B'schoten - F'land 0-0 ?!

Geplaats door: -- ( )

  • 4C
  • 09/11
  • 633

De langverwachte website die de algehele mailase in de vierde klasse weergeeft (althans, volgens Topic, gepost bij 4B onder 'indelingen 06/07 bekend'), is afgelopen weekend gespeeld!! Een brilstand (spannend of bedroevend?) leverde het op....

Laat ons niet verder in spanning en vertel ons hoe (slecht) dit is geweest??!!


Ter info het bericht:

30-08-2006 door: Topic

Concreet gesteld: Pak eens willekeurige competitie websiteen uit 4B Uitgeest-Hermes en uit 4C Bunschoten-Flevoland voor het aankomende seizoen. Dan moet je toch constateren dat het een veredelde reserve zesde klasse is. Waar vaak vaste trainers en/of coach´en ontbreken. Een selectie van hooguit twaalf man en waar goed willende pappies en mammies de scepter zwaaien. Zo leer je toch geen enne moer. Technisch en taktisch blijf je hangen en stilstand is achteruit gang. En inderdaad Loenen, Noordwijk en Zandvoort is inmiddels centiment geworden in de vierde klasse.
Reageren

Steven | 28/11

Dit lijken mij niet de criteria voor thuisfluiters, ik denk dat je een het verkeerde lijstje citeerd. Terechte doelpunten van de uitspelende club afkeuren en onterechte doelpunten van de thuisclub goedkeuren valt onder de catagorie thuisfluiterij. Het lijstje zoals jij het gaf zal wel terecht geweest zijn als ik zie hoe Doorn zich zelfs in thuiswebsiteen gedraagd..

henk | 21/11

inderdaad is in de 4e klasse C nog alles mogelijk, de plaatsen 1 t/m 5 komen nog in aanmerking voor directe promotie en/of play-off's, ook lijkt het me tijd om te stoppen met de gefrustreerde onzin opmerkingen over de scheidsrechters in Doorn. Voor alle duidelijkheid in bewuste website kregen zowel Culemborg als Doorn 2 gele kaarten en beide teams een officiele waarschuwing voor herhaaldelijke op- en aanmerkingen op de leiding. Als je in een uitwebsite als bezoekend team wordt getracteerd op 2 x groen, 4 x geel, 1 x team, 9 strafcorners, 1 strafbal en ontelbare vrije slagen tegen, heb je recht van spreken dat er wat schort aan de arbitrage.

Steven | 20/11

Naarden - Flevo 4-3, ai, mijn voorspelling lijkt toh niet te deugen. De komende 2 weken gaat de beslissing vallen in 4c. Eerst Flevo - Culemborg, daarna Naarrrrden - Culemborg. We gaan het zien.

Rutger | 17/11

Dat zal allemaal afhankelijk zijn van aanstaande zondag wanneer wij(Flevoland) uit spelen tegen Naarden. Thuis bij ons was dit 1-1 maar ik denk dat zowel Naarden als wijzelf niet alles hebben laten zien, wordt een mooie pot, en de uitslag zal denk ik (voorlopig) besLissend zijn voor de eindstand.
We shall see

Steven | 14/11

Ook bij ons is alles nog mogelijk, Culemborg lijkt net beter te zijn dan de rest, voolopig denk ik favoriet. Voor plaats 2 is het een ander verhaal, Flevoland (inderdaad beschikkend over een competatieve ploeg), Naarden en Doorn hebben allen nog uitzicht op een play-off plek. Doorn valt hierbij denk ik als eerste af gezien zij te afhankelijk zijn van hun eigen scheidsrechters. De overige twee maakte op ons (Culemborg) allebei een aardige indruk. Ondanks dat Naarden momenteel hoger staat en Flevoland een gekke uitslag tegen B'schoten laat noteren denk ik dat p2 naar Flevoland gaat..

Hoorn. | 13/11

Ook wij hebben tegen Abcoude gespeeld en 4-2 gewonnen. Wie gaat er in deze poule 2e worden? Bij ons, 4B is alles nog mogelijk.

Patrick | 10/11

Dat die Topic een behoorlijke frusti is, lijkt me ook wel duidelijk.

Maar dat nou net deze zogenoemde 'voorbeeld website' op nota bene natuurgras is gespeeld, is toch ook wel weer zeer jammer.

Steven | 10/11

Dat wij met z'n allen 4e klasse spelen zijn wij ook niet trots op, maar dat je het nodig vindt om het van de daken te schreeuwen hoe slecht deze klasse wel niet is, is ronduit een trieste zaak.

Rutger(flevoland) | 09/11

Je komt inderdaad over als een gefrustreerd mannetje, ik weet goed wat je bedoelt maar een beetje jammer dat je t zo zegt. Ons heren1 kwam vorig jaar uit in de reserveklasse omdat t heren1 van het jaar daarvoor opgestapt was, zodoende moesten wij(vorig jaar jongens A1) in de 4e klasse uitkomen. Zoals je ziet zijn ook wij een van die teams die Best in de 3e klasse ons mannetje kunnen staan.
Verder, als je de 4e klasse zo kansloos vind als je doet overkomen, wat doe je hier nu dan?
Ff over de website, onwijs slechte scheidsrechters, een grasveld(waar we al sinds de e6 niet meer op gespeelt hebben) en de frustratie die dit beide met zich mee bracht.
Wijdt het dus maar aan de onervarndheid.
Zo ik heb gesproken
Uch

oester | 09/11

veredelde 6e klasse is een beetje overdreven.
4c is niet de zwaarste poule, maar er zijn toch wel 3 a 4 teams die echt wel mee kunnen draaien in de 3e klasse.

Culemborg heeft vorige week nog een oefenwebsite gespeeld tegen Abcoude en deze met 5-2 gewonnen. Veredelde 6e klasse is dus erg overdreven!!!

Weet niet van welk team je bent, maar zo te horen ben je aardig gefrustreerd dat jullie niet de 4e klasse uitkomen