Ronde 16

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4C
  • 14/04
  • 849

Heeze heeft met het nodige ellebogenwerk van de nr 9 de lijn naar het kampioenschap doorgezet. Verder zat er in de aanvallen van Heeze meer snelheid en kon Mierlo de achterstand niet meer inhalen.
Bij PM heeft het team zowel zaterdag (19-1 verloren ?!?) als zondag flink moeten incasseren.
Son stijgt iedere week dus over een paar jaar zijn ze wel kampioen denk ik.
Dommel gaat inmiddels viral als reuzendoder. Ben benieuwd wanneer de hoogmoed ten val komt..
Eersel heeft thuis in de Sahara veel strijd geleverd tegen DVS dus de race om die begeerde playoff plek blijft spannend..

Maar goed de voorspellingen voor komende zondag! Daarna liggen we 4!? weken stil…

Eersel - Son (3-1)
Degelijke pot, Max legt er weer 2 in. Son heeft wat moeite met de zandbak.

Boxmeer - Heeze (1-4)
Boxmeer wil wel maar het wil niet echt lukken. Heeze rekent zichzelf al kampioen.

DVS - Deurne (5-1)
Makkelijke 3 punter voor DVS.

Mierlo - Dommel (3-3)
Ik verzin maar wat. Bassie scoopt en scoort. Mierlo trapt daar de eerste helft toch weer in, maar weet nog terug te komen.
Reageren

Imposter | 19/04

Imposter z’n naam blijkt te grabbel te worden genomen. Iedereen wil imposter zijn. Iedereen wil vierde klasse zijn. De klasse waar alles kan gebeuren, partijdige scheidsen, strafpunten, een heus pallet aan type velden . Dat maakt deze competitie zo onvoorspelbaar. Met nog vijf ploegen in de race voor de tweede plaats. Het zou mij niks verbazen als de ‘gelukkige’ afziet om playoffs te spelen, om uiteindelijk in een niet ter zake doende, saaie derde klasse te hockeyen. VO vierde klasse! En f*ck Wijchen!

Impostertje | 19/04

Mierlo - Dommel (2-2)
Mierlo gaat puntjes verspelen tegen Dommel. Ze schijnen daar een vreemde eend in de bijt te hebben voorin. Schijnt hard te kunnen schieten. Meer iets voor op de golfbaan als je het mij vraagt. De clubscheidsen krijgen het lastig, meer door de confrontaties dan door het spel zelf.

Videobeelden zou ik niet maken in deze klasse.

Impostertje | 19/04

Vanuit tweedeklasse poule C doe ik ook even een gooi naar de voorspellingen. Luister goed.

Eersel - Son (6-2)
Een directe, maar kansloze kraker in de middenmoot. Hockeyen doen ze in deze klasse al lang niet meer, maar met passie trekken zij ten strijden. Clubscheids gooit roet in het eten voor Son, maar wat verwacht je ook. Ze zullen wel een zware centrale verdediger hebben die een rondje door de carrousel mag. Veel goals tegen verwacht ik.

Boxmeer - Heeze (1-3)
Voor als het hier nog niet bekend was. In een ver, maar nog steeds waardeloos verleden stond Heeze bij ons te boeken als de yellow submarine. Ik verwacht dat ze op dit bodempunt wel gestopt met de billen in de eigen cirkel te leggen. Hopelijk doen ze nog wel de bierestafette. Boxmeer krijgt pakkie van de kampioenen. Toch leuk dat je een keer wat wint. Zij het in deze klasse...

DVS - Deurne (8-2)
Als je 9e staat in de vierde klasse, is er duidelijk een gebrek aan techniek en zelfreflectie. Is waterpolo niet wat voor jullie? Hockey in ieder geval niet. DVS publiek scandeert 10, 10, 10. Die komt er niet. Wel bijna.

HeHe | 18/04

Eersel - Son 0-0
We weten allemaal dat we bij Eersel beter een zandkastelen website kunnen hoUden dan een hockeywebsite.... het is dan ook een hele saaie website die eindigt in een gelijkspel

Boxmeer - Heeze 0-4
Easy win, het kampioenschat gaat mee naar Heeze

Mierlo - Dommel 3-1
2 man van dommel gaat van het lussenveld af met een gescheurde knieband, Mierlo weet hier van te profiteren en houdt de 3 punten thuis


DVS - Deurne 1-3
DVS is sinds paas kwijt hoe ze moeten hockeyen en weet ook deze week geen punten te scoren.

Chat GPT | 17/04

Eersel - Son 3-1
Beide teams verwachten nog mee te spelen voor promotie. Eersel is een sterke ploeg en Son begint dat te worden.

Boxmeer - Heeze 1-4
Sta op voor de kampioen.

Mierlo - Dommel 5-2
De website wordt al snel beslist nadat Mierlo van een 4-3-3 naar een andere tactiek wisselt. Na 2 kwarten staat het al 4-1.

DVS - Deurne 7-0
Erop en erover. DVS is een maatje XL te groot voor Deurne.

De goede orde | 17/04

Als Heeze H1 de website tegen Boxmeer wint, zou dat betekenen dat ze genoeg punten hebben behaald om mathematisch gezien niet meer ingehaald te kunnen worden door andere teams in het klassement. Dit zou hen de titel van kampioen verzekeren, aangezien ze dan ongeacht de resultaten van de resterende websiteen aan de top zoUden blijven staan.

Profeet | 17/04

Eersel - Son (2-0)
Eersel houdt het overzicht en weet in de zandbak 2 keer te scoren. Bij Son krijgen meerdere spelers de gele prent na dubieuze beslissingen van de scheidsrechter.

Boxmeer - Heeze (2-3)
Boxmeer maakt het spannend, maar komt net te kort om Heeze pijn te doen. De nummer 9 van Heeze maakt een hattrick. De naderend kampioen hoopt nog op puntverlies van DVS om officieus kampioen te worden.

DVS - Deurne (4-0)
De slechte reeks van DVS komt eindelijk ten einde. Deurne kan totaal geen vuist maken en Casper maakt 2 assists en 2 doelpunten.

Mierlo - Dommel (1-3)
Sensatie op het gevaarlijke vloerkleed. Mierlo heeft de overhand, maar Dommel gaat er vandoor met de punten. Dommel droomt nog van een hoge finish.

de voorspeller | 15/04

Eersel - Son (2-1)
Eersel en Son staan in de poule maar 1 punt van elkaar af, Son is de betere partij maar weet het niet te winnen in de zandbak bij Eersel.

Boxmeer - Heeze (1-5)
Ik denk dat we onderhand wel kunnen zeggen dat Heeze dit kampioenschap binnen gaat slepen. DVS heeft het de afgelopen weken weggeven en Heeze weet dan ook makkelijk te winnen van Boxmeer en promoveert naar de 3e klasse.

DVS - Deurne (2-2)
Sinds Pasen weet DVS niet meer te presteren. Het kampioenschap is toch al vergeven dus gaan de mannen lekker door met Paaseieren zoeken en weten ze weer niet de volle punten te pakken.


Mierlo - Dommel (2-1)
Dommel weet de afgelopen weken goed te presteren tegen de betere teams. Normaal gesproken zou ik mijn geld op dommel zetten maar Mierlo speelt thuis dus dat betekend een ding: Thuisfluiters en een levensgevaarlijk lussenveld. Mierlo aast nog op een promotie en zetten daarom hun 12de en 13de man in om te winnen en er komt een einde aan de goede reeks van dommel

Floris-Jan | 15/04

Tweede klasse kijkt ook mee

Imposter | 15/04

Eersel Son 2-2
Boxmeer Heeze 1-3
Mierlo Dommel 4-2
DVS Deurne 4-1

Roderick | 15/04

Spannende competitie hoor… we gluren mee vanuit de derde klas!

PiAir Hooijdonk | 15/04

Boxmeer haalt uit tegen PM. Dommel heeft nog moeite met Deurne. Eersel wint knap van DVS. Heeze dendert door naar kampioenschap. Son wint van ongetwijfeld gefrustreerde Gilzenaren.

Eersel - Son (2-1)
Eersel na de blijdschap met winst op DVS pakt door maar makkelijk wordt het zeker niet. Kleine winst.

Boxmeer - Heeze (3-2)
Geheel tegen de verhoudingen in maar Boxmeer houdt de punten in eigen huis. Heeze haalt schouders op. Kampioen worden ze toch wel, vroeg of laat.

DVS - Deurne (3-0)
Goede kans voor DVS om eindelijk weer eens te winnen. Deurne moet het bekopen.

Mierlo - Dommel (4-3)
Een spannende pot met gelijkwaardige teams waar het op het einde alle kanten op kan, Mierlo pakt in de slotseconden de winst.

WereldMC | 14/04

Eersel - Son (4-3)
Dit wordt een stuk lastiger voor Eersel dan ze denken, maar Son beschikt helaas niet over de juiste kamelen om de zandbak van Eersel te trotseren.

Boxmeer - Heeze (0-3)
Twee degradatie vrienden tegen elkaar, Heeze heeft t clubje weer bij elkaar waar Boxmeer zaterdag nog een borreltje extra pakt. Oepsie floepsie

DVS - Deurne (3-0)
Misschien heeft DVS het paasweekend nog in de benen maar dat mag niet uitmaken tegen baldo en co. Maar de vrinden van Deurne hek wel gar 3 punten gegund

Mierlo - Dommel (1-2)
Mierlo onderschat de reuzenkiller; blonde spits legt er eerst eentje in waarna gezette gast van Dommel er twee keihard insleept

This is faya | 14/04

Heeze wereldkampioen!!!!!!!!!!!!
Hehe