat Nuth heeft geklaagd, ik zeg dat ze niet zoUden mogen klagen. En dat ze niet partijdig stonden te fluiten dat gevoel snap ik ja, want Nuth heeft gewoon gelukt gehad dat de scheidsrechters die niet in het voordeel (wat overigens soms terecht zou zijn geweest) van Venray durven te fluiten. Dus in Venray hebben ze uitfluiters, wel een mooi en nieuw fenomeen.

@@ 4e klasse | 27/11

haha. Proef ik enige frustratie ?;-)
Maar goed, dat is jouw mening en daarom ik heb bij mijn weten helemaal niet gevraagd!

@MHCVenray | 27/11

ik zie nergens staan dat Nuth klaagt over de scheidsrechters....

MHCVenray | 27/11

Wat een Bullshit verhaal van @Venray-Nuth

Nuth heeft alles behalve mogen klagen over de beslissingen van de scheidsrechter. Dus dat hele verhaal van ze neemt het alsjeblieft met een korrel zout.

Neem nu de laatste minuten waar een 100 % strafbal versierd werd, maar deze niet werd gegeven. En in de laatste secondes een strafcorner gegeven had moeten worden.

De scheidsrechters in Venray zijn gewoon te schijterig voor woorden. Ze zijn bang om de naam thuisfluiters opgeplakt te krijgen. Dus fluiten ze maar niet of in het nadeel van Venray.

@4e Klasse | 27/11

Je hoeft helemaal niets te zeggen. Voegt namelijk niets toe.

4e klasse | 27/11

Een uitslag geflatteerd omdat de eerste en tweede uitloop er niet waren.....wat moet ik hierop nog zeggen? Met de week wordt het lachwekkender. Zo te zien nooit op hoog niveau gespeeld? Het begint altijd ergens anders in het veld waardoor een strafcorner ontstaat maar goed. Ik zeg niets meer. Ben maar blij met je 8 puntjes. Aan het einde van het seizoen staan jullie op de plek waar jullie ook nu staan. NIet omdat jullie zo goed zijjn, maar omdat DVS en Hockeer niet het vermogen hebben op dit moment om jullie te kunnen inhalen. Daarmee is alles gezegd , svp einde discussie en op naar een leuk forum!!

van 2 walletjes | 26/11

haha een speler van Nuth die over de scoop regel klaagt:P zeg er veder niks over ;)

en die nr. 41 is inderdaad een verhaal apart en heeft een schroefje los binnen de lijnen (daarbuiten Best een prima kerel).

en over de dugouts in Venray moeten ze ook een beetje vulling hebben haha.

@ Venray - Nuth | 26/11

Even een aantal puntje, de eerste:
Waar komt je verdedigende houding vandaan ten opzichte van jullie scheidsen???? Volgens mij heeft niemand van Nuth ook maar een opmerking gemaakt. nu tijdens of na de pot. Alleen jullie eigen nr. 41 (waarover zo meer) bleef zeuren en schelden. Jullie scheidse hebben heel consequent gefloten. Ze zagen niet alles (maar welke scheids wel?), en zeker niet partijdig. De scoopregel snappen ze nog niet helemaal, maar ze floten met hun interpertatie wel consequent. Dus niks mis mee..

Dan het tweede puntje:
Ik hoop dat jullie samen met jullie team goed voor nr. 41 zorgen. Want die heeft volgens mij echte problemen. Je gunt het niemand om zo gefrustreerd te zijn. De hele pot schelden en fysiek spel. Zelfs een half uur na de website stond het huilen hem nabij en de woede op de lippen.......
@Nr. 41, Je weet dat er porfessionele hulp Bestaat? Je moet het alleen zelf willen!

www.riaggzuid.nl

Dan het laatste punt:
Ik ben het niet eens met je stelling dat Nuth niet (super) gevaarlijk is geweest en dat een gelijk spel meer op zijn plaats was geweest.
Nuth heeft op de laatste 10-15 minuten nagenoeg de controle over de website gehad. Wij hebben een veelvoud aan goede (uitgespeelde) kansen gehad en veel meer strafcorners versierd. Jullie maar 1 in de laatste minuut. (en een bal opzettelijk over de achterlijn spelen is een strafcorner en geen strafbal. En die hebben jullie ook gekregen.) Verder hebben jullie alleen gescoopt en 2-3 keer een counters ingezet.

Jij zegt 0-0 of 1-1.
Ik zeg geflateerde uitslag 0-3 of 1-4

De bankzitter

ps, ruim de bladeren eens op. Zo is de dugout wel erg snel vol!!!

Señor2 | 26/11

Aangezien tot nu toe niemand uit het team weet wie het is, vinden wij dat vreemd..
Ik hoor idd bij Berlicum.

Venray - Nuth | 26/11

Een gelijkspel was meer verdient geweest, Nuth niet super gevaarlijk geweest. De voorhoede van Venray weet niet wat ze met de bal aan moeten. Venray krijgt in de laatste minuten een duidelijk strafbal niet, dus als iemand het waagt om de scheidsrechters van Venray thuisfluiters te noemen moet worden opgenomen.

Een 0-0 of een 1-1 was beter op zijn plaats geweest.

Gforce2013 | 26/11

Prima analyse van 'Tussen stand'

@senor2 | 26/11

Iemand die bij Berlicum speelt, speel jij daar wel dan?

Tussen stand | 26/11

Na een seizoenshelft is er een duidelijk beeld wie top, sub-top, midden-motor en (als het mogelijk was) degredatie kandidaat zijn.

1. Mierlo 28 p
2. Nuth 25 p
3. Berlicum 21 p
4. Vlijmen 21 p
5. Don Quishoot 20 p
6. Venray 19 p
7. Sjinborn 17 p
8. Cranendonck 15 p
9. Liempde 13 p
10. Hilvarenbeek 8 p
11. DVS 4 p
12. Hockeer 0 p

Mierlo heeft op het moment de Beste papieren om kampioen te worden. Maar Nuth zit ze op de hielen en zal gebrand zijn om de koppositie over te nemen. Leuke eerste pot van de tweede helft beloofd dat!!!! Ik denk dat Berlicum, Vlijmen en DQS om de 3de plaats gaan strijden. Alle drie goede teams maar hebben het net niet om dit jaar 1ste of 2de te worden. Maar vergeet naast deze drie ploegen Venray niet. Deze ploeg zie ik nog wel eens stieken de derde plaats innemen. Sjinborn gaat nog wel een of twee plaatsjes zakken. Maar pakken nog genoeg punten. Liempde had ik hoger verwacht na getoond spel. Maja, ze moeten wel in het netje vallen........ Cranedonck staat waar ik ze verwachte. De drie hekkensluiters had ik in die regionen verwacht. Denk niet dat Hockeer nog een punt pakt en daarmee de slechte prestatie van Hilvarenbeek van vorig jaar overtroffen. DVS had ik totaal geen beeld van en ook geen verwachting.

Heb zin in de tweede en besLissende helft. Geniet van de winterstop en dat jullie maar een dikke wintervacht mogen groeiten!!!

Señor2 | 26/11

En wie is Yolo die namens ons een berichtje plaatst?

Gforce2013 | 26/11

Vriend "4e klasse",
Geen idee waar je frustratie en fixatie op Hilvarenbeek vandaan komt. Je bent zoals gewoonlijk weer slecht geïnformeerd. We hebben namelijk 8 punten en wij zijn daar gegeven de omstandigheden op dit moment tevreden over. In uitwebsiteen gelijkspelen tegen Liempde (vorig seizoen 5-1 verloren) en tegen Don Quishoot) betekent dat Hilvarenbeek zeker tegenstand kan geven. Helaas beschikken wij niet over een selectie van 16 man anders zat er zeker meer in.
Met 11 man tegen Sjinborn heeft Hilvarenbeek goed partij gegeven. De score is ietwat geflatteerd omdat zowel onze eerste als onze tweede uitloop bij de strafcorner er niet waren. Een correct gefloten website en een sportieve ontmoeting waarin er ook na rust een periode was dat Hilvarenbeek beter was. Kortom, vriend; kom eens kijken. Maak je bekend, doe je masker af of onthoud je anders van ongefundeerd commentaar.
Namens H1 van Hilvarenbeek wens ik iedereen plezierige feestdagen en wij zien uit naar de revanches van na de winterstop!

1# | 26/11

ben eigenlijk wel benieuwd naar het verslag van venraay- Nuth

De10 | 25/11

Leuke website gespeeld vandaag tegen Hilvarenbeek! Sportieve mannen die af en toe leuke counters opzetten de mandekking was ook niet slecht vond ik. Alleen hebben ze de pech en niet de kunde om het merendeel van de passes aan te laten komen en goede Schoten op goal te lOssen.

Zelf heb ik voor de openingstreffer gezorgd die gevolgd werd door een prachtige lob van een medespeler!!! Hierna nog een 3 tal mooie strafcorners waarbij de keeper achter het net visten. Mannen tot volgend jaar.! En geniet van de winterslaap[b]

YOLO | 25/11

Bericht van Berlicum, helaas vandaag weer niet gewonnen, we beginnen er zelf ook moedeloos van te worden. We willen heel graag terugkeren naar de 3de klasse, maar op dit moment komt het het maar niet uit. We missen een echte killer in de cirkel, als iemand een echte killer weet meldt het dan bij ons.

Tot over 3,5 maanden

4e klasse | 25/11

Resume eerste seizoenshelft Hilvarenbeek:
Ze verliezen vandaag weer fors. Ten opziche van vorig seizoen eerste seizoenshelft geen verbetering. Ze zijn blij met 2 maal winst tegen twee teams die zelf amper kunnen hockeyen(hoe blij mag je hiermee zijn tegen dvs en hockeer) dvs voor het eerst dit seizoen en nu al 4 punten. Kortom geen progressie Beek. Tijd om je kop niet meer in het zand te steken.

Sjinborn#10 | 25/11

Sjinborn - Hilvarenbeek 5-2
1-0
2-0
2-1
3-1
4-1
Rust
4-2
5-2

Prins | 25/11

Hockeer - Mierlo
0 - 6

Triestste website dusver. Gelukkig hebben een aantal jongens van Hockeer nu even de tijd om af te koelen. Worden zelfs agressief als je op goal slaat, vreemd, zou zeggen dat ze dat wel gewend zijn.

Vlijmen | 25/11

Vlijmen - Berlicum 3 - 1

Señor 2 | 25/11

Vlijmen-Berlicum 3-1
Berlicum met de gedachten al in de winterstop. Terecht verloren door zeer slecht spel.
Vlijmen heeft een hoge bal... Dat weten.we nu.

HCC | 25/11

Cranendonck - Liempde 2-1 (0-0)

HCC 2e helft sterker

Nuth Correctie | 25/11

Vernray - Nuth 0 - 1

Nuth | 25/11

Vlijmen - Nuth 0 - 1