4e klasse verslaggever

Geplaats door: Uitslagen 1e ronde ( )

  • 4C
  • 14/09
  • 1026

Hier de uitslagen van de eerste ronde van de vierde klasse C.
Een lekker weekendje in de zon. En een paar opmerkelijke uitslagen.

OUdenbosch H1- Shot H1 1 1-3
Teteringen H1 - Zundert H1 13-0 (wow, go ..gooooo Terteringen!)
Liberty H1 - DES H1 2-1
Olympia H1 - Gilze Rijen H1 2-6
DDHC H1 - Bommelerwaard H1 0-12 (walk over??)
Pelikaan H1 - Vlissingen H1 5-0

De kop is eraf! Blij met 12 teams in deze klasse!

Reageren

Rijen | 15/09

Olympia - Rijen

website met twee gezichten.

Ten eerste is het zo dat Olympia 3 zeer handige spelers rond heeft lopen die echt wel wat kunnen. Zij werden in de eerste helft echter niet goed benut. Daardoor hebben we in de 1e helft olympia toch wel redelijk onder druk kunnen zetten. Olympia heeft een zeer sterke keeper die een balletje of 6 van de doellijn haalde, aantal corners waarvan 1 goal daarnaast wel 2 strafballen gehad, maar daarvan was er een naast. Olympia is een paar keer voor de goal geweest en waren dan wel meteen gevaarlijk. In de eerste helft toch nog 5 keer weten te scoren, zonder onze strafcornerspecialist.

De tweede helft viel Rijen erg tegen, we speelden niet het beoogde spel en daardoor kon Olympia wat meer gebruik maken van de behendige jongens. Een aantal gevaarlijke uitbraken volgde waarvan een binnengeschoten werd. Kort daarna maakte Rijen deze treffer weer goed. 1-6. Daarna kon Rijen nog wel aanvallen, maar het was wat slordig en daardoor nog maar een kans of 6 gehad, maar wederom had de keeper veel tips en schoten op goal. Aan onze kant nog een strafcorner tegen die via de paal (boven de plank) binnenkwam. Hij werd goedgekeurd, so be it. Bij 6-1 moet je daar niet over zeveren.

Scheidsrechters waren redelijk tot goed ( de een goed, de ander redelijk; en dat was niet afhankelijk van die corner). Het veld stroopt helaas, er ligt veel zand op, zelfs voor Rijense begrippen.

Zundert H1 | 15/09

Ach een beetje naief begonnen misschien

kan alleen maar beter
de laatste jaren alleen maar gewonnen, met simpel hockey, beetje te simpel misschien, ondanks de 12-0 wel lekker gehockeyd, hoger niveau stimuleert alleen maar. En ja het was een foutenfestival van onze kant, we zien wel waar we staan aan het einde van het seizoen

10 | 15/09

Even een kleine aanpassing:
OUdenbosch - SHOT was 2-6 ipv 1-3

Domi | 15/09

De kop is eraf. Liberty wint op zijn Duits in de laatste minuut. Des heeft duidelijk aangetoont ambitities te hebben, om bovenin mee te draaien. Het spel was aan beide kanten verzorgder dan vorig jaar. Hoewel wij meer een veldoverwicht hadden, was een gelijkspel meer op zijn plaats geweest, denk ik. De tweede helft was rommeliger met kansen over en weer.

Gilze en Pelikaan struikelen niet. beide spelen uit tegen redelijke middenmoters en winnen. Volgende week is het Gilze-Liberty, alweer een kraker en een derby. Ook Shot pakt te punten, en dat verbaast me niet. Ze toonden twee weken geleden aan over een bovengemiddelde ploeg te beschikken.

Weet niet wat ik van de hoge uitslagen moet denken. ben benieuwt hoe het komende zondag zal gaan. Teteringen moet bij Des op bezoek, en die schat ik wel hoger in.

DES | 15/09

Het was een lekker fel duel tegen Liberty, mooie pot hockey. Alleen weer erg jammer dat je dan goede thuisfluiters hebt. Zoals bij de voorspellingen stond, Liberty wint door het thuisvoordeel...

Des heeft het zelf verzuimd af te maken. En in de allerallerallerlaatste minuut een tegendoelpunt krijgen mag natuurlijk ook niet. Over een half jaar blijven de drie punten in kaatsheuvel!

11 | 15/09

Vlissingen niet! die kunnen wel wat hoor, zijn zeker niet de minste uit de poule. en ze kunnen nog groeien!
er gaan genoeg teams nog harder onderuit bij pelikaan...

num 12 | 15/09

OUdenbosch H1- Shot H1 1 1-3
Teteringen H1 - Zundert H1 13-0
Liberty H1 - DES H1 2-1
Olympia H1 - Gilze Rijen H1 2-6
DDHC H1 - Bommelerwaard H1 0-12 (walk over??)
Pelikaan H1 - Vlissingen H1 5-0

Gaan de teams zich nu weer terug trekken om alsnog in de reserve klasse uit te komen? Verschil is echt te groot. Zundert, DDHC en vlissingen wat gaan jullie doen..?

K. | 14/09

het lijkt me nu wel duidelijk waarom bepaalde teams/clubs niet reguliere 4e klasse willen/wilden spelen. Het niveauverschil is simpelweg te groot. Wat zou je doen als je elke week met cijfers als 10-0 en meer zou verliezen? Lekker blijven doorgaan of naar een club gaan, waar er niet een te groot niveauverschil is? Grote kans dat zulke clubs volgend jaar geen senioren-elftallen meer hebben...go KNHB

teteringen 1e? ^o) | 14/09

zegt meer over ddhc en zundert dan over Teteringen en bommel denk ik zo... toch jammer...

ik ben benieuwd naar zundert - ddhc...