Uitslagen 12-10-2008

Geplaats door: 4e C ( )

  • 4C
  • 13/10
  • 974

DES - Shot 4-4
Liberty - Pelikaan 4-1
Olympia - DDHC 10-0
Oudenbosch - Bommelerwaard 4-3
Teteringen - Vlissingen 6-0
Zundert - Gilze Rijen 1-8.
Reageren

@ @ Nr. 8 | 15/10

De mening van één persoon hoeft niet die van het hele team te zijn. Ik denk dat ieder team zich gelukkig mag prijzen als er twee consequente scheidsrechters op het veld staan. Met name de scheidsrechter met het bondshirt aan was erg goed, de tweede scheidsrechter maakte wat beoordelingsfoutjes, maar was zeker geen slechte scheidsrechter.

Laatste strafcorner was inderdaad misschien makkelijk gegeven, maar dat geldt ook voor enkele strafcorners in de eerste helft die aan DES werden toegekend. Ik zeg gewoon een prima pot hockey, schitterend voor de neutrale toeschouwer.

En ehhh... hoezo een verrassende uitslag? Er werden kleine winsten of gelijke spelen voorspelt, dus zo verrassend is een 4-4 niet...

@ nr 8 | 14/10

beetje vreemd dat je de scheidsrechters een compliment geeft terwijl er constant (met name nr 13) commentaar werd geleverd op de scheidsrechters.

Uitslag 4-4 was gezien de hele wedstrijd terecht. de aanvallers van des kregen in de 2e helft goede kansen om de5-3 er in te leggen, dan was de wedstrijd beslist geweest.
De strafcorner die shot kreeg op het einde van de wedstrijd was erg makkelijk geven omdat beide spelers van des en shot tegen elkaar aanliepen in een volle sprint.

toeschouwer | 14/10

Verrassende uitslag van de wedstrijd tussen DES-SHOT, maar ze laten allebei punten liggen.

Ook de wedstrijd Oudenbosch-Bommelerwaard geeft een verrassende uitslag, moet een spannende wedstrijd geweest zijn aan de score te zien!

Nr. 8 | 13/10

Schitterende wedstrijd tegen DES gistermiddag. DES scoorde met name uit strafcorners (3 van de 4 doelpunten) en creëerde zelf weinig kans. Tot de rust waren wij de betere partij in mijn ogen, maar maakten de kansen niet af. 3-1 ruststand.

Begin tweede helft snel teruggekomen tot 3-2, waarna we door konden drukken tot 3-3. 4-3 van DES doordat we iets te offensief gingen spelen. Laatste 10 minuten veel druk van onze kant, maar we kwamen niet tot scoren. Uiteindelijk een strafcorner (na het laatste fluitsignaal), perfect volgens afspraak en een goede tip-in.

Denk dat het een terechte uitslag is, hoewel DES zich bestolen zal voelen door het late doelpunt. In ieder geval een schitterende hockeymiddag. Hulde voor de scheidsrechters die bijna een foutloze wedstrijd floten!

Domi | 13/10

ajj, mijn mannen hebben het goed gedaan 4-1 tegen Pelikaan, chapeau. Helaas kon ik er niet bij zijn, maar ik had verplichtingen met mijn familie in spanje. Ik heb een goeie fles bacardi op jullie baas gemaakt jongens. laat wel ff wat weten over het wedstrijdverloop, ook al weet ik dat jullie waarschijnlijk nu nog jullie roes uitslapen. Ciao