Rondje 14

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4C
  • 24/03
  • 866

Wat een uitslagen weer!
En meerdere klachten over discutabele beslissingen van de arbitrage. Ja jongens, in de 4e klasse moet je zeker een klasse beter zijn om op sommige plekken te kunnen winnen..

PM - Deurne (3-1)
PM nog ruim gewonnen. Had ik niet verwacht..

Son - Boxmeer (2-1)
Ook hier een cadeautje van de arbitrage als je Boxmeer mag geloven. Maar jongens, zo slecht is Son eigenlijk ook weer niet.

Gilze Rijen - DVS (7-6)
Wat is dit nou weer voor een zaalhockeyuitslag?
DVS zou dik voor hebben gestaan, maar toen begonnen de scheidsrechters cadeautjes te geven aan de thuisploeg.

Heeze - Dommel (3-3)
En de nr 1 van de poule heeft zich verslikt in een laagvliegend. Offday? Geen idee.. balen zal Heeze wel doen..

Nou ja, eerst paaseieren eten en dus een weekend rust.

Genoeg tijd om nog leuke voorspellingen te doen!

Gilze Rijen - Eersel (6-5)
Gilze met 18 man, Eersel met 13. Sterkte gele kanaries.. het geel zal jullie deze week niet helpen..

Deurne - Heeze (1-4)
Deurne makkelijk slachtoffer ondanks dat ze thuis spelen.

Mierlo - PM (3-1)
De puppies hebben uit tegen Mierlo niet zoveel te vertellen. Mierlo aast op die tweede plek..

DVS - Dommel (3-3)
Zou Dommel de reuzendoder worden?
Reageren

de voorspeller | 02/04

Gilze Rijen - Eersel (4-3)
Gilze komt met 0-3 achter te staan, maar door hun 12de en 13de speler krijgen ze toch nog een paar strafballen en weten ze te winnen

Deurne - Heeze (1-6)
Ondanks de thuisfluiters weet Heeze deze pot met gemak te winnen. De ginger en wannabe australiër van Heeze dragen het team als gewoonlijk weer

Mierlo - PM (4-0)
Makkelijke winst voor Mierlo op het lussenveld waar PM meerdere blessures oploopt omdat het veld levensgevaarlijk is

DVS - Dommel (2-3)
Dommel heeft de smaak te pakken. ondanks dat ze niet kunnen hockeyen weten ze toch puntjes te pakken tegen de betere teams. DVS heeft nog steeds een kater van het paasweekend en verliest daarom.

Moraalridder | 28/03

Ik denk dus dat iedereen weleens met scheidsen te maken heeft die slecht zijn . Dus netto effent dat zich uiteindelijk uit. “Het zit soms mee het zit soms tegen”. Net zoals de VAR. Soms zit ie mee, soms zit ie tegen. Desalniettemin pleit ik voor minimaal CS+ niveau scheidsen ook in deze klasse. Uitslagen mogen nooit of te nimmer afhangen van scheidsrechterlijke dwalingen mijns inziens. Zeker als er veel op het spel staat. Fijne avond heren en damen.

Pitcherpoeper | 27/03

Gilze - Eersel 2-4
Deurne - Heeze 1-4
Mierlo - PM 0-1
DVS - Dommel 5-2

19:30 | 26/03

Vorige week een paar bijzondere uitslagen gehad maar het blijft spannend in de poule des doods. De meeste thuisfluiters zullen hun Best doen om niet heel erg te laten merken dat ze een favoriete ploeg hebben. Hier hadden de scheidsrechter bij Gilze-Rijen alleen wat minder last van, zeer klasse gefloten! En respect dat je zo weinig geeft om de mening van andere. Maar goed genoeg over die website. Er staat over 2 weken weer een leuke speelronde op het spel dus ik zal maar eens wat gaan voorspellen.

Gilze-Rijen - Eersel (12-11)

Geen spannende website. Eersel komt in de eerste helft met 0-11 voor maar in de tweede helft komen de scheidsrechters weer bij zinnen en zo wint Gilze-Rijen knap met 12-11. Dit laat zien dat Gilze niet zomaar opgeeft! Chapeau!!

Deurne - Heeze (1-4)

Deurne mag dan wel een vlag hebben die op die van de Duitsers lijkt maar dat betekent niet dat ze dan ook gaan hockeyen op het niveau van de Duitsers. Deurne probeert het wel maar komt al snel 0-3 achter door 2 goede strafcorners door de opa bij het team van Heeze. Deurne scoort wel nog 1x doordat dezelfde opa door zn rug gaat achterin. Maar de website eindigt dan in 1-4.

Mierlo - Peel en Maas (6-2)

De puppys van PM zijn kansloos tegen Mierlo, PM scoren wel nog 2x doordat Mierlo zaterdag hun kop eraf hebben gezopen. Maar PM laat weer zijn dat er een 5e klasse moet komen bij de Heren 1 teams. PM heeft 2 websiteen achterelkaar Best wat punten bij elkaar verzameld maar zal tegen Mierlo weer even op hun plek worden gezet.

DVS - Dommel (1-2)

Dommel gaat stunten! Vorige week lieten ze al tegen Heeze zien dat ze echt wel kunnen hockeyen maar tegen DVS pakken ze dan ook een keer de volle 3 punten. DVS is al een paar websiteen ondermaats en tegen Dommel laten ze dan ook zien dat de eerste seizoenshelft schijn bedriegt was en vanaf deze website wint DVS niet één website meer en eindigen dit seizoen op plek 6.

Imposter | 26/03

Iemand Chinezen langs de lijn gespot bij Gilze-DVS?

PiAir Hooijdonk | 25/03

Graag zou ik willen oproepen het niet persoonlijk te maken. Spannend is deze poule zeker. Niemand steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Iedereen kan van elkaar verliezen en winnen. 7-6 is echter wel echt next level. Wat staat er allemaal te gebeuren?

Gilze - Eersel 1-2

Het zal er maar net aan liggen hoeveel man Eersel op de bank heeft. Hoe meer man, hoe groter de kans op een overwinning. Ik zet mijn kruisje bij een kleine winst voor de gele zandhazen.

Deurne - Heeze 0-3

Twijfelgevalletje. Of Heeze is echt helemaal de weg kwijt en we kunnen spreken van een serieuze downfall met een blamage tegen Deurne, of ze herstellen zich makkelijk. Ik gok op het laatste.

Mierlo - PM 2-2

Peel en Maas heeft de smaak te pakken en nummer vijftien scoort er twee voor de Limburgers. Mierlo blijft wisselvallig en verliest weer punten.

DVS - Dommel 2-2

Spanning en sensatie in Waalre. Dommel pakt weer een puntje tegen een van de betere teams van de competitie en wordt een soort angstgegner.

Blauwe vinvis | 25/03

Son - Boxmeer

Son weet weer te verrassen. Waar ze in het begin van het seizoen de punten telkens net lieten liggen weten ze nu de punten vaker te pakken. Benieuwd hoe dit gaat zijn tegen de promotie kandidaten.

Gilze-Rijen - DVS

Ik denk dat het verstandig is om in te voeren dat wanneer je bij Gilze uit speelt het uitspelende team een eigen scheidsrechter mag nemen. Ginger baardmans scheids kerel heeft weer mooi de broek aan gehad tijdens de website.

Heeze - dommel

Heeze was al bezig met het kampioenschap en vergat even de punten te pakken tegen de dommel.

Peel en Maas - Deurne

Peel en Maas ziet liever Deurne de hekkensluiter zijn van dit seizoen. Echter ik wordt het lastig om daar nu nog verandering in te brengen. Nadat Deurne een week vrij had waren ze even vergeten wat je moet doen voor 3 punten. Al is dat voor Deurne sowieso al even geleden.


Voorspellingen:

Gilze Rijen - Eersel 2-2

Zoals Johan Derksen zegt: dit wordt een gelijkspelletje. Zorgt voor een spannende middenmoot race.

Deurne - Heeze 0-7

Heeze is flink gaan trainen na de pot van afgelopen week. Deurne was drukker met het zoeken naar 3 paaseieren in plaats van 3 punten.

Mierlo - Peel en Maas 3-1

Mierlo weet ook Peel en Maas met lege handen naar huis te sturen samen met hún compagnon 13e man op het veld.

DVS - dommel

Dommel blijf stunten! Wie weet krijgen we een andere subtopper die mag spelen voor promotie!

5e Kwart | 25/03

Wat een competitie dit jaar! Uiteraard is het in de 4e klasse niet meer dan normaal dat het dichtbij elkaar ligt en er rare uitslagen voorkomen maar dit seizoen slaat alles! De nummers 3 t/m 7 binnen 1 punt van elkaar, dit beloofd een bijzondere eindsprint te worden.

Son-Boxmeer 2-1
De mannen van Son hebben de afgelopen 3 jaar misschien wel de meeste progressie geboekt! Van stijf onderaan naar een gevaarlijke middenmotor!

Gilze-DVS 7-6
Als je 5-1 voorstaat met rust moeten de scheidsrechters het wel heel bont maken wil je het nog zo weggeven. Houdt de strijd om promotie in ieder geval spannend!

Heeze-Dommel 3-3
De sleep van Bas Bos heeft Dommel nog een puntje opgeleverd. Heeze zal er niet wakker van liggen en strijkt met nog maar 1 verliespartij de titel op dit jaar. Dommel hoopte meer bovenin mee te doen dit jaar en laat zien met deze uitslag wel degelijk de te kunnen hockeyen na de blamage tegen Peel en Maas.

Dan de voorspellingen voor na de Paaspauze:

Gilze-Eersel 4-2
De gele rakkers van Eersel kunnen het niet waarmaken uit bij Baardmans en co. De spits van Gilze legt er 4 in. Max en Ali weten nog terug te slaan voor Eersel maar het is niet genoeg om punten terug mee te nemen naar de zandbak.

Deurne-Heeze 0-5
Simpele overwinning voor de gingeraanvoerder. Snorsleper legt er een hattrick in. Deurne heeft al opgegeven dit seizoen en speelt de websiteen alleen nog omdat ze de boete van de bond niet kunnen betalen. De hele kas is namelijk opgegaan aan zand voor op het semi veld.

Mierlo-Peel en Maas 3-1
De jonkies van Peel en Maas lijken hun draai te hebben gevonden. Mierlo als kampioen van onderschatten begint zwak maar weet uiteindelijk via baardmans toch de overwinning naar zich toe te trekken.

DVS-Dommel 3-2
Spannende pot. Dommel heeft het hoog in hun bol zitten na het puntje tegen Heeze en weet ook lang in de website te blijven. Het blijkt uiteindelijk niet genoeg voor de overwinning en DVS houdt de marge op de achtervolgende subtop.

Gele rakkers | 25/03

In de 4de klasse maakt iedereen fouten, dus ook de scheidsrechters. Meestal zijn het senioren van de vereniging die de website fluiten, dus persoonlijk denk ik dat ze Best wat meer respect verdienen.

Son - Boxmeer 2-1
Verrassend! Son is samen met DVS sowieso de verrassing van het seizoen.

Gilze Rijen - DVS 7-6
Baardmans heeft waarschijnlijk weer vervelend lopen doen. Typisch voorbeeld van een goede scheidsrechter die bewust vervelend fluit in het voordeel van de thuisploeg.

Heeze - Dommel 3-3
Hoe dan? Wat is daar gebeurd!!

-----------------------------

Gilze - Eersel 3-4
Deurne - Heeze 0-5
Mierlo - PM 4-1
DVS - Dommel 4-2

Dahlmayer | 25/03

Weten DVS en Boxmeer ook eens hoe het voelt om er ingefloten te worden. Kan er echt geen medelijden mee hebben.

Hebben ze gehonkbald vandaag in Gilze Rijen? Spoedcursusje verdedigen broodnodig bij beide teams.