uitslagen 21-9-08

Geplaats door: 4e klasse C ( )

  • 4C
  • 21/09
  • 3364

Uitslagen 2e speelronde!

Zundert H1 - OUdenbosch H1 3-4
DES H1 - Teteringen H1 7-0
Gilze Rijen H1 - Liberty H1 0-1
Bommelerwaard H1 - Olympia H1 2-1
Vlissingen H1 - DDHC H1 11-0
Shot H1 - Pelikaan H1 3-1
Reageren

4e klasse | 25/09

Shot heeft echt een rampenveld! Zou afgekeurd moeten worden!

Nr. 8 | 25/09

Pelikaan liet punten liggen omdat Shot in een prima organisatie stond te hockeyen. Eerste helft heeft Pelikaan één kans gehad waaruit hun doelpunt viel. Shot had veel meer kansen, ook om eventueel verder uit te lopen.

Tweede helft veel druk van Pelikaan, maar twee snelle counters zorgden voor een 3-1 voorsprong. Afgekeurd doelpunt in de slotfase was een bepalend moment, maar Shot ook nog twee keer met tien man staan spelen. Paniekhockey was kenmerkend in de laatste 10 minuten (vanuit Shot gezien dan...). Pelikaan kon niet doordrukken.

Verdiende overwinning gok ik.

vraagje | 25/09

waar blijft het verslag van rijen?
heeft liberty verdient gewonnen?
en hoe komt het dat Pelikaan punten laat liggen?

OlympiaKeeper | 22/09

Dat de winnende treffer uit een, in mijn ogen, onterechte strafcorner viel doet niets af aan het feit dat wij, ondanks weer een zwak begin, zelf meer hadden meoten scoren. Hobbelig veld, maar omstandigheden voor iedereen gelijk. Erg fysieke website, helaas voor ons jonge team (met 11 man) beschermden de scheidsrechters de spelers niet. niveau was niet altijd even hoog. Strijd was er constant. gefeliciteerd Bommel, het ADO van het hockey (ik verwacht binnenkort een kampieoensfeest!)

DES | 22/09

Shot gefeliciteerd! mooi voor de competitie dat er een aantal ploegen zijn die goed meedoen....zundert herpakt zich enigzins en DDHC erg zwak. Teteringen begon goed tegen DES had zelfs overwicht in het begin met een bal op de paal en 3 corners...leverde niets op waarna DES initiafief overnam en met 2 counters op 2-0 kwam 2e helft duidelijk voor des na de 4-0 weinig weerstand meer van Teteringen.
liberty begint sterk met 2 overwinningen op directe concurrenten

shot uit | 22/09

shot speelde in eerste helft goed. met rust 1-1. tweede helft tegen 2 couters aangelopen, en zelf de kansen niet gemaakt! 10 minuten voor tijd de 3-2 afgekeurd, in onze ogen onterecht, bal was uit een strafcorner op de plank. bal werd goedgekeurd door béide scheidsrechters. daarna gingen ze in conclaaf, minutenlang! daarna aanvoerders erbij... en toen werd tie afgekeurd. niet echt de normale gang van zaken! ze floten overgens goed! maar dit was cruciaal...
wel echt een enorm rotveld overgens!

maargoed, shot gefeliciteerd! en ik hoop dat jullie nog meer ploegen het lastig gaan maken!

Nr. 8 | 21/09

Kleine chapeau mag een grote chapeau zijn voor Shot. Met name gezien het spelbeeld de eerste helft. Hulde!

T.H.12 | 21/09

Pelikaan laat punten liggen in tilburg, onverwacht maar wel gunstig voor de 3 andere titelkandidaten. Liberty doet weer goede zaken, net als bommel die nu bovenaan staan (niet voor lang verwacht ik). DDHC maakt wel echt een slechte indruk, 2 maal verliezen met dubbele cijfers. Hoe vlissingen speelt blijft dus gissen. DES pakt in een sterke 2e helft de overwinning, stond met 2-0 bij rust voor en klopte Teteringen vooral in de 2e helft.

A.H. | 21/09

Doe je goed mijn bloedzoon zo snel reageren

Domi | 21/09

Zundert H1 - OUdenbosch H1 3-4
kan ik nog niets over zeggen.

DES H1 - Teteringen H1 7-0
DES pakt zoals verwacht de eerste punten. Teteringen heeft vorige week goede overwinning behaald, maar is nu bewust van het niveau bovenin denk ik.

Gilze Rijen H1 - Liberty H1 0-1
Het was vandaag een lekkere felle pot op niveau. Vergeleken met vorige week waren wij wat organisatie betreft sterker. Gilze heeft wel wat kunnen doen, maar echte kansen werden aan beide kanten niet gecreeert. De strafcorner bracht de beslissing halverwege de tweede helft.

Bommelerwaard H1 - Olympia H1 2-1
Bommel heeft 6 punten uit de eerste twee websiteen. Doen ze niet slecht. Olympia pakt vooral thuis denk ik de punten.

Vlissingen H1 - DDHC H1 11-0
goede overwinning van vlissingen, maar wat moet ik nou van DDHC denken.

Shot H1 - Pelikaan H1 3-1
Niet de uitslag die ik verwacht had. Had pelikaan toch wat sterker verwacht, maargoed, alle teams maken fouten. en kleine chapeau aan SHOT is zeker verdient.