Heeze kampioen

Geplaats door: blauwe vinvis ( )

  • 4C
  • 27/05
  • 461

Wat een uitslagen weer. Waarom houdt deze poule het zo ongelofelijk spannend. Er kan nog van alles gebeuren.


PM 3 - 4 Gilze
Waar Gilze thuis in de eerste seizoenshelft een makkelijke 7-1 winst boekt hebben ze het nu toch moeilijker tegen de hekkensluiter. Komt dit omdat ze hun eigen scheidsrechter niet bij hebben? dat laten we maar in het midden.

Dommel 2 - 2 Boxmeer
Boxmeer die nog een moeilijk programma heeft de laatste drie rondes hebben hun promotie kans nu aanzienlijk klein gemaakt. laten we wel wezen, de nummer 6 t/m nummer 2 waren allemaal kansrijk voor een eventuele promotie.

Deurne 1 - 1 Mierlo
Zoals Mierlo aangeeft op hun socials, hebben ze zichzelf niet beloond. Hadden ze een totale offday of was Deurne gewoon heel erg goed. Deze uitslag houdt het allemaal wel heel erg spannend.

Son 4 - 3 DVS
Ook hier weet Son weer een overwinning binnen te slepen die zorgt voor een kampioenschap voor Heeze. De buffer die DVS in de eerste seizoenshelft heeft opgebouwd lijkt nu volledig verspeeld. Wie gaat er promoveren?

voorspelling:

Eersel 2 - 2 Peel en Maas

Eersel kent een offday na een week pauze en verspeeld weer dure punten.

Boxmeer 2 - 1 Deurne
Deurne heeft het te hoog in hun bol gekregen na afgelopen wedstrijd en Boxmeer heeft wat goed te maken.

DVS 3 - 3 Mierlo
Deze twee teams zijn aan elkaar gewaagd. DVS wist uit 1-4 te winnen maar de winning streak is ondertussen niet zo gewoon meer. DVS heeft geluk met een 3-3.

Gilze 3 - 7 Heeze
De kamioen heeft geen zorgen meer en strest hem ook niet door wat cruciale beslissingen van roodbaard die Gilze 3 doelpunten toe dient.
Reageren

Pamak | 28/05

Eersel - PM 4-1
Geen enkel vuiltje aan de lucht.

Boxmeer - Deurne 3-0
Duidelijk verschil tussen deze teams.

DVS - Mierlo 3-2
Ik acht DVS in staat om zich te herpakken en toch te promoveren.

Gilze - Heeze 2-5
Sta op voor de kampioen!

Fantastiekeling | 28/05

Uiteraard gefeliciteerd Heeze!
Nu blijkt inconsistentie key te zijn in deze klasse. De race om plek 2 is ongenadig spannend.

Eersel - PM (4-2)
Max en consorten zijn sterker uit het teamweekend gekomen, maar verslikken zich in de eerste helft en komen 0-2 achter te staan door een geniale solo van die kleine en een schitterende tip-in van die lange. Tijd genoeg om het nog op te lossen in de tweede helft. En dat doen ze dan ook.

Boxmeer - Deurne (2-2)
De ridders versus de prins.
Ik denk dat Boxmeer zich overschat en daar maakt Deurne gebruik van door wat mooi schwalbewerk waar 2 strafcorners en vervolgens strafballen voor gegeven worden.

DVS - Mierlo (3-3)
Man met baard, blonde spits en speedy Gonzales scoren voor Mierlo. Casper van DVS doet het in z’n eentje.

GR - Heheeze (3-2)
Heeze heeft het kampioenschap goed in de bol. Onderschatting is nooit helpend… in Gilze maken ze goed gebruik van de mentale staat van Heeze.

Chil More | 27/05

CONGRATS : Heeze !

Eersel 5 - 2 Peel en Maas
De aanval is de beste verdediging, tenzij je P&M bent. Onveranderd naïef. Wel zelf bijna altijd scorend, maar het mooiste open huis staat in de Peel ergens langs de Maas. Een efficiënte counterploeg als Eersel weet daar wel raad mee. Die kwaliteit blijkt een week later als Eersel op bezoek gaat bij het nog feestvierend Heeze onvoldoende.

Boxmeer 3 - 2 Deurne
Boxmeer speelde in Deurne hun slechtste pot van dit seizoen. Willen dus iets recht zetten. Er is een groot verschil tussen willen en kunnen. En tegen Deurne is het ook nog een kwestie van durven. Met gevaar voor lijf en ledematen trekt Boxmeer een 3-2 over de streep. Wedstrijd eindigt overigens met 10 van Boxmeer omdat de wissels op zijn, tegen 9 van Deurne omdat de arbitrage buiten Deurne wél optreedt tegen openbare geweldpleging.

DVS 1 - 2 Mierlo
In de selectie van de vrienden blijkt een aantal dyslectisch sinds de winter. En dus volharden ze in: Door Verliezen Sterk. Mierlo profiteert doordat hun dribbelkoning 2 van de 40 keer niet een gat in het kunstgras draait, maar nadat heel DVS zich om hem heeft verzameld hij1 van de 9 vrijstaande medespelers weet te vinden. Omdat aan een gelijkspel beide teams niets zouden hebben, was vooraf een shoot-out bierestafette afgesproken. De Mierlo speler die de beslissende 1-2 scoorde wordt passend bestraft voor het verhinderen van deze shoot-out.

Gilze 2 - 3 Heeze
Heeze gebruikt deze wedstrijd als voorbereiding op komend seizoen in de 3e klasse. Ze proberen dus wat nieuws uit en dat gaat niet meteen goed. Gilze profiteert daarvan. Heeze speelt met het zelfvertrouwen van de kampioen en gaande de wedstrijd gaan de nieuwe probeersels best aardig werken. De zwakte van Gilze achterin op de flanken wordt gevonden en de achterstand omgedraaid in een bescheiden winst.

Jan-Peter Pater | 27/05

Gefeliciteerd heeze

Piair Hooijdonk | 27/05

Allereerst de felicitaties aan de gele rakkers uit Heeze! Veel succes in de derde klasse. Eens kijken wie jullie gaat vergezellen. Want wat een uitslagen weer. Bijna iedereen verspeelt punten dit weekend. En zo lijkt Eersel de grote winnaar van dit weekend, zonder zelf in actie te komen. Wat staat ons te wachten, een ontknoping a la Eredivisie 2006-2007?

De voorspelling:

Eersel 3 - 2 Peel en Maas

Zeker niet zo makkelijk als verwacht. Peel en Maas stunt bijna in Eersel. Dat gaat maar net goed. Toch blijven de punten in Eersel, maar ze komen daar met de schrik vrij.

Boxmeer 4 - 0 Deurne

Weinig kans op de watermat van Boxmeer. Thuis is alles nog leuk in aardig, maar zodra er een voet buiten de Deurnese deur wordt gezet dan stelt het allemaal niet zo veel meer voor.

DVS 4 - 2 Mierlo

Dit kan een krakertje worden. Toch geef ik DVS het voordeel van de twijfel. Dit vanwege het thuisvoordeel en het feit dat Mierlo de klap van de slechte 1-1 tegen Deurne nog niet te boven gekomen.

Gilze 4 - 2 Heeze

Keeper in de spits en de rechtsmidden op de linksback-positie. Lootje trekken wie op welke plek gaat spelen en wie op de bank begint. Het maakt allemaal geen knars meer uit. Kampioen zijn ze al. Gilze wint.