Voorspellingen 26-10-2008

Geplaats door: 4e klasse c ( )

  • 4C
  • 20/10
  • 1180

DDHC H1 - Liberty H1
Bommelerwaard H1 - Zundert H1
Pelikaan H1 - Teteringen H1
Shot H1 - Olympia H1 Veld 1
Vlissingen H1 - Oudenbosch H1
Gilze Rijen H1 - DES H1

Doe maar een gokje

Reageren

nummer elke week ander | 25/10

DDHC H1 - Liberty H1 2-17
Bommelerwaard H1 - Zundert H1 2-3 zundert keer een goeie dag
Pelikaan H1 - Teteringen H1 3-3 tot de laatste minuut spannend
Shot H1 - Olympia H1 Veld 1 6-2
Vlissingen H1 - Oudenbosch H1 5-1
Gilze Rijen H1 - DES H1 3-2 zeker lastige voorspelling

hoop op wat positieve uitslagen

Bas | 24/10

DDHC H1 - Liberty H1 0-24
Bommelerwaard H1 - Zundert H1 4-1
Pelikaan H1 - Teteringen H1 3-3
Shot H1 - Olympia H1 7-1
Vlissingen H1 - Oudenbosch H1 2-1
Gilze Rijen H1 - DES H1 1-3

Domi | 22/10

Ik lees zo een beetje die berichten en dan zie ik meningen over dat er na 5 wedstrijden geen duidelijk beeld van de competitie te maken is.
Daar ben ik het op zich wel mee eens, aangezien je nog tegen 6 andere teams voor het eerst moet spelen. Ik vind echter wel, dat je kijkend naar de eerste wedstrijden, ook kan kijken naar de tegenstanders.
Liberty heeft in die eerste 5 wedstrijden wel meteeen tegen Des, Gilze en Pelikaan gespeeld en (al dan niet gelukkig) gewonnen en die werden vooraf toch met ons als titelkandidaat bestempeld.
De competitie is echter nog lang en ook wij zullen ongetwijfelt ergens tegen aanlopen. Voorlopig hebben we nog wel een voorsprong, die andere team nog moeten inhalen.

grtz Domi

T.v.A | 22/10

Ik denk dat het echt spannend gaat worden dit seizoen. Gilze viel me een beetje tegen, maar die zullen zeker mee gaan doen voor de titel. Hetzelfde geldt voor Liberty en misschien ook wel DES. Pelikaan zie ik niet promoveren, die komen nog duidelijk te kort, maar je weet nooit.

Spannend dus. Dit seizoen een keer geen duidelijke uitschieter zoals Hoco of Udenhout, die echt een maatje te groot waren voor de 4e klasse. In elke linie hadden zij minimaal 1 speler die echt er bovenuit stak. Dat hebben wij nog niet. Maar de meeste teams in onze poule spelen met jonge spelers. Dus wat niet is kan nog komen! We proberen allemaal te promoveren en wie het uiteindelijk wordt zien we op het einde van de rit wel...

Nr. 16 | 21/10

Volgens mij zijn er pas 5 van de 22 wedstrijden gespeeld dus er kan nog genoeg gebeuren... Volgens mij zag de stand er vorig seizoen na 5 wedstrijden ook anders uit dan aan het eind maar goed.

!!!ON TOPIC!!!

DDHC H1 - Liberty H1 0-20
Bommelerwaard H1 - Zundert H1 2-3
Pelikaan H1 - Teteringen H1 4-3
Shot H1 - Olympia H1 5-1
Vlissingen H1 - Oudenbosch H1 3-1
Gilze Rijen H1 - DES H1 1-2

SVC | 21/10

ik denk dat udenhout en HOCO geen slechte ploegen zijn, maar derby en barendrecht zijn duidelijk een maatje te groot!
Maar wel verdienstelijke middenmoters!
De stap van 4e naar 3e naar 2e naar 1e klasse is elke keer gewoon erg groot! of je moet veel kwaliteit in huis hebben...

Pelikaan | 21/10

was het maar waar, ik heb geen cent gezien...

Toeschouwer | 21/10

veel goede spelers worden blijkbaar weggehaald bij de kleinere clubs, waardoor deze vaak onnodig lang in de 4e klasse blijven steken. Daarnaast is poule C een redelijk sterke 4e klassepoule. Kijk maar naar Udenhout en HOCO (promoveerden voorgaande jaren vanuit deze poule, heette toen nog poule D naar de 3e klasse en draaien daarin mee voor de promotie naar de 2e klasse)

SVC | 21/10

Wie verkiest ernou 4e klasse boven de 2e klasse

Had vernomen dat Pelikaan MOET promoveren dit jaar?
heel veel geld door de club erin gestopt....??!!!
gaat ze helaas niet lukken denk ik zo...

Toch teveel grote clubs uit de regio in de 3e en 4e klasse, vraag me toch af hoe dat kan?

tjerrie hanrie | 21/10

liberty, een 'klasse apart' gaat nergens over, volgens mij is de hele top 4 aan elkaar gewaagd (en daarmee bedoel ik liberty, des, gilze rijen en pelikaan). en volgens mij is niet alles heel overtuigend gewonnen (eerste wedstrijd?) en ja, liberty zou misschien beter 3e klasse moeten gaan spelen maar dan ook pelikaan en des lijkt me ;)

A.oniempje | 21/10

heb gehoord dat ze er 3 van warande heren 1 hebben en eentje van warande ja1

HCNRZB9 | 21/10

Zwart 2 is een heel pover team dat roemloos uit de res. hoofdklasse zal degraderen.. Dit team speelt pas voor het 2e achtereenvolgende jaar res. Hoofdklasse.
Ik denk dat Liberty een maatje te groot is voor deze klasse, maar niet meer dan een middenmoter, eventueel subtopper 3e klasse is.

Ben wel benieuwd van welke clubs de spelers van buitenaf komen??

Nr. 8 | 21/10

Liberty heeft alles overtuigend gewonnen tot dusver... In de voorbereiding hebben we tegen ze gespeeld en 6-3 verloren, waar weinig op af te dingen was (hoogstens dat we een 2-1 voorsprong uit handen hebben gegeven)...

Dus tjaa, je zal van goede huize moeten komen om Liberty puntverlies toe te brengen, vandaar klasse apart. Gevecht om de tweede plaats zou trouwens wel eens heel interessant kunnen gaan worden!

harrie | 20/10

`liberty is in deze poule een klasse apart` zegt ie... zomaar weinig kans

fredje | 20/10

is beetje raar dat normaal de reserve hoofdklassers oefen wedstrijden spelen tegen 2de en eerste klassers en deze vaak nog winnend afsluiten ook. Dus denk dat liberty een goede wedstrijd hebben gespeeld als ze van zwart wit heren 2 maar met 4-3 verloren hebben.

Domi | 20/10

@ nr 8

uit het team dat jij bedoelt zijn 4 spelers overgestapt naar ons team. Van vorig jaar zijn er 8 spelers over gebleven na de selectietrainingen en van buiten af zijn er nog 4 bijgekomen.

Nr. 8 | 20/10

En zonder de prestatie verder onderuit te willen halen is over het algemeen het verschil tussen de reserveklasse (hoofd en overgang) en 4e klasse niet zo gigantisch. Liberty is in deze 4e klasse (denk ik) een klasse apart, en zou nu ook al leuk middenmoot derde klasse kunnen spelen.

Klopt het trouwens dat ik vorig jaar met Eindhoven III nog tegen de mannen van het toenmalig Liberty II heb gespeeld in res overgangsklasse, en dat deze mannen nu het eerste elftal van Liberty vormen?

feitenkennis | 20/10

Het ontbreekt de vorige spreker helaas aan enige feitenkennis. Enig onderzoek leert dat Zwart Wit H2 stijf onderaan staat in de reserve hoofdklasse. Nu wil ik de omvang van de prestatie niet naar beneden halen, maar als je zoiets op een forum krabbelt, doe dan gedegen onderzoek

liberty | 20/10

is er eigenlijk nog goefend afgelopen week. Wij hebben tegen zwart wit heren 2 gespeeld een hoofdklasser en in de laatste minuten met 4-3 verloren. Erg goed resultaat van onze kan aangezien er 3 bepalende spelers niet bij waren en zwart wit al jaren boven in meedraaid met de reserve hoofdklasse en oefwedstrijden tegen 2de klassers winnend heeft afgesloten.

Nr. 8 | 20/10

DDHC H1 - Liberty H1 0-12
Bommelerwaard H1 - Zundert H1 3-2
Pelikaan H1 - Teteringen H1 4-2
Shot H1 - Olympia H1 6-1
Vlissingen H1 - Oudenbosch H1 2-2
Gilze Rijen H1 - DES H1 1-3

Domi | 20/10

DDHC H1 - Liberty H1 0-19
IK verwacht een duidelijke zege voor Liberty. Gezien de stand zijn we dat verplicht.

Bommelerwaard H1 - Zundert H1 6-1
Bommel komt thuis sterker voor de dag en wint.

Pelikaan H1 - Teteringen H1 5-2
Pelikaan sluit weer aan bovenin. Een goede overwinning op teteringen.

Shot H1 - Olympia H1 Veld 1 2-0
Ik hoop op een gelijkspel of winst voor Olympia, maar als ik reeel ben moet SHOT gewoon die punten pakken.

Vlissingen H1 - Oudenbosch H1 3-1
Vlissingen pakt thuis de punten.

Gilze Rijen H1 - DES H1 2-2
De kraker van deze week. Beide ploegen willen bovenin meespelen en moeten winnen om niet af te haken. Ik denk dat DES in de breedte sterker is, maar Rijen uit is altijd lastig.