uitslagen 26-10-08

Geplaats door: 4e klasse C ( )

  • 4C
  • 26/10
  • 1076

Bij deze weer de uitslagen, gezien via internet Omroep Brabant.

Bommelerwaard H1 - Zundert H1 3-3
DDHC H1 - Liberty H1 1-11 (zeer matige score!)
Gilze Rijen H1 - DES H1 3-3
Pelikaan H1 - Teteringen H1 4-3
Shot H1 - Olympia H1 1-1 (Shot verspeelt zeer belangrijke punten!)
Vlissingen H1 - OUdenbosch H1 0-4 (top van OUdenbosch!)


Reageren

DDHC | 30/10

Ik had echt het gevoel dat we hadden kunnen winnen, we hadden de kansen......

Pelikaan | 28/10

Tja, Pelikaan - Teteringen: 4-3. De ploeg die de drie punten verdiende was Pelikaan. Zij het met de nodige moeite, aangezien Teteringen beschikt over een aantal technische spelers (die iets wisten te creeren) en ze bleven knokken tot het einde. Pelikaan kwam goed uit de startblokken en nam een degelijke voorsprong. Teteringen deed op het laatst iets terug (2 doelpunten) en wist er zo een spannend slotoffensief uit te persen. Pelikaan had echter de website eerder naar zijn hand kunnen en moeten zetten. Teteringen zal dit seizoen nog een stap maken, let maar op!

DES | 27/10

Liberty weer spekkoper en lachende 3e in de 4e klasse C terwijl de concurrentie elkaar afmaakt pakken zij een solide voorsprong.

Gilze - DES was een boeiende website van begin tot eind 1e helft was veel aftasten in barre weersomstandigheden tussenstand dan ook 0 - 0.
2e helft stuk interessanter met meer ruimte, DES kwam steeds op voorsprong maar door achteruit te lopen maakten we het onszelf moeilijk en kon gilze door wel erg makkelijk gegeven strafcorners steeds terug komen. uiteindelijk 3-3 een terechte uitslag

Domi | 26/10

eerlijk is eerlijk, wij hebben een ontevreden gevoel over de 1-11. met name de eerste helft was zeer slecht, met een te laag baltempo en teveel individuele acties. Het tegendoelpunt was dan ook eigenlijk verdient, ook al maakten we hem wel zelf.
De tweede helft was wat dat betreft beter. Meer combinaties en sneller spel, wat in meer doelpunten resulteerde.

Ik ga verder niets over de scheidsrechters zeggen of de tegenstander, want de oorzaak lag gewoon bij ons zelf.

Shot laat gelukkig punten liggen en ook gilze en Des vergeten gelukkig aan te sluiten. Met de website Gilze-shot volgende week en de website shot-liberty de week erop staan voor ons alle mogelijkheden open om de komende weken het verschil in punten groot te maken.
halleeej

Nr. 8 | 26/10

Geen toffe uitslag inderdaad bij ons vanmiddag. Helaas wat geblesseerden en een stel die 'niet de vorm van de dag' hadden, maar in principe hadden we het binnen tien minuten kunnen besLissen. Te laat op 1-0 gekomen, en niet bij machte zijn om de voorsprong te verdubbelen.

Doelpunt van Olympia was geeneens zo onterecht uiteindelijk, en eerlijk is eerlijk, ze hadden ook nog op 1-2 kunnen komen.

Gelukkig voor ons de Best mogelijke uitslagen in de onderlinge strijd onder ons!