Nog 4 rondes

Geplaats door: Fanatiekeling ( )

  • 4C
  • 22/04
  • 776

Wat een weer wat een weer! En genoeg spanning en sensatie gisteren!
Son weet op voorsprong te komen bij Eersel maar kan het niet af maken. Boxmeer weet in ieder geval deze week het kampioensfeestje van Heheeze af te stoppen. Mierlo geeft ruime voorsprong bijna weg tegen Dommel.

Maar goed we hebben even de tijd om na te denken over komende wedstrijden.

PM - GR (4-3)
De boys van PM hebben er zin in na de geslaagde Moederdag en trakteren de trotse mama’s op 3 punten.

Dommel - Boxmeer (4-1)
Dommel laat Boxmeer afhaken van die playoff plek. Stiekem toch ook leuk om iedere keer wedstrijden als David vs Goliath te mogen spelen.

Deurne - Mierlo (2-4)
Schwalbeprins zorgt er nog voor dat Deurne op voorsprong kan komen voor de rust, maar Mierlo weet de (gebeukte) rug nog te rechten via een vieze goal van man met baard en een van de blinde spits met rode wangetjes.

Son - DVS (2-2)
Vandaag speelt Son weer een goede pot, maar weten ze de voorsprong weer net niet vast te houden.
Reageren

Duurt lang | 14/05

Hallo allemaal. Wat duurt die mei maand toch lang. Zuur geregeld allemaal. Ik hoop dat het jullie goed gaat. Groeten de man met de toverstaf en nee niet sneeuwwitje.

RealHongkongnee | 30/04

PM - GR (2-4)
Zouden de jongetjes heimwee hebben naar de jeugdcompetitie?

Dommel - Boxmeer (1-1)
Een mateloos saaie wedstrijd. Grote man achterin bij Dommel scoopt een wereldrecord van 45 ballen in één wedstrijd, omdat het midden vast staat. Het publiek wordt nog wel getrakteerd op twee mooie goals.

Deurne - Mierlo (3-4)
Deurne is toch wel met grote afstand het minst leuke team uit deze poule. Voorafgaande aan elke confrontatie met deze slagers wordt God overladen met schietgebedjes om geen gebroken botten. Helaas voor Mierlo is zondag rustdag, ook voor onze lieve heer, dus blessures zijn gegarandeerd. Afijn, man met baard heeft een werelddag en scoort er 3. Blonde spits met rode wangetjes heeft een snelcursus omhoog kijken en teamgenoten vinden gekregen en legt 3 assists neer.

Son - DVS (1-3)
De vrienden hebben de paaseieren allemaal gevonden en opgegeten. Na 3 weken keihard trainen zijn ze fitter dan ooit, behalve die ene spits, die moet nog ff doortrainen. Afijn, Na dit weekend nog twee finales voor de tweede plaats!

WereldMC | 24/04

Wat een spanning en sensatie!
Voorspelling;

Peel en Maas - Gilze (1-2)
Gilze is eigenlijk niet zo veel zonder gingerbaard ridder der fluit, als Toon van PM warm is en de 18- spelers hun melk goed hebben geconsumeerd wordt dit nog een spannende pot. Winnen lijkt helaas niet meer weggelegd voor onze lieveLimbos

Dommel - Boxmeer (3-1)
Basje Bommel sleept ze er allemaal in, maar dan moeten ze wel strafcorners krijgen. Gelukkig bezit dommel na strafcorner specialist Basje B ook twee strafcorner specialisten met fluit.

Deurne - Mierlo (1-4)
Het kds-legioen (KaleDikkeSpitsen) van Deurne is helaas niet opgewassen tegen blonde solist.

Son - DVS (3-2)
Onze jonkies van DVS vallen allen nog onder de meivakantie, vandaar dat deze gasten in plaats van twee weken fanatiek trainen twee weken op Ibiza zullen verblijven. Daarnaast is Son ook echt niet meer het team dat je zomaar even kan pakken, braveau daarvoor mannen.

PiAir Hooijdonk | 23/04

Eersel - Son (3-1)
Son heeft het afgelopen jaar progressie geboekt en staat niet meer te boeke als het lelijke eendje van de vierde klasse. Eersel blijft een maatje te groot en doet nog mee om plek twee.

Boxmeer - Heeze (2-2)
Toch niet zon dominantie in deze poule als dat je in de winterstop zou zeggen. Heeze is de terechte kampioen maar laat nu toch hier en daar punten liggen en zal het nog zwaar krijgen in de derde klasse.

Mierlo - Dommel (3-2)
Deze wedstrijd kon alle kanten op en het dubbeltje stuitert nu net de goede kant op op het kapotte kruisbandenveld. Wellicht met een klein beetje hulp van de mannen met de fluit in de mond.

DVS - Deurne (6-3)
Geen verrassing hier maar DVS mag toch ook weer drie keer de bal uit het net vissen en krijgt wel heel veel treffers tegen. En dat tegen de nummer laatst, die zich kranig weert.

Voorspelling 26 mei.

Peel en Maas - Gilze (2-4)
Respect voor de jonkies die iedere week maar weer een verlies slikken. Vroeg of laat gaan ze meer en meer winnen.

Dommel - Boxmeer (5-4)
Beste heren op Boxmeer, bereid u voor op de ijsbaan en scheidsrechter met een discutabele fluit in de mond.

Deurne - Mierlo (0-1)
Lelijk winnen is ook winnen. Rijen voor de toiletten na afloop van de wedstrijd. Toeschouwers wassen de ogen met zeep.

Son - DVS (3-4)
De leukste wedstrijd van deze ronde. DVS schiet net wat beter met scherp.

Bolle Kant | 23/04

Mensen mensen, de 4e klasse poule C blijft ongekend spannend!

Eersel - Son (3-1)
De zandbak van de gele rakkers blijkt Son te machtig. Respect voor de mannen van de HTC voor hun stijgende lijn de afgelopen 3 seizoenen maar Eersel blijft in de race om promotie!

Boxmeer - Heeze (2-2)
Boxmeer zorgt ervoor dat Heeze 5 weken moet wachten op het kampioenschap mits DVS wint uit bij Son. Boxmeer ruikt de 2e plek!

Mierlo - Dommel (3-2)
De heren van De Dommel spraken van 13 tegen 11 en dan wordt het erg lastig. Bas Bos en Rutger Bos weten er beide nog een in te leggen maar Mierlo wint op hun schuurpapierveld.

DVS - Deurne (6-3)
De vrinden weten weer te winnen. De schwalbeprins van Deurne kan de scheidsrechters niet overtuigen en Haantjes en co weten weer wat winnen is na anderhalve maand!

Dan kunnen we weer gaan voorspellen voor de volgende speelronde die pas over een maand gespeeld gaat worden:

Peel en Maas - Gilze (1-13)
De ervaren spits van Gilze zorgt ervoor dat onze favoriete middelbare scholieren helemaal naar Gilze rijen (klein grapje) voor niks. De vaste rechtshalf van PM is met zijn 11 jaar de jongste doelpuntenmaker in de bondscompetitie ooit!

Dommel - Boxmeer (4-5)
Bas Bos tegen Merlijn Scheffer, misschien wel de 2 beste slepers van de competitie. Bas maakt er 4 maar Merlijn maakt er eentje meer wat betekent dat Gilze mag blijven dromen van promotie!

Deurne - Mierlo (3-0)
Zonder de blonde spits met rode wangetjes is Mierlo niet zoveel. Hij valt tijdens de warming-up uit doordat het sahara-veld zo warm is geworden dat het zand in glas is gesmolten. Dit bleek te scherp voor zijn tere pootjes. Schwalbeprins maakt een goaltje en superTed mag er ook een brace inleggen.

Son - DVS (1-2)
DVS kan weer punten pakken en de vrinden doen dat dan ook uit bij de HTC. Ondanks dat de thuisploeg op voorsprong komt pakt de keeper een gele kaart waar Casper met 2 goaltjes gulzig gebruik van maakt.

Spanning en sensatie maar we moeten nog even wachten op de volgende speelronde, tot dan!

Vader Abraham | 23/04

Leuk om te zien dat Heeze kampioen gaat worden. Kom maar weer snel terug naar de 2e klasse. We missen jullie (vrouwen). xoxo

linkerpaal | 22/04

Eersel - Son (2-1)
Eersel die de laatste tijd weer de weg naar boven gevonden heeft.

Boxmeer - Heeze (2-2)
Sportief van Heeze! Nu kunnen ze het kampioenschap ophalen in Gilze.

Mierlo - Dommel (3-2)
Mierlo die wint van de Dommel, 13 tegen 11 is natuurlijk ook oneerlijk. Dommel blijkt een taaie tegenstander te zijn.

DVS - Deurne (6-3)
DVS die eindelijk meer paaseieren heeft gevonden dan de tegenstander. Werd ook wel weer is tijd hé.

Voorspelling 26 mei.

Peel en Maas - Gilze (2-10)
Tja het is Peel en Maas. Niet veel over te zeggen.

Dommel - Boxmeer (5-4)
Beide teams scoren alleen maar strafcorners. Dommel heeft geluk dat de scheidsrechters partijdig zijn.

Deurne - Mierlo (3-3)
Schwalbemeister scoort er 3 en de blonde spits scoort er ook 3.

Son - DVS (1-1)
Ontzettende saaie wedstrijd waarbij de punten verdeeld worden aan beide teams.