Speelronde 10?

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4C
  • 18/02
  • 351

Oké doordat Liempde zich net als hun dames 1 toch maar heeft teruggetrokken is er e.e.a. verschoven in de punten en het speelschema.

Ben benieuwd hoe iedereen uit de startblokken komt!

Dommel - Son (5-1)
Hoewel Son het wel aardig heeft gedaan in de zaal hebben ze op de schaatsbaan van Dommel met de 12e en 13e man weinig in te brengen..

DVS - PM (7-1)
Puppies tegen peuters, waarbij beide partijen gebruik maken van wat oude garde die op de clubs rondlopen. De OR aanwinsten van DVS geven wat extra ga en trekken in het derde kwart nog 4 goals over de streep.

Deurne - Eersel (4-4)
Vraag me af of beide teams de voor de winterdip wel overleefd hebben..

Mierlo - Gilze (4-2)
Dit keer geven de Mierlose boys het niet weg.
Reageren

PiAir Hooijdonk | 29/02

Dommel - Son (3-3)
Leuk potje. 3-3 de eindstand na onterechte strafcorner voor Dommel in de dying seconds zoals ze dat aan de overkant van het kanaal zeggen.

DVS - PM (5-2)
Saaie website

Deurne - Eersel (2-1)
Eersel nog niet helemaal wakker en loopt in de Deurnese val. Twee strafcorners doen ze de das om.

Mierlo - Gilze (1-2)
Gilze begint de tweede seizoenshelft met een kleine overwinning op het schuurpapier van Mierlo.

Guus Geluk | 27/02

Dommel - Son (2-0)
Scorend vermogen bij Son te laag en 13 tegen 9 is natuurlijk niet eerlijk. Keeper pakt namelijk rood net als de middenvelder met ACAB op zn bitje.

DVS - PM (69-0)
Ik denk dat we hier geen woorden aan hoeven vuil te maken. Ik heb geen idee of er een middelbare school is in Panningen maar die zullen wel een enorme toename in depressieklachten hebben gezien bij jongens in de 4e en 5e klas.

Deurne - Eersel (2-2)
Zandbak tegen zandbak. Eersel heeft meer hockeykwaliteiten maar de spits van Deurne laat zijn schwalbes de vrije loop gaan en versiert 34 strafcorner.

Mierlo - Gilze (3-1)
Meest spannende pot misschien wel van deze speelronde. Mierlo speelt op het ultrasnelle kaasrasp veld en weet de overwinning binnen te slepen na wat hulp van de mannen in het kanariegeel.