tophockey!

Geplaats door: 4eklasse c ( )

  • 4C
  • 28/06
  • 1464

De poule in de vierde klasse C is bekend!

Welke teams gaan meespelen om het kampioenschapt? Eindelijk weer eens een poule met 12 teams!

Ik hoor jullie meningen wel!

1) Bommelerwaard H1
2) DDHC H1
3) DES H1
4) Gilze Rijen H1
5) Liberty H1
6) Olympia H1
7) OUdenbosch H1
8) Pelikaan H1
9) Shot H1
10) Teteringen H1
11) Vlissingen H1
12) Zundert H1


Reageren

@ speco-afgestudeerde | 03/09

jullie ook veel succes bij de pelikaan. In ieder geval hebben jullie een makkelijkere start dan wij. wij zullen ons wel redden, denk ik.

@ domi | 01/09

veel succes de eerste wedstrijden!

groeten,

een speco-afgestudeerde

Domi | 01/09

Ook ik denk dat het tussen pelikaan, DES, Gilze-rijen en Liberty gaat. IK verwacht vooral veel van Pelikaan en Gilze, maar als DES op de juiste momenten weet te pieken, kan het voor veel gevaar zorgen.

Moet wel zeggen dat ik zin heb ik in de start, die is bepalend voor ons. eerst DES thuis, daarna Gilze uit. Een goede start is wel belangrijk dus ben erg benieuwd. Moet zeggen, dat ik me in geen jaren zo fit gevoeld heb, als dat ik nu ben.

grtz Domi

ohw | 04/08

Misschien wordt wel een 'verrassing' kampioen

... | 30/07

Nee is nog niet bekend. Kun je vinden op de knhb site gewoon bij zoeken promotie degradatie intypen.

promotie? | 30/07

kan iemand mij vertellen hoe de promotieregeling eruit ziet dit jaar? weer alleen de nummer 1, of ook nog iets met de 2e plaats?

en waar staat het?

bij voorbaat dank

hcgr | 24/07

Mmm,

Na jaren 3de klasse is het Rijen niet gelukt zich in zware poule te handhaven. Met toch nog 15 punten in 3e degraderen is wat zuur, maar helaas. We zaten in een onwijs sterke poule maar waren zeker niet de slechtste, wel de gene met de minste punten. Door het goede spel blijft het team bij elkaar, inclusief trainingsstaf en krijgt hier en daar nog wat versterking. Spitjse en verdediger, en extra strafcornerkanon erbij. Iedereen heeft er weer zin in en de voorbereiding is begonnen.

Ik ken geen tegenstanders uit de 4e; enkel liberty en pelikaan, was van beide niet volledig onder de indruk maar dat was maar in oefenpotjes.

Wij hebben maar een doel en dat is direct weer terug promoveren.

We zien jullie op het veld en hopen op leuke wedstrijden

Groeten

Pelikaan | 24/07

www.bndestem.nl/sport/sportbrabant/3364669/Dorpshockeyclubs-terug-in-de-bondscompetitie.ece

In dit artikel een korte reactie van de clubs die sinds jaren weer in de bondscompetitie geplaatst zijn! Niet iedereen is negatief!!!

Pelikaan | 24/07

Ik zet mijn geld trouwens ook op Pelikaan! Nadat we 2 seizoenen geleden zelf hebben kunnen ervaren hoe Udenhout kampioen werd en hoe dat werd gevierd, lijkt het me geweldig om dat ook eens zelf mee te maken......

Pelikaan | 24/07

In eerste instantie wil ik zeggen dat ook ik enorm zin heb in komend seizoen. Het is alweer veel te lang geleden wat mij betreft! Daarnaast hoop ik terdege dat hieronder genoemde clubs toch besluiten deel te nemen aan de 4de klasse. 'Des' te meer strijd en derby's. Ik persoonlijk zou het jammer vinden wanneer ze toch besluiten hier niet aan mee te doen. Wat betreft kanshebbers voor het kampioenschap, sluit ik me aan bij onderstaande reacties: Gilze-Rijen (aangezien afkomstig uit 3de), DES (vorig jaar ook een stap naar boven gezet), Liberty (Heren 2 terug??) en Pelikaan. De onderlinge wedstrijden tegen DES en Liberty, overigens zowel verloren als gewonnen, beloven wat voor dit seizoen. Succes in de voorbereiding!

... | 21/07

Wat een onzin. Vlissingen is eerste geworden in de reserve 2e klasse en Teteringen tweede. Dan kun je ook gerust mee doen in de 4e klasse hoor. Ik snap daarom ook niet dat de knhb dit elke keer goed vind.

Zou in ieder geval zonde zijn want een poule met 12 teams is toch echt stukken leuker.

Comp | 21/07

Eind mei hebben enkele clubs in een overleg aangegeven dat ze geen (representatief) heren 1 op de been kunnen/willen krijgen. Grote kans dus dat teams zich op het laatst toch weer terug trekken om vervolgens in de reserveklasse te gaan spelen. Hierdoor krijg je weer een kleine poule en wellicht een anderhalve comp. Wil je kampioen worden dan heb je kans dat je je directe concurrenten twee keer uit speelt. En het blijft toch 4e klasse...
De volgende clubs gaven aan niet te kunnen/willen:

2) DDHC H1
7) OUdenbosch H1
10) Teteringen H1
11) Vlissingen H1
12) Zundert H1

Des nummer 6 | 20/07

kijk erg uit naar volgend seizoen leuke poule met 12 teams waarvan sommigen elkaar al goed kennen...

wij zullen iig voor het kampioenschap gaan en ik denk dat pelikaan onze grootste concurrent zal worden. Weet niet hoe gilze-rijen voor de dag komt en of Liberty weer met het "oude" heren 1 gaat spelen (waarmee ze in de 3e klasse speelden)...

@ kees | 19/07

nieuwe spelers? waarvan? en hoe komt het dat jij dat "schijnt gehoord te hebbe?

Kees | 17/07

Ik denk dat Des veel kans maakt voor het kampioenschap. Ze schijnen zich versterkt te hebben met een aantal spelers en een nieuwe trainer/coach.

... | 04/07

Liberty??????? rot op joh, kansloze club.....

nr. 9 | 03/07

ik zet me geld op pelikaan!

@@p | 02/07

naar mijn gevoel zijn er 4 kanshebbers voor de titel!
Namelijk: DES, Gilze Rijen, Liberty en Pelikaan.
Daarnaast kan volgens mijn iedereen eigenlijk van iedereen winnen.