Ronde 12

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4C
  • 10/03
  • 548

Oei, Heeze slechts 4 doelpunten gemaakt tegen PM? Eersel heeft de weg neer naar boven geroken. Ook Son heeft goede zaken gedaan tegen Deurne en Boxmeer heeft ook de broodnodige punten gepakt.
Kortom er is weer vanalles mogelijk komende ronde!

Dommel - PM (3-2)
De eerste match was 1-4 voor Dommel. Laten we het erop hoUden dat de Limburgers goed kunnen schaatsen.

Mierlo - Son (3-3)
De ploegen lijken steeds meer aan elkaar gewaagd. Punten pakken tegen Son lijkt geen gegeven meer.

Boxmeer - Eersel (1-4)
Eersel zet de stijgende lijn door.

Heeze - DVS (4-3)
De kraker van de poule! Heeze trekt hem thuis in de laatste minuut over de streep. Houdt het zo lekker spannend bovenin.
Reageren

PiAir Hooijdonk | 11/03

Dommel - PM (5-0)
Dommel thuis is toch een ander Dommel dan Dommel uit. Wellicht door de openbare schaatsbaan en het arbitrale duo, maar tegen PM zou dat ook helemaal niet uit moeten maken. Dikke overwinning in eigen huis. Liempde trekt zich lafjes terug, PM blijft de strijd aangaan. Niks meer dan respect.

Mierlo - Son (2-1)
Mierlo herpakt zich en pakt nu een keer de winst thuis op het eigen schuurpapier. Dan hebben ze na de winterstop gelijk kunnen proeven aan gelijkspel, verlies en winst. Voor Son glooit er vandaag even geen son aan de horison (see what I did there...?)

Boxmeer - Eersel (2-2)
Eersel blijft me verbazen. Verlies wanneer je het niet verwacht. Ruime winst wanneer je het ook niet verwacht. Op volle sterkte lijkt dit gewoon een promotiekandidaat, maar voor de winterstop veels te wisselvallig. Hebben ze nu eindelijk de beschikking over een volle bank? Wie zal het zeggen. Dit keer pakken ze een punt.

Heeze - DVS (1-0)
Een spannende website bovenin met weinig doelpunten maar waarin het thuisvoordeel DVS parten speelt. Heeze kan voorzichtig aan de champagne koud zetten na deze overwinning. Voor DVS is er nog geen nood aan de man, maar het zal eerder naar beneden moeten kijken dan naar boven.