4e klasse C - 2017-2018

Geplaats door: F.J. Bovelander ( )

  • 4C
  • 30/08
  • 1953

Nieuwe Poule voor 4e Klasse C bekend!

De KNHB schrijft hierover: De Vierde Klasse teams worden regionaal ingedeeld en reisafstanden worden waar dat kan geminimaliseerd.

De indeling van de Vierde Klasse voor standaardteams wordt uiterlijk 9 augustus gepubliceerd (werd echter later dan 21 augustus). De poule-indelingen kwam later omdat, door de vele wijzigingen die in deze Klasse vaak nog plaatsvinden, deze niet eerder bekend kon worden gemaakt.

4e klasse C - 2017-2018
Berlicum H1
Cranendonck H1
Deurne H1
Dommel H1
Heesch H1
Peel en Maas H1
Reageren

De Bont | 12/06

Evaluatie poule C 4e klasse

Op verzoek van dhr de bont ben ik na het bekijken van veel websiteen van alle teams tot de volgende conclusie gekomen.

Dommel is met hulp van Deurne’s Beste speler en 5 minuten extra tijd de voorlaatste competitieronde kampioen geworden, zeer terecht. Ze hebben het hele seizoen het Beste en sportiefste hockey laten zien. Ze mogen het in de 3e klasse gaan proberen. H1 Dommel succes. Heesch werd op alle fronten afgetroefd in deze poule.

Het trieste van deze klasse is, de scheidsrechters. Ik heb uitgezonderd bij Dommel geen één duo goed zien fluiten, altijd is er wel één scheidsrechter die de thuisploeg moet bevoordelen. De slechtste scheidsrechters hebben ze in Deurne, de ergste thuisfluiters in Berlicum en Cranendonck. Een aandachtspunt voor de KNHB.

Ook een trieste constatering is de coach van Peel en Maas, deze man kan beter een voetbalteam coachen in de lagere regionen.

Ook de kwaliteit van het veld bij Peel en Maas en bij Dommel is beneden peil. Kans op blessure is hier 75% groter dan op de andere velden.

Verenigingen ga eens om de tafel zitten om het “probleem” scheidsrechters aan te pakken. Misschien met vergoedingen werken. Scheidsrechters die geen binding met de club hebben, aan te stellen.

KENNER | 18/10

Bah bah veld van Cranendonck, peel en maas... niet toedoen. Ja veld van Berlicum is heerlijk.

Dokter Paul | 26/09

De KNHB mag wel eens gaan kijken
Naar de velden van Cranendonk en
Peel en Maas, deze velden zijn een
gevaar voor de gezondheid van de
Speler. Een speelverbod op deze velden
zou van toepassing zijn.

Andy anoniem | 17/09

Heerlijk uitkijken naar de uitwebsiteen of de betonplaat van Cranendonck.

Andy anoniem | 17/09

Heerlijk uitkijken naar de uitwebsiteen of de betonplaat van Cranendonck.